lluisllach89 írta:
Profi labdarúgó. Ezért kap pénzt.
Nem Perez bácsi vidámpark bérletéért hajt. És ha már 27 gólt vert, akkor nehogy már sajnálni kelljen tőle a pénzt. A házi gólkirályotokról van szó..
daffy írta:értem h miről beszélsz és javarészt egyet is értek vele. az h mivel nem,pontosan nem tudom megfogalmazni
egy hang azt mondja belül h jó döntött a madrid,ha higu folytatja a fejlődést és gólokkal jelentkezik éles szitukban sztem 2-3 éven belül KLASSZIS szerződést fog kapni.
Csak nem biztos hogy az a jó megoldás. Bizonyított mint az atom, és akkor ennyivel kiszúrják a szemét. Még az az egy szerencsétek hogy a City vitézkedik egyedül. Mert a srácból az elkövetkező évek nagy spílere lehet, de ha az embert nem becsülik meg..
daffy írta:az inter ebben az esetben már verve van.maicon jönni akar,a real meg akarja venni és az árban is majdnem megegyeztek.nem lepődnék meg,ha a köv 1-2 napban megállapodnának a klubok.
Ugyanez a szitu Fabregasnál, az ágyúsok meg nincsenek verve
Viszont teljesen mindegy ez a 3 milla ide vagy oda. Mindenképp nálatok fog kikötni.
Btw: Nem értem az Intert. A világ top2-es jobb bekkjét(nemzetközi sajtó szerint a legjobb) minek elengedni?
Nem kell nekik a pénz. Ha meg nálam van a legjobb nem tudom pótolni.
Simán átmehetnének skót üzemmódba mint az Arsenal.