2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
á sztem először tanulj meg fogalmazni,azután,esetleg visszajöhetsz.....mert ennek sem eleje,sem vége....Szecsiat írta:Ez a kifestő nagy szó melyik nagytudású haverodtól tanultad?Messi biztos szuper lesz nyugodjatok meg barcába nevelkedik rossz nem lehet.De ha mégis [auto_cenzúra] lesz akkor rejkárd nehogy leköpje majd mert ő tud ilyet is!
Te ne szólalj meg,előbb gondolkozz el azon hogy zidány miket művelt...Szecsiat írta:Ez a kifestő nagy szó melyik nagytudású haverodtól tanultad?Messi biztos szuper lesz nyugodjatok meg barcába nevelkedik rossz nem lehet.De ha mégis [auto_cenzúra] lesz akkor rejkárd nehogy leköpje majd mert ő tud ilyet is!
Te mikor néztél utoljára TV-t vagy olvastál újságot??????Ronieee írta:Messi mit tett le az asztalra eddig?Bizonyított már a felnőtt válogatottban?Bizonyitott már a Barcában?Ért már el valamit?Tudom azért mert fiatal...
Úh, és Robinho mit csinált eddig a reálban?Ronieee írta:Pont Maradona mondta nektek...Ha ő nem mondja h ő az utódom akkor..Ti még most is Ronaldinhotol vagytok elragadtatva,ami még érthető is..
Messi mit tett le az asztalra eddig?Bizonyított már a felnőtt válogatottban?Bizonyitott már a Barcában?Ért már el valamit?Tudom azért mert fiatal...De akkor miért említjük egy lapon a Herceggel?Valaki irja le hogy áll fel most a barca?Ami természetesen a Ti elképzeléseiteknek megfelel...Széleken Erősek vagytok...
Jesus Christus... meglepődnél ha elmondanám a legutóbbi U21-es világbajnokság díjazottjait...Ronieee írta:Ért már el valamit
Bocsi, egyébként igazatok vanOrdog írta:uhhh...
sztem erre válaszolni se kéne...
Kitfisto nemtom mihez kezdenénk nélküled.........Kitfisto írta:Valdés a kapubanRonieee írta:Nagyon sajnálom az egészet ami itt folyik...Elvagytok ragattatva Messitől,mert aztmondták Nektek hogy jo játékos..lehet belőle valami én nem mondom,de ha a mostani realitást nézzük bármennyire is fájó ez nektek,de Robinho különórákat adhatna a Ti kis növésben lévő játékosotoknak..Őszintén..Szerintetek helye van a Barcelonában?Hogy szeretnétek Ti kiállni?Ki fog védekezni ha mindenki támad?Oleguer bácsi megoldja Márquezzel?Ne vicceljetek már...Valaki irja le nekem a mai legobb Barcát...
Belletti a jobbszélen segítí a támadásokat.Puyol és Márquez fog középvédőt játszani.Gio a balszélen támad és védekezik.Messi lesz a jobb szélen.Edmílson szűr.Aztán Xavi-Deco
duó segíti a támadásokat.Ronaldinho támad egy kicsit lehutzódva a balszélen.És Eto'ocsatárkodik.Íme:Valdés-Belletti-Puyol-Márquez-Gio-Edmílson-Messi-Deco-Xavi-Ronaldinho-Eto'o.
Kicsit el vagy tévedve.....Ronieee írta:Nagyon sajnálom az egészet ami itt folyik...Elvagytok ragattatva Messitől,mert aztmondták Nektek hogy jo játékos..lehet belőle valami én nem mondom,de ha a mostani realitást nézzük bármennyire is fájó ez nektek,de Robinho különórákat adhatna a Ti kis növésben lévő játékosotoknak..Őszintén..Szerintetek helye van a Barcelonában?Hogy szeretnétek Ti kiállni?Ki fog védekezni ha mindenki támad?Oleguer bácsi megoldja Márquezzel?Ne vicceljetek már...Valaki irja le nekem a mai legobb Barcát...
Valdés a kapubanRonieee írta:Nagyon sajnálom az egészet ami itt folyik...Elvagytok ragattatva Messitől,mert aztmondták Nektek hogy jo játékos..lehet belőle valami én nem mondom,de ha a mostani realitást nézzük bármennyire is fájó ez nektek,de Robinho különórákat adhatna a Ti kis növésben lévő játékosotoknak..Őszintén..Szerintetek helye van a Barcelonában?Hogy szeretnétek Ti kiállni?Ki fog védekezni ha mindenki támad?Oleguer bácsi megoldja Márquezzel?Ne vicceljetek már...Valaki irja le nekem a mai legobb Barcát...
Nem a két szép szeméért mondja róla mindenki, hogy nem akárki leszRonieee írta:Nagyon sajnálom az egészet ami itt folyik...Elvagytok ragattatva Messitől,mert aztmondták Nektek hogy jo játékos..lehet belőle valami én nem mondom,de ha a mostani realitást nézzük bármennyire is fájó ez nektek,de Robinho különórákat adhatna a Ti kis növésben lévő játékosotoknak...