Hatalmas Rangadó : FC Barcelona vs Juventus (10-10)(34-32) Kralo-Juve (2-2|5-5) Popec-Zender (3-2|4-1) Dawe-Fulmi (1-4|1-3) Roybarca-ColMoss (4-5|2-7) Salva-Boxer (5-1|7-2)
Nem semmi meccs volt!

jajaBadi írta:teljesen egyet értek!bekem írta:szuperzsír lesz a grafika....X360on....Pc-n marad ugyanaz...lehet hogy most már az ukrán megye 3as csapatok is benne lesznek de ettől még ugyanolyan ócska játék marad mint a 04 és a 05....megpróbálják kiszúrni az emberek szemét ijen baromságokkal (off the ball, first touch system vagy mi), minden évben csak nyomatják a újtaírjukazegészjátékotszuperistenkirájlesz szöveget....
csak a PES
teljesen egyet értek!bekem írta:szuperzsír lesz a grafika....X360on....Pc-n marad ugyanaz...lehet hogy most már az ukrán megye 3as csapatok is benne lesznek de ettől még ugyanolyan ócska játék marad mint a 04 és a 05....megpróbálják kiszúrni az emberek szemét ijen baromságokkal (off the ball, first touch system vagy mi), minden évben csak nyomatják a újtaírjukazegészjátékotszuperistenkirájlesz szöveget....
kép alapján nem szqrhetQ le sok minden, állítólag a grafika nem nagyon fog változni a 2005-höz képestretek írta:Nagyon zsír a grafika!
Van egy kép, amin Ronaldinho a Reálnak pont egy izomficót lő szabadrúgásból!![]()
Meggyilkollak!!!Kluivertinho írta:remélem nem nagyon haragszol meg Enrique ha itt reklámozom az oldalamwww.kluivert.atw.hu
![]()
bocsi
De ha jol láttom jobb a golarányotokkralo írta:Real Madrid - FC Barcelona War (14-14) GK:[34-40] Hardipeter-Kralo[0:3,1:5], Ádinho-Popec[2-2,1-4], Mokosg-Roy[0:7,3:4],Csabee-Dawe[5:0][1:2], Blanco-Rapika [4-2][4-1], raul7777-Salva [3-3,2:2], TRaul-Szumi[5:2,3:3]
Hát megtörtént az "el classico" a fifások között! Láthatjátok döntetlen lett! Hatalmas csata volt hatalmas nevekkel ebben a két csapatban már szerepelnek az ország profi játékosai közül is egy páran, jó páran! Az eredménnyel személy szerint elégedett vagyok mert vereségre számítottam... de mindent megtettünk és küzdöttünk és ezúttal sem kaptunk ki! Ezzel a csapat szerintem eddigi legnagyobb meccsét játszotta! Statisztikánk: 5 meccs: 4 győzelem és 1 döntetlen! De szerintem ez a döntetlen ér a legtöbbet! Grat a csapat tagjainak!
Nem hiszem, h a fifában a szabinál csavart labda megpattan a sorfalon és lepattanva a vizes füvön máshogy kezd el pörögni, amivel becsapja a kapust, majd gól...kralo írta:pes max játékterembe való a szögletes mozgással...
Már mióta mondogatom én, h a fifa úgy egy nagy fos ahogy van...Enrique írta:Szörny úr:
Ezt én is megkérdeztem már nálam többet fifázó emberektől, de sajnos nem lehet megoldani a problémát...
Ettől a választól féltem LuchoEnrique írta:Szörny úr:
Ezt én is megkérdeztem már nálam többet fifázó emberektől, de sajnos nem lehet megoldani a problémát...