Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Boixos
Llegenda del Barça

2010.07.21. 14:44:39

guti a megnemértettzseni alapesete. ő az a gyerek, aki hiába nem fér be még a saját csapata kezdőjébe sem (max abban az esetben, ha már a realmadridmujeresben sincs egészséges zsugás), akkor is lesz pár olyan ember akiknek egy-két passzától kerekedik ejalkuláció prékoxa...
a folyamatos xavi-guti versenyeztetésről meg annyit, h meg kell nézni az utóbbi évek spanyol válogatottak kezdőit és általában a kereteit, onnan egyértelműen kiderül, h ki a jobb zsugás, kire számítanak/számítottak a mindenkori kapitányok, köztük az ősmadridi del bosque is...
jó lesz ez a gyerek a janicsárok között, oda való.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2010.07.21. 15:23:11-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.20. 12:54:10

Robcsyy írta: erre a hsz-re muszáj vagyok beírni a kedvencem :D :

"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak, mint a klasszis, a kreativitás, a bátorság és a higgadtság mintapéldájára. A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg. Kivételes játékos, aki a géniuszok anyagából kelt életre..."
Nekem egy másik a kedvencem. Mikor Robinho oda igazolt a RM-ba azt mondták, h ő lesz az új Pelé. Aztán az első meccsen 1-0-s állásnál becserélték, megfordították a meccset, a vézna gyerek meg adott egy gólpasszt. Azonnal alap lett, h Messi a cipőjét sem vihetné stb...DE átmentem a madridistára, na ott ment a szégyen...egy ilyen hsz-re emlékszem:
Elegem van, h Robinhot Peléhez hasonlítják. Ő Robinho a herceg, aki nagyobb mindenkinél
1 meccs után wazze
Aztán már késő ősszel, amikor már úgy látszott, h merre hány méter a két játékos, meg a két csapat. De vkivel volt riport a madridistán, a Barca-Real meccs előtt, és felmerült a kérdés, ki jobb játékos. Az mondta a tag, h Messi jó játékos, Robinho klasszis. Meg, h a Real nyeri a klasszikust. Szerencsére pajtásunk pár nap múlva meggyőződhetett róla, h labdarúgás egy fikarcnyit sem ért, mert a Real a félpályáig sem nagyon jutott, egy kapuzás volt.
Ugyanígy elvesztette pár ember az ítélő képességét a Guti ház sarkazásnál. Vmelyik madridista olyanokat beszélt itt, h ő elévezett tőle, hát gratulálok, pfff.....
Sajnos, a média is minden rátesz egy lapáttal, és ez sztem tudatos a madridi sajtótól. Próbálják a szurkolókkal elhitetni, h micsoda remek csapatok van, meg, h náluk játszik az aktuális világ legjobbja. Anno R10 nem vihette Zidane cipőjét, aztán Messi Robinhoét, Xavi Guitét, Messi Ronaldoét. És ezt a sok buta el is hiszi....
Volt egy paródia, a Bukás c. film átszinkronizálva...aki látta, azon kívül, h jót röhögött rajta, tudja, h nagyon sok igazság tartalma is van.
A Madrid immár sok éve nem játszik komoly szerepet Európában. Egyenlőre sztem ne világverő csapatot akarjanak, hanem végre egyszer bejutni a 8 közé. Mert ez mostanában még a középcsapatok ellen sem sikerült, amikor meg nagyon csapat jött, ott volt az 5-s közötte. Ámíthatjátok magatokat, h a semmirekellő spanyol középcsapatokat ki tudjátok tömni, de helyén kell tudni kezelni a dolgokat.
looka
Capitá del Barça

2010.07.20. 12:16:15

menczel írta:Nekem az volt a top, mikor olyanokat írtak a madridistán, hogy 'Guti a mi Xavink', meg 'van olyan jó mint Xavi', sőt Vb alatt XAvi első gyengébb meccse után olvastam olyat hogy ezért kellett volna kivinni Gutit.
Nagy játékos lehetett VOLNA, ha más mentalitása van. Azt se mondja senki, hogy tehetségtelen (nem mondtál ilyet, nem azért idéztelek :D ), viszont azt se mondja senki, hogy jelenleg jobb egy középszerű irányítónál, mert nem az.
Még mindig csak meccsenként 1-2 villanásra képes, pedig ez ezen a szinten már kevés, ha nem tűnne el minden meccsen 70 percekre, vagy éppen nem minden 3. meccsen adna egy zseniális gólpasszt, akkor nagy játékos lehetne.
Azonban ő egy örök ígéret marad, akárcsak Joaquín, vagy Vicente... :roll:
d
Entrenador del Barça

2010.07.20. 12:13:45

Robcsyy írta:erre a hsz-re muszáj vagyok beírni a kedvencem :D :

"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak, mint a klasszis, a kreativitás, a bátorság és a higgadtság mintapéldájára. A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg. Kivételes játékos, aki a géniuszok anyagából kelt életre..."
Ugyanez a Guti volt lesajnált, másodrangú iparosnak titulálva a "galaktikus" korszakban...
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.20. 11:42:21

palesz77 írta: Xavi is sok gyönyörű és nagyobb gólpasszt osztott már ki, és még Gutinak se ez volt állítom a legszebb gólpassza...
Nekem pont az jutott akkor eszembe, h "Jé, Ibra pont ilyet adott Piquének a Santander ellen"

De majd Guti a török kiesőjelöltek ellen még biztosan csinál pár ilyet, úgyhogy ne keseredjünk el :twisted:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.20. 11:32:02

Robcsyy írta: erre a hsz-re muszáj vagyok beírni a kedvencem :D :

Hát ez jó. :lol: :lol: Gondolom a Benzemának adott sarokgólpasszra írta... Ami tényleg szép volt, és azért lássuk be, nem sokan húzták volna meg ezt a lépést abban a helyzetben. Énis lefordultam a székről - pont néztem -, hogy "ez most mi volt?? :shock: " De azért ez a 30 év... Enyhe elfogultásgot érzek ebben az idézetben. :D Xavi is sok gyönyörű és nagyobb gólpasszt osztott már ki, és még Gutinak se ez volt állítom a legszebb gólpassza... De azért jó volt ezt elolvasni, egy kis poéta veszett el a gyerekben. 8)
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.07.20. 11:24:48

menczel írta:
socio66 írta:nevetséges ez a Guti..
bár gondolom nálatok sok embernek ez is úgy jön le,hogy 'fú mekkora arc'..
hát,tényleg,óriási arc..
:roll:
Nekem az volt a top, mikor olyanokat írtak a madridistán, hogy 'Guti a mi Xavink', meg 'van olyan jó mint Xavi', sőt Vb alatt XAvi első gyengébb meccse után olvastam olyat hogy ezért kellett volna kivinni Gutit. :D

Mindenhol vannak érdekes emberek, de ott sokan szemellenzővel néznek (pl tavalyi évben CR jobb volt), ám van aki még be is csukja a szemét mellé :)
erre a hsz-re muszáj vagyok beírni a kedvencem :D :

menczel
Entrenador del Barça

2010.07.20. 11:14:25

hát,tényleg,óriási arc..
Nekem az volt a top, mikor olyanokat írtak a madridistán, hogy 'Guti a mi Xavink', meg 'van olyan jó mint Xavi', sőt Vb alatt XAvi első gyengébb meccse után olvastam olyat hogy ezért kellett volna kivinni Gutit. :D

Mindenhol vannak érdekes emberek, de ott sokan szemellenzővel néznek (pl tavalyi évben CR jobb volt), ám van aki még be is csukja a szemét mellé :)
daffy
Madridista

2010.07.20. 11:12:32

hát,tényleg,óriási arc..
"nálunk" mindenki sír h elmegy,de nekem nem kell egy ilyen ember a csapatba. arról nem is beszélve,hogy a klub a kezébe adta a döntést h azt csinál,amit akar...erre meg követelőzik h akkor fizessük ki a köv évi fizetését is....lóf@sz a seggébe.

nélküle legalább di maria és kaka is bizonyíthat.
socio66

2010.07.20. 10:49:07

nevetséges ez a Guti..
hát,tényleg,óriási arc..
daffy
Madridista

2010.07.20. 09:46:39

háhá...guti már mentené a seggét. lehet h mégsem kellett volna össze-vissza nyilatkozni és akkor nem rúgdosná el mourinho(akivel teljesen egyetértek). látja guti h akár még lehet is valami a csapatnál és egyből maradna. ez kérem nem így megy...hülye kuki
Colin
Capitá del Barça

2010.07.18. 08:02:39

Szép jó reggelt mindenkinek!

Meglepően békés a hangulat. :)
A spanyol siker most kissé összekovácsolta a magyar szurkolóikat is, szuper. Barcás a Realosnak, Realos a Barcásnak nyugodtan gratulálhat csapata játékosainak a VB-n nyújtott teljesítmény miatt.

Nekem meggyőződésem hogy a legjobb helyre került az arany, ennek a generációnak meg KELLETT kapnia az érmet, igenis kiérdemelték. A Dunga-féle brazilok (szerencsére ennek vége), a franciák ( :lol: ), az olaszok, az angolok.. mind-mind lebőgtek. Ahogyan szerintem Maradona is. Csak azért nem mondom azt hogy "ebből a keretből sokkal többet is ki lehetett volna hozni" mert ez a keret messze nem a legerősebb argentin keret volt. De hát ez is az "aki eddig kritizált bekaphatja" Maradona érdeme.

Sokan olvassátok innen az nst.blog.hu-t, ott olvastam a hollandokról valami olyasmit, hogy szégyen lett volna ha a hollandok aranyát a Van Bommel-el, Dejong-al felálló csapat szerzi meg, mikor erre még Cruyff-ék sem voltak képesek akik koruk legjobbjai voltak...

A németekre viszont kitérek.
Ez a csapat jó. És nagyon-nagyon fiatal. Eddig nem mondtam újat. :)
De nekem hiányzott a németeknél A vezér. Igaz, olyan tipikus vezére a spanyoloknak sem volt, de az teljesen más ahol 6 srác évek óta együtt focizik, és gyakorlatilag 2 csapat adja a kezdőt, mint a "hagyományosabb" válogatottaknál, ahol azért szét vannak szóródva a játékosok, és kell valaki aki összekapja őket.
Meggyőződésem, hogy Khan-al a kapuban lényegesen több esélyük lett volna a spanyoloknak. Mindenesetre kíváncsian várom hogy Löw hogy oldja meg a csapatkapitányi problémákat...

Elnézést hogy ide írtam, de akik kicsit régebb óta ismernek tudják hogy csak nagyon-nagyon extrém helyzetekben írok más topicba.
Ha gond, töröljétek nyugodtan. :)

Szép napot mindenkinek,
ja, és tök jó hogy most ilyen "béke" van. Így is kell lennie. Ha majd elkezdődik az idény, úgyis visszaállnak majd a parázs viták. :)
(amiből természetesen csak a madrid jöhet ki jól. :) )

Üdv,
Colin
REAL MADRID C. DE F.
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.07.17. 10:18:35

Egy a lényeg, vehet akárkit a Real mi úgyis erősebbek leszünk :lol:
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
daffy
Madridista

2010.07.15. 10:35:34

de miért özil? hova?
mou kb 4-2-3-1et fog játszatni,mert ez elég védekező
marcelo-pepe-ramos/albiol-maicon/ramos-khedira/lass-alonso-di maria-kaka/vdv/canales/özil-cr-benzema/higu
hát nálam kicsit sok az ember az elosztó poszton.
4-3-3nál is
a támadó hármasba lenne: özil,higu,benzema,kaka,di maria,cr,vdv
annyi lenne az ember,hogy 2 csapatba is sok.
özil árát inkább hozzácsapnám maiconéhoz és 32-33ba elhoznám.
de az a változat sem elvetendő,hogy ramos marad szélső(a vb-n láthattuk,hogy stabil csapatban jól játszik szélen) és veszünk egy belső védőt olcsóba(pl mertesacker,kb 10-15 millióból megvan és 2 méter(annak már havas a teteje). nincs az a labda,amit ne fejelne ki.
összegezve: nálam nem kell özil,sokkal okosabban is el lehet költeni azt a 15 milliót: +5 maiconba/középhátvéd
ferninho
Madridista

2010.07.15. 10:20:51

daffy írta:
ez itt a lényeg, 10 millióért a hülye is megvette volna.... így meg főleg kellett mert még mindig nem tudni mi van Lassanaval.... bukni nem igen lehet vele Smile ja és daffy nem német Razz csak félig Very Happy
ja,csak olvasok itt olyan dolgokat h foltokba hullik a fanszőröm tőle...
pl: lass felépült a betegségéből...pedig gyógyíthatatlan :roll:
gago stabil kerettag....funny
özil meg ne tegye be a lábát madridba...ott van az ő posztján: di maria,kaka,canales,vdv,talán még granero is. a kis canalesnek meg kell adni a lehetőséget és özil érkezésével ez igencsak nehezen történhet meg.
hát max Canales miatt nem kéne leigazolni, de ezen kívül minden a leigazolása mellett van szerintem és az ára se húzós, sőt....
egyedül Canales... :?
madridista
daffy
Madridista

2010.07.15. 10:12:25

ez itt a lényeg, 10 millióért a hülye is megvette volna.... így meg főleg kellett mert még mindig nem tudni mi van Lassanaval.... bukni nem igen lehet vele Smile ja és daffy nem német Razz csak félig Very Happy
ja,csak olvasok itt olyan dolgokat h foltokba hullik a fanszőröm tőle...
pl: lass felépült a betegségéből...pedig gyógyíthatatlan :roll:
gago stabil kerettag....funny
özil meg ne tegye be a lábát madridba...ott van az ő posztján: di maria,kaka,canales,vdv,talán még granero is. a kis canalesnek meg kell adni a lehetőséget és özil érkezésével ez igencsak nehezen történhet meg.
ferninho
Madridista

2010.07.15. 10:06:16

LG írta:
daffy írta: -khedira a realé. 10 millió € a vételár. /marca/

úgy tűnik az Isten sem ment meg engem a német sráctól. remélem nem barosozza el a karrierjét és a vb után is tud magas szinten játszani.
H beválik-e, nem tudom, de 10M egyáltalán nem sok igy a VB után érte, sztem jó üzlet, nagyot nem lehet bukni rajta.
ez itt a lényeg, 10 millióért a hülye is megvette volna.... így meg főleg kellett mert még mindig nem tudni mi van Lassanaval.... bukni nem igen lehet vele :) ja és daffy nem német :P csak félig :D
madridista
daffy
Madridista

2010.07.15. 10:05:41

LG írta:

úgy tűnik az Isten sem ment meg engem a német sráctól. remélem nem barosozza el a karrierjét és a vb után is tud magas szinten játszani.
H beválik-e, nem tudom, de 10M egyáltalán nem sok igy a VB után érte, sztem jó üzlet, nagyot nem lehet bukni rajta.
ha más nem is,de annyi haszna biztos van,hogy nem kell nézni gerrard szerencsétlenkedését a technikás ligában :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.15. 09:50:44

daffy
Madridista

2010.07.15. 09:32:51

két új hírrel szolgálok:
- "A Confidencial szerint Pedro Leon átigazolása még ma hivatalos lesz. Pedro Leon után Khedira (az egyik Diarra helyett) és Özil (a Guti-Raúl páros helyett) ügye kerülhet előtérbe. " by másik oldal

-khedira a realé. 10 millió € a vételár. /marca/

d
Entrenador del Barça

2010.07.14. 19:18:21

Sanama írta:most én ezt nem értem.
nem úgy volt,hogy laportával hosszabbított 2011ig?
Én pont úgy emlékszem, hogy nem akart Laporta távozása miatt hosszabbítani, mert nem tudta még hányadán áll majd az új elnökkel.
Sport tv-ben egyszer mondta is asszem Farkas Norbi, hogy Pep nem szereti a hosszabb szerződéseket, mert elkényelmesednek az emberek tőle. Ezek szerint magára is értette.
Igen. Amúgy nem is hülyeség amit mond. Csak hát az üzletnek nem tesznek jót az 1 éves szerződésű játékosok. Legalábbis a jelenlegi struktúrában.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.14. 19:05:32

Sport tv-ben egyszer mondta is asszem Farkas Norbi, hogy Pep nem szereti a hosszabb szerződéseket, mert elkényelmesednek az emberek tőle. Ezek szerint magára is értette.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.14. 18:59:13

The Deadman/Real fan írta:olvasom hogy Pep 2011-ig hosszabbított , vagyis a következő idényre , és utána mi lesz , hosszabbít még vagy szedi a sátorfáját és továbbáll ?
persze egy edző is vágyhat új kihívásokra /lásd José
Gondolom a vezetőség, és ő is biztosra akar menni. Ezért kötnek rövidtávű szerződést. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.14. 18:55:11

The Deadman/Real fan írta:olvasom hogy Pep 2011-ig hosszabbított , vagyis a következő idényre , és utána mi lesz , hosszabbít még vagy szedi a sátorfáját és továbbáll ?
most én ezt nem értem.
nem úgy volt,hogy laportával hosszabbított 2011ig?
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.07.14. 18:51:27

olvasom hogy Pep 2011-ig hosszabbított , vagyis a következő idényre , és utána mi lesz , hosszabbít még vagy szedi a sátorfáját és továbbáll ?
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Lezárt