2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Viszont Ferrer volt Laporta embere, nyíltan őt támogatta a volt vezetésből.sjd írta:wtf? Laporta nem is indult a választásonCooltiszo írta:, vagy az előző elnökség próbálta a kassza kiürítésével megszerzett Villaval a magához édesgetni a szavazókat.
wtf? Laporta nem is indult a választásonCooltiszo írta:, vagy az előző elnökség próbálta a kassza kiürítésével megszerzett Villaval a magához édesgetni a szavazókat.
Lehet, h Pep szerint annyira nem tehetségesek. Ill. Pep nem dobja annyira fiatalon a játékosokat a mélyvízibe, inkább akkor, amikor már túl vannak legalább a második x-en.faithnomore írta:Nem értem miért nem bízunk a fiataljainkban..nem kell Cesc ide 40 milláért se.
Itt van nekünk két elképesztően tehetséges játékosunk, Dos Santos és Thiago akiket szerintem simán bele lehet dobni a mély vízbe, nem fognak csalódást okozni. Remélem felkészülési meccseken sokat fognak játszani és bebizonyítják hogy nem kell ide más.
Rosell pártja vitte csődbe a csapatot annó? nekem ez új.mitomenfcb írta:Azert megnezem, hogy mi lesz par ev mulva ebbol a rossel elnoksegbol, annak idejen ez a part vitte csodbe a barcelonat, aztan jot egy olyan tekintelyes ember mind laporta s kihuzott a bajbol, s az elmult idoben nem is hallotunk arrol, hogy a klub anyagi allapota rossz lenne.S akkor megint jon ez a rossel banda, s meg egy honap se telt el, s maris kijelentik. hogy 155 millio kolocsont kell felvenni.Kivancsi leszek mi lesz akkor 6 ev mulva? S a fabregas ugyhoz kapcsan peddig szerintem, o egyedul az aki kepes csavi szerepet eljatszani.
Én mondjuk Sávi-nak szoktam mondani.mitomenfcb írta:bocsi, csak nincsen magyar billentyuzetem, s csavit meg megszokasbol irom ugy, mert van egy csapatunk, ahol mindenkinek van egy eredeti neve csak ahogy hallod ugy van felirva a mezre is:D ilyen barca fun csapat.
jó most mért kell nyelvtan tanárt játszani?Barca_10 írta:mitomenfcb írta:Azert megnezem, hogy mi lesz par ev mulva ebbol a rossel elnoksegbol, annak idejen ez a part vitte csodbe a barcelonat, aztan jot egy olyan tekintelyes ember mind laporta s kihuzott a bajbol, s az elmult idoben nem is hallotunk arrol, hogy a klub anyagi allapota rossz lenne.S akkor megint jon ez a rossel banda, s meg egy honap se telt el, s maris kijelentik. hogy 155 millio kolocsont kell felvenni.Kivancsi leszek mi lesz akkor 6 ev mulva? S a fabregas ugyhoz kapcsan peddig szerintem, o egyedul az aki kepes csavi szerepet eljatszani.
Nos Laportáék nem nagyon nyilatkoztak a klub anyagi helyzetéről,vagy ha mégis akkor csak pozitívan.
Egyébként az mi,hogy "kolocson"?Mert szerintem az kölcsön akar lenni.
És ha már itt vagy akkor tanuld már meg leírni Xavi nevét.
És elnézést az offért.
mitomenfcb írta:Azert megnezem, hogy mi lesz par ev mulva ebbol a rossel elnoksegbol, annak idejen ez a part vitte csodbe a barcelonat, aztan jot egy olyan tekintelyes ember mind laporta s kihuzott a bajbol, s az elmult idoben nem is hallotunk arrol, hogy a klub anyagi allapota rossz lenne.S akkor megint jon ez a rossel banda, s meg egy honap se telt el, s maris kijelentik. hogy 155 millio kolocsont kell felvenni.Kivancsi leszek mi lesz akkor 6 ev mulva? S a fabregas ugyhoz kapcsan peddig szerintem, o egyedul az aki kepes csavi szerepet eljatszani.
Bocs, most vmit véletlen kitöröltem. Megpróbálok ezentúl odafigyelniAttika 25 írta:forlán10,valahogy az idézés rejtelmeivel barákozz össze,mert ebből lehetnek problémák,hogy össze vissza idézgetsz (rosszul),s nem látni,hogy ki mondta,mikor mondta és mit mondottpl. az elöbbit én mondtam,de ugy idézted mintha te mondtad volna,tudom,hogy akaratlanul,de akkor is
A tavalyi Abidal a sérüléséig nagyon ott volt ám a szeren,legjobb barcelonai formáját mutatta. Szóval ha azt ujra megtalálja akkor nehéz dolga lesz Adriano-nak. De őt nem kell félteni,pont azért,mert sok helyen tud játszani,igy lesz is lehetősége bizonyitaniS.Agüero írta: Szerintem simán kiszorítja a kezdőből Abit Adriano.
Jelen állás szerint nem is Xavi a "probléma",ő szinte soha nem sérült (bár az ördög nem alszik) és birja is a terhelést,van is még jópár éve. A "probléma" Iniesta,ő az aki sajnos sokat hiányzik,s őt nem tudjuk pótolni (Xavi-t sem tudnánk,csak szerencsére eddig nem is nagyon kellett,persze neki sem ártana ha pihenhetne picit közben),ha nincs Ini az nagyon meglátszik a játékunkon,mert bárki játszik helyette,meg sem tudja közeliteni az ő szintjét. Ezért kellene Cesc. De ha nem jön Cesc akkor én azon a véleményen vagyok,hogy más ne jöjjön,mert nálunk az irányitó poszt különleges képességeket igényel,s éppen ezért mindenki más zsákbamacska lenne. Lehet mondani,hogy jöjjön 20 milláért valaki (pl.Özil),de ha nem válik be (Hleb) akkor kidobtuk az ablakon a 20 millát,ahelyett,hogy elraktuk volna,s esetleg jövőre ujra megpróbáljuk Cesc-et. Szal ha nem jön Cesc akkor jöjjön Thiago és dos Santos,aztán majd jövőre lesz valami ha nem futnak be úgy mint reméljük.Subinho írta: szóval nem kel aggódni, xaviban van még pár év, cesc meg szép lassan át fogja venni a helyét. nincs későn ha jövőre jön!!!
Az az ötletem ugrott be, hogy ha esetleg megszoroulnk középső védőkből , Abi közép Adriano meg szél. Alves cseréjének is jó, téll univerzális játékosS.Agüero írta:Egyébként, így, hogy jött Adriano így is el tudnám képzelni a csapatot ha beválna Adriano: VV-Alves-Piqué-Puyol-Adriano-Sergio-Xavi-Iniesta-Messi-Ibra-Villa.
Szerintem simán kiszorítja a kezdőből Abit Adriano. Így Maxwell lenne a jobb bekk csere.![]()