Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
szakolczai
Barça C

2010.05.23. 19:28:12

Csak egy ötlet volna JN :)

De egyébként itt volt a hiba, hogy nem volt széljátékunk. Védelemmel nekem semmi bajom nem volt, viszont inkább BHV-t igazolnék, nem Maicont, aki jobb...
daffy
Madridista

2010.05.23. 19:25:21

szakolczai írta:Szerintem inkább a középpályánkra kellene rágyúrni, ott is a szélen... Navas például aranyat érne..
ha nem lenne kóros honvágya.
szakolczai
Barça C

2010.05.23. 19:22:40

Szerintem inkább a középpályánkra kellene rágyúrni, ott is a szélen... Navas például aranyat érne..
daffy
Madridista

2010.05.23. 19:18:22

barca6 írta:
daffy írta:am hogy jött ez a milito a realba dolog?

állitolag ha Mourinho megy a Realhoz viszi magával
nem lehet h csak kitalálta valaki?
az igaz h maicont leadta rendelésbe és régebben volt egy olyan hír h amolyan killer csatár kell neki. ő lenne milito?
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.05.23. 19:13:09

Ez a bajnokság is az utolsó fordulóig izgalmas volt, remélem a következő is az lesz, mert ha nem, akkor inkább fog Casillas nézni a visszapillantóból minket, mi mi őket. José kemény figura, emlékszem amikor egy éve aggódtam, hogy erős lesz ez a real perec bácsival és 250 millával, most jobban aggódom. Szerintem jövőre minimum ugyanennyi pont kell majd, mert mindkét csapat ott fogja folytatni, ahol abbahagyta. Náluk nem lesz probléma a motivációval és azzal sem, hogy az összes meccsüket megnyerjék, az az egyetlen esélyünk, hogy az új játékosok, Fabregas, Villa és esetleg egy ismét formába és játékba lendülő Ibra és Touré, valamint egy egész szezonon keresztül világklasszis formában játszó Iniesta (ami idén sajnos elég messze volt...) majd húzzák a csapatot, Messi hova fejlődni már nem tud, a többieknek egy kicsit többet kell majd az asztalra rakni. Pepnek is. Eddig edzőként négyből négy klasszikust behúzott, szerintem A Speciális rohadék ellen már nem fog folytatódni ez a jó sorozat... Általában pesszimista vagyok és örülök, hogyha nem lesz igazam. Egyedül abban látom a reményt, hogy amig a Rijkaard éra alatti sztárok (főleg Ronaldinho és Deco) inkább a beleszarós fajták voltak, Rijkaarddal egyetemben, addig most egy fejben sokkal erősebb csapatunk van. Ott fog eldőlni mindennek a sorsa, ki kell húznunk egy évet és ha lehet megverni minden szinten a reált, bizni abban, hogy mourinho defenziv focit fog játszani és akkor egy év múlva örülhetünk a menesztésének, de ha jobbak lesznek nálunk jövőre, akkor még sok-sok évig fogja megkeseriteni az életünket...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.05.23. 18:56:47

nem aggódtam sose hogy milyen játékost vesz a real mert aztán úgyis mindig új csapat lesz, mivel nincs türelem. Pellegrini nem rossz edző, ezt mi sem bizonyítja minthogy sok pontot szereztek. A végére kezdett összeállni a játékuk is a keret se annyira rossz de ha lenne idő ez a csapat is nagyon jó lenne.De ha jön Mourinho, ami egyre biztosabb, akkor aggódni fogok mert hihetetlen edző akármilyen is a viselkedése, megfricskázott már párszor minket.

Ezért is kéne erősíteni.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
barca6
Jugador d'estrella

2010.05.23. 18:52:27

daffy írta:am hogy jött ez a milito a realba dolog?

állitolag ha Mourinho megy a Realhoz viszi magával
Kép
daffy
Madridista

2010.05.23. 18:47:40

am hogy jött ez a milito a realba dolog?
Nazario
Jugador del Barça

2010.05.23. 18:27:36

Kalap1988 írta: Azért nem hinném, hogy belső védőként top 3 lenne Ramos. Puyol,Pique,Terry,Vidic,Ferdinand, Lucio, Samuel, mind előtte vannak. Sőt tudnék még mondani...
Sorolj még 10-et legalább. Most erre mit írjak? :)
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.23. 18:20:30

Nazario írta:
visca el barca írta:sztem a realnak csak normalis vedok kellenenek...
Nagyon rosszul látod. A Realnál a középpályát kell rendbe rakni.
Meg azt, hogy csapatszinten védekezzenek.
Persze Maicon fontos igazolás lenne, hisz így Ramos az igazi posztján játszhatna az egész szezonban. Ott meg top3.
De a védelemmel nem volt idén különösebb gond.

rendbe rakni lehet h rendbe kell, de játékos nem kell oda.

védekezni ott van xabi alonso, lass - két világklasszis, plusz a másik diarra, meg a gago gyerek.

támadóba ott van vdv, kaka, ronaldo, aki közül ha kettő játszik már bőven jó...

nem értem mit akarsz rendbe rakni :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.23. 18:20:25

Nazario írta:
Persze Maicon fontos igazolás lenne, hisz így Ramos az igazi posztján játszhatna az egész szezonban. Ott meg top3.
Azért nem hinném, hogy belső védőként top 3 lenne Ramos. Puyol,Pique,Terry,Vidic,Ferdinand, Lucio, Samuel, mind előtte vannak. Sőt tudnék még mondani...
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.05.23. 18:17:04

attól eltekintve hogy Roberto Carlos távozása a bal oldali védelem egyenlő a nullával , nem volt gond
bár Roberto Carlost egyik csapatnak se lenne könnyű pótolni
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Nazario
Jugador del Barça

2010.05.23. 18:01:59

visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.23. 17:57:13

sztem a realnak csak normalis vedok kellenenek... garay, albiol, metzelder, marcelo, arbeola nem üti meg a szintet.

én ebben látom évek óta a real egyik lenagyobb problémáját

ha esetleg maicon megy, akkor maicon, ramos, pepe, marcelo, talán jó lesz.

rengeteg játékostól meg kellene szabadolniuk, saját maguk és a játékosok érdekében is, túl sokan vannak aki (már) nem ütik meg a szintet.
még ha egyszerre egy, kettő pályán van az jó, de ha már többen az kevés:

arbeola, albiol, garay, marcelo, de la red, gago, guti, drenthe, granero, raul, benzema.

guti, raul már a mult, benzema jó, de sztem ua. a helyzet mint nálunk ibrával, egyszerűen nem ebbe a ligába való

egy ilyen jó kezdőjük lehetne:

----------------- casillas -----------------

--maicon---ramos-----pepe---marcelo--

------------lass------------xabi------------

--ronaldo-------kaka------------vdv-----

-----------------higuain------------------

nagyjából ennyi játékos van jelenleg a keretükben akire azt mondom h jó és használható is. ha ebből 2-3 kiesik már csak sokkal gyengébbekkel tudják pótolni őket.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.05.23. 17:49:30

De szerintetek miért is kellene még egy csatár a Realba ? Szerintem ha egy gyenge Kakával és Benzemavál is 100 gól fölé jutottunk akkor nem kell még egy támadó . Max. egy fiatal csatár kell aki tűri a padozást ha Raúl végül mégis távozik .
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Quaresma77
Jugador del Barça

2010.05.23. 17:42:00

Varatrix írta:
visca el barca írta:milito nem fog a realba menni. ő nem "sztár", akinek a mezéből több milliót lehet eladni. ő nincs benne az újságba minden nap h új haja, vagy épp szorulása van.

szerintem.
Ugyanakkor nem túl sok vihető "sztár" csatár van jelenleg.
Ha egy klub talál egy ilyet foggal körömmel ragaszkodik hozzá.
Rooneyt biztos nem fogják elvinni.
Villát leigazoltuk előlük. (ő rá fájt a foguk)
Agüero marad.
Torres nem hiszem, hogy oda igazolna, az Atleticos múltjával.
Stb...
Nincs olyan bő választékuk, a reális esélyeket nézve.
A Real ba szerintem egyedül Maicon Kéne csak . Akk Ramos KH Pepe vel és Albiol Bal . Meg még max Silva . Ő ilyen kiegészítésnek ahol épp nincs ember akk oda. Ott van Higuain Benzema meg Cr is eljátszik Csatárt , Túl nagy lenne a harc a kezdőért és ezt Millito is tudja . Nem hinném pont Millito fog a Realba menni .
Varatrix
Director del Fútbol

2010.05.23. 17:13:12

visca el barca írta:milito nem fog a realba menni. ő nem "sztár", akinek a mezéből több milliót lehet eladni. ő nincs benne az újságba minden nap h új haja, vagy épp szorulása van.

szerintem.
Ugyanakkor nem túl sok vihető "sztár" csatár van jelenleg.
Ha egy klub talál egy ilyet foggal körömmel ragaszkodik hozzá.
Rooneyt biztos nem fogják elvinni.
Villát leigazoltuk előlük. (ő rá fájt a foguk)
Agüero marad.
Torres nem hiszem, hogy oda igazolna, az Atleticos múltjával.
Stb...
Nincs olyan bő választékuk, a reális esélyeket nézve.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.23. 17:11:57

http://www.madridista.hu/web/kepfeltolt ... madrid.jpg

khhmm... azé mintha "enyhén" túlzásba vinnék... mondjuk sztem ő ezt élvezi és rá is játszik rendesen... ha mutat vmi "focijellegűt" madridban, akkor talán "tud vmit", ha nem, akkor megmarad örökre a "hányadék foci istene"

szerk: és ezzel a képpel kezdődik most az NSO is... #-o ](*,)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.23. 17:25:36-kor.
bence0514
Barça B

2010.05.23. 17:04:45

Engem nem igazán tud érdekelni hogy Mourinho kit akar vinni a realhoz.A Realnal higgyétek el az lesz a baj hogy iszonyú sok nagy játékost akarnak,és így teljesen el romlik a csapat.Minenki gólt akar lőni és úgy van vele hogy úgy is azt várják tőlem hogy szépgólt löjjek akkor meg cselezek.példa erre ronaldo a real-barca 0-2-es győzelme alkalmával olyan cselekbe ment bele hogy az hihetetlen.Mourinho egy beképzelt majom semmire nem jó,nehogy azt higgye már hogy ő a sztár.jó formába vannak a játékosai és kész.jövöre is a barca nyer.Hajrá Barca.Visca el barca
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.23. 16:54:41

Most olvasom,hogy Maicont akarja vinni Mourinho 20-25ért?
Ez valami vicc?
Ha Moratti odaadja 40alatt,megbolondult.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.23. 16:52:12

milito nem fog a realba menni. ő nem "sztár", akinek a mezéből több milliót lehet eladni. ő nincs benne az újságba minden nap h új haja, vagy épp szorulása van.

szerintem.
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.05.23. 16:47:00

daffy írta:
Nem minden Barcás, de elég sok ilyen van. Smile Minden rosszmájúság nélkül kérdezem, Realban kik ezek az emberek?
attól függ melyik csoportra gondolsz.
akikben az idén volt szív és eléggé hajtottak:Ramos,Pepe,gyakran Marcelo,Cr,Higu, akik küzdöttek,de nem ment nekik: Casillas,Benzema.
Pepének mindegy, úgy is tragikus játékos és a földön fekvőket rugdossa... Csak azt kérdezném, h hol van innen Raul és Guti, mert ez a két játékos nagyon rég óta ott van veletek és mindig küzd! Egyébként jövőre jobbak lesztek, mint idén, legalábbis eredményesebbek, de a játékotok gondolom rosszabb lesz(mind2 Mounak köszönhető). Perez mindenkit meg fog venni, akit csak kér.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.23. 16:45:43

Kiváncsi leszek, kiket akar vinni magával mourinho. Csatárt nem hinném hogy akarna, ( persze csak ha mindenki marad a helyén) így szerintem Milito marad az interben. Maicon sanszos, de nem lesz olcsó mulatság. Ha van esze morattinak, min. 35-40 millát elkér érte.
Én arra tippelek, hogy a kp-ra szeretne mourinho egy-két muntari féle bivalyt. Ez elengedhetetlen ahhoz, amit (vélhetően) játszatni akar majd a madriddal. No de majd kiderül.
Rivaldo-A Legnagyobb.
herr.toth
Barça B

2010.05.23. 16:40:11

Ja és herr.toth, ha már engem idézgetsz, akkor légyszíves ne ilyen idedobott szavakkal, hanem indokold meg, fejtsd már ki azt is, hogy mit látok rosszul, kösszé...

olvasd el az előző hsz-ed és megérted.

"Mourinho meg azt visz, akit csak akar Madridba, hiszen igazi csapat úgysem lesz belőlük."

"Diego Milito pedig ha Madridba megy, úgy élete legnagyobb baklövését követi majd el."

tessék most jobb neked h idéztem?? Pereznek egyszerübb lenne kikérnie a te véleményed és akkor nem is lenne semmi gondunk.

elfogult vagy de nem reális. + ráadásul érzek benned egy kis gyűlöletet is a Real iránt. na szép napot
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.23. 16:22:15

zsuni írta:
Ugyanakkor látom, hogy kik a csupa szív emberek a pályán és kik azok, akiket csak a pénz és a csillogás érdekel.
erre kiváncsi lennék, hozz fel 1-2 példát, gondolom az első csoportban lesz az összes Barca játékos, a 2.ban meg a Realosok :)
elfogult lehet valaki, az nem egyenlö azzal, hogy hülyének is kell lennie
Csupa szív a Real-ból: Úgy gondolom Kaká annak számít.

Ja bocs, ő nem is önszántából igazolt oda és nem is érzi jól magát nálatok! :lol:
Lezárt