Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem egy másik a kedvencem. Mikor Robinho oda igazolt a RM-ba azt mondták, h ő lesz az új Pelé. Aztán az első meccsen 1-0-s állásnál becserélték, megfordították a meccset, a vézna gyerek meg adott egy gólpasszt. Azonnal alap lett, h Messi a cipőjét sem vihetné stb...DE átmentem a madridistára, na ott ment a szégyen...egy ilyen hsz-re emlékszem:Robcsyy írta: erre a hsz-re muszáj vagyok beírni a kedvencem:
"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak, mint a klasszis, a kreativitás, a bátorság és a higgadtság mintapéldájára. A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg. Kivételes játékos, aki a géniuszok anyagából kelt életre..."
Nagy játékos lehetett VOLNA, ha más mentalitása van. Azt se mondja senki, hogy tehetségtelen (nem mondtál ilyet, nem azért idéztelekmenczel írta:Nekem az volt a top, mikor olyanokat írtak a madridistán, hogy 'Guti a mi Xavink', meg 'van olyan jó mint Xavi', sőt Vb alatt XAvi első gyengébb meccse után olvastam olyat hogy ezért kellett volna kivinni Gutit.
Ugyanez a Guti volt lesajnált, másodrangú iparosnak titulálva a "galaktikus" korszakban...Robcsyy írta:erre a hsz-re muszáj vagyok beírni a kedvencem:
"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak, mint a klasszis, a kreativitás, a bátorság és a higgadtság mintapéldájára. A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg. Kivételes játékos, aki a géniuszok anyagából kelt életre..."
Nekem pont az jutott akkor eszembe, h "Jé, Ibra pont ilyet adott Piquének a Santander ellen"palesz77 írta: Xavi is sok gyönyörű és nagyobb gólpasszt osztott már ki, és még Gutinak se ez volt állítom a legszebb gólpassza...
Hát ez jó.Robcsyy írta: erre a hsz-re muszáj vagyok beírni a kedvencem:
erre a hsz-re muszáj vagyok beírni a kedvencemmenczel írta:Nekem az volt a top, mikor olyanokat írtak a madridistán, hogy 'Guti a mi Xavink', meg 'van olyan jó mint Xavi', sőt Vb alatt XAvi első gyengébb meccse után olvastam olyat hogy ezért kellett volna kivinni Gutit.socio66 írta:nevetséges ez a Guti..
bár gondolom nálatok sok embernek ez is úgy jön le,hogy 'fú mekkora arc'..
hát,tényleg,óriási arc..![]()
Mindenhol vannak érdekes emberek, de ott sokan szemellenzővel néznek (pl tavalyi évben CR jobb volt), ám van aki még be is csukja a szemét mellé
Nekem az volt a top, mikor olyanokat írtak a madridistán, hogy 'Guti a mi Xavink', meg 'van olyan jó mint Xavi', sőt Vb alatt XAvi első gyengébb meccse után olvastam olyat hogy ezért kellett volna kivinni Gutit.socio66 írta:nevetséges ez a Guti..
hát,tényleg,óriási arc..
"nálunk" mindenki sír h elmegy,de nekem nem kell egy ilyen ember a csapatba. arról nem is beszélve,hogy a klub a kezébe adta a döntést h azt csinál,amit akar...erre meg követelőzik h akkor fizessük ki a köv évi fizetését is....lóf@sz a seggébe.socio66 írta:nevetséges ez a Guti..
hát,tényleg,óriási arc..
hát max Canales miatt nem kéne leigazolni, de ezen kívül minden a leigazolása mellett van szerintem és az ára se húzós, sőt....daffy írta:ja,csak olvasok itt olyan dolgokat h foltokba hullik a fanszőröm tőle...ez itt a lényeg, 10 millióért a hülye is megvette volna.... így meg főleg kellett mert még mindig nem tudni mi van Lassanaval.... bukni nem igen lehet vele Smile ja és daffy nem német Razz csak félig Very Happy
pl: lass felépült a betegségéből...pedig gyógyíthatatlan![]()
gago stabil kerettag....funny
özil meg ne tegye be a lábát madridba...ott van az ő posztján: di maria,kaka,canales,vdv,talán még granero is. a kis canalesnek meg kell adni a lehetőséget és özil érkezésével ez igencsak nehezen történhet meg.
ja,csak olvasok itt olyan dolgokat h foltokba hullik a fanszőröm tőle...ez itt a lényeg, 10 millióért a hülye is megvette volna.... így meg főleg kellett mert még mindig nem tudni mi van Lassanaval.... bukni nem igen lehet vele Smile ja és daffy nem német Razz csak félig Very Happy
ez itt a lényeg, 10 millióért a hülye is megvette volna.... így meg főleg kellett mert még mindig nem tudni mi van Lassanaval.... bukni nem igen lehet veleLG írta:H beválik-e, nem tudom, de 10M egyáltalán nem sok igy a VB után érte, sztem jó üzlet, nagyot nem lehet bukni rajta.daffy írta: -khedira a realé. 10 millió € a vételár. /marca/
úgy tűnik az Isten sem ment meg engem a német sráctól. remélem nem barosozza el a karrierjét és a vb után is tud magas szinten játszani.
ha más nem is,de annyi haszna biztos van,hogy nem kell nézni gerrard szerencsétlenkedését a technikás ligábanLG írta:H beválik-e, nem tudom, de 10M egyáltalán nem sok igy a VB után érte, sztem jó üzlet, nagyot nem lehet bukni rajta.daffy írta: -khedira a realé. 10 millió € a vételár. /marca/
úgy tűnik az Isten sem ment meg engem a német sráctól. remélem nem barosozza el a karrierjét és a vb után is tud magas szinten játszani.
H beválik-e, nem tudom, de 10M egyáltalán nem sok igy a VB után érte, sztem jó üzlet, nagyot nem lehet bukni rajta.daffy írta: -khedira a realé. 10 millió € a vételár. /marca/
Én pont úgy emlékszem, hogy nem akart Laporta távozása miatt hosszabbítani, mert nem tudta még hányadán áll majd az új elnökkel.Sanama írta:most én ezt nem értem.
nem úgy volt,hogy laportával hosszabbított 2011ig?
Igen. Amúgy nem is hülyeség amit mond. Csak hát az üzletnek nem tesznek jót az 1 éves szerződésű játékosok. Legalábbis a jelenlegi struktúrában.Sport tv-ben egyszer mondta is asszem Farkas Norbi, hogy Pep nem szereti a hosszabb szerződéseket, mert elkényelmesednek az emberek tőle. Ezek szerint magára is értette.
Gondolom a vezetőség, és ő is biztosra akar menni. Ezért kötnek rövidtávű szerződést.The Deadman/Real fan írta:olvasom hogy Pep 2011-ig hosszabbított , vagyis a következő idényre , és utána mi lesz , hosszabbít még vagy szedi a sátorfáját és továbbáll ?
persze egy edző is vágyhat új kihívásokra /lásd José
most én ezt nem értem.The Deadman/Real fan írta:olvasom hogy Pep 2011-ig hosszabbított , vagyis a következő idényre , és utána mi lesz , hosszabbít még vagy szedi a sátorfáját és továbbáll ?
persze egy edző is vágyhat új kihívásokra /lásd José