Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
lui1698
Llegenda del Barça

2010.06.17. 11:31:29

Fernando írta:A Benfica portugál.

Szerintem ügyes gyerek. Van mit fejlődnie még, de hatalmas tehetség. Vezéregyéniség a Benfi-nél, én az olimpián figyeltem rá föl. Messi-vel szétcsaptak mindenkit ketten. :)
Kicsit off, de nem ő volt az aki az egyik meccsen két tizit is kihagyott az olimpián? Arra emlékszek, hogy a döntőben ő rúgta a gólt, de erre nem emlékszek tisztán.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.17. 11:30:57

Ja ,bocs,elnéztem. :D

Bár Mourinho azt mondta,hogy szerinte nem bírna egy nagyobb ligában,erre odaviszik. Talán meggondolta magát. Tehetséges,de nem az a hatalmas zseni szerintem.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.17. 11:29:19

Sanama írta:
lui1698 írta:Madridistáktól kérdezném, hogy mit szólnak ehhez a Di María gyerekhez?
Nem szoktam portugál meccseket nézni. Egy-két selejtezőn láttam a válogatottban, plusz Nigéria ellen, de nem mondanám, hogy túl nagy eresztés a gyerek... :roll:
Ő nem argentín? :)

Egyébként,szerintem mellényúlnak,de majd kiderül,de akkor már sokkal inkább Silva...
A Benfica portugál.

Szerintem ügyes gyerek. Van mit fejlődnie még, de hatalmas tehetség. Vezéregyéniség a Benfi-nél, én az olimpián figyeltem rá föl. Messi-vel szétcsaptak mindenkit ketten. :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.06.17. 11:29:13

Sanama írta:Ő nem argentín? :)

Egyébként,szerintem mellényúlnak,de majd kiderül,de akkor már sokkal inkább Silva...
De argentín. A portugál meccseket a bajnokikra értettem. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.17. 11:25:54

lui1698 írta:Madridistáktól kérdezném, hogy mit szólnak ehhez a Di María gyerekhez?
Nem szoktam portugál meccseket nézni. Egy-két selejtezőn láttam a válogatottban, plusz Nigéria ellen, de nem mondanám, hogy túl nagy eresztés a gyerek... :roll:
Ő nem argentín? :)

lui1698
Llegenda del Barça

2010.06.17. 11:24:31

Madridistáktól kérdezném, hogy mit szólnak ehhez a Di María gyerekhez?
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.12. 18:09:28

daffy írta:higuain 0, di maria -1.
ezek fogják alkotni a kezdőt jövőre :cry: :evil:
ebből a meccsből tökéletesen lejött h tehetségér nem lehet 30+ millát kifizetni.
higany tétmeccsen mindig is [auto_cenzúra] volt és szokásához mérten kell neki 4-5 ziccer,amiből talán 1 gólt tudna szerezni.
gourcuff-öt meg zizuhoz hasonlítja a kommentátor....ez sértés.

off:számomra csalódás eddig a vb. lehet h nem is konkrétan a vb,hanem a tudat h így megváltozott a foci. most tudatosodott bennem h már a technikásnak mondott játékosok jórésze sem vállalja be az 1-1 elleni cselezést,hanem erőből v sebességből oldja meg. egyre inkább azt veszem észre h az angolos célfoci dominál még a latin ligákban/országok válogatottjaiban is.
a foci azért változott meg,mert nincs több Zidane,Ronaldo stb.
Ha nincs játékos,mást kell játszani...
Egyébként Di Maria tényleg vicc,ahogy Higuain is...
daffy
Madridista

2010.06.12. 17:58:50

higuain 0, di maria -1.
ezek fogják alkotni a kezdőt jövőre :cry: :evil:
ebből a meccsből tökéletesen lejött h tehetségér nem lehet 30+ millát kifizetni.
higany tétmeccsen mindig is [auto_cenzúra] volt és szokásához mérten kell neki 4-5 ziccer,amiből talán 1 gólt tudna szerezni.
gourcuff-öt meg zizuhoz hasonlítja a kommentátor....ez sértés.

off:számomra csalódás eddig a vb. lehet h nem is konkrétan a vb,hanem a tudat h így megváltozott a foci. most tudatosodott bennem h már a technikásnak mondott játékosok jórésze sem vállalja be az 1-1 elleni cselezést,hanem erőből v sebességből oldja meg. egyre inkább azt veszem észre h az angolos célfoci dominál még a latin ligákban/országok válogatottjaiban is.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.06.10. 11:56:39

daffy írta:persze,meg ez nem rabszolgapiac. ha a játékos akar valamit,azt figyelembe kell venni.
Ezt sms-ben elküldhetnéd Wenger papának is. :D

Úgy néz ki Di María is meglesz még a vb előtt. Jó kis playa lehet belőle. Maicon sztem már tuti. Ballack meg vicc. :D (de menjen csak én nem bánnám, vinné az átkot magával :twisted: )
Kép
Buitre
Jugador d'estrella

2010.06.10. 11:54:42

valami volt a Marcan a minap, hogy van valami kezdeményezés, hogy a katalánoknak FIFA által elismert válogatottjuk legyen? Mondjuk azt hiszem ez régebbi zene, csak vannak új infók ezzel kapcsolatban? Vagy csak a madridi sajtó veri fel a port? Tudtok erről valamit?

kicsit OFF, de nem tudtam, hova írjam
daffy
Madridista

2010.06.10. 11:46:29

ozsimiki írta:Inter az olasz bajnokságot valószínű nélküle is nyeri, azt meg ott is tudják,h Bl-t legközelebb kb annyi év múlva nyernek,mint amennyi eltelt az előző óta...

szóval lehetséges,h van léjük bőven, de azért nem akkora meglepi egy ilyen transzfer, főleg ha a Madrid környékezi meg őket. Pár játékost átpasszoltak már egymásnak a közelmúltban...
persze,meg ez nem rabszolgapiac. ha a játékos akar valamit,azt figyelembe kell venni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.10. 00:11:44

Inter az olasz bajnokságot valószínű nélküle is nyeri, azt meg ott is tudják,h Bl-t legközelebb kb annyi év múlva nyernek,mint amennyi eltelt az előző óta...

szóval lehetséges,h van léjük bőven, de azért nem akkora meglepi egy ilyen transzfer, főleg ha a Madrid környékezi meg őket. Pár játékost átpasszoltak már egymásnak a közelmúltban...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2010.06.09. 23:59:19

maicon nem lesz klub legenda,nem az a típusú játékos. mindent megnyert olaszországban,itt a lehetőség váltani.

fabregas nálatok lesz,sztem most a nyáron kb 50 milláért.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.09. 23:45:32

lluisllach89 írta: Profi labdarúgó. Ezért kap pénzt.
Nem Perez bácsi vidámpark bérletéért hajt. És ha már 27 gólt vert, akkor nehogy már sajnálni kelljen tőle a pénzt. A házi gólkirályotokról van szó..
daffy írta:értem h miről beszélsz és javarészt egyet is értek vele. az h mivel nem,pontosan nem tudom megfogalmazni :D
egy hang azt mondja belül h jó döntött a madrid,ha higu folytatja a fejlődést és gólokkal jelentkezik éles szitukban sztem 2-3 éven belül KLASSZIS szerződést fog kapni.
Csak nem biztos hogy az a jó megoldás. Bizonyított mint az atom, és akkor ennyivel kiszúrják a szemét. Még az az egy szerencsétek hogy a City vitézkedik egyedül. Mert a srácból az elkövetkező évek nagy spílere lehet, de ha az embert nem becsülik meg..
daffy írta:az inter ebben az esetben már verve van.maicon jönni akar,a real meg akarja venni és az árban is majdnem megegyeztek.nem lepődnék meg,ha a köv 1-2 napban megállapodnának a klubok.
Ugyanez a szitu Fabregasnál, az ágyúsok meg nincsenek verve :D

Viszont teljesen mindegy ez a 3 milla ide vagy oda. Mindenképp nálatok fog kikötni.
Btw: Nem értem az Intert. A világ top2-es jobb bekkjét(nemzetközi sajtó szerint a legjobb) minek elengedni?
Nem kell nekik a pénz. Ha meg nálam van a legjobb nem tudom pótolni.
Simán átmehetnének skót üzemmódba mint az Arsenal.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2010.06.09. 20:27:00

lluisllach89 írta:
daffy írta:ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.
Profi labdarúgó. Ezért kap pénzt.
Nem Perez bácsi vidámpark bérletéért hajt. És ha már 27 gólt vert, akkor nehogy már sajnálni kelljen tőle a pénzt. A házi gólkirályotokról van szó..
értem h miről beszélsz és javarészt egyet is értek vele. az h mivel nem,pontosan nem tudom megfogalmazni :D
egy hang azt mondja belül h jó döntött a madrid,ha higu folytatja a fejlődést és gólokkal jelentkezik éles szitukban sztem 2-3 éven belül KLASSZIS szerződést fog kapni.
Maiconról pedig annyit, hogy egy Madrid szintű csapatnak a 3 m. euró annyi, mint nekünk 200 Ft, az Inter részéről pedig azt érzem, hogy egy kicsit be akarnak tartani a reálnak, amiért "ellopták" Mourinhót.
az inter ebben az esetben már verve van.maicon jönni akar,a real meg akarja venni és az árban is majdnem megegyeztek.nem lepődnék meg,ha a köv 1-2 napban megállapodnának a klubok.
rivaldo90
Barça B

2010.06.09. 20:05:34

Maiconról pedig annyit, hogy egy Madrid szintű csapatnak a 3 m. euró annyi, mint nekünk 200 Ft, az Inter részéről pedig azt érzem, hogy egy kicsit be akarnak tartani a reálnak, amiért "ellopták" Mourinhót.
rivaldo90
Barça B

2010.06.09. 19:59:06

lluisllach89 írta:
daffy írta:ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.
Köszönöm. Végre valaki megértette, hogy miről beszélek.
Amúgy a realnál és barcánál is megfordultak nevek: Di Maria, J. Navas, Mata, Robinho, stb., de szerintem D. Silva mindegyiknél jobb játékos és kb. mindegyiknek 30-35 m. körül van az ára, bár Mata egy kicsit olcsóbb.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.09. 19:47:35

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.06.09. 19:46:53

csak az hihetetlen hogy Maiconért 30 milliót kérnek eddig mi 27 millát ajánlottunk , de ha Di Mariaról van szó akkor 30 millió + 5-6 Castillás srác akikben nagy potenciál van , térjenek már észhez :evil:
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
zsuni
Capitá del Barça

2010.06.09. 19:37:04

köszönhetjük magunknak, mert többek között daffy és én is ott voltunk azok között, akik rábolintottak a 70? (ez meg honnan jött?) millára, amire legalább van indok hogy miért sült be. az igazolás meg már több év óta igy megy, ezt nem tavaly a Madrid találta ki.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.09. 19:30:08

daffy írta:értem a lényegét,de a megbecsülését akkor se pénzben fejeztesse ki. az is világos h mi az ő problémája,de benzema friss érkező volt és ha nem kapna magához képest magas fizetést,nem ide jött volna.

kezd a fszom kilenni a benficával...40milla körül kérnek a mariskáér. nekem a felét is csak cseregaranciával érné meg. mi odaadtuk havi dzsít,meg saviolát majdhogynem egy csomag rágóér. ennek-és a két csapat között fennálló jó viszonynak-ellenére meg akarnak kopasztani. gondolom ilyen esetekre van(?) az egyezség silvával. a spanyolnak a jobb lába legalább nem csak a szimmetria miatt van a testén és nem tűnik gyengébbnek,sőt. a helyzet az h a portugál csapatoknál az átigazolás 30+-nál kezdődik. mari most kb a legtúlsztároltabb focista a világon. értem h van benne potenciál...és?
Abszolút egyetértek veled, de az az igazság, hogy Pérez magának csinálta meg ezt a helyzetet. :) A hülye is tudja, hogy majdnem bármennyit kérhet egy játékosért, ha vele üzletel.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.06.09. 19:14:58

daffy írta:értem a lényegét,de a megbecsülését akkor se pénzben fejeztesse ki. az is világos h mi az ő problémája,de benzema friss érkező volt és ha nem kapna magához képest magas fizetést,nem ide jött volna.

kezd a fszom kilenni a benficával...40milla körül kérnek a mariskáér. nekem a felét is csak cseregaranciával érné meg. mi odaadtuk havi dzsít,meg saviolát majdhogynem egy csomag rágóér. ennek-és a két csapat között fennálló jó viszonynak-ellenére meg akarnak kopasztani. gondolom ilyen esetekre van(?) az egyezség silvával. a spanyolnak a jobb lába legalább nem csak a szimmetria miatt van a testén és nem tűnik gyengébbnek,sőt. a helyzet az h a portugál csapatoknál az átigazolás 30+-nál kezdődik. mari most kb a legtúlsztároltabb focista a világon. értem h van benne potenciál...és?
Köszönhetitek magatoknak, a tavalyi szuper igazolásaitokért... Nem is a Cr-féle 100-as a durva, hanem Kakáért, a kiégett sztárért kipengetett majdnem 70 milla - ennyi erővel egy fiatal, Európa-ligában is bizonyított tehetség bőven megér nálam 40-et (főleg hogy több van benne mint gondolnád).
Més que un club.
daffy
Madridista

2010.06.09. 19:06:54

értem a lényegét,de a megbecsülését akkor se pénzben fejeztesse ki. az is világos h mi az ő problémája,de benzema friss érkező volt és ha nem kapna magához képest magas fizetést,nem ide jött volna.

fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.06.09. 18:44:31

daffy írta:
rivaldo90 írta:A Pedro és Xavi szerződés hosszabbításával nem volt semmi probléma, nem úgy mint a realnál Higuainnal. A real nem igáz bánt vele sportszerűen, ahhoz képest amit a szezonban nyújtott. Évi 3,5 millió eurót keres, ami ha jól tudom egy kicsivel több, mint Valdes fizetésének a fele. A másik oldalról nézve dicséretes az, hogy a játékos mindenáron a "sötét oldalon" akart maradni és nem a pénz érdekelte elsődlegesen. Benzema kb. kétszer ennyit keres és ez volt a fő gond a hosszabbítás során, hogy az argentin is azt akarta, hogy legalább ennyire megbecsüljék (ami nem a pénzről szólt hanem elvi kérdés volt), de végül beérte 3,5 millával. A barcánál erre odafigyelnek, hogy mindenki annyit kap amennyit megérdemel (Valdes egy kicsit többet, Xavi egy kicsit kevesebbet).
ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.
Hát most nem robbantanék vitát, de közülünk azt hiszem elég sokan bármit megtennének érte, ha ennyit keresnének... Irreális összegek, na.
Szó szerint rühellem azokat a játékosokat, akik ezen vitáznak (mert nem mindegy hogy 50 vagy 150 luxus/sportkocsit tudnak megvenni évente)
Bocsi még egyszer, ezt muszáj volt.
Més que un club.
rivaldo90
Barça B

2010.06.09. 18:35:50

daffy írta:
rivaldo90 írta:A Pedro és Xavi szerződés hosszabbításával nem volt semmi probléma, nem úgy mint a realnál Higuainnal. A real nem igáz bánt vele sportszerűen, ahhoz képest amit a szezonban nyújtott. Évi 3,5 millió eurót keres, ami ha jól tudom egy kicsivel több, mint Valdes fizetésének a fele. A másik oldalról nézve dicséretes az, hogy a játékos mindenáron a "sötét oldalon" akart maradni és nem a pénz érdekelte elsődlegesen. Benzema kb. kétszer ennyit keres és ez volt a fő gond a hosszabbítás során, hogy az argentin is azt akarta, hogy legalább ennyire megbecsüljék (ami nem a pénzről szólt hanem elvi kérdés volt), de végül beérte 3,5 millával. A barcánál erre odafigyelnek, hogy mindenki annyit kap amennyit megérdemel (Valdes egy kicsit többet, Xavi egy kicsit kevesebbet).
ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.
A hangsúly azon van, hogy a real az előző szezonban több, mint 250 millió eurót költött játékosokra és még belevesszük azt is, hogy a fizetésük még 3-4-5 évig több 100 millió euró lesz, ahhoz képest néhány héten-hónapon keresztül úgy volt, hogy inkább eladják, mind hogy 1-2 millával többet adjanak neki évente, ami megérdemelt lett volna.
Lezárt