2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha nem lenne kóros honvágya.szakolczai írta:Szerintem inkább a középpályánkra kellene rágyúrni, ott is a szélen... Navas például aranyat érne..
nem lehet h csak kitalálta valaki?barca6 írta:daffy írta:am hogy jött ez a milito a realba dolog?
állitolag ha Mourinho megy a Realhoz viszi magával
Sorolj még 10-et legalább. Most erre mit írjak?Kalap1988 írta: Azért nem hinném, hogy belső védőként top 3 lenne Ramos. Puyol,Pique,Terry,Vidic,Ferdinand, Lucio, Samuel, mind előtte vannak. Sőt tudnék még mondani...
Nazario írta:Nagyon rosszul látod. A Realnál a középpályát kell rendbe rakni.visca el barca írta:sztem a realnak csak normalis vedok kellenenek...
Meg azt, hogy csapatszinten védekezzenek.
Persze Maicon fontos igazolás lenne, hisz így Ramos az igazi posztján játszhatna az egész szezonban. Ott meg top3.
De a védelemmel nem volt idén különösebb gond.
Azért nem hinném, hogy belső védőként top 3 lenne Ramos. Puyol,Pique,Terry,Vidic,Ferdinand, Lucio, Samuel, mind előtte vannak. Sőt tudnék még mondani...Nazario írta:Nagyon rosszul látod. A Realnál a középpályát kell rendbe rakni.visca el barca írta:sztem a realnak csak normalis vedok kellenenek...
Meg azt, hogy csapatszinten védekezzenek.
Persze Maicon fontos igazolás lenne, hisz így Ramos az igazi posztján játszhatna az egész szezonban. Ott meg top3.
De a védelemmel nem volt idén különösebb gond.
attól eltekintve hogy Roberto Carlos távozása a bal oldali védelem egyenlő a nullával , nem volt gondDe a védelemmel nem volt idén különösebb gond.
Nagyon rosszul látod. A Realnál a középpályát kell rendbe rakni.visca el barca írta:sztem a realnak csak normalis vedok kellenenek...
A Real ba szerintem egyedül Maicon Kéne csak . Akk Ramos KH Pepe vel és Albiol Bal . Meg még max Silva . Ő ilyen kiegészítésnek ahol épp nincs ember akk oda. Ott van Higuain Benzema meg Cr is eljátszik Csatárt , Túl nagy lenne a harc a kezdőért és ezt Millito is tudja . Nem hinném pont Millito fog a Realba menni .Varatrix írta:Ugyanakkor nem túl sok vihető "sztár" csatár van jelenleg.visca el barca írta:milito nem fog a realba menni. ő nem "sztár", akinek a mezéből több milliót lehet eladni. ő nincs benne az újságba minden nap h új haja, vagy épp szorulása van.
szerintem.
Ha egy klub talál egy ilyet foggal körömmel ragaszkodik hozzá.
Rooneyt biztos nem fogják elvinni.
Villát leigazoltuk előlük. (ő rá fájt a foguk)
Agüero marad.
Torres nem hiszem, hogy oda igazolna, az Atleticos múltjával.
Stb...
Nincs olyan bő választékuk, a reális esélyeket nézve.
Ugyanakkor nem túl sok vihető "sztár" csatár van jelenleg.visca el barca írta:milito nem fog a realba menni. ő nem "sztár", akinek a mezéből több milliót lehet eladni. ő nincs benne az újságba minden nap h új haja, vagy épp szorulása van.
szerintem.
Pepének mindegy, úgy is tragikus játékos és a földön fekvőket rugdossa... Csak azt kérdezném, h hol van innen Raul és Guti, mert ez a két játékos nagyon rég óta ott van veletek és mindig küzd! Egyébként jövőre jobbak lesztek, mint idén, legalábbis eredményesebbek, de a játékotok gondolom rosszabb lesz(mind2 Mounak köszönhető). Perez mindenkit meg fog venni, akit csak kér.daffy írta:attól függ melyik csoportra gondolsz.Nem minden Barcás, de elég sok ilyen van. Smile Minden rosszmájúság nélkül kérdezem, Realban kik ezek az emberek?
akikben az idén volt szív és eléggé hajtottak:Ramos,Pepe,gyakran Marcelo,Cr,Higu, akik küzdöttek,de nem ment nekik: Casillas,Benzema.
Ja és herr.toth, ha már engem idézgetsz, akkor légyszíves ne ilyen idedobott szavakkal, hanem indokold meg, fejtsd már ki azt is, hogy mit látok rosszul, kösszé...
Csupa szív a Real-ból: Úgy gondolom Kaká annak számít.zsuni írta:erre kiváncsi lennék, hozz fel 1-2 példát, gondolom az első csoportban lesz az összes Barca játékos, a 2.ban meg a RealosokUgyanakkor látom, hogy kik a csupa szív emberek a pályán és kik azok, akiket csak a pénz és a csillogás érdekel.
elfogult lehet valaki, az nem egyenlö azzal, hogy hülyének is kell lennie