2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
IGEN! Itt a pont! Jobban fogalmaztál mint ahogy nekem sikerült, köszönöm!bonano írta:Capon, Kudu és még páran!
Komolyan nem hiszem el, amiket olvasok tőletek. Kábé úgy áll a dolog, hogy Yaya tehet az egészről, ő akar elmenni,, nem is érzi jól magát itt, nem is küzd, úgyhogy menjen csak. Jobb lesz nekünk így. Az agyam eldobom, komolyan mondom. Az pedig, hogy hol szeretne játszani, az csak ne keveredjen ide. Sok mindent mondott más is, és semmi nem lett belőle.
Az a gáz, hogy a posztjának legjobbját a világon elkótyavetyéljük fillérekért, egy béna Keita, és egy kedvenc katalán esőember, pénzéhes színészpalánta oltárán.
Ennyi.
Csak Pepp tehet róla hogy elmegy! Ilyen nincsen hogy végigrobotolsz egy hatkupás szezont a Bl döntön még középhátvédet is játszól, és az egyik legrosszaban kereső játékos vagy a keretben!barcalaci84 írta:nyilván tehet róla Pep hogy valószínűleg elmegy , de szerintem Pep fontosabb a csapat számára mint Yaya...
Ő úgy érzi , hogy a csapat nélküle is megállná a helyét , ezt el kell fogadni...
Ő a főnök , szíve joga , hogy kivel szeretne együtt dolgozni...
- ez így van! DE! a hülyeségnek is vannak határai és ezeket Pep már nem feszegette, hanem drasztikusan át is lépte!barcalaci84 írta:nyilván tehet róla Pep hogy valószínűleg elmegy , de szerintem Pep fontosabb a csapat számára mint Yaya...
Ő úgy érzi , hogy a csapat nélküle is megállná a helyét , ezt el kell fogadni...
Ő a főnök , szíve joga , hogy kivel szeretne együtt dolgozni...
Én inkább már sírni járok ebbe a topikba. Lassan már oda jutok, hogy megutáltatják velem Yaya-t pedig egy nagyszerű játékos. Nem kéne figyelmen kívül hagyni, hogy Yaya-t a szíve Angliába húzza. Nem tudom már hogy mikor mondta ezt, de nem mostanában volt. Az az álma hogy Angliában játsszon! Eurosporton mondta emberek milliói szeme füle hallatára. Ha nem most nyáron megy el akkor majd jövőre. 27 éves biztos nem 30 évesen akar Angliába igazolni.kudu írta:Komolyan mondom, ezen a topicon már csak röhögni lehetFecooo írta:Mikaos!
Currahee úgy értette, h Pep azokat akarja eltávolítani, akik nem saját nevelések és nem ő hozta őket ide...![]()
Ilyen, meg olyan összeesküvés elméleteket emlegettek, meg Makelele-effektus. hihetetlen.
Most van az a pont, ahol én is leírom a véleményem.
Először is, nem szeretném, ha Touré távozna, de hát ha menni akar, akkor csak menjen. Idén nagyon sokat padozott, illetve még azt sem, de amikor Busquets játszott, ő is megállta véleményem szerint a helyét a vkp poszton. Touré jobb felépítésű játékos, mint Busi, de amikor az elefántcsontparti játszott, akkor sem mindig éreztem, hogy igen is, neki kell játszani, mert a csapat sokkal-sokkal jobb. Egyedül az utolsó mérkőzésen. Tavalyi szezon az más volt, arról már ne beszéljünk, azok az idők lejártak.
Távozásáról meg annyit mondok, hogy ha nagyon menni akar, akkor nincs is értelme marasztalni, mert egy motiválatlan játékosra nincs szüksége a csapatnak.
Komolyan mondom, ezen a topicon már csak röhögni lehetFecooo írta:Mikaos!
Currahee úgy értette, h Pep azokat akarja eltávolítani, akik nem saját nevelések és nem ő hozta őket ide...
Igen, meglehet, csak kihagyta a saját neveléseket a mondandójábólFecooo írta:Mikaos!
Currahee úgy értette, h Pep azokat akarja eltávolítani, akik nem saját nevelések és nem ő hozta őket ide... és ebben igaza is van, én is így látom, ugyanis "papírforma szerint" Titi, Rafa és Yaya () fog távozni, így viszont már csak Abidal (és Milito )marad, akit korában kifolyólag hamarosan ki fog szorítani Maxi, így a terv megvalósul... Milito is alig fog lehetőséget kapni, így szinte biztosra veszem, h jövő nyáron ők ketten lesznek a távozók...
ez csak olyan 99%...Mikaos írta:Úgyhogy meglehet, hogy Touré-t azért játszatta kevesebbet, hogy biztos elmenjen ->
Ne viccelj, 6 olyan ember van a kezdőben, akit nem Pep hozott. Csak nem fogja őket is elküldeni 1-2 év alattcurrahee írta:egyetértek Fecooval; és egyre azt gondolom h ez a duó (Keita, Busquets) azért kerül előtérbe Yaya helyett mert ők Guardiola döntései folytán vannak itt;
ezért ő azt szeretné (legalábbis egyre azt érzem) h leginkább azok kapjanak több szerepet akiket ő hozott; ezáltal ténylegesen a saját csapatává változtatni az egészet.
kérlek... ha nem vagy tisztában vmivel, akkor ne állíts már valótlant... kiszorításról azért nem lehet beszélni, mert azt teljesítménnyel KI KELL ÉRDEMELNI! se Sergi, se Keita nem tett le annyit az asztalra, h bármelyikük is kiszorítsa az elefántot, nem is volt rá szükség, ugyanis Pep azért rakta padra, mert "CSAK!" (tehát szakmai indokokkal nem lehet magyarázni...)luffancs írta:Szerintem itt mindenki úgy próbálja fikázni Pep-et ahogy azt illik... De amikor 6 kupát nyert a 2008-2009-es szezonban a csapat, akkor viszont Pep volt az Isten. Sokan állítják hogy miért ilyen Pedro félék meg Busquets-ek játszanak a csapatban. Nos, Pep mindíg is a fiatal játékosokat IS támogatta, pl Messi, Bojan, PEDRO, és BUSQUETS. De az nem azt jelenti hogy szánt szándékból kiszorította Tourét. Ennek példájára Keita is ugyan úgy játszott a csapatban - bár Iniesta helyén -.
Villa leigazolása nagy befektetés, de én azt hiszem hogy Ibra se volt annyira gyengélkedő, a magassásával mindíg veszélyt jelentett az ha Ibrahimovic fent tartózkodott a futball pályán...
Bárki mondhat bármit, itt nem Pep a [auto_cenzúra]... Nem ő üldöz el senkit...