Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2010.05.19. 14:47:49

Ezt lehet inkább a humor a topikba kellett volna írnom!
Txiki:„Számolunk vele, de a játékosnak el kell döntenie, hogy elfogadja-e azt a szerepet, ami neki jut. El kell fogadni, hogy van egy kiváló Busquets, egy Xavi, egy Iniesta, egy magas szinten játszó Keita” -

Xavi-t Iniestát aláírom!!!De hogy magas szinten játszó Keita???Meg kiváló Busquets!!!Na így kb. közölték Touréval hogy olyan 4. számú játékos azon a poszton!Vagyis biztos a pad jövőre is!Ha elfogadja maradhat!!!Menj el Yaya!!!Nem ezt érdemled!!!!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.19. 13:28:37

Mikaos írta:Oh yeah, megint témánál vagyunk.... mármint félig-meddig megint OFF témánál.

Busquets azért kapott sokkal nagyobb fizetést, mert az előző fizetése a nullához közelített (Barca szinten, természetesen). Jogosan kért annál nagyobb összeget, mivel egy Barca Atlétic játékos és egy első csapatban akkor még csak kiegészítő emberként szereplő játékos fizetése között IS elég nagy a különbség.
Szóval nem lehet elfogadni indokként, hogy valakinek ezért nem lett szimpatikus Busquets. A fiatal játékosok, akik az első csapatban szerepelnek, mind megkapják a fizetésemelésüket. Busquets kicsit későn kapta meg (5 hónap után!!!), és jogosan elégedetlenkedett egy sort. Megnézném, hogy a helyében ti mit csináltatok volna...persze ti (akinek nem inge...) biztosan mind csöndben maradtatok volna még 8 hónapig :lol: Milyen sok az álszent itt...

ON:
Touré ügynöke igenis egy ostoba fajankó. Olaj a tűzre, amiket nyilatkozik. Most pont nyugalomra lenne szükség, egy higgadt tárgyalásra a klub és Touré között, erre a buta ukrán még ennek a lehetőségét is megkockáztatja.
Minden álszentség nélkül mondom, h ha én egy fiatal játékos lennék, és felkerülnék a felnőtt csapatba világsztárok közé, akkor meghúznám magam, és megpróbálnám a maximumot kihozni magamból. Minden játékpercet ajándéknak fognék fel. És ha elégedettek lennének velem, biztos jönne a szerencseszerződés hosszabbítás, és a fizetésemelés is. De biztos nem ugatnák, meg fenyegetőznék, h elmegyek, stb...
Touré(v. az ügynöke) hozzáállása is helytelen ezzel kapcsolatban. De ha Yaya ellen felhozzuk ezt érvnek, akkor buzkec ellen is fel kell. De valószínűleg nem is ezért mellőzött Touré, csak egy előző hsz-ra reagáltam, mert kennyke v. kicsoda ezzel magyarázta, h kegyvesztett lett az elefántcsontparti, sőt még egyet is értett vele. :roll:
miihii
KHAL

2010.05.19. 13:10:15

Charlie írta:
istyke6 írta:Nekem elegge rosszul esett az a latvany, amikor a valladolid meccs utan Toure-t noszogatni kellett, hogy ugasson bele a mikrofonba.
Ettől függetlenül ő beszélt a leghosszabban és rajta röhögtek a legtöbbet a társak.
C.
Sztem az csak műbalhé volt.Kérette magát,h "hagyjatok,nem akarok én beszélni...",erre csak engedett a szelíd erőszaknak.Amikor meg kiállt,az Istennek sem akarta befejezni :P A többieknek kellett letámadni,h hagyja már abba.
Ezért gondolom,h az csak hülyéskedés volt az elejétől...
Bár elsőre tényleg elég ijesztőnek tűnt. :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.05.19. 11:41:28

Nem tetszik nekem ez a Seluk. Most is miket mondott már az Ona Fm-nek?!
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.18. 18:07:32

istyke6 írta:Nekem elegge rosszul esett az a latvany, amikor a valladolid meccs utan Toure-t noszogatni kellett, hogy ugasson bele a mikrofonba.
Ettől függetlenül ő beszélt a leghosszabban és rajta röhögtek a legtöbbet a társak.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.05.18. 18:06:00

Nekem elegge rosszul esett az a latvany, amikor a valladolid meccs utan Toure-t noszogatni kellett, hogy ugasson bele a mikrofonba.
I <3 FCB
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.18. 18:01:59

Barcaforever írta:de akkor miért nem játszhatott Touré és Busquets együtt?Nekem inkább ez marad az idény rejtélye. :shock:
Főleg úgy,hogy Iniesta rengeteget volt sérült.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.18. 17:56:14

Én olyan 65%-ra teszem a távozását.

Aki a vasárnapi meccset látta, az láthatta az a Tourét, aki mellett én is meg a többiek is kiállnak.Bevállal cseleket, szép labdákat ad, kapura is veszélyes.Ez nem azt jelenti, h Busquets vagy Keita nem cselezett az idény során, szal nem kell vidit berakni....De a 3 játékos közül egyértelműen Touré kimagaslik játéktudásban és Busquets-et raknám a következő helyre.

Legyen a kis spanyol a kedvenc, mert Pep keze alatt volt a B csapatban blablabla, ok, de akkor miért nem játszhatott Touré és Busquets együtt?Nekem inkább ez marad az idény rejtélye. :shock:
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.18. 17:55:52

PIRAMIS! Sokadszorra...
Sanama írta: Zavarba vagy...
Szerződéshosszabbításért a pályán és edzésen pedálozok,hogy megmutassam,megérdemlem,hogy itt maradjak.
Az asztalnál már csak a "pénzügy" dominál...
Nagyon jó ez a demagóg szöveg kár hogy nincs alapja. Azt az élethelyzetet vezesd már elő mikor a játékos ugrál fizetésemelésnél. Mégis kinél ugrál? Időpontot kér Laportához? Vagy edzés közben mondja Pepnek? És ti akkor honnan tudjátok?

Ha valaki nagyobb fizetést akart neki az MAXIMUM a menedzsere lehetett és pont Yaya esetéből már megtanulhattátok volna hogy amit a menedzser mond azt nem egyezteti a játékossal, jóformán a saját céljainak megfelelően nyilatkozik(nagyobb szerződés után nagyobb jutalékot kap).

És tényleg nem értem miért kell azért Sergiot utálni mert Yaya padozik.
Pep döntése. Én is imádom Yayát, szeretném ha maradna és jövöre ő játszana többet, meg a fontosabb meccseken.
Riquelme10
Barça B

2010.05.18. 16:59:54

Toure üggynöke csak kiáll a játékossa mellett, és én egyet is értek vele, a posztján legjobb játékos helyett, egy szertelen fiatal játszik akin meccsek mennek el am Milánóba Busi adta a 3 gól előtt az Internek a labdát egy egy ártalmatlan helyzetbe amikor csak egy 5m re lévő társnak kellet volna odaodni a labdát. (talán nemis mond akkora hülyeséget)
aki meg azt mondja hogy ezt nem lehetett előre tudni annak nincs igaza mert B. gyakran szór el labdát amiből helyzet lesz (El Classicon is vt 2)

Kicsit nagy a szája de van igazság abban amit mond, és nem hiszem hogy ezt csak ő látja így
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."

Csukás Róbert
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.18. 16:54:09

kennyke04 írta:
LG írta:Csak úgy emlékeztetlek, h buzkec már akkor ugatott fizetés emelésért, amikor még egyáltalán nem tett semmit az asztalra. Megkapta simán. Vele nem statuált példát Guardiola. Azóta is a világ legjobb vkp-a padozik miatta, meg a mégnagyobbtudású Keita végett. :mrgreen:
csak úgy emlékeztetlek, hogy rosszul írtad a nevét, a másik meg ő a szerződés hosszabbításért pedálozott, mivel akkor került fel a nagycsapathoz. Köpjük le Bojant(aki betöltötte a 18at egyből milliókat tett zsebre), Pedrot, meg a mostani fiatalokat is akiket hallani :roll: nem mintha róluk szólna a topic...
Zavarba vagy...
Szerződéshosszabbításért a pályán és edzésen pedálozok,hogy megmutassam,megérdemlem,hogy itt maradjak.
Az asztalnál már csak a "pénzügy" dominál...
bonano
Barça B

2010.05.18. 16:50:50

Kalap1988 írta:Szerintem azért túlzás ilyen szélsőséges véleményeket alkotni. Ahogy látom itt vagy Yayat elküldeni vágyók (illetve, aki nem akarja elküldeni, az kárhoztatja a fizetésemelés kérés miatt), a másik oldalon pedig azok, akik kis túlzással inkább Guardiolat küldenék el:D Várjuk ki a végét amondó vagyok, (és persze maradjon Toure,de ha nem maradna,akkor sem kell pálcát törni Pep feje felett) már hónapok óta futjátok itt a felesleges köröket, miközben semmit sem tudunk a sötét menedzser nyilatkozatain felül ( bocsánat a kifejezésért, de az a hangnem és stílus gusztustalan, még, ha van, amiben igaza is van. ráadásul nem is elegáns, az ilyen dolgokat másképp kell elintézni). A háttérben ki tudja mi zajlik, amibe sosem fogunk belelátni. Ezt a pár hetet vagy hónapot már elviseljük:)
Ki tudja, mi van a háttérben - ez a szöveg untató, és fából vaskarika. Mintha valami titkos társaságról, világ elleni összeesküvők csoportjáról beszélgetnénk.

Nincs az a szakmai, emberi indok, ami alátámasztaná Yaya kiutálását, elzavarását, elkótyavetyélését.
Másrészt pedig, tartsuk tiszteletbe mindenki véleményét. :wink:
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.18. 16:10:25

madmushroom írta:
Mikaos írta: ON:
Touré ügynöke igenis egy ostoba fajankó. Olaj a tűzre, amiket nyilatkozik. Most pont nyugalomra lenne szükség, egy higgadt tárgyalásra a klub és Touré között, erre a buta ukrán még ennek a lehetőségét is megkockáztatja.
Gondolom az ukrán retkes akkor jár jól anyagilag ha Touré távozik.
Persze hogy akkor, hiszen az átigazolási pénzből általában 10%ban részesedik.

Ami miatt félek hogy távozik, az a góloknál való ünneplés meg hogy úgy kellett odavonszolni az ünnepségen hogy mondjon valamit. Metakommunikáció alapján nem tekinti magát a csapat szerves tagjának nekem úgy tünik. :(
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.18. 15:51:35

Játszatni kellett volna, ahogy megérdemelte volna és akkor nem lenne ez a cigány munka. Pep ezt elcseszte.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Titinho
Director del Fútbol

2010.05.18. 14:18:14

Touré ügynöke benyalhat tövig!

Minek kell ennek a majomnak is keltenie a feszültséget addig amíg Pep és Touré nem ülnek le egymással beszélni? :? Ilyen barom ügynök nem sok van a világon. Meg azért nem kis arca van a csávónak, hogy ilyet kijelentsen, hogy ha Touré játszik a BL odavágón akkor a döntőbe jutottunk volna. :? Van bőr a képén egy semmirekellő, nyomoronc játékosügynöknek nyilvánosan kritizálnia Pepet a döntéseiben.

Egy forintot nem ér a pali.

De ettől függetlenül remélem, hogy Touré maradni fog és sikerül Peppel higgadtan és baráti viszonyok között tisztáznia a helyzetét. Persze ennek az ukrán gyökérnek nem szabad ott lennie.

Én bízom benne, hogy Pep maradásra bírja Tourét. De ha esetleg a távozás mellett dönt Yayá, akkor ott más lesz a háttérben, nem pedig teljesítménybeli elégedettlenség. Ezt pedig lehet megtudjuk, de lehet hogy nem, ezt Pepnek szíve joga eldönteni.

De inkább ne kerüljön ilyenre sor és már a héten jelentse be maga Touré (ne az ügynöke!!!), hogy marad Barcelonában!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.18. 13:47:47

Mikaos írta: ON:
Gondolom az ukrán retkes akkor jár jól anyagilag ha Touré távozik.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.18. 13:44:33

Oh yeah, megint témánál vagyunk.... mármint félig-meddig megint OFF témánál.

Busquets azért kapott sokkal nagyobb fizetést, mert az előző fizetése a nullához közelített (Barca szinten, természetesen). Jogosan kért annál nagyobb összeget, mivel egy Barca Atlétic játékos és egy első csapatban akkor még csak kiegészítő emberként szereplő játékos fizetése között IS elég nagy a különbség.
Szóval nem lehet elfogadni indokként, hogy valakinek ezért nem lett szimpatikus Busquets. A fiatal játékosok, akik az első csapatban szerepelnek, mind megkapják a fizetésemelésüket. Busquets kicsit későn kapta meg (5 hónap után!!!), és jogosan elégedetlenkedett egy sort. Megnézném, hogy a helyében ti mit csináltatok volna...persze ti (akinek nem inge...) biztosan mind csöndben maradtatok volna még 8 hónapig :lol: Milyen sok az álszent itt...

ON:
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.05.18. 13:41:57

Ha már volt egy zseniális Yaya gól linkelve, engedjétek meg hogy emlékeztessek egy másikra is:

http://www.youtube.com/watch?v=D2jxbO00dPQ
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.18. 13:25:44

LG írta: És igenis fizetésemelésért sírt a szája, világosan emlékszem, hisz nálam akkor telte be a pohár a gyerekkel.
Azért bizony meg még fenyegetőzött a maestro hogy lelép ha nem kapja meg kb 3hónap után :lol: Nem morzsolnék el túl sok könnycseppet ha az arabok vagy az oroszok bejelentkeznének érte.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.18. 13:14:29

kennyke04 írta:
LG írta:Csak úgy emlékeztetlek, h buzkec már akkor ugatott fizetés emelésért, amikor még egyáltalán nem tett semmit az asztalra. Megkapta simán. Vele nem statuált példát Guardiola. Azóta is a világ legjobb vkp-a padozik miatta, meg a mégnagyobbtudású Keita végett. :mrgreen:
csak úgy emlékeztetlek, hogy rosszul írtad a nevét, a másik meg ő a szerződés hosszabbításért pedálozott, mivel akkor került fel a nagycsapathoz. Köpjük le Bojant(aki betöltötte a 18at egyből milliókat tett zsebre), Pedrot, meg a mostani fiatalokat is akiket hallani :roll: nem mintha róluk szólna a topic...
Nem fogok szenvedni a hosszú és bonyolult nevével, hiszen ha azt írom, h Buzkec is tudja mindenki, h kiről van szó. És igenis fizetésemelésért sírt a szája, világosan emlékszem, hisz nálam akkor telte be a pohár a gyerekkel. Akkor kellett volna Guardiolának példát statuálni, akkor lehet, h most nem kéne azon izgulnunk, h mi lesz Yaya sorsa.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.18. 13:10:50

Azért az nem véletlen,hogy ebben a topikban most a legnagyobb a forgalom!Aki lát nem csak néz az értetlenül áll a főoldali cikk előtt,meg a folyamatos találgatások előtt...
Kép
Andrisveres
Jugador d'estrella

2010.05.18. 13:09:18

Kri írta:Általában csak olvasgatni szoktam a fórumot, de emellett a Toure-s ügy mellett én se tudok elmenni komment nélkül. Az itt töltött pár éve alatt a kedvenc barca játékosommá vált, technikás, stabil, labdabiztos.
A legtöbben már leírtátok azokat a dolgokat, amiket jómagam sem értek, úgyhogy csak szimplán annyit fűznék még hozzá, hogy nagyon remélem, hogy még jó ideig gránátvörös-kék mezben láthatom ezt az elképesztő játékost!!!

Valamint még egy jelenet, ami után annó vagy 10 percig tátott szájjal ültem... ( Athletic elleni gólja )
http://www.youtube.com/watch?v=Uq_bnrBl7PM
És ugye itt középhátvédett játszott... Valljuk meg nagyon ritka ilyet látni, hogy egy kh felviszi , beviszi két ember közé ,majd nyom egy Iniesta cselt és bevágja:D Milyen fontos egyenlítő gól volt!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andrisveres 2010.05.18. 13:11:06-kor.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.18. 13:06:51

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Kri
Barça C

2010.05.18. 13:05:57

Általában csak olvasgatni szoktam a fórumot, de emellett a Toure-s ügy mellett én se tudok elmenni komment nélkül. Az itt töltött pár éve alatt a kedvenc barca játékosommá vált, technikás, stabil, labdabiztos.
A legtöbben már leírtátok azokat a dolgokat, amiket jómagam sem értek, úgyhogy csak szimplán annyit fűznék még hozzá, hogy nagyon remélem, hogy még jó ideig gránátvörös-kék mezben láthatom ezt az elképesztő játékost!!!

Valamint még egy jelenet, ami után annó vagy 10 percig tátott szájjal ültem... ( Athletic elleni gólja )
http://www.youtube.com/watch?v=Uq_bnrBl7PM
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.18. 13:02:41

duncan írta: Közülük is Keita eléggé kilóg a sorból a rossz teljesítményével...
Csak ehhez szólnék hozzá: Keita nem lóg ki a rossz teljesítményével, ő a képességeiből kihozza a maximumot és egy hajtós,csupa szív játékos. Ennyit tud és kész. A szememben háromszor annyit érnek azonban az ilyen játékosok (eszmeileg persze), mint az önelégült sztárok.
Lezárt