Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megfeledkeztél Edmilsonról....laci18 írta:Ki lehet kapcsolni a játékból robinhot ha ráállítod puyolt az ok de akkor ki fogja rault, ronaldot... mivel nekünk nincs még egy értelmes védőnk esetleg Marquez ha nem vkp-t játszikSoldado87 írta:Nem olyan egyszerű kikapcsolni Robinhót, hogy ráálítassz egy Puyolt. Ha meg felrúgják, dühből összecsomózza a lábadat![]()
Ki lehet kapcsolni a játékból robinhot ha ráállítod puyolt az ok de akkor ki fogja rault, ronaldot... mivel nekünk nincs még egy értelmes védőnk esetleg Marquez ha nem vkp-t játszikSoldado87 írta:Nem olyan egyszerű kikapcsolni Robinhót, hogy ráálítassz egy Puyolt. Ha meg felrúgják, dühből összecsomózza a lábadat![]()
Soldado87 írta:Puyol remek játékos, és kéne is csak éppen most télen jön hozzánk vmi Cicinho, aki a konf kupán nagyon rakta.
Ronaldinhotok ellen sem egy leányálom, játszani, ahogy Robinho ellen sem. Ennyi.
1ébként grat a nyitómeccsetekhez, jók voltatok, csak nem akart bemenni a labda
Azért Cicinho nem ugyanaz a kategória....Soldado87 írta:Puyol remek játékos, és kéne is csak éppen most télen jön hozzánk vmi Cicinho, aki a konf kupán nagyon rakta.
Örülnél ha lenne nektek egy PuyolotokSoldado87 írta:Nem olyan egyszerű kikapcsolni Robinhót, hogy ráálítassz egy Puyolt. Ha meg felrúgják, dühből összecsomózza a lábadat![]()
Én nagyra tartom Robinhot,egy isten,HA NÁLA VAN A LABDA!Vito írta:Maxi valóban nem említhető Robinhoval együtt.
Messi annál inkább és azt mondom, hogy játékstílusban is ő hasonlít Robinnyóra a legjobban.
Robinnyónak nem kell területet hagyni, a tizenhatoson belülre pedig még véletlen sem lehet beengedni.
nem szabad, hogy megkapja a lasztit és akkor nem lehet baj.
Evvel nem értek egyet mert Robinho tényleg jó játékos ahhoz képest hogy milyen fiatal, és ráadásul válogatott kerettag az azért nem semmi hol van Maxi hozzá képest még a felnőtt válogatott közelébe sincsen és azt sem értem hogy a télen miért őt kellett leigazolnio miért nem mondjuk gilardinot vagy laquintát mivel őket is lehetett volna nevezni a Bl-ben még a télen és jobbak mint maxi és Laquinta nem is sokkal drágább.Mr. Master írta:Szerintem itt a pénzrőll szól a dolog. Ha Maxiért is fizettünk volna tízmillákat, tuti, h sokkal többet foglalkoztak volna vele az újságok, és csak azért írnak a kis brazilról is ennyi jót, mert ha már ennyijükbe került, akkor csináljanak neki egy nagy adag reklámot, így minden kis madridista azt hiszi, h ő mekkora egy isten, eztán szépen lassan elkezdenek fogyni az új 10-es mezek a real shopokból és viola! Máris nem került annyiba. A Marcának meg úgyis mindegy, h milyen istenítő cikkeket hoz le a realról. Szerintem itt csak erről van szó.
Jah bocss jobbat akartam írni.Morminho írta:jobb védő volt, de azt mi is szeretnénk tudni, h miértBarcaforever írta:Én lemaradtam.Miért Oleguer volt balbekk??????
ki akarsz menni majd barca edzésére??mrmanus írta:hát lehet hogy én vagyok béna ,de nem találtam az edzésekről semmit
jobb védő volt, de azt mi is szeretnénk tudni, h miértBarcaforever írta:Én lemaradtam.Miért Oleguer volt balbekk??????
Barca edzésre gondolsz mert az szerintem fönn van a www.fcbarcelona.com-on de ha nem akkor meg zártkapus edzésmrmanus írta:sziasztok
az lenne a kérdésem ,hogy nem tudja valaki megmondani ,hogy mikor vannak az edzés időpontok, vagy hol lehet a neten megtalálni.
köszi