2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kicsit off, de nem ő volt az aki az egyik meccsen két tizit is kihagyott az olimpián? Arra emlékszek, hogy a döntőben ő rúgta a gólt, de erre nem emlékszek tisztán.Fernando írta:A Benfica portugál.
Szerintem ügyes gyerek. Van mit fejlődnie még, de hatalmas tehetség. Vezéregyéniség a Benfi-nél, én az olimpián figyeltem rá föl. Messi-vel szétcsaptak mindenkit ketten.
A Benfica portugál.Sanama írta:Ő nem argentín?lui1698 írta:Madridistáktól kérdezném, hogy mit szólnak ehhez a Di María gyerekhez?
Nem szoktam portugál meccseket nézni. Egy-két selejtezőn láttam a válogatottban, plusz Nigéria ellen, de nem mondanám, hogy túl nagy eresztés a gyerek...
Egyébként,szerintem mellényúlnak,de majd kiderül,de akkor már sokkal inkább Silva...
De argentín. A portugál meccseket a bajnokikra értettem.Sanama írta:Ő nem argentín?
Egyébként,szerintem mellényúlnak,de majd kiderül,de akkor már sokkal inkább Silva...
Ő nem argentín?lui1698 írta:Madridistáktól kérdezném, hogy mit szólnak ehhez a Di María gyerekhez?
Nem szoktam portugál meccseket nézni. Egy-két selejtezőn láttam a válogatottban, plusz Nigéria ellen, de nem mondanám, hogy túl nagy eresztés a gyerek...
a foci azért változott meg,mert nincs több Zidane,Ronaldo stb.daffy írta:higuain 0, di maria -1.
ezek fogják alkotni a kezdőt jövőre![]()
![]()
ebből a meccsből tökéletesen lejött h tehetségér nem lehet 30+ millát kifizetni.
higany tétmeccsen mindig is [auto_cenzúra] volt és szokásához mérten kell neki 4-5 ziccer,amiből talán 1 gólt tudna szerezni.
gourcuff-öt meg zizuhoz hasonlítja a kommentátor....ez sértés.
off:számomra csalódás eddig a vb. lehet h nem is konkrétan a vb,hanem a tudat h így megváltozott a foci. most tudatosodott bennem h már a technikásnak mondott játékosok jórésze sem vállalja be az 1-1 elleni cselezést,hanem erőből v sebességből oldja meg. egyre inkább azt veszem észre h az angolos célfoci dominál még a latin ligákban/országok válogatottjaiban is.
Ezt sms-ben elküldhetnéd Wenger papának is.daffy írta:persze,meg ez nem rabszolgapiac. ha a játékos akar valamit,azt figyelembe kell venni.
persze,meg ez nem rabszolgapiac. ha a játékos akar valamit,azt figyelembe kell venni.ozsimiki írta:Inter az olasz bajnokságot valószínű nélküle is nyeri, azt meg ott is tudják,h Bl-t legközelebb kb annyi év múlva nyernek,mint amennyi eltelt az előző óta...
szóval lehetséges,h van léjük bőven, de azért nem akkora meglepi egy ilyen transzfer, főleg ha a Madrid környékezi meg őket. Pár játékost átpasszoltak már egymásnak a közelmúltban...
lluisllach89 írta: Profi labdarúgó. Ezért kap pénzt.
Nem Perez bácsi vidámpark bérletéért hajt. És ha már 27 gólt vert, akkor nehogy már sajnálni kelljen tőle a pénzt. A házi gólkirályotokról van szó..
Csak nem biztos hogy az a jó megoldás. Bizonyított mint az atom, és akkor ennyivel kiszúrják a szemét. Még az az egy szerencsétek hogy a City vitézkedik egyedül. Mert a srácból az elkövetkező évek nagy spílere lehet, de ha az embert nem becsülik meg..daffy írta:értem h miről beszélsz és javarészt egyet is értek vele. az h mivel nem,pontosan nem tudom megfogalmazni![]()
egy hang azt mondja belül h jó döntött a madrid,ha higu folytatja a fejlődést és gólokkal jelentkezik éles szitukban sztem 2-3 éven belül KLASSZIS szerződést fog kapni.
Ugyanez a szitu Fabregasnál, az ágyúsok meg nincsenek vervedaffy írta:az inter ebben az esetben már verve van.maicon jönni akar,a real meg akarja venni és az árban is majdnem megegyeztek.nem lepődnék meg,ha a köv 1-2 napban megállapodnának a klubok.
értem h miről beszélsz és javarészt egyet is értek vele. az h mivel nem,pontosan nem tudom megfogalmaznilluisllach89 írta:Profi labdarúgó. Ezért kap pénzt.daffy írta:ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.
Nem Perez bácsi vidámpark bérletéért hajt. És ha már 27 gólt vert, akkor nehogy már sajnálni kelljen tőle a pénzt. A házi gólkirályotokról van szó..
az inter ebben az esetben már verve van.maicon jönni akar,a real meg akarja venni és az árban is majdnem megegyeztek.nem lepődnék meg,ha a köv 1-2 napban megállapodnának a klubok.Maiconról pedig annyit, hogy egy Madrid szintű csapatnak a 3 m. euró annyi, mint nekünk 200 Ft, az Inter részéről pedig azt érzem, hogy egy kicsit be akarnak tartani a reálnak, amiért "ellopták" Mourinhót.
Köszönöm. Végre valaki megértette, hogy miről beszélek.lluisllach89 írta:Profi labdarúgó. Ezért kap pénzt.daffy írta:ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.
Profi labdarúgó. Ezért kap pénzt.daffy írta:ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.
Abszolút egyetértek veled, de az az igazság, hogy Pérez magának csinálta meg ezt a helyzetet.daffy írta:értem a lényegét,de a megbecsülését akkor se pénzben fejeztesse ki. az is világos h mi az ő problémája,de benzema friss érkező volt és ha nem kapna magához képest magas fizetést,nem ide jött volna.
kezd a fszom kilenni a benficával...40milla körül kérnek a mariskáér. nekem a felét is csak cseregaranciával érné meg. mi odaadtuk havi dzsít,meg saviolát majdhogynem egy csomag rágóér. ennek-és a két csapat között fennálló jó viszonynak-ellenére meg akarnak kopasztani. gondolom ilyen esetekre van(?) az egyezség silvával. a spanyolnak a jobb lába legalább nem csak a szimmetria miatt van a testén és nem tűnik gyengébbnek,sőt. a helyzet az h a portugál csapatoknál az átigazolás 30+-nál kezdődik. mari most kb a legtúlsztároltabb focista a világon. értem h van benne potenciál...és?
Köszönhetitek magatoknak, a tavalyi szuper igazolásaitokért... Nem is a Cr-féle 100-as a durva, hanem Kakáért, a kiégett sztárért kipengetett majdnem 70 milla - ennyi erővel egy fiatal, Európa-ligában is bizonyított tehetség bőven megér nálam 40-et (főleg hogy több van benne mint gondolnád).daffy írta:értem a lényegét,de a megbecsülését akkor se pénzben fejeztesse ki. az is világos h mi az ő problémája,de benzema friss érkező volt és ha nem kapna magához képest magas fizetést,nem ide jött volna.
kezd a fszom kilenni a benficával...40milla körül kérnek a mariskáér. nekem a felét is csak cseregaranciával érné meg. mi odaadtuk havi dzsít,meg saviolát majdhogynem egy csomag rágóér. ennek-és a két csapat között fennálló jó viszonynak-ellenére meg akarnak kopasztani. gondolom ilyen esetekre van(?) az egyezség silvával. a spanyolnak a jobb lába legalább nem csak a szimmetria miatt van a testén és nem tűnik gyengébbnek,sőt. a helyzet az h a portugál csapatoknál az átigazolás 30+-nál kezdődik. mari most kb a legtúlsztároltabb focista a világon. értem h van benne potenciál...és?
Hát most nem robbantanék vitát, de közülünk azt hiszem elég sokan bármit megtennének érte, ha ennyit keresnének... Irreális összegek, na.daffy írta:ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.rivaldo90 írta:A Pedro és Xavi szerződés hosszabbításával nem volt semmi probléma, nem úgy mint a realnál Higuainnal. A real nem igáz bánt vele sportszerűen, ahhoz képest amit a szezonban nyújtott. Évi 3,5 millió eurót keres, ami ha jól tudom egy kicsivel több, mint Valdes fizetésének a fele. A másik oldalról nézve dicséretes az, hogy a játékos mindenáron a "sötét oldalon" akart maradni és nem a pénz érdekelte elsődlegesen. Benzema kb. kétszer ennyit keres és ez volt a fő gond a hosszabbítás során, hogy az argentin is azt akarta, hogy legalább ennyire megbecsüljék (ami nem a pénzről szólt hanem elvi kérdés volt), de végül beérte 3,5 millával. A barcánál erre odafigyelnek, hogy mindenki annyit kap amennyit megérdemel (Valdes egy kicsit többet, Xavi egy kicsit kevesebbet).
A hangsúly azon van, hogy a real az előző szezonban több, mint 250 millió eurót költött játékosokra és még belevesszük azt is, hogy a fizetésük még 3-4-5 évig több 100 millió euró lesz, ahhoz képest néhány héten-hónapon keresztül úgy volt, hogy inkább eladják, mind hogy 1-2 millával többet adjanak neki évente, ami megérdemelt lett volna.daffy írta:ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.rivaldo90 írta:A Pedro és Xavi szerződés hosszabbításával nem volt semmi probléma, nem úgy mint a realnál Higuainnal. A real nem igáz bánt vele sportszerűen, ahhoz képest amit a szezonban nyújtott. Évi 3,5 millió eurót keres, ami ha jól tudom egy kicsivel több, mint Valdes fizetésének a fele. A másik oldalról nézve dicséretes az, hogy a játékos mindenáron a "sötét oldalon" akart maradni és nem a pénz érdekelte elsődlegesen. Benzema kb. kétszer ennyit keres és ez volt a fő gond a hosszabbítás során, hogy az argentin is azt akarta, hogy legalább ennyire megbecsüljék (ami nem a pénzről szólt hanem elvi kérdés volt), de végül beérte 3,5 millával. A barcánál erre odafigyelnek, hogy mindenki annyit kap amennyit megérdemel (Valdes egy kicsit többet, Xavi egy kicsit kevesebbet).