2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van, ez teljesen evidens azt hiszem Guardiola számára is. Én csak így tudom elképzelni a távozását:Rivaldo11 írta:Ha ma az álomközéppályát összeállítjuk, abban szereplnie kell Yayának. Nem jó az a felvetés, hogy Fabregas vagy Yaya. Tourának mindenképp helye van, ill. kell hogy legyen. Fabregas nem a helyére kellene.
Szerintem azon a meccsen Yaya is ugyanolyan elbizakodottan, a csapatot már döntősnek látva ment volna pályára, mint az egész csapat. Ott az volt a hiba, hogy már elfelejtettük, hogy veszíteni is lehet, már azt hittük, mindent lehet, akkor is címet védünk. Ennek ellenére osztom a véleményt, hogy Yayával erősebbek vagyunk, tényleg a legjobb a posztján és a Barca-rendszerbe nagyon is kell ilyen típusú játékos.Fecooo írta:"Szeluk kifejezetten erős megjegyzést tett egy konkrét mérkőzésre utalva, szerinte ugyanis ha az Inter - Barcelona meccsen Milánóban a pályán van Touré, akkor a Barça nem esett volna ki a BL-ből. "
Ettől függetlenül szerintem igaza vanCharlie írta:Ez a legegyszerűbb, mutogat ez az ukrán tökfej. Soha nem tudjuk mi lett volna, ha játszik, ilyen erővel lehet kiállítják a 20.percben, kb ugyanannyi az esélye mint ennek a kijelentésének, hogy a döntőbe jutottunk volna vele. Legegyszerűbb az volna,ha Touré nyilatkozna, hogy mit szeretne és elakar-e menni vagy sem. Ne csinálja azt mint Eto'o az utolsó hónapjaiba, hogy csak találgatás folyik és idegeskedés.
Maradj Yaya!!!
C.
Nyugi!Fecooo írta:"Szeluk kifejezetten erős megjegyzést tett egy konkrét mérkőzésre utalva, szerinte ugyanis ha az Inter - Barcelona meccsen Milánóban a pályán van Touré, akkor a Barça nem esett volna ki a BL-ből. „Ha Touré játszott volna a Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján, akkor a Barcelona most ott lenne a madridi döntőben” - állapította meg megfellebbezhetetlen szakértelemmel az ügynök. "
akármennyire is egy parazita ez az ukrán, nem tartom kizártnak, h valóban döntőztünk volna Yayával a "fedélzeten"....
sajnos kezdem elhinni, h meg fog történni...
Ki ne találd már hogy ha Touré játszik akkor megint 6 kupát nyerünkalbicelesteX írta:És ezzel együtt a Klubét is...Sok minden másképp alakult volna ha mondjuk Keita helyén ő játszik végig!!torrestoni írta:Köszönjük Yaya! Kissé úgy érzem elpazaroltuk a szezonját...
Igen, valahol húzok egy lélektani határt, ami például ott van, hogy sok-sok millió és Touré... Azt elképzelhetetlennek tartom, hogy távozna önmagától, ahogy azt pedig naivitásnak érzem, hogy ha végül véletlenül az Arsenalban köt ki, akkor az nem része egy bizonyos megállapodásnak, ami Fabregas leigazolását illeti. Fabregasnak ehhez nem sok köze, pedig ezzel kezdted.Sanama írta:Te nem érted amit én mondok.
Te reméled,hogy nem akarja a Klub mindenáron megszerezni Fabregast.
Főleg nem úgy,hogy Touret esetleg belevonják az üzletbe.
Én mondom erre,hogy HA esetleg Toure-t még bele is vonják a Cesc üzletbe,nem azért lesz mert Fabregas kell mindenáron,vagy mert,hogy egyáltalán Fabregas kell,hanem azért mert Toure el akar menni.
És ezzel együtt a Klubét is...Sok minden másképp alakult volna ha mondjuk Keita helyén ő játszik végig!!torrestoni írta:Köszönjük Yaya! Kissé úgy érzem elpazaroltuk a szezonját...