elfogadom,hogy szép a 0-ra kijátszott támadás,de...!ElBartimaeus írta:Bocs az OFF-ért, de erre muszáj reagálnom: A Bayern átlövésekkel próbálkozott, láthattuk mekkora sikerrel... Pedig ott is vannak jó lövők. Azzal a felállt védelemmel inkább csak beíveléssel lehet valamit kezdeni, meg erőfocival. Ez meg nem hiszem, hogy a Barca sajátja lesz az elkövetkező 10-20 évben. És nekem nem hiányzik annyira az átlövés, mint itt sokaknak. Sokkal jobban szeretem a 0-ra játszott támadásokat.d írta:Különben abban igazad van, hogy Ibra is nagy lövő, de valamiért Guardiola úgy látszik teljesen kipurgálta ezt a csapatból, mint taktikai elemet, pedig egy Inter-jellegű bunkervédelem ellen pont ez lenne az egyik remek esély.
Ibráról meg már mindent elmondtam. Remélem elmegy és valahol remekül fog teljesíteni, mert emberileg egészen megkedveltem az óriást.(Úgy látszik valamennyire megnevelődött...)
szerinted akkor az inter,chelsea tipusú csapatok ellen feltesszük a kezünket és elismerjük,hogy itt mi nem nyerhetünk hiszen erőfoci meg átlövés kellene ami viszont a barcának nem lesz stílusa a következő 20-30 évben...
magyarul:kit érdekel az eredmény...?
engem igen...