nézd meg mire írtam!Zsolti írta:Há'most nem azért,de lehet,hogy ezt Maradona jobban látja mint te.Swineherd írta:Na meg Maradona![]()
Barça vs. Real
Én megtanulok fogalmazni de akkor Te írni!
elősszört
elősszört
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
á sztem először tanulj meg fogalmazni,azután,esetleg visszajöhetsz.....mert ennek sem eleje,sem vége....Szecsiat írta:Ez a kifestő nagy szó melyik nagytudású haverodtól tanultad?Messi biztos szuper lesz nyugodjatok meg barcába nevelkedik rossz nem lehet.De ha mégis [auto_cenzúra] lesz akkor rejkárd nehogy leköpje majd mert ő tud ilyet is!

- Charlie
- Öreg Harcos
Te ne szólalj meg,előbb gondolkozz el azon hogy zidány miket művelt...Szecsiat írta:Ez a kifestő nagy szó melyik nagytudású haverodtól tanultad?Messi biztos szuper lesz nyugodjatok meg barcába nevelkedik rossz nem lehet.De ha mégis [auto_cenzúra] lesz akkor rejkárd nehogy leköpje majd mert ő tud ilyet is!
C.
Ez a kifestő nagy szó melyik nagytudású haverodtól tanultad?Messi biztos szuper lesz nyugodjatok meg barcába nevelkedik rossz nem lehet.De ha mégis [auto_cenzúra] lesz akkor rejkárd nehogy leköpje majd mert ő tud ilyet is!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Gyerekek!nyilván esélyünk sincs,mert robinho mindent megnyer a madridnak,Messi meg egy hulladék!
ezt ronnie mondta,ő meg csak tudja már,hogym it beszél.Ő biztos capello,csak nem meri vállalni a nevét.....nevetséges

ezt ronnie mondta,ő meg csak tudja már,hogym it beszél.Ő biztos capello,csak nem meri vállalni a nevét.....nevetséges

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Igazad van, épphogy 18 évesen már rég 30x felnőtt válogatottnak és 3xos aranylabdásnak kéne lennie, télleg, kicsit későn érő típus. De ha ti jöttök De la Reddel, Soldaldoval, meg RObinhoval, akkor nehogy már ne jöjjünk Messivel.
Te mikor néztél utoljára TV-t vagy olvastál újságot??????Ronieee írta:Messi mit tett le az asztalra eddig?Bizonyított már a felnőtt válogatottban?Bizonyitott már a Barcában?Ért már el valamit?Tudom azért mert fiatal...
Volt most nemrég egy világbajnokság nem rémlik??????
Úh, és Robinho mit csinált eddig a reálban?Ronieee írta:Pont Maradona mondta nektek...Ha ő nem mondja h ő az utódom akkor..Ti még most is Ronaldinhotol vagytok elragadtatva,ami még érthető is..
Messi mit tett le az asztalra eddig?Bizonyított már a felnőtt válogatottban?Bizonyitott már a Barcában?Ért már el valamit?Tudom azért mert fiatal...De akkor miért említjük egy lapon a Herceggel?Valaki irja le hogy áll fel most a barca?Ami természetesen a Ti elképzeléseiteknek megfelel...Széleken Erősek vagytok...
Játszott egy meccsen........., hűha és már jön egyből a Robinho-éra......pfff
A felállást pedig már leírta hátrébb Kitfisto, csak úgy látszik, hogy vak vagy....

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jesus Christus... meglepődnél ha elmondanám a legutóbbi U21-es világbajnokság díjazottjait...Ronieee írta:Ért már el valamit
Ronieee, neked hogy van pofád ide jönni és ilyeneket írkálni, amikor 0 felkészültség/információ van a mondanivalóid mögött

Pont Maradona mondta nektek...Ha ő nem mondja h ő az utódom akkor..Ti még most is Ronaldinhotol vagytok elragadtatva,ami még érthető is..
Messi mit tett le az asztalra eddig?Bizonyított már a felnőtt válogatottban?Bizonyitott már a Barcában?Ért már el valamit?Tudom azért mert fiatal...De akkor miért említjük egy lapon a Herceggel?Valaki irja le hogy áll fel most a barca?Ami természetesen a Ti elképzeléseiteknek megfelel...Széleken Erősek vagytok...
Bocsi, egyébként igazatok vanOrdog írta:uhhh...
sztem erre válaszolni se kéne...

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kitfisto nemtom mihez kezdenénk nélküled.........Kitfisto írta:Valdés a kapubanRonieee írta:Nagyon sajnálom az egészet ami itt folyik...Elvagytok ragattatva Messitől,mert aztmondták Nektek hogy jo játékos..lehet belőle valami én nem mondom,de ha a mostani realitást nézzük bármennyire is fájó ez nektek,de Robinho különórákat adhatna a Ti kis növésben lévő játékosotoknak..Őszintén..Szerintetek helye van a Barcelonában?Hogy szeretnétek Ti kiállni?Ki fog védekezni ha mindenki támad?Oleguer bácsi megoldja Márquezzel?Ne vicceljetek már...Valaki irja le nekem a mai legobb Barcát...
Belletti a jobbszélen segítí a támadásokat.Puyol és Márquez fog középvédőt játszani.Gio a balszélen támad és védekezik.Messi lesz a jobb szélen.Edmílson szűr.Aztán Xavi-Deco
duó segíti a támadásokat.Ronaldinho támad egy kicsit lehutzódva a balszélen.És Eto'ocsatárkodik.Íme:Valdés-Belletti-Puyol-Márquez-Gio-Edmílson-Messi-Deco-Xavi-Ronaldinho-Eto'o.
MÁMMMMMMMMMMMMMÁMIJÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

Kicsit el vagy tévedve.....Ronieee írta:Nagyon sajnálom az egészet ami itt folyik...Elvagytok ragattatva Messitől,mert aztmondták Nektek hogy jo játékos..lehet belőle valami én nem mondom,de ha a mostani realitást nézzük bármennyire is fájó ez nektek,de Robinho különórákat adhatna a Ti kis növésben lévő játékosotoknak..Őszintén..Szerintetek helye van a Barcelonában?Hogy szeretnétek Ti kiállni?Ki fog védekezni ha mindenki támad?Oleguer bácsi megoldja Márquezzel?Ne vicceljetek már...Valaki irja le nekem a mai legobb Barcát...
De nem fogom itt kifejteni hosszú sorokban, hogy miért, mert nem érsz annyit...
De azért ezt nézd meg:
http://www.tribalfootball.com/september ... 10905.html

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valdés a kapubanRonieee írta:Nagyon sajnálom az egészet ami itt folyik...Elvagytok ragattatva Messitől,mert aztmondták Nektek hogy jo játékos..lehet belőle valami én nem mondom,de ha a mostani realitást nézzük bármennyire is fájó ez nektek,de Robinho különórákat adhatna a Ti kis növésben lévő játékosotoknak..Őszintén..Szerintetek helye van a Barcelonában?Hogy szeretnétek Ti kiállni?Ki fog védekezni ha mindenki támad?Oleguer bácsi megoldja Márquezzel?Ne vicceljetek már...Valaki irja le nekem a mai legobb Barcát...
Belletti a jobbszélen segítí a támadásokat.Puyol és Márquez fog középvédőt játszani.Gio a balszélen támad és védekezik.Messi lesz a jobb szélen.Edmílson szűr.Aztán Xavi-Deco
duó segíti a támadásokat.Ronaldinho támad egy kicsit lehutzódva a balszélen.És Eto'ocsatárkodik.Íme:Valdés-Belletti-Puyol-Márquez-Gio-Edmílson-Messi-Deco-Xavi-Ronaldinho-Eto'o.

in to exile
Nem a két szép szeméért mondja róla mindenki, hogy nem akárki leszRonieee írta:Nagyon sajnálom az egészet ami itt folyik...Elvagytok ragattatva Messitől,mert aztmondták Nektek hogy jo játékos..lehet belőle valami én nem mondom,de ha a mostani realitást nézzük bármennyire is fájó ez nektek,de Robinho különórákat adhatna a Ti kis növésben lévő játékosotoknak...

Tudod az is elöfordulhat, hogy már láttuk játszani párszor.

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]