Reméljük Villa hozza majd nálunk is az elmúlt években tőle megszokott gólátlagot! Szerintem az érkezése Ibrán is segít, hiszen lesz mellette egy klasszikus csatár is, így megoszlik az ellenfél védőknek figyelme. Ebben az esetben Messi mint ék játszhatna a 2 csatár mögött. De ha klasszikus 4-3-3-ban állunk fel, akkor is jobb lesz Zlatannak, mert Villa nagyobb odafigyelést érdemel az ellenfél védelmétől, mint Pedro vagy Bojan. Őket nagyon szeretem, de azért sokszor súlytalanok a pályán! Összegezve semmiképpen nem adnám el Ibrát, csak akkor, ha helyére érkezik valaki, de szerintem 1 év bizalom még jár neki. Henry megy, Villa jött. Létszámban ugyanannyian, minőségileg viszont jobbak vagyunk.
Toure megtartása óriási dolog lenne, de szerintem neki nem ártana új menedzser után nézni, mert ez az ukrán állandóan lázítja. Ha Fabregas jönne, akkor középpályán elég bő és minőségi keretünk lenne. Az összeállítás majd Pep gondja lesz, mi meg jót fogunk vitázni a fórumon a meccsek előtt és után, hogy jól döntött-e Pep!
A védelemben és továbbra is keresnék egy Alves helyettest. A többi rendben van.