Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
westerngom
Entrenador del Barça

2010.05.23. 14:30:56

bonano írta:Capon, Kudu és még páran!

Komolyan nem hiszem el, amiket olvasok tőletek. Kábé úgy áll a dolog, hogy Yaya tehet az egészről, ő akar elmenni,, nem is érzi jól magát itt, nem is küzd, úgyhogy menjen csak. Jobb lesz nekünk így. Az agyam eldobom, komolyan mondom. Az pedig, hogy hol szeretne játszani, az csak ne keveredjen ide. Sok mindent mondott más is, és semmi nem lett belőle.

Az a gáz, hogy a posztjának legjobbját a világon elkótyavetyéljük fillérekért, egy béna Keita, és egy kedvenc katalán esőember, pénzéhes színészpalánta oltárán.

Ennyi.
IGEN! Itt a pont! Jobban fogalmaztál mint ahogy nekem sikerült, köszönöm!
csabimo
Capitá del Barça

2010.05.23. 14:29:41

barcalaci84 írta:nyilván tehet róla Pep hogy valószínűleg elmegy , de szerintem Pep fontosabb a csapat számára mint Yaya...
Ő úgy érzi , hogy a csapat nélküle is megállná a helyét , ezt el kell fogadni...
Ő a főnök , szíve joga , hogy kivel szeretne együtt dolgozni...
Csak Pepp tehet róla hogy elmegy! Ilyen nincsen hogy végigrobotolsz egy hatkupás szezont a Bl döntön még középhátvédet is játszól, és az egyik legrosszaban kereső játékos vagy a keretben!
Miért vesztette el ez az ember a bizalamat, vagy mit tett le busquets az asztalra!
Vicc az egész, lehet hogy pepp nagy edző, nagyon jól motivál, és sokat köszönhetünk neki, de óriási hibái is vannak!

Megvetette ez a dzsinginszkit is 25gurigáért de olyan kuss van körűlötte, hogy még a kamera se mutatja.

Most meg Toure, de nem is most hanem egész szezonban.

U.I: "Tourenak el kell fogadni hogy vannak Busquetsek és Keiták is a keretben" hát megértette :evil:
westerngom
Entrenador del Barça

2010.05.23. 14:27:18

barcalaci84 írta:nyilván tehet róla Pep hogy valószínűleg elmegy , de szerintem Pep fontosabb a csapat számára mint Yaya...
Ő úgy érzi , hogy a csapat nélküle is megállná a helyét , ezt el kell fogadni...
- ez így van! DE! a hülyeségnek is vannak határai és ezeket Pep már nem feszegette, hanem drasztikusan át is lépte!
- senki nem ásta alá Pep eddig elért érdemeit, DE! ez most hiba volt ami mellett nehéz szó nélkül elmenni!
bonano
Barça B

2010.05.23. 14:21:03

Capon, Kudu és még páran!

Komolyan nem hiszem el, amiket olvasok tőletek. Kábé úgy áll a dolog, hogy Yaya tehet az egészről, ő akar elmenni,, nem is érzi jól magát itt, nem is küzd, úgyhogy menjen csak. Jobb lesz nekünk így. Az agyam eldobom, komolyan mondom. Az pedig, hogy hol szeretne játszani, az csak ne keveredjen ide. Sok mindent mondott más is, és semmi nem lett belőle.

Az a gáz, hogy a posztjának legjobbját a világon elkótyavetyéljük fillérekért, egy béna Keita, és egy kedvenc katalán esőember, pénzéhes színészpalánta oltárán.

Ennyi.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.23. 14:19:50

nyilván tehet róla Pep hogy valószínűleg elmegy , de szerintem Pep fontosabb a csapat számára mint Yaya...
westerngom
Entrenador del Barça

2010.05.23. 14:08:47

- ez egy vicc....., lassan eljutunk oda, hogy szegény Pep nem tehet róla, ha menni akar ez az elégedetlen, zsaroló (Yaya) akkor csak menjen, mert a kiváló kis kedvence úgy is nagyszerűen fogja pótolni!

Ez mind nem történt volna meg és nem jutott volna el idáig ez az ügy, ha Pep minimum azonos mértékben számít Yaya-ra és kap bizalmat.
Szerintetek mi változna, ha maradna? Busquets és Keita mögött meddig padozzon még????? Türelemmel padozott egy évet a világ legjobb vkp.-ja ként két jóval gyengébb játékos mögött!!
Elfogyott a türelme, érthető módon! Ja arról nem is beszélve, hogy ő csak játszani szeretett volna, nem pedig több pénzért hisztizett és keménykedett mint Busquets 1 év játék után.

Hatalmas hiba volt! A legrosszabb hír az idei igazolások terén! :evil:
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.23. 14:07:45

kudu írta:
Fecooo írta:Mikaos!

Currahee úgy értette, h Pep azokat akarja eltávolítani, akik nem saját nevelések és nem ő hozta őket ide...
Komolyan mondom, ezen a topicon már csak röhögni lehet :lol:
Ilyen, meg olyan összeesküvés elméleteket emlegettek, meg Makelele-effektus. hihetetlen.

Most van az a pont, ahol én is leírom a véleményem.

Először is, nem szeretném, ha Touré távozna, de hát ha menni akar, akkor csak menjen. Idén nagyon sokat padozott, illetve még azt sem, de amikor Busquets játszott, ő is megállta véleményem szerint a helyét a vkp poszton. Touré jobb felépítésű játékos, mint Busi, de amikor az elefántcsontparti játszott, akkor sem mindig éreztem, hogy igen is, neki kell játszani, mert a csapat sokkal-sokkal jobb. Egyedül az utolsó mérkőzésen. Tavalyi szezon az más volt, arról már ne beszéljünk, azok az idők lejártak.

Távozásáról meg annyit mondok, hogy ha nagyon menni akar, akkor nincs is értelme marasztalni, mert egy motiválatlan játékosra nincs szüksége a csapatnak.
Én inkább már sírni járok ebbe a topikba. Lassan már oda jutok, hogy megutáltatják velem Yaya-t pedig egy nagyszerű játékos. Nem kéne figyelmen kívül hagyni, hogy Yaya-t a szíve Angliába húzza. Nem tudom már hogy mikor mondta ezt, de nem mostanában volt. Az az álma hogy Angliában játsszon! Eurosporton mondta emberek milliói szeme füle hallatára. Ha nem most nyáron megy el akkor majd jövőre. 27 éves biztos nem 30 évesen akar Angliába igazolni.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.05.23. 14:17:34-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
csabimo
Capitá del Barça

2010.05.23. 13:58:38

Pár gondolatot irok én is...

Az elsö hogy Busquets várjon a sorára, amig világklasszis szinten futbalozó Tourenk van. Bojan és Pedro is tűrelmesen vár hogy lehetöséget kapjanak.
9-millioért vettők 25ért akarják eladni. Mi ez ha nem teljesitmény ha valakinek ekkorát emelkedik a piaci értéke, ráadásul a chelsea akarja megvenni!

Én egy dolgot mondtam egész szezonban a spanomnak hogy miért nem játszik: azért mert el fogjuk adni, és busquetset be akarja épiteni a helyére.

óriási hiba ha elengedjűk, olyan mint amikor a real elengedte makelelet szintén a chelsenek.

Ha még is távozik annak az az oka hogy cesc érkezik, és kell a pénz mert pl: keitáért filléreket kapnánk.

Nem lenne itt gond ha busi padozna és türelmesen várna a lehetőségre, de hát Pepp szerelmes belé...
kudu
Entrenador del Barça

2010.05.23. 13:51:40

Currahee úgy értette, h Pep azokat akarja eltávolítani, akik nem saját nevelések és nem ő hozta őket ide...
Komolyan mondom, ezen a topicon már csak röhögni lehet :lol:
Ilyen, meg olyan összeesküvés elméleteket emlegettek, meg Makelele-effektus. hihetetlen.

Most van az a pont, ahol én is leírom a véleményem.

Először is, nem szeretném, ha Touré távozna, de hát ha menni akar, akkor csak menjen. Idén nagyon sokat padozott, illetve még azt sem, de amikor Busquets játszott, ő is megállta véleményem szerint a helyét a vkp poszton. Touré jobb felépítésű játékos, mint Busi, de amikor az elefántcsontparti játszott, akkor sem mindig éreztem, hogy igen is, neki kell játszani, mert a csapat sokkal-sokkal jobb. Egyedül az utolsó mérkőzésen. Tavalyi szezon az más volt, arról már ne beszéljünk, azok az idők lejártak.

Távozásáról meg annyit mondok, hogy ha nagyon menni akar, akkor nincs is értelme marasztalni, mert egy motiválatlan játékosra nincs szüksége a csapatnak.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.23. 13:48:03

Currahee úgy értette, h Pep azokat akarja eltávolítani, akik nem saját nevelések és nem ő hozta őket ide... és ebben igaza is van, én is így látom, ugyanis "papírforma szerint" Titi, Rafa és Yaya ( :x) fog távozni, így viszont már csak Abidal (és Milito )marad, akit korában kifolyólag hamarosan ki fog szorítani Maxi, így a terv megvalósul... Milito is alig fog lehetőséget kapni, így szinte biztosra veszem, h jövő nyáron ők ketten lesznek a távozók...
Igen, meglehet, csak kihagyta a saját neveléseket a mondandójából :) Maxwell alaphelyzetben cseréje volt ez évben Abidalnak, amennyiben Abi egészséges volt. Illetve Milito is elég sok játéklehetőséget kapott ahhoz képest, hogy azért Csigrinszkij egyértelműen Pep "ügye" volt. Milito-n nem kell majd csodálkozni - az ő térde nem is biztos, hogy kibír két egymás utáni 90 percet.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.23. 13:39:56

Mikaos!

Currahee úgy értette, h Pep azokat akarja eltávolítani, akik nem saját nevelések és nem ő hozta őket ide... és ebben igaza is van, én is így látom, ugyanis "papírforma szerint" Titi, Rafa és Yaya ( :x) fog távozni, így viszont már csak Abidal (és Milito )marad, akit korából kifolyólag hamarosan ki fog szorítani Maxi, így a terv megvalósul... Milito is alig fog lehetőséget kapni, így szinte biztosra veszem, h jövő nyáron ők ketten lesznek a távozók...
Mikaos írta:Úgyhogy meglehet, hogy Touré-t azért játszatta kevesebbet, hogy biztos elmenjen ->
ez csak olyan 99%... ;) de legalább közeledik kettőnk álláspontja egymáshoz ;)

szerk: látom kitörölted, de sztem nyugodtan bennhagyhattad volna, lenne benne logika ... ;)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.23. 13:51:14-kor.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.05.23. 13:38:38

Ha Yaya elmegy akkor ugyanaz az érzés lesz úrrá rajtam, mint amikor Samut eladtuk. A csalódottság! :cry: Nem azt mondom hogy Busi rossz, csak azt hogy Touré egyelőre jobbnak tűnik sokkal. Minden elismerésem Pep felé, hogy ilyen szinten beépítette Busquetset a csapatba. Hatalmas tehetség és évekre megoldhatja azt a posztot, ráadásul saját nevelés. Csak kár, hogy egy világklasszis játékos itta meg a levét!
Én el tudnám képzelni hogy: Busi az első számú vkp, az ő cseréje pedig Keita lenne. Ő is rengeteget robotol, de nem érzem azt a pluszt benne ami elég lenne oda Xavi mellé. Egy nagyon szerény játékos, aki szerintem eltűrné azt hogy "beugorjon" ha esetleg Busi sérült. A Xavi-Iini duó alap, csak az úgy nem megy, hogy az egyik fél ennyit sérült. Ilyenkor jöhetne Yaya, aki egyszerre támad és védekezik zseniálisan. És akkor még szóhoz jutnának a fiatalok: J. Dos Santos és Thiago!

Sajnos meg kell barátkozni az érzéssel, hogy Yaya távozik. :? Az ő helyére pedig jöhet Fabregas, amit persze nem bánok csak hát..... Elmegy Touré! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.05.23. 13:36:42

Akármennyire nem volt kulcsember, akkor is jobb játékos Busquets-nél. Az, hogy idén is ment a játék Yaya nélkül főleg Messinek és Xavinak köszönhető...Nála jobbat erre a posztra sajnos nem lehet találni. Nem azt mondom, hogy Busquets padozza végig a szezont, de arányosabban is el lehetne osztani a játékperceket, esetleg Keita is padozhatna többet, annak ellenére, hogy vele sincs semmi gond. Amikor Szeluk azt mondja, hogy majd meglátja a Barcelona, hogy mit veszít Touréval, akkor nagyképűség ide vagy oda, sajnos igaza van...Amit az ő fizikumával, fejjátékával, technikájával, labdabiztosságával, s nem utolsó sorban mentalitásával elveszítünk azt Fabregas sem fogja pótolni...
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.23. 13:35:42

currahee írta:egyetértek Fecooval; és egyre azt gondolom h ez a duó (Keita, Busquets) azért kerül előtérbe Yaya helyett mert ők Guardiola döntései folytán vannak itt;
ezért ő azt szeretné (legalábbis egyre azt érzem) h leginkább azok kapjanak több szerepet akiket ő hozott; ezáltal ténylegesen a saját csapatává változtatni az egészet.
Ne viccelj, 6 olyan ember van a kezdőben, akit nem Pep hozott. Csak nem fogja őket is elküldeni 1-2 év alatt :D Ha igen, akkor persze igazat adok majd neked, de jelenleg ez az állítás nem igazán állja meg a helyét, elvégre csak 2 emberről van szó: Eto'o és Touré; ebből ne általánosítsunk. Henry a gyenge játéka miatt esett ki a kezdőből.
Ráadásul jó pár embert hozott ő már ide, akiket végül kapásból el is küldött, mert nem váltak be. Szóval másik oldalról sem igaz ez az elmélet.

Amit én el tudok képzelni Touré-val kapcsolatban, hogy Pep utasításait nem igazán hajtja végre, vagy másképpen. Mindig is azt éreztem Touré-val kapcsolatban, hogy egy kiváló játékos, de valahogy idegen test a mi középpályánkon. Nekem a kevés elmozgás, üresbe mozgás és a kevés rajta átfutó labda tűnt fel. Védői munkája példás, és úgy fogalmaznék, hogy ő az egyik legjobb "klasszikus" vkp emiatt. De meglehet, hogy Pep más értékeket állít fel egy vkp számára: mondjuk olyat, mint Busquets, aki állandóan izeg-mozog üresbe, és alig várja, hogy megkaphassa a labdát, ezzel nagyban segítve a védői labdakihozatalt, ami az egyik legfontosabb elem a játékunknak.
Ez még ugye mondjuk elfogadható lenne (részemről), de én már azt a részét nem értem a "fejezetnek", amikor már Keita is játszik Touré helyett. Arra nem tudok választ találni.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.23. 13:32:42

Egyébként ha Yaya elmegy a Chelsea-ba mivel lesz jobb dolga mint itt?
Essien cseréje lenne úgyis csak. :roll:
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.05.23. 13:28:35

Kicsi oda kellene szolni Pep fulere, hogy vegyen vissza az irambol, mert kezd hulyesegeket csinalni.
I <3 FCB
zsoltman
Jugador d'estrella

2010.05.23. 13:25:32

Hat kupát Pep sem nyerte volna meg Toure és Eto nélkül de Pep ezt nem látja be!!!!!!
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.23. 13:08:39

Nevetséges amit csinálunk Yaya-val. Pep iszonyatosan buta ha hagyja elmenni, egyértelműen az ő hibája lesz ha elmegy. Én amúgy sem vagyok vele megelégedve, több rossz döntése van mint jó.
currahee
Jugador d'estrella

2010.05.23. 12:46:00

egyetértek Fecooval; és egyre azt gondolom h ez a duó (Keita, Busquets) azért kerül előtérbe Yaya helyett mert ők Guardiola döntései folytán vannak itt;
ezért ő azt szeretné (legalábbis egyre azt érzem) h leginkább azok kapjanak több szerepet akiket ő hozott; ezáltal ténylegesen a saját csapatává változtatni az egészet.

én nagyon szomorú leszek ha elmegy Touré; még h ha nem áll meg az élet utána, ill. nélküle is lehet nyerni, csak épp sokkal nehezebb lesz...
és mint már írtam máshol ha ez bekövetkezik, az igenis Josep számlájára fog íródni!!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.23. 12:41:04

Igazad van Fecoo , értem én hogy nem lehetett csúcsformában , de sajnos néha hozzáállásbeli problémát is láttam rajta , nem koncentrált kellően, néha nagyon bántó módon nem futott vissza....
Szerintem bántóan keveset nem játszott , bár Keita helyett többször kellett volna játszatni...Kezdőtagságot senki sem követelhet magának...
Változás kell egy csapatban minden évben , és nálunk ennek a zsoldosok (nem bántóan írom) látják majd a kárát...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.23. 12:21:52

luffancs írta:Szerintem itt mindenki úgy próbálja fikázni Pep-et ahogy azt illik... De amikor 6 kupát nyert a 2008-2009-es szezonban a csapat, akkor viszont Pep volt az Isten. Sokan állítják hogy miért ilyen Pedro félék meg Busquets-ek játszanak a csapatban. Nos, Pep mindíg is a fiatal játékosokat IS támogatta, pl Messi, Bojan, PEDRO, és BUSQUETS. De az nem azt jelenti hogy szánt szándékból kiszorította Tourét. Ennek példájára Keita is ugyan úgy játszott a csapatban - bár Iniesta helyén -.
Villa leigazolása nagy befektetés, de én azt hiszem hogy Ibra se volt annyira gyengélkedő, a magassásával mindíg veszélyt jelentett az ha Ibrahimovic fent tartózkodott a futball pályán...

Bárki mondhat bármit, itt nem Pep a [auto_cenzúra]... Nem ő üldöz el senkit...
kérlek... ha nem vagy tisztában vmivel, akkor ne állíts már valótlant... kiszorításról azért nem lehet beszélni, mert azt teljesítménnyel KI KELL ÉRDEMELNI! se Sergi, se Keita nem tett le annyit az asztalra, h bármelyikük is kiszorítsa az elefántot, nem is volt rá szükség, ugyanis Pep azért rakta padra, mert "CSAK!" (tehát szakmai indokokkal nem lehet magyarázni...)

Keita kapott összesen 3126 percet, ebből 2187 bajnoki, 857 BL, 82 CDR-ben lejátszott percet jelent.

Touré játékpercei:

bajnoki: 1542
BL: 632
CDR: 94

összesen: 2268 perc, ami barátok között is majdnem 10 teljes meccsnyi különbséget jelent, ha még hozzávesszük azt is, h Yaya idejének kb felét csereként töltötte a pályán(vagy max 50-60 perceket kapott...) , míg Keita 90 perceket kapott, akkor még durvább a különbség...

ne haragudjon meg senki, de azt meg viccesnek tartom, h vki azt leírja, h Touré "végigduzzogta" a szezont...
az megint vicces, h az alapján degradálják le a teljesítményét, mert halványabb volt, mint tavaly, ugyanis ezt nem lehet így kijelenteni! már leírtam korábban, h a jóéletbe lehetne csúcsformában, amikor sose kapott elegendő bizalmat? csinálhatott bármit, Pep leszedte a pályáról, lehetett a mezőny legjobbja, akkor is leszedte, míg a kedvenc-duó bármelyik tagja ámokfuthatott kedvére, csak ha valódi kárt jelentett a jelenlétük akkor lettek lecserélve... még a legérzéketlenebb focistát is megviselné ez..(azt halkan jegyzem meg, ha olyan csoda történt, h Busi nem kezdett, akkor 99%-ban mindig be lett cserélve Touré kárára, míg ez fordítva nem igazán történt meg...){ Pep ugyebár "utált" cserélni, de arra figyelt, h a kedvence pályára kerülhessen...}

már hosszú lesz, de akkor is leírom: IGENIS (!), Pep elüldözi/elüldözte Tourét, ráadásul a lehető legaljasabb módon, gerinctelenül, képmutatóan! (ha lenne benne gerinc, akkor tavaly se azzal magyarázta volna Samu elküldését, h "mert így döntöttem", hanem valódi okokkal próbálta volna alátámasztani!)
idén annyiban más a helyzet, h esélyt se akart adni arra, h lehessen ellenvetés a döntései ellen, azonban azzal nem számolt, h Touré a kevés játékpercével is ilyen domináns tud lenni... egyszerűen azért mellőzte, h indoka lehessen elküldeni, ez a magyarázat, és e mellett ki fogok tartani, mégha sokan el is ítélnek emiatt! (sajnálom, de elveszettem a bizalmam a mesterünk iránt :( )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.23. 12:46:01-kor.
Primitive
Entrenador del Barça

2010.05.23. 12:18:08

Régóta olvasom ezt a topicot, és már belőlem is kikéredzkedik egy s más :

Touré az egyik, ha nem a legjobb vkp a mostani futball piacon. Óriási baklövés lenne őt elengedni. Txiki nyilatkozata számomra kicsit paradoxon volt. Nem akar eladni senkit, de aki nem érzi jól magát, az elmehet... :roll:

Személy szerint egyik kedvencem az elefántcsontparti, és nem értem a mellőzésének az okát.. Keita, és Busquets is előtte van a sorban? Itt valami nincs rendben. Ami egyébként Pep-et kismértékben igazolja, az a bajnokságban gyűjtött 99 pont. Touré mellőzésével is iszonyúan jó volt a csapat. De vele mégis más, stabilabb az egész kp.

Ha elmenne Touré én megérteném, hiszen tényleg kevés lehetőséget kapott ebben az idényben. Ha viszont elmegy, akkor már ne nevettessük ki magunkat ilyen 20-25 milkával, mert ez viccnek is rossz... :roll: :evil:

Másik, ha eladjuk, akkor marad Busquets vkp posztra, meg Keita, de ő se ezt a posztot játszotta be az idén. Busi meg kevés lesz egy teljes idényre. Ha meg Touré helyére mást akarnak venni, akkor tényleg körberöhögöm a Földet.

Minek megválni attól ami jó?!.. :twisted:

Én még bizakodom, hogy itt marad, és találnak valami kompromisszumos megoldást.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.23. 12:10:37

amúgy egyre kevésbé hiszem , hogy tényleg el fog menni valahogy furcsa nekem hogy Yaya-t még egy újságíró sem találta meg ezzel a dologgal (legutóbb maradásról beszélt)
Seluk meg ajánlgatja hetek óta és egyedül a londoniak kerültek konkrétan szóba , de ezt is csak ő erősítette meg...
Már van egy jó kis összeesküvés-elméletem , miszerint ezzel üzenünk Wengernek , hogy mi elengednénk egy játékost akár áron alul is ha menni akar... :D :lol:
luffancs
Barça C

2010.05.23. 11:52:19

Szerintem itt mindenki úgy próbálja fikázni Pep-et ahogy azt illik... De amikor 6 kupát nyert a 2008-2009-es szezonban a csapat, akkor viszont Pep volt az Isten. Sokan állítják hogy miért ilyen Pedro félék meg Busquets-ek játszanak a csapatban. Nos, Pep mindíg is a fiatal játékosokat IS támogatta, pl Messi, Bojan, PEDRO, és BUSQUETS. De az nem azt jelenti hogy szánt szándékból kiszorította Tourét. Ennek példájára Keita is ugyan úgy játszott a csapatban - bár Iniesta helyén -.
Villa leigazolása nagy befektetés, de én azt hiszem hogy Ibra se volt annyira gyengélkedő, a magassásával mindíg veszélyt jelentett az ha Ibrahimovic fent tartózkodott a futball pályán...

Bárki mondhat bármit, itt nem Pep a [auto_cenzúra]... Nem ő üldöz el senkit...
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.23. 11:50:05

a két szakértő úr annyira hülye, hogy a rotációról még csak nem is hallott, szerintük Cesc Xavi Iniesta együtt lenne fenn és nem lenne vkp-nk.
Ők arra még arra sem is gondoltak , hogy esetleg Villa Ibra Messi alkotná az új tridentét...

a 25 milliót pedig senki nem mondta (csak sajtóértesülés )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcalaci84 2010.05.23. 11:52:47-kor.
Lezárt