Függetlenül a lentebbi témáktól:
1) Gratulálok a Barcelonának. Fájdalom, de megérdemeltétek. A két Clasico sajnos magáért beszél (még ha szerintem nem is volt olyan nagy különbség, főleg a tavaszi meccsen) de mindenképp megérdemelt Barca győzelem. [auto_cenzúra] érzés, de ez van.
2) Villa leigazolása szerintem jó húzás volt. De mindenképp kíváncsi leszek hogy hogyan fogja játszatni Ibrát és Villát Pep, kicsit ilyen "két dudás" szaga van a dolognak, bár Villa tud balszélről játszani, és Ibra kicsit hátrébb, de lássuk be, elsődlegesen mind a ketten kíméletlen befejező csatárok.
Esetleg egy 4-1-3-2-t tudok elképzelni, amolyan vkp-iniesta-xavi-messi tengelyt, elől pedig ibra-villa duó. Kérdés, hogy egy VKP elég-e. (Ha Cesc is megy hozzátok, akkor végképp nem tudom)
Ugyanakkor ha Ibra megy, akkor egy kis mosoly meg fog jelenni az arcomon, azok után amit mi kapunk mindig 1-1 rossz igazolás után, nem mondom hogy szomorkodni fogok ha tovább is áll az Ibra-Csiga duó. Ettől lehet hogy én vagyok a rossz ember, de így érzek.
3) Valdes megérdemelte hogy kerettag legyen. Szerintem Casillastól az 1-es mezt senki nem veheti el jelenleg, de kinőtte a legtöbb hibáját.
Asszem ennyi.
Real sikerekben gazdag, de legalább ennyire izgalmas következő idényt kívánok. (Az mondjuk más kérdés, hogy mi lesz így a Liga BBVA-val, mert a Valenciából ugye Villa oda, lehet hogy Silva ide, a Sevilla meg nem volt egy nagy faktor idén sem.)
REAL MADRID C. DE F.