Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
senzu
Entrenador del Barça

2010.05.19. 13:47:16

Bányász írta:
senzu írta:"Érdekesség: ha Ibrahimovic és Henry is elhagyná a klubot, akkor a 175 centi magas Villa érkezésével az egyaránt alacsony Messi, Pedro és Bojan mellett tovább csökkene a támadósor átlagmagassága."

Azért ez nem elhanyagolandó!
Nem mintha sok hasznát vettük volna az 1.90-es Ibrának... :)
Azért szögleteknél jól tud jönni 8)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.19. 13:45:06

senzu írta:"Érdekesség: ha Ibrahimovic és Henry is elhagyná a klubot, akkor a 175 centi magas Villa érkezésével az egyaránt alacsony Messi, Pedro és Bojan mellett tovább csökkene a támadósor átlagmagassága."

Nem mintha sok hasznát vettük volna az 1.90-es Ibrának... :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
currahee
Jugador d'estrella

2010.05.19. 13:43:39

én azt vallom hogy maradni fog és ezt is szeretném mert legalább még egy évet megérdemel h bizonyíthasson. emellett meg pozitívan csalódtam benne viselkedést, magatartást tekintve!

Eto'o ha zsoldos volt akkor Ibra miben más?? azért hagyjuk már ezt... Samunak azért kellett menni mert "a nagy Josep Guardiola" ezt akarta. de ez nem feltételen volt jó döntés...
mindamellett én drukkolok Zlatannak ha már ő a "9-ese" a Klubnak.

csak most h Villa leigazolása bebizonyosodott így nem tudom h szegény (már ott tartok h sajnálom az arcot) Zlatannal mi lesz mert így nagyon kérdéses az ő szerepe jövőre...
senzu
Entrenador del Barça

2010.05.19. 13:36:57

"Érdekesség: ha Ibrahimovic és Henry is elhagyná a klubot, akkor a 175 centi magas Villa érkezésével az egyaránt alacsony Messi, Pedro és Bojan mellett tovább csökkene a támadósor átlagmagassága."

Titinho
Director del Fútbol

2010.05.19. 13:33:33

A MundoDeportivon van egy Txiki interjú.

Beszél Villáról, hogy tökéletesen beleillik a Barca játékába, Fabregasról, hogy szerinte ő is érkezik hamarosan, valamint Ibráról, de ezt szószerint fordítom:

"Ez volt az első szezonja a klubnál és nagyon optimisták vagyunk vele szemben, amiért sokat adott már a klubunknak. Ibra nem eladó! Folytatni kívánjuk vele a megkezdett munkát!"

Ennyi.

Gyanús is volt nekem, hogy tegnap csak a SPORT hozta le ezt a hírt, na meg a The Sun, Laporta is tagadta az eladásáról szóló híreket tegnap, és semmi hivatalos nem volt azzal kapcsolatban, hogy hivatalosan is átadólistára tettük volna.

Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy marad.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.19. 13:21:07

Ilúvatar írta:Gyakorlatilag Eto'o -t mindenképp ki kellett rakni, mert elunta volna az egészet. Hiszen ő zsoldos. Jó döntés volt Pep. Viszont! Villát kellett volna hozni tavaly, és nem Ibrát...
Csakhogy akkor a "zsoldos" a nyakán marad Pepnek miután a MU és a többi kérő visszalépett a magas fizetési igényei miatt. Amit meg ugye szintén nem akartak. Így jött létre az Ibra-biznisz.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.19. 13:20:38

Gyakorlatilag Eto'o -t mindenképp ki kellett rakni, mert elunta volna az egészet. Hiszen ő zsoldos. Jó döntés volt Pep. Viszont! Villát kellett volna hozni tavaly, és nem Ibrát...
Ez is történt volna ha el tudtuk volna passzolni Eto'ot de pénzt senki nem akart adni érte, vagy csak nevetségesen alacsony összeget
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.19. 13:09:50

Ibra remélem marad , mondom ezt úgy hogy nem igazán kedveltem soha se...De ennél szerintem jobb szezonja lesz jövőre (most nyáron részt vesz a felkészülésünkben is)
A jövő évi Barca-t Villa Ibra Messi támadóhármassal képzelem el a tavalyi játékhoz hasonló sok helyváltoztatással , idén ez egyáltalán nem volt jellemző.A Barca-ba három ennyire gólerős játékos kell előre, és nem mellesleg mindhárman képesek "extrapasszokat adni" is a másiknak.

Véleményem szerint a sajtó erőteljesen felfújja az Ibra ügyet az esetleges távozással kapcsolatban, szerintem csak annyiról van szó, hogy kijelentették , hogy nem érinthetetlen, mint mondjuk a saját neveléseink, ergó meghallgatják az esetleges ajánlatokat , de nem kívánják eladni (persze van az a pénz, míg mondjuk Messinél nincs) Az átadólistás szöveg szerintem vicc ,de ugye a bulvár szeret hangzatos szavakat használni.

Ui:Ibra a Cityhez nem lenne hajlandó menni , Ancelottinak pedig szerintem nem kell mindenáron
Deus
Boixos Nois

2010.05.19. 13:05:10

Gyakorlatilag Eto'o -t mindenképp ki kellett rakni, mert elunta volna az egészet. Hiszen ő zsoldos. Jó döntés volt Pep. Viszont! Villát kellett volna hozni tavaly, és nem Ibrát...
KépKép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.19. 13:02:40

davidvillabest írta:Amugy rohadtul nem értem hogy tavaly Ibrát miért kellet elcserélni etora:S?!
A szezonbeli teljesítmény tükrözte hogy nem érte meg a transzfer na m1!
Nagyon jó, hogy megtörtént a csere. Hidd el, hogy Eto'o-val megint baj lett volna a közelgő elnökválasztás kapcsán. Nincs annál rosszabb, ha egy bomlasztó elem van a csapatban ilyen kritikus periódusban.
De lényegtelen, ez már múlt. Itt van Villa, már hivatalosan is :)
pityi
Jugador del Barça

2010.05.19. 12:47:32

papek89 írta:Arról is szó lehet itt, hogy azért is rakták átadólistára, hogy a következő szezonban kapja össze magát, mert ha nem, akkor eladják. Azért gondoljatok bele. Összesen 60 millió euró volt, nehogy már az első szezonja után csak úgy elengedjék. Azért határozták azt, hogy bizonyos összeg esetén gondolják meg. Ezzel kap még egy esélyt a klubtól. Viszont a következő évben, ha nem teljesít, akkor mehet.
Ez így lenne a legjobb.
papek89
Jugador d'estrella

2010.05.19. 12:44:09

Arról is szó lehet itt, hogy azért is rakták átadólistára, hogy a következő szezonban kapja össze magát, mert ha nem, akkor eladják. Azért gondoljatok bele. Összesen 60 millió euró volt, nehogy már az első szezonja után csak úgy elengedjék. Azért határozták azt, hogy bizonyos összeg esetén gondolják meg. Ezzel kap még egy esélyt a klubtól. Viszont a következő évben, ha nem teljesít, akkor mehet.
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.19. 12:41:15

Amugy rohadtul nem értem hogy tavaly Ibrát miért kellet elcserélni etora:S?!
A szezonbeli teljesítmény tükrözte hogy nem érte meg a transzfer na m1!
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
pityi
Jugador del Barça

2010.05.19. 12:31:59

Nem szabad elengedni,azért még egy szezont szerintem megérdemel,jó lesz ő még figyeljétek csak meg. :)
d
Entrenador del Barça

2010.05.19. 12:22:24

Nem nagyon hiszek az eligazolasaban. Aron alul adni nem lenne jo uzlet, viszont a fizeteset nem sok csapat tudna allni, azokba meg nem biztos, hogy szivesen igazolna amugy sem.
Atadolistara raktak, oke, de szerintem amugy is mindenki tisztaban volt vele a vilagon, hogy Ibrat el lehet vinni ha legalabb a korabbi arat kipengetik.
Szerintem maradni fog jovore is. Az is biztos, hogy jobb lesz jovore. A kerdes, hogy elegge jo lesz-e?
PMFC
Barça B

2010.05.19. 12:18:22

Ha a Barca most az idén adná el Ibrát akk. talán nyerne vele vmit (és itt pénzre gondolok...nem a BL-re :D), ha akadnának rá vevők. Azt én is hallotam, hogy a Chelsea mindenképp akar még1 csatárt, de én sem értem, hogy miért, van nekik három. De sztem az angol játékstílus feküdne legkevésbé Ibrának Olaszországba jól ment neki, ahogy a Barcában is az elején, de a szezon 2. felében már nem volt az igazi, és Bojan simán kiszoritotta a csapatból.
Úgyhogy sztem sem volt ez az évszázad üzlete :!:
Presidente del Barça

2010.05.19. 12:10:40

Zlatannak és a Barcának is egyértelműen az lenne a legjobb ha menne. Végig gondolva a dolgokat tényleg csak a city és a cselzi jöhet szóba.
a cityben viszont van 4 csatár (santa cruz, tevez, bellamy, adebayor), nem tudom fog e kelleni oda.
chelsea már sanszosabb, mert ha jól tudom ancellotti mindenképppen akar egy csatárt, bár ott sem értem minek, mikor van egy kalou, drogba, anelka hármasa.

40 milliót biztos nem ad érte senki, inkább vmi cserébe kellene bevonni .

ezt tavaly elkúrták, nem kicsit.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.19. 09:38:31

Ha valóban eligazolna, akkor jól járna a Barça, és minimum Villa árát vissza is kapná a svédért, rögtön. Jó hír, de ez még édeskevés ahhoz, hogy tényleg elmenjen. Bízom az angolokban, sosem voltam Ibrahimovics-párti. Nem illik ebbe a csapatba, az olasz stílus áll hozzá a legjobban, esetleg majd az angol is, nem tudni. Az viszont mindent elárul, hogy a bajnokság végén az addig padozó Bojan csatát nyert vele szemben és jól is működött a gépezet, amikor Bojan volt a csatár.

És akkor jöjjön a szokásos képem, ezúttal talán még időszerűbb :P :
Kép
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.05.19. 09:31:15

Viszont ha megy akkor szinte biztos,hogy még valaki érkezik a támadó szekcióba...vagy,ha jobban meggondolom akkor nem... :) Minden esetre én sajnálnám,ha menne!Nem hiszem,hogy nem kaphatna még egy sanszot!Ha el akarják küldeni vagy adni akkor abban megint olyasmi lehet mint a Touré ügyben!
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.05.19. 09:26:29

Ha 40 milláért vagy többért menne, akkor lehet én sem sajnálnám. Bár én nagyon bírom őt, annyiért el kell adni. Ha jól tudom kb ennyiért jön Villa is, viszont az ő fizuja kb fele az Ibráénak...ami 3 év alatt kb 15 milla. Valamint ha Henry elmegy, akkor az ő 9 millás fizujával is jól járnánk. Én valahogy a spanyol csapatba spanyolokat elv híve vagyok...egy Fabregas Villa érkezőkkel és Henry Ibra távozókkal ki lennék békülve. Az is jó lenne még ha mondjuk Ibra levitetné a fizuját Villa szintre és mondjuk bajnokság prémiumot kapna, mint Deco és Ronnie kaptak anno, de ez csak képzelet.
vlxe
Capitá del Barça

2010.05.19. 09:25:36

Fecooo írta:kapjon még 1 évet, ha nem megy, akkor padozzon... egye meg Pep, amit főzött...
Nekem részben ugyanez a véleményem, viszont csak akkor maradhat, ha a klub érdekeinek ez jobb, mint ha távozna... Szimpatizálok Ibrával, de ha a klub jobb döntésnek tartja elküldeni, akkor nincs más választás meg kell lépni. Mindenféleképpen azt akarom látni, hogy a döntés vele szemben klub érdekeket fog szolgálni. Remélem persze marad, mert kitudja mi lenne benne a második évben. Egy ilyen kaliberű játékosnál nem lehet előre megmondani, hogyan is fog teljesíteni. Viszont, ha átadólistára került és megy a csapat keresés a számára, akkor tényleg jobb lenne, ha távozna :!: Sajnos :?
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.19. 09:23:57

Nem fog elmenni és azért mert kell a Barcának is. Nem kell minden hírt készpénznek venni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
albicelesteX
A Vadász

2010.05.19. 09:03:24

Ha menni kell,hát menni kell.... :( Bárhogy alakuljon!Egy rossz szót nem akarok,nem fogok rá mondani!!Örülök,hogy Spanyol bajnoki cím is került a vitrinjébe ráadásul az Fc Barcelona-val!
Szerk.:Ezért tényleg megérte Eto'o-t elüldözni!Gracias...
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.19. 08:53:54

galamb írta: Lehet nincs semmi realitás alapja, lehet, hogy hülyeség, de nem lehetne bevonni Ibrát a Cesc ügyletbe? Az Arsenalban szükség volna rá. Ki tudja? Ha nem valószínűleg marad a Celsea vagy a M. City.
Már volt róla szó és Wenger kijelentette, hogy nem kell nekik Ibra mert szerinte nem illik bele a játékrendszerükbe.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
mess2009
Director del Fútbol

2010.05.19. 08:51:31

Guardiolának nem elsősorban azt rovom fel, hogy idehozta Ibrát, hanem azt, hogy nem tudta beilleszteni a csapatba!
azért tekintsünk két fontos tényre.: Ibra nemzetközileg elismert klasszis-ként jött ide és az idény elején még minden klappolt!!! úgy tűnt simán és gyorsan beilleszkedett!
aztán történt valami (máig nem tudom, hogy mi) és Ibra befuccsolt! és így már érvényesek azok a meglátások amik Guardiola (és csapata) szakmai hibáira utalnak!
nekem úgy tűnik hogy az a bizonyos "barcastílus" herélte ki Ibrát, a gólratörő saját stílusát áldozta fel a mindenáron való passzolgatás oltárán, ami még nem lenne baj ha tudná művelni, de a jelek szerint ez neki nem megy!
nagyon kíváncsi vagyok a jövőjét tekinteve, hiszen a helyzete és vele együtt Guardioláé is nem könnyű!
Lezárt