Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most komolyan mondod? Ugye nem?Khjui írta:Szevasztok
Folyamatosan figyelem ezt a topicot és most már én is hozzászólnék.
Fabregasról annyit, hogy felőlem jöhet akármennyiért. Nála jobb középpályást nemigazán tudnék mondani. Talán eggyet. Tegnap néztem az Olasz - Paraguay meccset, és kimondottan egy játékost figyeltem:
Riccardo Montolivo
Szerintem kiválóan irányította ezt a nem túl ütőképes Olasz válogatottat.
Hasonló a stílusa mint általunk nagyon szeretett Xavié, rövid passzokban jó volt, és olyan hosszú labdákat adott amiket idén kissé hiányoltam Xavitól.
Szerintem nagy fogás lehetne, ráadásul a legjobb korban van (25-26), nem is kerülne annyiba mint Cesc és még a padot is jobban tűrné.
Már csak az a gond hogy szóba sem került, remélem Guardiola nézi a vb-t.
Hol ovasol Ibráról olyat?LM10 írta:Szóval úgy tűnik, hogy Ibra távozik.(Ha igazak a SPORT információi).
Ezzel tuti ,hogy Villa középen játszana, az alternatívája Bojan lesz, a szélekre pedig Messi,Pedro, és Jeffren marad. És vagy veszünk egy szélsőt(Robinho,Mata,stb) vagy Iniesta lesz a balszélső, és így Cesc lehet Xavi párja.
Gerrard egy vicc, menjen Madridba(Mármint Anglián kívül vicc)
Alvessel úgyis sikerül a hosszabbítás, nem lesz gond.
Ultrabrutál sz@r lenne.davidvillabest írta:át ez a gerrardügylet sokkolt egy kicsit!Ultrabrutál lenne ha jönne
!
Nem hivatalos, csak a katalán sportnapilap által megszellőztett információ a Rosell-Pep megbeszélésről. Nem tudom mennyire autentikus, csak sejtem..S.Agüero írta:Nem viccezelek. Nem tudtam, hogy ilyen hivatalos információjuk van.
Totalbarcának lehet -e hinni? Viccezel? Az eurobarcás cikkek 80%-a onnan van. Egyébként az info a katalán Sport címlapjáról van.S.Agüero írta:Perrero: Beszélgessen Wengerrel, hogy had menjen el. Mondja neki, hogy ha nem engedik el nem jár edzésre. De ez csak egy példa volt.
Supermessi: Érdekes... Csak lehet-e hinni a totalbarcának?
Cesc jöjjön, Zlatan mehetchonggy írta:a Zlatan-Nem...nem marad,vagy nem megy?SuperMessi írta:Rosell - Pep megbeszélés:
1. Cesc - Igen
2. Zlatan - Nem
3. Txiki =) Zubizarreta
forrás: http://www.totalbarca.com/2010/news/the ... 5-06-2010/
a Zlatan-Nem...nem marad,vagy nem megy?SuperMessi írta:Rosell - Pep megbeszélés:
1. Cesc - Igen
2. Zlatan - Nem
3. Txiki =) Zubizarreta
forrás: http://www.totalbarca.com/2010/news/the ... 5-06-2010/
Hápog. Háp-háp.Attika 25 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ezt meg villámgyorsan felejtsük el,ha mindenképp akarnk valaki más ha nem jönne Cesc akkor Silva,de semmiképp sem egy angol
Pont ez az! Aláírta a szerződést. Ez pont elég ahhoz, hogy ne tudjon jönni. Húú de nagy szám, hogy kijelentette, hogy ide akar jönni. Valamit azért tenni is kéne, nem csak várni a sült galambot. Az Ő hibája volt, hogy elment, akkor valamit tegyen, hogy ide tudjon jönni, nem csak nyilatkozgatni.Joee777 írta: Ott cseszte el, hogy aláírta az új szerződését... Ha nem teszi, már be is mutatták volna nálunk.