barca99 írta:...
Egyetértek.
Viszont még én is hozzátennék 1-2 dolgot.
1. B.szódj meg Cesc!!! Kb. most ez a véleményem rólad. Annyira gusztustalan olvasni, hogy most már az Arsenal az álmai klubja, meg mennyire tiszteli az Arsenalt, hogy nem engedték el és ezért ő is marad. Egy besz.ri nyomorék vagy öcsém! Most konkrétan kimondta, hogy sz.rik ő a Barcára. Esküszöm, hogy nem emlékszem ilyenre mióta Barca drukker vagyok, hogy ennyit görcsölt volna a klub egy játékos megvételén. Kb. a 24 fős keretünkből 20 lenyilatkozta, hogy mennyire örülne Cescnek. Pep kb. 3x elmondta, hogy számítana rá. Messi, Xavi, Puyol szintén kb. 3x. De ő sz.rik rá. Ezzel lezárta: vége minden spekulációnak, 100%-ig az Arsenalra koncentrálok. Örülhetnek ha egy FA-kupát nyernek.
Ezzel a lépéssel olyan szinten szájbaszexuálta most a Barcát, hogy az valami hihetetlen. Hónapok óta megyünk utána, már az Arsenallal is megutáltatta magát a klub, de kit érdekeeeel???
Nagyon megharagudtam ezért Cescre, nagyon de nagyon unszimpatikus dolgot csinált.

Az ilyen szívem klubja a Barca, meg kiskorom óta culé vagyok meg álmaim klubja a Barca dumákat nyugodtan dugja fel a s.ggébe mert kb. annyit is érnek.
2. Most viszont hajthatunk, hogy legalább 1 középpályást igazoljunk, mert 4 középpályással (Busi, Ini, Xavi, Keita) nem lehet nekifutni egy szezonnak. 1 középpályás mindenképpen kell és még jöhet fel Jonathan és Thiago. Ebből a megmaradt pénzből akkor így még futja egy kp-ra, meg akkor már ha ott vagyunk egy középhátvédet is szerezhetnénk.
Áhh...nagyon mérges vagyok és csalódtam Cescben. A Barca se ezt érdemelte, azt azért tegyük hozzá kb. 4 hónap csontig nyalás után.
Most b.sztad el öcsi! Én jövőre Pep helyében (és a csapat helyében is) ki nem nyitnám a számat, hogy: de jó lenne Cescel egy csapatban!

Ezek után szerintem ő már csak akkor fog a Barcához jönni, ha majd egyszer kiad egy ilyen nyilatkozatot azzal, hogy a Barcához akarok menni. Bár én már abban sem vagyok biztos....
Na peace.
SZERK:
Na most fogom megnézni a következő napokban, hogy a Sport, illetve a MD szavazásain, fórumain mennyire örülnek ennek a hírnek. Szerintetek az eddig sem millió számra rúgó katalán drukkerei közül mennyi fogja anyázni???

Jujjj...amit majd katalánéktól kap, azt nem teszi ki az ablakba, abban biztos lehet.

A SPORT-on már most 5 hsz-ből kettő anyázza, de biztos lesz szavazás is.