2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bár nem így akartad, de rátapintottál a lényegre: ugyanis itt nem arról van szó, hogy JÓ valaki...hanem LEGJOBB. Nagyon más, hogyha valaki jónak mondja magát, vagy legjobbnak. Az előző egy egészséges önbizalom, a második pedig az ellenfelek és vetélytársak lenézése.zsuni írta:miért ne tarthatná magát valaki jo focistának, vagy jó edzönek, vagy jo golfozonak, vagy jo szakácsnak basszus?
Mihajlovic-ot szerintem bárki szívesen megtaposnáKoeman írta:Bergkamp-ot én nem sorolnám ide, bár nagy kedvencem volt. Kicsit alattomos volt, amikor megtaposta a jugoszláv bekket...Talán Mihajlovic volt...
igen. az görénység. de az nem ha valaki jót mer mondani magáról.Viszont ez nem mentség az aljas dolgaira, illetve arra hogy másokat sérteget, másoknak beszólogat. Mint amikor mondta hogy Frank a félidőben Frisknél(asszem ő volt a bíró) járt a Chelsea-Barca meccsen, vagy egyszerűen vesztesnek titulálta Ranierit.
Mert ez már nem pszichológiai hadviselés hanem görénység.
Jogos.zsuni írta:soha a büdös életben nem fogom megérteni, mi értelme az álszerénységnek. ha valaki valamiben jó, és ezt ki meri jelenteni magárol az egy öntelt f.sz.Hanem az aki ilyeneket mond: Én vagyok a világ legjobb edzője....
mindig szerénynek kell maradni hogy óó ugyanmár sz.r vagyok.
el kéne gondolkodni ezen, miért vagyunk ott ahol, mert külföldön ez rohadtul nem szokás. mind1. legyen nektek akkor öntelt görény, maradjatok meg ezen a szinten, nektek lesz szarabb.
ezzel nem arra célzok, hogy egyetértek a kijelentésével, csak hogy miért ne mondhatna bárki ilyet magárol. fáj neked vagy mivan? és ha nem az? kit érdekel.
El kéne dönteni, hogy sportszerű, illetve etikus dolog-e a bírók tevékenységét az ügyben érintett feleknek kommentálni, minősíteni, és ennek megfelelően, egységesen elbírálni. Tudtommal a többség álláspontja mindig is az volt, hogy csöndben kell lenni, akkor tessék úgy lenni. Ha pedig ellenkező a felfogás, akkor ne tessék a másik felet ilyenekkel vádolni.Jogos volt a kiállítása? Nem. Hazudtak? Igen, a felvételen látszik minden.
nem gondolod hogy lehet valami valóságalapja, ha tényleg ennyien azt gondolják.zsuni írta:aki kimondja amit gondol, az féreg. na ez a baj veletek, ilyen hülyeségben éltek nap mint nap. hazudoztok mert illik. gratulálok, ez aztán az emberség, meg a tisztelet blablabla.
ez meg megint minek? mindig rámszállsz ekkora baromságokkal. ha hülye vagy hozzá ne reagálj és megoldva a dolog, fuss át fölötte, nem muszáj baromságokat reagálni.zsuni véleménye meg szimplán a vicc kategória, hiszen mindenki, aki "rendes", az álszent, ezek szerint a családoddal szemben, ha kedves vagy, akkor te is álszent vagy... vagy inkább olyan vagy a családoddal, mint műringyó mindenkivel? érdekes, de ha neked ez a szimpatikus...
soha a büdös életben nem fogom megérteni, mi értelme az álszerénységnek. ha valaki valamiben jó, és ezt ki meri jelenteni magárol az egy öntelt f.sz.Hanem az aki ilyeneket mond: Én vagyok a világ legjobb edzője....
Nem az a féreg, aki kimondja,amit gondol. Hanem az aki ilyeneket mond: Én vagyok a világ legjobb edzője.... Ha nem érted, hogy mit írok(írunk) inkább ne reagálj. Ez a média által diktált baromság, hogy mond ki,amit gondolsz és az jó. Persze nem kell hazudni, meg álszenteskedni, de nem is az a f.sz. gyerek, aki aztán jól meg tudja mondani, akár bunkó módon is. Hanem az aki tisztel másokat és nem tesz ilyeneket. Ennyire egyszerű.zsuni írta:aki kimondja amit gondol, az féreg. na ez a baj veletek, ilyen hülyeségben éltek nap mint nap. hazudoztok mert illik. gratulálok, ez aztán az emberség, meg a tisztelet blablabla.
Hát szerintem félrebeszélés van. Két dolog az eredményesség és az emberség. Leveszi a csapat válláról a terhet, na és? Ez kb olyan, mint a megélhetési bűnözés:D Segít valakin valóban, de nem erkölcsös és nem követendő. Azért bármennyire ilyen világban élünk, pár alapvető erkölcsi normában egyetérthetnénk. Ha eredményes valaki, az ne fogja erre a féreg viselkedését, attól még ugyanúgy féreg. Ha racionális a cselekedete, ha nem. És az sem érdekel, ha ezeket nem mondja komolyan, akkor sem más a helyzet,mert hazudik, megjátssza magát. Szóval kedves reálosok és mindenki más, azt javaslom, hogy egy mércével mérjük az embereket. Ha az én kutyám nem viselkedik jól, akkor is ugyanúgy csúnya dolog, mintha az ellenfelemé csinálná ezt. Történetesen kíváncsi lettem volna arra, hogy mit mondtok Mourinhoról akkor, ha a bl-ben mondjuk február-március táján az ő csapata vert volna ki a Lyon helyett:D Azt hiszem más hangok lettek volna:D Ez kettős mérce és óriási következetlenség. Az sem mentség, ha más is viselkedik így, de gondolom ez egyértelmű.daman írta:Azert egy valamit nem lehet Ronaldora mondani, hogy nincs benne alazat.Fecooo írta:elnézést kérek, de már rohadtul elegem van ebből, h "azért ilyen, h levegye a terhet a játékosokról". hagyjuk már ezt! a focitörténelem bizonyítja, h semmi szükség a görénykedésre, a teherlevétel nélkül is ugyanúgy lehetnek eredményesek a focisták, tehát ez a kifogás évek óta röhejes!
szerk: jah és a mostani kijelentésemmel nem leszek túl szimpatikus a kollégáimnál, de megváltozott a véleményem Pep-ről: eddig nem hittem, h álszent lenne, mióta azonban Touréval kapcsolatban állandóan mellébeszél, így már nagyon gyanús, h állandóan álszenteskedik... (tehát mindketten 1-1 végletet képviselnek sztem)
ha viszont Messi vs Cr-t nézzük, nála absz. nincs szó álszentségről, ő egyszerűen ilyen, így az ő esetükben valóban nagyképűség és szerénység áll egymással szemben...
Egyebkent most azzal tamasztod ala, hogy Mourinho csak ugy beszel, mindenfele meggondolas es cel nelkul, nagykepusegbol, hogy "a focitörténelem bizonyítja, h semmi szükség a görénykedésre, a teherlevétel nélkül is ugyanúgy lehetnek eredményesek a focisták"? Mert akkor a focitortenelem bizonyit szamtalan mas dolgot is, amire ezt ra lehet huzni, megis hulyeseg. Most arra hivatkozol, hogy nem kotelezo ilyen nyilatkozatokat tenni.
Nem. Egyetertek. De ettol fuggetlenul szerinted lehetetlen, hogy ez segit a csapatanak es megzavarhatja az ellenfelet? Mert ha erre a kerdesre nem egyertelmu igen a valaszod, akkor nincs is mirol vitatkozni, hiszen onnantol kezdve max. arrol vitazhatunk, hogy megeri-e ezeket bevetni v nem. Szerintem igen, egy edzo vessen be mindent amit lehet! Ha ezt megteszi meg ugy is, hogy ot fogjak utalni, akkor a sajat csapatanal csak meg nepszerubb lesz. Ez igy megy.
Fecooo írta:sportszerű edzők: Rijkaard, Ranieri, Spalletti, Capello, Pep, stb...
Muhahaeurobarca írta:Még jelenleg sincs döntés azon ügyben, melyet még márciusban kérvényezett a Játékvezetői Bizottság a Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága felé azon céllal, hogy Josep Guardiolát büntessék meg az Almeria elleni (2-2) mérkőzésen, valamint az utána tanúsított viselkedése miatt.
Bergkamp-ot én nem sorolnám ide, bár nagy kedvencem volt. Kicsit alattomos volt, amikor megtaposta a jugoszláv bekket...visca el barca írta:Fecooo írta:sportszerű játékosok: Raúl (még jó, h realos játékos, viszont nem tartod olyannak, akire igaz...), Del Piero, Xavi, Puyol, Bergkamp, szintén lehetne tovább sorolni...
vagy pl javier zanetti. nem semmi a csóka. 480 meccset húzott le az interben és egyetlen egyszer sem állították ki.
(szerk.: de, 99 febr. egy parma elleni kupameccsen. mea culpa)
Fecooo írta:sportszerű játékosok: Raúl (még jó, h realos játékos, viszont nem tartod olyannak, akire igaz...), Del Piero, Xavi, Puyol, Bergkamp, szintén lehetne tovább sorolni...
Azt valóban nem ártana neki. Tényleg, mást sem csinál csak rágózik, semmit nem csinált mást eddig. Nálam a világ legjobb edzője ő. Generációkból csinált világsztárokat, de amúgy semmi, meg 20 éve bajnok vagy bajnokesélyes a MU vele.gergo9 írta:Legalább ma is tanultunk vmit...... Mindenesetre ajánlom hogy wikipedia-z kicsit hogy vmennyire képbe kerülj hogy ki is az a Fergusson.visca el barca írta: nekem ilyen egy edző, nem olyan mint fergusson, aki 50 éve csak ül és rágózik![]()
még jó hogy csak Josét emeled ki , nem lehet mondani se olyan játékost se olyan edzőt aki ezeket betartjaForcabarca8 írta:idézetek a Fair Play fogalmából:
"a Fair Play a tiszta eszközökkel játszott mérkőzés és az ellenféllel szemben tanúsított sportszerű magatartás eszméje"
"Minden erőfeszítést meg kell tenni az ellenféllel, a játékvezetőkkel és a mérkőzésen résztvevő minden más személlyel szembeni sportszerű magatartás érdekében."
"A mérkőzés minden szereplőjét ösztönözni kell, hogy e viselkedési szabályok szerinti magatartást tanúsítsa a mérkőzések előtt, alatt és utána, bármi legyen is a mérkőzés eredménye és a játékvezető döntése."
ezeket kellene Josénak bemagolnia és alkalmaznia. addig normális ember nem tiszteli,csak elismeri (mert ő se tisztel senkit és semmit, sőt! általában el se ismeri ellenfeleit..)