Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teTitinho írta:Ezzel a lépéssel olyan szinten szá[auto_cenzúra]álta most a Barcát, hogy az valami hihetetlen. Hónapok óta megyünk utána, már az Arsenallal is megutáltatta magát a klub, de kit érdekeeeel???barca99 írta:...
Nagyon megharagudtam ezért Cescre, nagyon de nagyon unszimpatikus dolgot csinált.Az ilyen szívem klubja a Barca, meg kiskorom óta culé vagyok meg álmaim klubja a Barca dumákat nyugodtan dugja fel a s.ggébe mert kb. annyit is érnek.
2. Most viszont hajthatunk, hogy legalább 1 középpályást igazoljunk, mert 4 középpályással (Busi, Ini, Xavi, Keita) nem lehet nekifutni egy szezonnak. 1 középpályás mindenképpen kell és még jöhet fel Jonathan és Thiago. Ebből a megmaradt pénzből akkor így még futja egy kp-ra, meg akkor már ha ott vagyunk egy középhátvédet is szerezhetnénk.
Teljesen ugyan ezek az érzéseim.Egy jó dolog is van ebben a helyzetben,nem kell kifizetni irreálisan 50mil €.Ebből az összegből nyugottan lehet vásárolni kettő Cesc szintű játékost és a fizujuk se lenne eggyüt 7millcsi.Személyszerint nekem Javier Pastore és egy védekező középpályással teljes lenne a foghíjas keret,ezzek után indolhatnánk a "NAGY" MOUUÚ ellen.Visca Barca!
Na peace.
Fevernova írta:Az utolsó előtti hozzászólásra reagálnék csak !
Köszönöm , hogy ekkora gyökér vagy te igazi magyar
Egyetértek.barca99 írta:...
Nekünk jó lenne, ha Messi kiesne 3-4 hónapra? Nem, akkor ne mondjuk ezt CR7-tel kapcsolatban sem. Egyrészt mert nem sportszerű, másrészt sokkal jobb érzés úgy megverni a Reált, ha teljes csapattal játszik.forcabarca10 írta:szerintem özil,javi martinez,cesc,senna ez a 4 közül bárki jó lenne te legjobb terészetesen cesc,ez nem idevaló de kaká 4 hónapra kidőlt(tegnapi hír)már csak a cr7 nek kellene kidőlnie egy 3-4 hónapra és akkor el is menne a bl meg a bajnokság,amugy remélem halálcsoportba kerül a real.
Hat ez gyonyoru hsz volt...szegyelld magadforcabarca10 írta:szerintem özil,javi martinez,cesc,senna ez a 4 közül bárki jó lenne te legjobb terészetesen cesc,ez nem idevaló de kaká 4 hónapra kidőlt(tegnapi hír)már csak a cr7 nek kellene kidőlnie egy 3-4 hónapra és akkor el is menne a bl meg a bajnokság,amugy remélem halálcsoportba kerül a real.
Csak nehogy visszaüssön a kedvességed ránk.....forcabarca10 írta:szerintem özil,javi martinez,cesc,senna ez a 4 közül bárki jó lenne te legjobb terészetesen cesc,ez nem idevaló de kaká 4 hónapra kidőlt(tegnapi hír)már csak a cr7 nek kellene kidőlnie egy 3-4 hónapra és akkor el is menne a bl meg a bajnokság,amugy remélem halálcsoportba kerül a real.
Nem figyeltél, ő most is szeretett volna jönni, csak az Arsenal nem engedte!kilibarca írta:Semmi értelme nem lenne... 20-30m€ leigazolni , meg nem is akkora játékos. A pénzből inkább törlesszük a hiteleinket...dorzsolt7 írta:.. nos, johet az Arteta gyerek...Ezzel a résszel egyetértek , ha annyira vissza akart volna jönni most lett volna rá esély. A szeretett Arsenálja is kapott volna bőven pénzt érte. Szerintem a Barcelona mindent megtett érte ,hogy vissza hozza(még talán többet is tett).The10 írta:Remélem hogy a vezetőség végre észhez tér és feladja az igencsak határozatlan és gyáva Fabregas-fiú utáni hajszát!
Nekem most már akkor se kéne, ha térden csúszva jönne Barcelonáig.
A csapat ki lesz nélküle is JDS remélem idén nagyon berobban Thiagoval.
Senkit nem igazolnék már, kivéve Sennát ha valóban 2-3m€ az ára ő nagyon jó tartalék lenne.
Nagyot nevetnék ha jövőre akarna jönni Fabregas de nem kellene.Mert JDS és Thiago kezdőben is bőven megállnák a helyüket.
Az szerintem nem Arsenalos, hogyha 3 fiatalt felhozunk.csababarca írta:
Azért nem kéne Arsenalossá válni. Szép dolog ez a fiatalok játszatása meg minden, de a BL-ben ez nem megoldás, ráadásul az utóbbi évek legerősebb,legizmosabb keretével rendelkező madrid lesz a riválisunk.
Fel kell őket hozni,üljenek a padon,néha be is tudnak állni fél órákra,kupameccseken kezdhetnek is,de a BL bukó lenne.
Azért 4-5 kész középpályással nekiállni a szezonnak luxus.
Semmi értelme nem lenne... 20-30m€ leigazolni , meg nem is akkora játékos. A pénzből inkább törlesszük a hiteleinket...dorzsolt7 írta:.. nos, johet az Arteta gyerek...
Ezzel a résszel egyetértek , ha annyira vissza akart volna jönni most lett volna rá esély. A szeretett Arsenálja is kapott volna bőven pénzt érte. Szerintem a Barcelona mindent megtett érte ,hogy vissza hozza(még talán többet is tett).The10 írta:Remélem hogy a vezetőség végre észhez tér és feladja az igencsak határozatlan és gyáva Fabregas-fiú utáni hajszát!
Nekem most már akkor se kéne, ha térden csúszva jönne Barcelonáig.
FtcSikiHun írta:dorzsolt7 írta:.. nos, johet az Arteta gyerek...
Vagy csak egyszerűen felhozzuk Thiagot és JdS-t.![]()
Olvasd vissza a hsz-eket figyelmesen. Én sehol nem állitottam,hogy azért akar maradni,biztos,hogy bizonyitani szeretné,hogy van helye a csapatban.Fernando írta: Egyébként Attika 25:
Az fel sem merült benned, hogy nem a pénz miatt akar maradni? Gondolom nem.
dorzsolt7 írta:.. nos, johet az Arteta gyerek...
Egy kulcsember kiesése még nem okozna nagy problémát. Védelemben ott van Milito cserének, a középpályán pedig Keita (tavaly is egész jók voltunk vele, kb egész szezonban).The10 írta:Ha ennyien maradunk, egy kulcsember sérülésével (nem akarom az-öt a falra festeni) az egész szezon elúszhat!