Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Forrást könyörgöm, forrást... annyira nehéz dolog ez?loctite írta:David SilvaMan city
Ez egy Tv musor xD es 26 millio font ert megy atS.Agüero írta:És az hiteles oldal is?loctite írta:Manchester Evening News
Imperial írta:"Azpilicueta a Marseille-ben folytatja"
geridoss írta:Chelsea ha úgy nézzük triplázott, a madrid pedig 96 pontot szedett össze. BL-ben és a kupában tényleg nagyon csúnyán leszerepeltek a madridiak az tény... Jó lesz az a CityInitom írta: ezt mondogatták idén is...és nem indulnak a BL be....itt a 3. fő tanu (a cselszar és a margit után)hogy a pénz nem minden.
Chelsea ha úgy nézzük triplázott, a madrid pedig 96 pontot szedett össze. BL-ben és a kupában tényleg nagyon csúnyán leszerepeltek a madridiak az tény... Jó lesz az a CityInitom írta: ezt mondogatták idén is...és nem indulnak a BL be....itt a 3. fő tanu (a cselszar és a margit után)hogy a pénz nem minden.
ezt mondogatták idén is...és nem indulnak a BL be....itt a 3. fő tanu (a cselszar és a margit után)hogy a pénz nem minden.geridoss írta:Ha ez összejönne nekik, akkor Yaya-val (ami már szinte biztos) félelmetes középpályájuk lenne. Jövőre komolyan számolni kell velük.bence-barca írta:Négyéves szerződéskötés küszöbén áll David Silva, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Valencia futballistája. A 24 esztendős szélső már nem sokáig maradhat a Denevéreknél, hiszen a Manchester City 29 milliós ajánlata nyitott fülekre talált. A játékos állítólag heti 160 ezer fontot kereshetne az égszínkékeknél.
Jaja,én még Ibrát sem zárnám ki,akármit mondanak.geridoss írta:Ha ez összejönne nekik, akkor Yaya-val (ami már szinte biztos) félelmetes középpályájuk lenne. Jövőre komolyan számolni kell velük.bence-barca írta:Négyéves szerződéskötés küszöbén áll David Silva, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Valencia futballistája. A 24 esztendős szélső már nem sokáig maradhat a Denevéreknél, hiszen a Manchester City 29 milliós ajánlata nyitott fülekre talált. A játékos állítólag heti 160 ezer fontot kereshetne az égszínkékeknél.
Ha ez összejönne nekik, akkor Yaya-val (ami már szinte biztos) félelmetes középpályájuk lenne. Jövőre komolyan számolni kell velük.bence-barca írta:Négyéves szerződéskötés küszöbén áll David Silva, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Valencia futballistája. A 24 esztendős szélső már nem sokáig maradhat a Denevéreknél, hiszen a Manchester City 29 milliós ajánlata nyitott fülekre talált. A játékos állítólag heti 160 ezer fontot kereshetne az égszínkékeknél.
ezt olvastam én is egy pletykaoldalon,de hivataloson még se híre se hamrabence-barca írta:Négyéves szerződéskötés küszöbén áll David Silva, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Valencia futballistája. A 24 esztendős szélső már nem sokáig maradhat a Denevéreknél, hiszen a Manchester City 29 milliós ajánlata nyitott fülekre talált. A játékos állítólag heti 160 ezer fontot kereshetne az égszínkékeknél.
Már bocs, de hogy lenne Castelazzi jobb, mint Toldo???katalunya írta: Nem,Orlandoni-val nem akarták meghosszabítani a lejáró szerződését ezér kerestek egy kapust és mivel Castelazzi jobb mint Toldo ezér Toldo a 3.számú kapus
Pontosan 39 gólt vert akkor. N'Kufo helyére érkezett, és nem fognak rosszul járni vele.Barcaman14 írta:Az a Jankó agyon rugdosta a gólokat az osztrák bajnokságban. 2 évvel ezelőtt még az aranycipőnél is szóba került a neve, ha jól tudom?! Vagy 40 gólt vert. Várható volt egy külföldi szerződés. A Twente biztos jól járt vele!
Az a Jankó agyon rugdosta a gólokat az osztrák bajnokságban. 2 évvel ezelőtt még az aranycipőnél is szóba került a neve, ha jól tudom?! Vagy 40 gólt vert. Várható volt egy külföldi szerződés. A Twente biztos jól járt vele!bence-barca írta:A Twente szerződtette a Red Bull Salzburg osztrák válogatott gólvágóját, Marc Jankót. [/i]