Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2-0 lett, kicsi!Kitfisto írta:Megint nyert a Chelsea.És mennyire???1-0-ra.![]()
és érdekes hogy a 27. percig ameddig nem álították ki Midot a Tottenham szinte megette a cselzit.Ez van...
Sajnos nem jött be a tipp.........nyert megint a ruszki csapata.Zsolti írta: Egyébként nyerni fog a Tottenham egy röpke 3óra múlva!
Úgy értettem, hogy a siralmasnál is rosszabb. Tényleg förtelmesen játszottak.Vito írta:pedig lehetne! szégyen amit tegnap műveltek és meg is érdemlik! nem LŐTTEK KAPURA 90perc alatt!antiimperialista írta:Nem akarom bántani Robsont, mert nem semmi, ahogy benntartotta a WBA-t, de most elégedett magával, hogy így lefeküdt a Chelsea-nek? Mondjuk a Loki meccse után már nem igazán érdekelt, de ezt a teljesítményt a siralmas jelzővel sem lehetne illetni...
megérdemlik -az egészben csak az zavar, hogy megint néznem kellett Drogba és Lampard ( na meg persze Murinnyó) önelégült képét...
pedig lehetne! szégyen amit tegnap műveltek és meg is érdemlik! nem LŐTTEK KAPURA 90perc alatt!antiimperialista írta:Nem akarom bántani Robsont, mert nem semmi, ahogy benntartotta a WBA-t, de most elégedett magával, hogy így lefeküdt a Chelsea-nek? Mondjuk a Loki meccse után már nem igazán érdekelt, de ezt a teljesítményt a siralmas jelzővel sem lehetne illetni...
Robson azt hiszi nincs esélyük és ez hiba.Vito írta:ez a Robson dévári!
-nem játszatja a cselszki ellen Gerát, Horsefield-et, Wallwork-öt és Campbell-t...![]()
-pihenteti őket a szezon hátralévő részére![]()
![]()
-a 3. fordulóban
Beállnak védekezni egy pontra mennek, és közben pihentetik a kulcsjátékosokat...LG írta:Ebbol azt veszem ki, h a WBA feltartott kézel m1 Londonba.Vito írta:ez a Robson dévári!
-nem játszatja a cselszki ellen Gerát, Horsefield-et, Wallwork-öt és Campbell-t...![]()
![]()
-a 3. fordulóban
Ebbol azt veszem ki, h a WBA feltartott kézel m1 Londonba.Vito írta:ez a Robson dévári!
![]()
-a 3. fordulóban
Hát nem volt egy szokásos rangadó!sztem ahhoz ngyon egy gagyi meccs volt és mint alattam említettéksokásos mákos ruszki gól!Ronaldinho Gaúcho írta:Nemláttam a Chelsea - Arsenalt az eredményt tudom de hogy milyen volt a játék azt valaki megmondhtaná