Zlatan Ibrahimovic
Valóba az Ibra ügy egy nagyon nehéz, bonyolult üggyé vált. Már leírtam néhányszor hogy nem örültem jövetelének, de elfogadtam és bár elégedett nem vagyok eddigi teljesítményével, még adtam volna számára egy évet. Nagyjából így gondolkodnak a Barca irányítói is, de azzal hogy átadólistára került, vagy legalábbis nem zárkóznak el távozásától, eléggé felkavarták a vizet. Ha ilyetén állnak a dolgok, azt mondom:jobb volna mindenkinek ha Ibra távozna, nehéz volna a következő évet ilyen előzményekkel kezdeni.
Hogy beismerte Pep, hogy tévedett? Lehet így is értelmezni. A lényeg, hogy jól alakuljanak a dolgok. Tavaly az átigazolás különböző okok miatt nem minden a terv szerint sikerült: Eto o -nak mennie kellett, Villat nem engedték el, így került ide Ibra. Most úgy néz ki, hogy sikerülni fog azeredeti terv kivitelezése. Hajrá.
Lehet nincs semmi realitás alapja, lehet, hogy hülyeség, de nem lehetne bevonni Ibrát a Cesc ügyletbe? Az Arsenalban szükség volna rá. Ki tudja? Ha nem valószínűleg marad a Celsea vagy a M. City.
Hogy beismerte Pep, hogy tévedett? Lehet így is értelmezni. A lényeg, hogy jól alakuljanak a dolgok. Tavaly az átigazolás különböző okok miatt nem minden a terv szerint sikerült: Eto o -nak mennie kellett, Villat nem engedték el, így került ide Ibra. Most úgy néz ki, hogy sikerülni fog azeredeti terv kivitelezése. Hajrá.
Lehet nincs semmi realitás alapja, lehet, hogy hülyeség, de nem lehetne bevonni Ibrát a Cesc ügyletbe? Az Arsenalban szükség volna rá. Ki tudja? Ha nem valószínűleg marad a Celsea vagy a M. City.
Arra senki sem gondol, hogy esetleg Ibra akar elmenni?
Pep játszatta egy darabig, aztán amikor kiderült, h menni akar, akkor váltott és végre elkezdte Bojant játszatni?
Mellesleg szerintem Laportáék tukmálták rá Ibrát Pep-re. El akarták sózni Eto-t és ez a csere volt az egyetlen lehetőség. Pep meg kénytelen volt belemenni hiszen az anyagi érdekek néha erősebbek a szakmainál. Egyébként úgy volt vele, h még be is vállhat, hiszen egy új variációt tudna rá építeni. Nem vált be, pont. Az anyagi ráfordítás egy jó nagy részét visszahozta a mezeladásokból, reklámbevételekből, ha 40M fölött eladnánk, akkor nem biztos, h nagyon veszteséges lenne a dolog.
Szóval nem biztos, h PEP hibája. Eléggé ragaszkodik ő a saját nevelésekhez!
Pep játszatta egy darabig, aztán amikor kiderült, h menni akar, akkor váltott és végre elkezdte Bojant játszatni?
Mellesleg szerintem Laportáék tukmálták rá Ibrát Pep-re. El akarták sózni Eto-t és ez a csere volt az egyetlen lehetőség. Pep meg kénytelen volt belemenni hiszen az anyagi érdekek néha erősebbek a szakmainál. Egyébként úgy volt vele, h még be is vállhat, hiszen egy új variációt tudna rá építeni. Nem vált be, pont. Az anyagi ráfordítás egy jó nagy részét visszahozta a mezeladásokból, reklámbevételekből, ha 40M fölött eladnánk, akkor nem biztos, h nagyon veszteséges lenne a dolog.
Szóval nem biztos, h PEP hibája. Eléggé ragaszkodik ő a saját nevelésekhez!
- madmushroom
- Capitá del Barça
Pep-től ez egészen nevetséges megoldás, de lehet, hogy ez lesz a bölcs megoldás, mármint ha eladjuk amíg kaphatunk érte elegendő pénzt. Ha jövőre megint csak nem zötyögne vele a gépezet az óriási blama lenne neki és a csapatnak is, ez amolyan vészhelyzetnek tűnik a számomra, oltsuk el a tüzet még mielőtt leégne minden.
De azt nem értem, hogy miért kell kijelenteni, hogy jó ajánlat esetén beintünk neki? Nem lehet ezt a háttérben? Annyira fontos eladni, hogy be kell ajánlani a csapatoknak? Ez egy Zlatan kaliberű és hozzáállású játékosnál szerintem rossz húzás mert ha végül csak nem kell senkinek akkor nem fog ő úgy küzdeni mint ahogyan kellene hiszen nincs megbecsülve, a jövője kérdéses....Mit gondolt Pep, hogy majd 1 év alatt megváltja a világot? Gondolt volna bele, hogy Ibra esetében a koránál fogva nem vagyunk túl ráérősek, nehéz személyiség, más szisztémához szokott játékos. Már tavaly kellett volna jönnie Villának. Pep-el nem vagyok maradéktalanul elégedett, az igazolásai nem sülnek, furcsa és érthetetlen döntéseket hoz. Én nem leszek vele így jóban.
De azt nem értem, hogy miért kell kijelenteni, hogy jó ajánlat esetén beintünk neki? Nem lehet ezt a háttérben? Annyira fontos eladni, hogy be kell ajánlani a csapatoknak? Ez egy Zlatan kaliberű és hozzáállású játékosnál szerintem rossz húzás mert ha végül csak nem kell senkinek akkor nem fog ő úgy küzdeni mint ahogyan kellene hiszen nincs megbecsülve, a jövője kérdéses....Mit gondolt Pep, hogy majd 1 év alatt megváltja a világot? Gondolt volna bele, hogy Ibra esetében a koránál fogva nem vagyunk túl ráérősek, nehéz személyiség, más szisztémához szokott játékos. Már tavaly kellett volna jönnie Villának. Pep-el nem vagyok maradéktalanul elégedett, az igazolásai nem sülnek, furcsa és érthetetlen döntéseket hoz. Én nem leszek vele így jóban.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Ha mindez igaz, egy dolog egyértelművé vált a számomra:
tavaly azért igazolták, hogy Samutól megszabadulhassanak.
Fecooo-nak megint tökéletesen igaza van! Pep ezzel beismerte hatalmas szakmai, és emberi hibáját. Bár, ehhez nem kellett Pepnek lenni, hogy lássuk: a svéd nem fogja itt megváltani a világot. Ahhoz ő kevés, mint technikailag, mind szellemileg.
De legalább elismeri, hogy a svéd idehozatala hatalmas bukta volt. Csak az a fránya 65 millió euró, + a fizetése, amit kihajítottunk az ablakon...Na mindegy, a lényeg, hogy menjen.
tavaly azért igazolták, hogy Samutól megszabadulhassanak.
Fecooo-nak megint tökéletesen igaza van! Pep ezzel beismerte hatalmas szakmai, és emberi hibáját. Bár, ehhez nem kellett Pepnek lenni, hogy lássuk: a svéd nem fogja itt megváltani a világot. Ahhoz ő kevés, mint technikailag, mind szellemileg.
De legalább elismeri, hogy a svéd idehozatala hatalmas bukta volt. Csak az a fránya 65 millió euró, + a fizetése, amit kihajítottunk az ablakon...Na mindegy, a lényeg, hogy menjen.
-
- Entrenador del Barça
Már azzal beismerte, hogy leigazoljuk Villát. Illetve ezzel azt is beismeri, h tavaly nem szakmai alapon jött ide Ibra, hanem csak azért, mert Eto'ot nem lehetett másképp elpasszolni.Bányász írta:
Én inkább úgy fognám fel Ibra távozását,h Pep beismerte a tavalyi hibáját és azt most megpróbálja jóvá tenni. A baklövést nem most fogja elkövetni hanem tavaly követte el.
Sajnos ez a hátránya, h Pep első idényében mindent megnyert, mert így Laportáék -érthetően- minden kívánságát teljesítik. Csak ez kicsit túl költséges.
Én tavaly is nagyon Villát akartam, ha már Eto'onak mennie kellett, Ibrát meg egész addig a sajtó rossz viccének tartottam, amíg tényleg le nem igazoltuk. Ennek ellenére most kicsit csalódott lennék, ha nem kapna még egy idényt, bár ha marad, lehet még többet bukunk rajta, mintha még most eladjuk. Nehéz ügy.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Nem, nem tudom. Csak eléggé így néz ki.Bányász írta:Meg Te már most tudod,h Yaya elmegy
Ha elmegy a (posztján) legjobb, akkor csak rosszabb lehet.Bányász írta:sőt azt is tudod,h az nekünk tuti biztos,h nagyon sz*r lesz.
Mást nem is tudunk csinálni.Bányász írta:Én viszont megvárom az ítélet hirdetéssel azt,h történjen valami...

Hogy ne legyen teljesen off:
Pont az ellentéte történt Zlatannal, mint amit vártam. Elég technikásnak gondoltam ahhoz, hogy a gyors, és gördülékeny passzjátékból tökéletesen kivegye a részét. Még Samunál is jobban. Ezzel ellentétben eléggé lelassította a játékot.
Vártam Tőle sok átlövést úgy, mint az Interben. Talán ezzel segítve a tömörülő védelem feltörését. De alig volt ilyen. Sajnos. Azért remélem, hogy Velünk marad jövőre is, de akkor az igazi arcát láthatjuk.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ez az,h én nem így fogom fel.Pocsa11 írta:Csak tudod lópélót sem érünk azzal, ha "megpróbálja javítani". Mert nem biztos, hogy sikerül. Ugyan ez van Yayaval. Szépen kitette a csapatból, ezért ő (elég sanszos, hogy) elmegy, aztán nézhetünk, mert nem lesz egy futballistának mondható vkp sem a csapatban. Aztán azt is próbálgathatja javítani. Mint a sz*rnak egy pofon...Bányász írta:Szóval én inkább pozitívan fogom fel ezt az egészet.Makacs volt ugyan de most felismerte a hibát és megpróbálja javítani.
Szerinted "lópélót" se érünk vele mert nem biztos,h sikerül.De az van,h ugyan úgy az se biztos,h nem sikerül.
Meg Te már most tudod,h Yaya elmegy sőt azt is tudod,h az nekünk tuti biztos,h nagyon sz*r lesz.Én viszont megvárom az ítélet hirdetéssel azt,h történjen valami...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Csak tudod lópélót sem érünk azzal, ha "megpróbálja javítani". Mert nem biztos, hogy sikerül. Ugyan ez van Yayaval. Szépen kitette a csapatból, ezért ő (elég sanszos, hogy) elmegy, aztán nézhetünk, mert nem lesz egy futballistának mondható vkp sem a csapatban. Aztán azt is próbálgathatja javítani. Mint a sz*rnak egy pofon...Bányász írta:Szóval én inkább pozitívan fogom fel ezt az egészet.Makacs volt ugyan de most felismerte a hibát és megpróbálja javítani.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én máshonnan közelíteném meg a dolgot.Pep óriási öngólt lő, ha elküldi... nem mintha, ha bánnám, ha esetleg elmegy, de ilyenkor azért eszembe jut, h ezt a "hibát" elkerülhette volna egy kicsit kevesebb makacssággal, több objektivitással tavaly...
Én inkább úgy fognám fel Ibra távozását,h Pep beismerte a tavalyi hibáját és azt most megpróbálja jóvá tenni.A baklövést nem most fogja elkövetni hanem tavaly követte el.
Szóval én inkább pozitívan fogom fel ezt az egészet.Makacs volt ugyan de most felismerte a hibát és megpróbálja javítani.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Én pozitívan csalódtam a viselkedését nézve..nem azt az arrogáns elszállt utálatos Ibrát láttam, mint az előző csapataiban... így egyre inkább szurkoltam Neki, h minél inkább belerázódjon...
De sajnos be kell látnia mindenkinek,h Ő nem ebbe a csapatba való..:S
A legnagyobb probléma az,h lomha, nem elég mozgékony... 1 klasszis..de tényleg nem ide való...
Ha marad, persze továbbra is szorítok érte..
De sajnos be kell látnia mindenkinek,h Ő nem ebbe a csapatba való..:S
A legnagyobb probléma az,h lomha, nem elég mozgékony... 1 klasszis..de tényleg nem ide való...
Ha marad, persze továbbra is szorítok érte..
Nem álmodozni kell...
Pep óriási öngólt lő, ha elküldi... nem mintha, ha bánnám, ha esetleg elmegy, de ilyenkor azért eszembe jut, h ezt a "hibát" elkerülhette volna egy kicsit kevesebb makacssággal, több objektivitással tavaly... ha Touré elmegy, a személy, akit helyette hoznának, látatlanban megmondom, h nem lesz annyira hasznos (fizikai képtelenség a legjobbnál jobbat hozni ugyebár...), mint Yaya (volt)...
1 ekkora hiba is gáz, nemhogy esetleg kettő... ne történjen meg! mindenesetre én nem küldeném el a svédet, hiába nem illik ide, nehogymár Pep miatt "játékostemetőzzék" le a Barcát... meg kell adni neki az esélyt, kapjon még 1 évet, ha nem megy, akkor padozzon... egye meg Pep, amit főzött...
1 ekkora hiba is gáz, nemhogy esetleg kettő... ne történjen meg! mindenesetre én nem küldeném el a svédet, hiába nem illik ide, nehogymár Pep miatt "játékostemetőzzék" le a Barcát... meg kell adni neki az esélyt, kapjon még 1 évet, ha nem megy, akkor padozzon... egye meg Pep, amit főzött...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.19. 00:10:24-kor.
Eléggé légbőlkapottnak tűnik ez nekem....Őszintén, ki az aki le akarná igazolni Ibrát??? Szerintem 2 max 3 lehetséges opicó lenne...
1. City: Mancini kedveli + van pénz dögivel....ellene szól, hogy Ibra BL-t akar nyerni, ezért jött ide...sztem emiatt ez kilőve..
2. Chelsea: Csatárt keresnek és van rá 50 millájuk (legalább is Torresre ennyit szánnak a hírek szerint, de ő nem fog váltani Anglián belül ez tuti). Nem tudom, hogy Ancellottinak kellene-e...nagy kérdés...
3. Reál Madrid: Ez a legkevésbé valószinű, inkább akkor lenne rá 1% esély, ha Mourinho lenne az edző, mert ő állítólag nagyon kedveli....érdekes lenne (megnéznék egy Kaká-Ibra cserét kiváncsiságból...szerintem ők rossz klubba mentek...Kaká a mi, Ibra pedig a Madrid játékában lenne tökéletes....persze ez csak fantazmagória és ilyen soha nem fog megtörténni)
4. MU: soha nem is érdeklődtek utána...meglepne egy ajánlat...
Más nem maradt....ezek közül talán a Chelsea-s dolognak lehetne realitása, a többi ilyen-olyan okokból kizárva.....Éppen ezért maradni fog, de én sem marasztalnám egy jó ajánlat esetén (40 millió felett)...
A fear az lenne, hogy akik idehozták (főleg PEP) akkor azok most tartsák oda a hátukat és adjanak neki még egy évet, hátha belelendül (más választásunk úgy sem lesz)....
Azt meg nem csodálom, hogy nem megy neki a játék, ha egy mondatot nem tud elmondani katalánul 1 ittöltött év után....így hogy akar beilleszkedni, megértetni magát a pályán, kommunikálni a társakkal...Azt hiszem Ibrának kicsit többet kellene tennie ezügyben a pályán kívül is, de a pályán is....néha az az érzésem, hogy úgy gondolja magában, hogy ő Ibra, semmit nem kell tennie, majd megy minden magától...
1. City: Mancini kedveli + van pénz dögivel....ellene szól, hogy Ibra BL-t akar nyerni, ezért jött ide...sztem emiatt ez kilőve..
2. Chelsea: Csatárt keresnek és van rá 50 millájuk (legalább is Torresre ennyit szánnak a hírek szerint, de ő nem fog váltani Anglián belül ez tuti). Nem tudom, hogy Ancellottinak kellene-e...nagy kérdés...
3. Reál Madrid: Ez a legkevésbé valószinű, inkább akkor lenne rá 1% esély, ha Mourinho lenne az edző, mert ő állítólag nagyon kedveli....érdekes lenne (megnéznék egy Kaká-Ibra cserét kiváncsiságból...szerintem ők rossz klubba mentek...Kaká a mi, Ibra pedig a Madrid játékában lenne tökéletes....persze ez csak fantazmagória és ilyen soha nem fog megtörténni)
4. MU: soha nem is érdeklődtek utána...meglepne egy ajánlat...
Más nem maradt....ezek közül talán a Chelsea-s dolognak lehetne realitása, a többi ilyen-olyan okokból kizárva.....Éppen ezért maradni fog, de én sem marasztalnám egy jó ajánlat esetén (40 millió felett)...
A fear az lenne, hogy akik idehozták (főleg PEP) akkor azok most tartsák oda a hátukat és adjanak neki még egy évet, hátha belelendül (más választásunk úgy sem lesz)....
Azt meg nem csodálom, hogy nem megy neki a játék, ha egy mondatot nem tud elmondani katalánul 1 ittöltött év után....így hogy akar beilleszkedni, megértetni magát a pályán, kommunikálni a társakkal...Azt hiszem Ibrának kicsit többet kellene tennie ezügyben a pályán kívül is, de a pályán is....néha az az érzésem, hogy úgy gondolja magában, hogy ő Ibra, semmit nem kell tennie, majd megy minden magától...

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
-
- Jugador d'estrella
Hát én nem szeretném ha elmenne, szerintem a jövő évben meg lenne a helye, mert addigra azért lenne ideje rendet rakni a fejében és ha más nem is, télen ugyanúgy el lehet adni....nem tudom, én bírom, pedig nagyon nem akartam, hogy jöjjön anno
lehet velem van a baj
.

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- westerngom
- Entrenador del Barça
igen, igen... a probléma az, hogy ezt a pénzt akkor sem érte, mikor ide került! Hát még, ha marad és nem sikerül a következő szezonja sem, akkor fájdalmasan rajtunk ég! Na de ne temessük........Ronaldinho&Barca írta:Nagy hűhó semmiért, vszínű maradni fog. Bár idén inkább nélküle ment mint vele. Kicsit vicces ez az átadó lista, lehet helyre akarják zárni, hogy szívja fel magát jövőre.. de egyben bevallják, hogy tavaly nem volt oda-vissza átgondolva ez a döntés. Viszont Villa személyébe kemény ellenfele lesz elöl, meg kell küzdenie majd a kezdő tagságért, no meg ott lesz Bojan is.
Sokkal többet ígért az ő igazolása, mint az ami lett belőle..
Viszont ha jövő évét is "így" teljesíti, akkor egy forintot se fog érni a piacon kb..
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nagy hűhó semmiért, vszínű maradni fog. Bár idén inkább nélküle ment mint vele. Kicsit vicces ez az átadó lista, lehet helyre akarják zárni, hogy szívja fel magát jövőre.. de egyben bevallják, hogy tavaly nem volt oda-vissza átgondolva ez a döntés. Viszont Villa személyébe kemény ellenfele lesz elöl, meg kell küzdenie majd a kezdő tagságért, no meg ott lesz Bojan is.
Viszont ha jövő évét is "így" teljesíti, akkor egy forintot se fog érni a piacon kb..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Rossel szellőztette meg a nevét több rádiós nyilatkozatában, mi lenne ha szinten...Torresnek a sérülései miatt nem fekszik az angol liga, főleg ennyi kupa mellett.Enjoy írta:Torres neve hogy a fenébe merült fel?Sanama írta:Eddig is és most is azt mondom.KEdvelem Ibrát,de ha helyette Torrest látnám a csapatban,felőlem távozhat.
Maradni fog Ibra, és jön mellé Villa.
Mindkét csatárnak lesz cseréje: Pedro - Bojan személyében.
Meg amúgy is, Torres-t ki nem állhatom.

Az elmundo pedig este közölt egy cikket Torresről a Barcáról és a Chelsearől.

Elmundo lehozta,hogy érdeklődünk utána is,illetve Rossell aki 90% hogy az új elnök lesz,ide akarja hozniEnjoy írta:Torres neve hogy a fenébe merült fel?Sanama írta:Eddig is és most is azt mondom.KEdvelem Ibrát,de ha helyette Torrest látnám a csapatban,felőlem távozhat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.05.18. 23:33:44-kor.
Kicsit olyan 08 nyári Eto'o feelingem van.ronaldinho89 írta:Zlatan átadólistán! Hát érdekes cikk. Ha marad akkor tényleg nagyon kell tepernie és a kritikusokat elhallgattatni, ha megy akkor meg tényleg reális áron. Nekünk kis kell a pénz ^^

- westerngom
- Entrenador del Barça
- bakker! most hol van a mérhetetlen türelem és "adjunk időt neki szöveg!
Nagyon gáz, hogy még Samut is oda dobtuk azon a koszos 45 M-on felül!
Legalább vágjanak jópofát és nyelje le a békát Begiristain és Pep, ha már idehozták a svédet! Lassan már Ibrát kezdem sajnálni, mert az látszik rajta, hogy megviseli ez a helyzet.
Amit nem értek, hogy miért fogyott el hirtelen a türelem, mikor Csiga még ennyit sem mutatott és mégis tovább üldögél csöndben a padon 30 millás áron!
Én nagyon elleneztem a svédet, DE! ez valahogy nem jó így..... ez nem nem Barcas, ez a fajta "probléma kezelés" a Realt juttatja eszembe...........
Nagyon gáz, hogy még Samut is oda dobtuk azon a koszos 45 M-on felül!
Legalább vágjanak jópofát és nyelje le a békát Begiristain és Pep, ha már idehozták a svédet! Lassan már Ibrát kezdem sajnálni, mert az látszik rajta, hogy megviseli ez a helyzet.
Amit nem értek, hogy miért fogyott el hirtelen a türelem, mikor Csiga még ennyit sem mutatott és mégis tovább üldögél csöndben a padon 30 millás áron!
Én nagyon elleneztem a svédet, DE! ez valahogy nem jó így..... ez nem nem Barcas, ez a fajta "probléma kezelés" a Realt juttatja eszembe...........
-
- Capitá del Barça
Torres neve hogy a fenébe merült fel?Sanama írta:Eddig is és most is azt mondom.KEdvelem Ibrát,de ha helyette Torrest látnám a csapatban,felőlem távozhat.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Úgy látom Ibra esetleges távozásával mindenkinek egy név ötlik fel. Fernando Torres. Már álomba menő lenne ha letudnánk cserélni Ibrát a spanyolra. Én akkor lennék a legboldogabb ha érkezne Cesc, Torres és Villa. Menne Ibra és (Titi
). Yaya pedig maradna. Na de hagyjuk az álmodozást. 
szerk: bocs, ez rossz topicba ment véletlenül.

szerk: bocs, ez rossz topicba ment véletlenül.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcafan0911 2010.05.18. 23:29:15-kor.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Titinho
- Director del Fútbol
Én úgy vagyok vele, hogy nagyon szeretném ha Ibra továbbra is nálunk folytatná. Én nem vagyok vele szemben olyan kritikus, mint sokan mások, nem volt szerintem olyan katasztrofális az első szezonja.
Ha Henry megkapta az esélyt a javulásra, szerintem Ibra is megérdemli. Még egy évet legalább.
Ha Henry megkapta az esélyt a javulásra, szerintem Ibra is megérdemli. Még egy évet legalább.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
háát, igen ha jön Villa és esetleg Fabregas akk. Ibra nem nagyon fog tudni beférni a kezdő 11-be, de lehet, h. még csereként se (már most is az utolsó pár meccsen alig, szinte be se fért, csak csereként)

Ez számomra eddig is tiszta volt .Rivaldo11 írta:Nem is átadólista ez...inkább azt mondanám, meghallgatják érte a komolyabb ajánlatokat. Bár szerintem lényegtelen, maradni fog.
Én már leírtam 2hete is,mikor elkezdett padozni,hogy ha City/Chelsea adna érte egy jelentős összeget,akkor elengedné a csapat,és valszeg jönne Torres.
Chelsea ugye rástartolt a kölyökre,de Fernando megmondta,hogy az agol liga kikészíti,nem hiszem hogy ott marad.Vagyis ha távozik akkor nem a Chelsea-ba.
Drogba már 32-33, kezd öregedni. Úgyhogy ha csatár kell nekik akkor Ibra egy opció lehet.Ancelotti látta is,tapasztalta,szóval esetleg szóba is jöhet.
Na majd kiderül. Szerintem még mindig marad,kivéve ha nem jön 45+os ajánlat.
Eddig is és most is azt mondom.KEdvelem Ibrát,de ha helyette Torrest látnám a csapatban,felőlem távozhat.