Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
galamb
Jugador del Barça

2010.05.18. 07:11:33

Ha Fabregas jön, szinte biztos, hogy Yayanak mennie kell.
Hogy miért kell elmennie? Jó kérdés? Nem tudjuk? Anyagiak miatt , Sergi favorizálása és a katalán jelenlét erősítése miatt, idei kissé haloványabb játéka miatt, valami általunk nem ismert feszültség miatt.. Kérdések özöne.
Mint többször leírtam, szeretném ha maradna Yaya, de bízok Pepben, hogy a csapat számára a lehető legjobb döntést hozza majd meg. Szerintem nem kell "hátban verni"Pepet és megmondani neki, hogy mit csináljon, nem szeretném, ha ez a fajta vezetési stílus honosodna meg Barcelonában. Ő nagyon jól tudja mit akar és teszi a dolgát. Nem is akárhogyan. Hogy a következő szezont, hogyan és kikkel képzeli el erről egy szót sem szólt még.
Várjuk ki és bízzunk benne, hogy akár így akár úgy alakulnak a dolgok jövőben is a Barca lesz a világ legjobb csapata.
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.18. 02:24:25

Nem mehet sehova és kész!

Az a bőr és utána az előkészítés... parádés.
westerngom
Entrenador del Barça

2010.05.17. 23:09:33

- alap vetően az a probléma, hogy megint eljutottunk idáig! Nem volt a klubnál olyan ember aki hátba verte volna Pep-et, hogy elég legyen már!??, különben ennek rossz vége lesz, mert elmegy a srác, ha továbbra is a klasszisokkal gyengébb képességű kedvencét nyomatja! DE!, lehet, hogy épp ez volt a szándéka Pepnek??! Úgy néz ki, hogy sikerült.......
Csak abban reménykedem, hogy nem csinálják vele is végig azt amit Samuval csináltak!
Miért nem áll Pep a kamerák elé és jelenti ki, hogy nem engedem ezt a kiváló játékost sehová, szeretném, ha maradna! :arrow: Mert nem ezt szeretné! (: ez baromi nyilvánvaló :( :(

Megértem, ha elmegy Yaya....., nem kap bizalmat, arról nem is beszélve, hogy ő testközelből éli át, amit mi csak értetlenkedve szemlélünk!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.17. 23:06:37

Rivaldo11 írta:Ha ma az álomközéppályát összeállítjuk, abban szereplnie kell Yayának. Nem jó az a felvetés, hogy Fabregas vagy Yaya. Tourának mindenképp helye van, ill. kell hogy legyen. Fabregas nem a helyére kellene.
Így van, ez teljesen evidens azt hiszem Guardiola számára is. Én csak így tudom elképzelni a távozását:

- egyszerű unszimpátia, vagy szimpátia, csak épp két másik középpályás felé Pep részéről.

- Fabregas üzlet létrejövetele

- együtt a kettő + részben szeldzsuk

Akárhogy is, jelenleg nincs olyan elképzelhető formáció a középpályát tekintve, ahol Tourének nem lenne helye, nem állná meg a helyét. Még ha át is alakulna a középpálya, akkor is a hogy is mondjam, kevésbe "kompatibilis" Sergi, Keita kettős (játékpercei) miatt kellene Pepnek aggodalmaskodnia.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.17. 23:01:53

Ha ma az álomközéppályát összeállítjuk, abban szereplnie kell Yayának. Nem jó az a felvetés, hogy Fabregas vagy Yaya. Tourának mindenképp helye van, ill. kell hogy legyen. Fabregas nem a helyére kellene. Villának is nagyon örülnék.
Mégis, Yaya megtartása lehet a legnagyobb erősítés :!:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.17. 22:54:58

Ritka hülye egy menedzsere van Tourénak, de egy-két dologban sajnos egyet lehet értenie vele.. Egy Touré nem egy inter ellen, de bármelyik csapat ellen stabil mint ugye egy Szikla. Talán ha játszott volna, most nem lenne olyan nagy galiba...

Nem kell olyanokat csépelgetni majd, hogy jön helyette jobb, mert Ő a Legjobb a posztján.. szűr, osztja a zsugát, élmény nézni a játékát. Mint tegnap is említette valaki, olyan komplex kp. vagy csak játékos mint ő, nincs még 1..

Remélem Pep észnél van, megértem hogy Buszkecc spanyol, és a családja így úgy, de akkor legalább Keitával szemben legyen előnyben az elefánt, messze Ő a legjobb a posztján... ez nem kérdés.

Bármennyire is szeretném, hogy Fabregas jöjjön köv. szezonra, nekem Touré már bizonyított, volt hogy gerincsérvvel, volt hogy szívét lelkét kiadta a sikerért, de inkább Ő mint Fabregas Xavi és Iniesta mellé.. Nagyon remélem, hogy észnél vannak a zakós Úriemberek, nagyon remélem. Hatalmas kedvenc, bele született a közegbe amiben focizik, Barca mezre hivatott.

MARADNOD KELL SZIKLA!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.17. 22:27:15

Teljesen reális a feltevés hogy távozni fog. Nagyon sajnálom, de én se maradnék a helyében. A világ minden más csapatában kezdő lenne, itt idén nem volt az, úgy hogy pl. Keita amikor egészséges volt majdnem minden meccsen játszott. Busitól is jobb még, és jobb is lesz pár évig.

Egyszerűen nem hiszem ,hogy nagyon marasztalni fogják, ugyanis ha annyira kellett volna akkor játszatta volna Pep, ez viszont nem így történt.

Amit remélek viszont akkor: jöjjön Fabre (teljesen más poszt, de a kp-ra így már nagyon kellene erősítés), és ha nem a Cesc ügyletben lenne, akkor 35 felett legyen az ára.
dioric
Barça B

2010.05.17. 22:26:00

Fecooo írta:"Szeluk kifejezetten erős megjegyzést tett egy konkrét mérkőzésre utalva, szerinte ugyanis ha az Inter - Barcelona meccsen Milánóban a pályán van Touré, akkor a Barça nem esett volna ki a BL-ből. "
Szerintem azon a meccsen Yaya is ugyanolyan elbizakodottan, a csapatot már döntősnek látva ment volna pályára, mint az egész csapat. Ott az volt a hiba, hogy már elfelejtettük, hogy veszíteni is lehet, már azt hittük, mindent lehet, akkor is címet védünk. Ennek ellenére osztom a véleményt, hogy Yayával erősebbek vagyunk, tényleg a legjobb a posztján és a Barca-rendszerbe nagyon is kell ilyen típusú játékos.

off: az Inter elleni meccsen Yayán kívül Iniesta hiányzott még nagyon. Csakhogy ő nem is lehetett volna ott.
ser del Barça es el millor que hi ha
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.05.17. 22:25:50

„Ha Touré játszott volna a Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján, akkor a Barcelona most ott lenne a madridi döntőben” - állapította meg megfellebbezhetetlen szakértelemmel az ügynök.

Ezt kiegészíteném azzal,hogy ha az egész szezonban is játszott volna...Mert,ha "hidegen" játszott volna Milánóban,az se lett volna jó.

Azt szeretném,ha maradna.Most még inkább ő mint Fabregas.
Már ha én választhatnék.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
papek89
Jugador d'estrella

2010.05.17. 22:24:03

Jó lenne, ha maradna. Végülis Seluk azt mondta, hogy a barcának kell eldöntenie. Ha lesz eszük, rábírják a maradásra. A barca kezében van a döntés.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.17. 22:17:10

Attól még egy gyökér ez az ügynök, most benyög egy olyat,amivel már eleve a többség valószínű egyetért-hiszen olyan eredmény lett ami-, hogy kicsit szimpatikusabb legyen...

abban igaza van,hogy ez a játékidő kevés Toure-nak, ezt az egész fórum is így látja szinte, remélem találnak megoldást Pepék.

óriási kincs Yaya...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.17. 22:16:24

Különben nincs kizárva hogy igaza van az ukránnak, de persze ez csak felvetés. Különben is van az a mondás, hogy az hiányzik igazán, aki épp nincs pályán. Tény azonban, Yaya klasszis, a legjobb a posztján. Ha jön Cesc, akkor is a kezdőben lenne a helye (sőt, nálam Fabregas padozna eleinte).
Nagyon nagyon remélem hogy marad, zseniális futballista.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.17. 22:15:29

egyébként, ha Pep azt akarná, h maradjon, akkor kijelentette volna, ahogy mondjuk az ukrán esetében anno.... inkább hallgat... deja vu-m van...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.17. 22:13:33

Charlie írta:Ez a legegyszerűbb, mutogat ez az ukrán tökfej. Soha nem tudjuk mi lett volna, ha játszik, ilyen erővel lehet kiállítják a 20.percben, kb ugyanannyi az esélye mint ennek a kijelentésének, hogy a döntőbe jutottunk volna vele. Legegyszerűbb az volna,ha Touré nyilatkozna, hogy mit szeretne és elakar-e menni vagy sem. Ne csinálja azt mint Eto'o az utolsó hónapjaiba, hogy csak találgatás folyik és idegeskedés.

Maradj Yaya!!!
C.
Ettől függetlenül szerintem igaza van :)
A 3gólból 2 úgy született,hogy átrohantak a középpályán.
Ha Toure jatszik,azért az nem ilyen könnyű feladat.

De persze ez nem tuti,de van benne valami,ettől függetlenül.
Az tuti,hogy ha TOure játszik, stabilabb a csapat
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.17. 22:09:52

Ez a legegyszerűbb, mutogat ez az ukrán tökfej. Soha nem tudjuk mi lett volna, ha játszik, ilyen erővel lehet kiállítják a 20.percben, kb ugyanannyi az esélye mint ennek a kijelentésének, hogy a döntőbe jutottunk volna vele. Legegyszerűbb az volna,ha Touré nyilatkozna, hogy mit szeretne és elakar-e menni vagy sem. Ne csinálja azt mint Eto'o az utolsó hónapjaiba, hogy csak találgatás folyik és idegeskedés.

Maradj Yaya!!!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
bonano
Barça B

2010.05.17. 22:04:56

Fecooo írta:"Szeluk kifejezetten erős megjegyzést tett egy konkrét mérkőzésre utalva, szerinte ugyanis ha az Inter - Barcelona meccsen Milánóban a pályán van Touré, akkor a Barça nem esett volna ki a BL-ből. „Ha Touré játszott volna a Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján, akkor a Barcelona most ott lenne a madridi döntőben” - állapította meg megfellebbezhetetlen szakértelemmel az ügynök. "

akármennyire is egy parazita ez az ukrán, nem tartom kizártnak, h valóban döntőztünk volna Yayával a "fedélzeten"....
sajnos kezdem elhinni, h meg fog történni... :(
Nyugi!

Ez a parazita tavaly is ugatott.

Ne igyunk előre a medve bőrére!

Én bízom a maradásában. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.17. 22:01:44

"Szeluk kifejezetten erős megjegyzést tett egy konkrét mérkőzésre utalva, szerinte ugyanis ha az Inter - Barcelona meccsen Milánóban a pályán van Touré, akkor a Barça nem esett volna ki a BL-ből. „Ha Touré játszott volna a Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján, akkor a Barcelona most ott lenne a madridi döntőben” - állapította meg megfellebbezhetetlen szakértelemmel az ügynök. "

akármennyire is egy parazita ez az ukrán, nem tartom kizártnak, h valóban döntőztünk volna Yayával a "fedélzeten"....
sajnos kezdem elhinni, h meg fog történni... :(
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.17. 12:22:12

Nagyon nagyot játszott tegnap! Sosem láttam még így focizni a jó öreg Tourét :) Simán beválna középső középpályásnak is.

Nem tudom, mi lehet a probléma vele (most már az ostoba ukrán menedzserének a "60%-os dumája" sem állja meg a helyét). Úgyhogy valami más nem stimmelhetett a szezonban, csak nehéz kitalálni bármit is a számítógép mögül...
Én mindenesetre remélem, hogy maradni fog, és hogy több játéklehetőséget fog kapni jövőre.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.17. 10:35:56

Hát igen, ostobaság egy ekkora kincset szezon nagy részében a padon pazarolni. Ha még el is adjuk, akkor az Guardiola eddigi messze legnagyobb őrültsége lesz. Egyszerűen jobb a csapat, ha ő is a pályán van. A posztján a világ legjobbja, zseni. Most is úgy sikerült varázsolnia, h közben elég nagy meccshiánya lehet a sok mellőzés miatt.
galamb
Jugador del Barça

2010.05.17. 09:23:32

Tegnap este valóban ő volt a meccs embere.
Ami távozását vagy maradását illeti: a klub természetesen saját érdekeit veszi figyelembe és nem a játékosaiét. És ez valahol így van rendjén, még akkor is ha nekünk drukkereknek néha vannak kifogásaink a vezetést illetően. Szerintem Pep végig ebben a szezonban is a szerinte legjobb csapatot küldte pályára. Persze nekünk nem kell vele mindenben egyet érteni. De csak feltételezéseink vannak arra nézve, hogy mi történt volna ha... Végzetes hibát senki nem követett, senki és semmi nem lett vagy lesz"elpazarolva". E felől meg vagyok győződve. Egy csapat folyamatosan mozgásban van így növekszik. Ha nem így volna veszítene dinamikájából és statikussá válna. Időnként mindenki le kell ültetni a kispadra és eljön az ideje, amikor egyszer meg kell válni egy-egy játékostól. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Yaya-t mindenképpen el kell adni. Nem! De ha bekövetkezik, semmi gond. Köszönjük neki, hogy eddig itt volt és jól teljesített. Egyszer talán Pep is, Xavi is, Iniesta is sőt talán még Messi is távozni fog. Attól még lehet nekik drukkolni. A csapatnak időnként szüksége van új emberekre, új motivációkra...
albicelesteX
A Vadász

2010.05.17. 09:10:34

Ki írta, hogy hat kupát nyertünk volna??? ](*,) #-o :-({|= Olvasd már el mit írtam!!!CSak meggyőződésem,hogy jobb teljesítményt nyújtott volna minimum Keitánál egész évben annak ellenére,hogy itt sokan belemagyarázták,hogy azért nem játszik idén annyit ,mert nincs olyan formában mint tavaly...még ha így is van Keitánál klasszisokkal jobb!!És talán máshogy alakulhattak volna dolgok!De ezekbe nem is akarok belemenni!Minden elismerésem a csapaté a bajnoki cím miatt és az általad említett 2 év alatt 7 kupáért!!!Nagyon Örülök a 20. bajnoki címnek!!! :wink: Csak tettem egy megjegyzést...
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.17. 01:30:16

albicelesteX írta:
torrestoni írta:Köszönjük Yaya! Kissé úgy érzem elpazaroltuk a szezonját...
És ezzel együtt a Klubét is...Sok minden másképp alakult volna ha mondjuk Keita helyén ő játszik végig!!
Ki ne találd már hogy ha Touré játszik akkor megint 6 kupát nyerünk ](*,)

Eddig két év alatt 7 kupát nyertünk és ez lehet 8 is, ha behuzzuk a szuperkupát. Sztem te bele se gondolsz hogy ez mekkora dolog. Akkora klubok mint a madrid,pool,arsenal,juve,milan,valencia hosszú-hosszú évek óta egyet se nyertek!!!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.16. 23:06:05

Sanama írta:Te nem érted amit én mondok.

Te reméled,hogy nem akarja a Klub mindenáron megszerezni Fabregast.
Főleg nem úgy,hogy Touret esetleg belevonják az üzletbe.

Én mondom erre,hogy HA esetleg Toure-t még bele is vonják a Cesc üzletbe,nem azért lesz mert Fabregas kell mindenáron,vagy mert,hogy egyáltalán Fabregas kell,hanem azért mert Toure el akar menni.
Igen, valahol húzok egy lélektani határt, ami például ott van, hogy sok-sok millió és Touré... Azt elképzelhetetlennek tartom, hogy távozna önmagától, ahogy azt pedig naivitásnak érzem, hogy ha végül véletlenül az Arsenalban köt ki, akkor az nem része egy bizonyos megállapodásnak, ami Fabregas leigazolását illeti. Fabregasnak ehhez nem sok köze, pedig ezzel kezdted.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
albicelesteX
A Vadász

2010.05.16. 23:05:37

torrestoni írta:Köszönjük Yaya! Kissé úgy érzem elpazaroltuk a szezonját...
És ezzel együtt a Klubét is...Sok minden másképp alakult volna ha mondjuk Keita helyén ő játszik végig!!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.16. 23:02:32

Te nem érted amit én mondok.

Te reméled,hogy nem akarja a Klub mindenáron megszerezni Fabregast.
Főleg nem úgy,hogy Touret esetleg belevonják az üzletbe.

Én mondom erre,hogy HA esetleg Toure-t még bele is vonják a Cesc üzletbe,nem azért lesz mert Fabregas kell mindenáron,vagy mert,hogy egyáltalán Fabregas kell,hanem azért mert Toure el akar menni.
Lezárt