2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minden álszentség nélkül mondom, h ha én egy fiatal játékos lennék, és felkerülnék a felnőtt csapatba világsztárok közé, akkor meghúznám magam, és megpróbálnám a maximumot kihozni magamból. Minden játékpercet ajándéknak fognék fel. És ha elégedettek lennének velem, biztos jönne a szerencseszerződés hosszabbítás, és a fizetésemelés is. De biztos nem ugatnák, meg fenyegetőznék, h elmegyek, stb...Mikaos írta:Oh yeah, megint témánál vagyunk.... mármint félig-meddig megint OFF témánál.
Busquets azért kapott sokkal nagyobb fizetést, mert az előző fizetése a nullához közelített (Barca szinten, természetesen). Jogosan kért annál nagyobb összeget, mivel egy Barca Atlétic játékos és egy első csapatban akkor még csak kiegészítő emberként szereplő játékos fizetése között IS elég nagy a különbség.
Szóval nem lehet elfogadni indokként, hogy valakinek ezért nem lett szimpatikus Busquets. A fiatal játékosok, akik az első csapatban szerepelnek, mind megkapják a fizetésemelésüket. Busquets kicsit későn kapta meg (5 hónap után!!!), és jogosan elégedetlenkedett egy sort. Megnézném, hogy a helyében ti mit csináltatok volna...persze ti (akinek nem inge...) biztosan mind csöndben maradtatok volna még 8 hónapigMilyen sok az álszent itt...
ON:
Touré ügynöke igenis egy ostoba fajankó. Olaj a tűzre, amiket nyilatkozik. Most pont nyugalomra lenne szükség, egy higgadt tárgyalásra a klub és Touré között, erre a buta ukrán még ennek a lehetőségét is megkockáztatja.
Sztem az csak műbalhé volt.Kérette magát,h "hagyjatok,nem akarok én beszélni...",erre csak engedett a szelíd erőszaknak.Amikor meg kiállt,az Istennek sem akarta befejezniCharlie írta:Ettől függetlenül ő beszélt a leghosszabban és rajta röhögtek a legtöbbet a társak.istyke6 írta:Nekem elegge rosszul esett az a latvany, amikor a valladolid meccs utan Toure-t noszogatni kellett, hogy ugasson bele a mikrofonba.
C.
Ettől függetlenül ő beszélt a leghosszabban és rajta röhögtek a legtöbbet a társak.istyke6 írta:Nekem elegge rosszul esett az a latvany, amikor a valladolid meccs utan Toure-t noszogatni kellett, hogy ugasson bele a mikrofonba.
Főleg úgy,hogy Iniesta rengeteget volt sérült.Barcaforever írta:de akkor miért nem játszhatott Touré és Busquets együtt?Nekem inkább ez marad az idény rejtélye.
Nagyon jó ez a demagóg szöveg kár hogy nincs alapja. Azt az élethelyzetet vezesd már elő mikor a játékos ugrál fizetésemelésnél. Mégis kinél ugrál? Időpontot kér Laportához? Vagy edzés közben mondja Pepnek? És ti akkor honnan tudjátok?Sanama írta: Zavarba vagy...
Szerződéshosszabbításért a pályán és edzésen pedálozok,hogy megmutassam,megérdemlem,hogy itt maradjak.
Az asztalnál már csak a "pénzügy" dominál...
Zavarba vagy...kennyke04 írta:csak úgy emlékeztetlek, hogy rosszul írtad a nevét, a másik meg ő a szerződés hosszabbításért pedálozott, mivel akkor került fel a nagycsapathoz. Köpjük le Bojant(aki betöltötte a 18at egyből milliókat tett zsebre), Pedrot, meg a mostani fiatalokat is akiket hallaniLG írta:Csak úgy emlékeztetlek, h buzkec már akkor ugatott fizetés emelésért, amikor még egyáltalán nem tett semmit az asztalra. Megkapta simán. Vele nem statuált példát Guardiola. Azóta is a világ legjobb vkp-a padozik miatta, meg a mégnagyobbtudású Keita végett.nem mintha róluk szólna a topic...
Ki tudja, mi van a háttérben - ez a szöveg untató, és fából vaskarika. Mintha valami titkos társaságról, világ elleni összeesküvők csoportjáról beszélgetnénk.Kalap1988 írta:Szerintem azért túlzás ilyen szélsőséges véleményeket alkotni. Ahogy látom itt vagy Yayat elküldeni vágyók (illetve, aki nem akarja elküldeni, az kárhoztatja a fizetésemelés kérés miatt), a másik oldalon pedig azok, akik kis túlzással inkább Guardiolat küldenék el:D Várjuk ki a végét amondó vagyok, (és persze maradjon Toure,de ha nem maradna,akkor sem kell pálcát törni Pep feje felett) már hónapok óta futjátok itt a felesleges köröket, miközben semmit sem tudunk a sötét menedzser nyilatkozatain felül ( bocsánat a kifejezésért, de az a hangnem és stílus gusztustalan, még, ha van, amiben igaza is van. ráadásul nem is elegáns, az ilyen dolgokat másképp kell elintézni). A háttérben ki tudja mi zajlik, amibe sosem fogunk belelátni. Ezt a pár hetet vagy hónapot már elviseljük:)
Persze hogy akkor, hiszen az átigazolási pénzből általában 10%ban részesedik.madmushroom írta:Gondolom az ukrán retkes akkor jár jól anyagilag ha Touré távozik.Mikaos írta: ON:
Touré ügynöke igenis egy ostoba fajankó. Olaj a tűzre, amiket nyilatkozik. Most pont nyugalomra lenne szükség, egy higgadt tárgyalásra a klub és Touré között, erre a buta ukrán még ennek a lehetőségét is megkockáztatja.
Gondolom az ukrán retkes akkor jár jól anyagilag ha Touré távozik.Mikaos írta: ON:
Azért bizony meg még fenyegetőzött a maestro hogy lelép ha nem kapja meg kb 3hónap utánLG írta: És igenis fizetésemelésért sírt a szája, világosan emlékszem, hisz nálam akkor telte be a pohár a gyerekkel.
Nem fogok szenvedni a hosszú és bonyolult nevével, hiszen ha azt írom, h Buzkec is tudja mindenki, h kiről van szó. És igenis fizetésemelésért sírt a szája, világosan emlékszem, hisz nálam akkor telte be a pohár a gyerekkel. Akkor kellett volna Guardiolának példát statuálni, akkor lehet, h most nem kéne azon izgulnunk, h mi lesz Yaya sorsa.kennyke04 írta:csak úgy emlékeztetlek, hogy rosszul írtad a nevét, a másik meg ő a szerződés hosszabbításért pedálozott, mivel akkor került fel a nagycsapathoz. Köpjük le Bojant(aki betöltötte a 18at egyből milliókat tett zsebre), Pedrot, meg a mostani fiatalokat is akiket hallaniLG írta:Csak úgy emlékeztetlek, h buzkec már akkor ugatott fizetés emelésért, amikor még egyáltalán nem tett semmit az asztalra. Megkapta simán. Vele nem statuált példát Guardiola. Azóta is a világ legjobb vkp-a padozik miatta, meg a mégnagyobbtudású Keita végett.nem mintha róluk szólna a topic...
És ugye itt középhátvédett játszott... Valljuk meg nagyon ritka ilyet látni, hogy egy kh felviszi , beviszi két ember közé ,majd nyom egy Iniesta cselt és bevágja:D Milyen fontos egyenlítő gól volt!!!Kri írta:Általában csak olvasgatni szoktam a fórumot, de emellett a Toure-s ügy mellett én se tudok elmenni komment nélkül. Az itt töltött pár éve alatt a kedvenc barca játékosommá vált, technikás, stabil, labdabiztos.
A legtöbben már leírtátok azokat a dolgokat, amiket jómagam sem értek, úgyhogy csak szimplán annyit fűznék még hozzá, hogy nagyon remélem, hogy még jó ideig gránátvörös-kék mezben láthatom ezt az elképesztő játékost!!!
Valamint még egy jelenet, ami után annó vagy 10 percig tátott szájjal ültem... ( Athletic elleni gólja )
http://www.youtube.com/watch?v=Uq_bnrBl7PM
csak úgy emlékeztetlek, hogy rosszul írtad a nevét, a másik meg ő a szerződés hosszabbításért pedálozott, mivel akkor került fel a nagycsapathoz. Köpjük le Bojant(aki betöltötte a 18at egyből milliókat tett zsebre), Pedrot, meg a mostani fiatalokat is akiket hallaniLG írta:Csak úgy emlékeztetlek, h buzkec már akkor ugatott fizetés emelésért, amikor még egyáltalán nem tett semmit az asztalra. Megkapta simán. Vele nem statuált példát Guardiola. Azóta is a világ legjobb vkp-a padozik miatta, meg a mégnagyobbtudású Keita végett.
Csak ehhez szólnék hozzá: Keita nem lóg ki a rossz teljesítményével, ő a képességeiből kihozza a maximumot és egy hajtós,csupa szív játékos. Ennyit tud és kész. A szememben háromszor annyit érnek azonban az ilyen játékosok (eszmeileg persze), mint az önelégült sztárok.duncan írta: Közülük is Keita eléggé kilóg a sorból a rossz teljesítményével...