Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1., passzfanbarca írta:Egyik kérdésem újból ez lenne, a másik pedig , hogy ha veszek egy Ps2höz járó gamedet, olyan nyomogatót nem tudom, hogy kell mondani, azt Pc-re is lehet USB-vel cstl.-ni?fanbarca írta:Sziasztok, nem tudjátok, hogyan lehet egy letöltött játékos arcot felinstallálni, hogy a játékban is megjelenjen?
Egyik kérdésem újból ez lenne, a másik pedig , hogy ha veszek egy Ps2höz járó gamedet, olyan nyomogatót nem tudom, hogy kell mondani, azt Pc-re is lehet USB-vel cstl.-ni?fanbarca írta:Sziasztok, nem tudjátok, hogyan lehet egy letöltött játékos arcot felinstallálni, hogy a játékban is megjelenjen?
Cselezni pölö nyilakkal. 11-esnél meg előbb a lövést nyomod, majd utána az irányt.bence-barca írta:Köszi mindenkinek!![]()
Még azt szeretném kérdezni, mivel lehet cselezni?
És ha tizit rúgok, hogyan helyezzem? Mert gyakorlásban próbáltam lőni, de ha megnyomtam egy irányt akkor abba a szögletzászlóba elrúgta :/
Még párszor lehet fogok kérdezni
Bence-barca nem a játékon belül kell átálítani,hanem a játéknak parancsikonja mellett van egy ilyen settings.exe. Na oda bemész és beállítod barca tomi képe szerint.barca tomi írta:Így próbáld meg beállítanibence-barca írta:Valaki segítsen!
Letöltöttem most a PES 2010t, PC!re, de a játék mikor beakarom állítani a gombokat egy xbobx360as kontrollert ad ki. Hiába nyomom meg mire cserélje ki az aktuális gombot csak cserélgetni tudom a dolgokat és a billentyűzeten összevissza helyezi el a műveleteket. Valaki nem tudja, hol lehet átállítnai, hogy billentyűzetre rakja át magát és megértse én nem xboxon játszok?
Bocsi, hogyha értelmen amit írtam![]()
bence-barca írta:Valaki segítsen!
Letöltöttem most a PES 2010t, PC!re, de a játék mikor beakarom állítani a gombokat egy xbobx360as kontrollert ad ki. Hiába nyomom meg mire cserélje ki az aktuális gombot csak cserélgetni tudom a dolgokat és a billentyűzeten összevissza helyezi el a műveleteket. Valaki nem tudja, hol lehet átállítnai, hogy billentyűzetre rakja át magát és megértse én nem xboxon játszok?
Így próbáld meg beállítanibence-barca írta:Valaki segítsen!
Nem, azért nem csinálták meg eddig, mert nem volt hozzá kedvük, hanem mert nincs rá joguk. Nyílván, most sem lesz.#CeSc# írta:meg egy kerdes nem tudja valaki hogy a PES11 ben mar meglesz csinalva minden europai csapatnak a mezuk?
Amúgy ez, miért olyan meglepő?#CeSc# írta:uhh a PES 11 nagyon nagyon jó lesz!meg elethubb lessz mint a 10-es!
Működik! Nagyon szépen köszönöm! A kommentár nem érdekes annyira.barcalaci84 írta:Kalap1988!!!
csak bemásolod a főkönyvtárad /pesgamefiles/img -mappába
játékban még lehet ki kell majd választanod:
system settings- language- in-game text (persze amilyen nyelven most használod)
És ezt hová kell másolnom? Bocsánat a tudatlanságomért:)barcalaci84 írta:feltöltöttem neked az angol feliratot :Kalap1988 írta:Sziasztok! Letöltöttem a PES 2010-et, hogy megnézzem, de voltam olyan .... ,hogy nem néztem meg a nyelvet a torrentnél, így egy olyat töltöttem le, amiben francia, spanyol, olasz, német nyelv van csak. Én pedig angolul tudok. Mivel majd 8 giga, és elég sokáig tartott letölteni, így nem tudtok valami alternatív megoldást? Angolosításra vagy magyarításra gondolok. Előre is köszönöm!
http://data.hu/get/2674927/dt05_e.img.html
ha kommentátor is kell akkor mindenképp a magyart ajánlom vagy
mexikói spanyolt
giefLove írta:barcalaci84 írta:Teljes szurkolói hang csomag...
összemixeltem pár szurkolói hang csomagot illetve hozzáraktam egy jó pár általam szerkesztettet...
több mint 500 eredeti szurkolói hangfájlt tartalmaz a csomag+ minden egyes hangfájl nevében szerepel a csapatnév, így könnyebben lehet változtatni majd a későbbiekben is...
SMPatch-el illetve Gamingaccess world cup patch -el tökéletesen szinkronizálva van (readme) illetve az alapjátékkal is
Más patchek esetében néhány apró változtatás szükséges lehet (kb 2 perc)
http://downloads.gamingaccess.com/46080 ... amnames%29
ezt hova kell bemásolni, hogy működjön? köszi
Köszönöm! Azért sztem hamar megunom majd a fordítást és letöltöm angolul, de kipróbálni jó így is:)barcalaci84 írta:feltöltöttem neked az angol feliratot :Kalap1988 írta:Sziasztok! Letöltöttem a PES 2010-et, hogy megnézzem, de voltam olyan .... ,hogy nem néztem meg a nyelvet a torrentnél, így egy olyat töltöttem le, amiben francia, spanyol, olasz, német nyelv van csak. Én pedig angolul tudok. Mivel majd 8 giga, és elég sokáig tartott letölteni, így nem tudtok valami alternatív megoldást? Angolosításra vagy magyarításra gondolok. Előre is köszönöm!
http://data.hu/get/2674927/dt05_e.img.html
ha kommentátor is kell akkor mindenképp a magyart ajánlom vagy
mexikói spanyolt
feltöltöttem neked az angol feliratot :Kalap1988 írta:Sziasztok! Letöltöttem a PES 2010-et, hogy megnézzem, de voltam olyan .... ,hogy nem néztem meg a nyelvet a torrentnél, így egy olyat töltöttem le, amiben francia, spanyol, olasz, német nyelv van csak. Én pedig angolul tudok. Mivel majd 8 giga, és elég sokáig tartott letölteni, így nem tudtok valami alternatív megoldást? Angolosításra vagy magyarításra gondolok. Előre is köszönöm!
ne haragudj, nem tudtam. a munkahelyen csak beírtam a gugliba, és ezt adta ki. nem tudtam megnézni, hogy milyen is ez, mert nincs jogosultságom...Kalap1988 írta:Megnézem, bár azt hiszem,h angol nyelvű patch nekem is van fent, de az nem teszi angollá a játékot. Azért köszönöm!
Szerk: Ez fizetős letöltés...