Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk Villát a balszélen nem vetted észreRinku írta:Miért ne néztem volna? Talán mit nem vettem észre, amit más sasszem igen?
Bellamyt, már kölcsönbe is adták.Rinku írta: Csak megjegyezném, hogy Santa Cruz, Bellamy és azt hiszem Jo is kint vannak az átigazolási listán.
1/a. Ibra nem távozik. Erről ennyit. 1/b. Villa a VB-n jobb volt a balszélről indulva. Én személy szerint őt akarom ott látni, Ibra mellett.Rinku írta:Én ezt remélem még az utóbbi napokra:
- Ibra távozik (ha marad, az sem tragédia, de nem szeretném Villát látni a balszélen...)
- Mata érkezik
- Artetat vagy valakit Xaviék mögé igazol a Barca
- Marquez pótlása, egy nem teljesen lutri játékossal
- Alves mögé egy jobbhátvéd
Te se nagyon nézted a VB-étRinku írta:Csak megjegyezném, hogy Santa Cruz, Bellamy és azt hiszem Jo is kint vannak az átigazolási listán. Még a SztárSport egy számában olvastam, hogy nincs szükségük ezen játékosokra, így egy viszonylag jó ajánlat esetén mehetnek Isten hírével. Ezért kell nekik Ibra, mert a 6-ból 3-nak van biztos maradása (azaz az 5-ből 2-nek, hiszen Balotelli csak most érkezett), szóval úgy gondolják, hogy elférne ott.LM10 írta:„Számomra a legegyszerűbb szituáció semmit sem kommentálni Ibrahimovics helyzetéről. Ő is itt van velünk, és jobb állapotban van, mint a tavalyi évben ugyanebben az időszakban” – kommentálta Ibra helyzetét Pep, csatlakozva a klubvezetés óvatos politikájához.
Ebből nekem nem az jött le, hogy Ibrát elakarják adni. Ezt több okból is mondhatta Pep, pl azért, hogy ma odategye magát. Meg Peptől ez egy szokásos nyilatkozat volt, ami semmit nem árul el. Maradni fog.
Nem beszélve arról, hogy ott van Adebayor,Tevez.Santa Cruz,Bellamy,Jo,és Balotelli is már. Hová kell még csatár???
Akármi is lesz, ha megy, ha nem, remélem a balszélünk erősebb lesz idén. Bár azt mondanám inkább, hogy menjen, Mata meg jöjjön. Mata-Villa-Messi. Jól cseng.És Ibráért a Blaugrana bőven megkapná a tavalyi - bocsánat a szóért, hiszen annyira nagyon mégsem volt az - "kidobott" pénzét!
Én ezt remélem még az utóbbi napokra:
- Ibra távozik (ha marad, az sem tragédia, de nem szeretném Villát látni a balszélen...)
- Mata érkezik
- Artetat vagy valakit Xaviék mögé igazol a Barca
- Marquez pótlása, egy nem teljesen lutri játékossal
- Alves mögé egy jobbhátvéd
Annyira rövid a kispad, hogy több mint aggasztó a helyzet most már...
Pep meg szokás szerint h*kizik, történni meg alig történik pozitívum... Véleményem szerint ezeket a lépéseket már egy jó hónappal ezelőtt meg kellett volna lépni...
Csak megjegyezném, hogy Santa Cruz, Bellamy és azt hiszem Jo is kint vannak az átigazolási listán. Még a SztárSport egy számában olvastam, hogy nincs szükségük ezen játékosokra, így egy viszonylag jó ajánlat esetén mehetnek Isten hírével. Ezért kell nekik Ibra, mert a 6-ból 3-nak van biztos maradása (azaz az 5-ből 2-nek, hiszen Balotelli csak most érkezett), szóval úgy gondolják, hogy elférne ott.LM10 írta:„Számomra a legegyszerűbb szituáció semmit sem kommentálni Ibrahimovics helyzetéről. Ő is itt van velünk, és jobb állapotban van, mint a tavalyi évben ugyanebben az időszakban” – kommentálta Ibra helyzetét Pep, csatlakozva a klubvezetés óvatos politikájához.
Ebből nekem nem az jött le, hogy Ibrát elakarják adni. Ezt több okból is mondhatta Pep, pl azért, hogy ma odategye magát. Meg Peptől ez egy szokásos nyilatkozat volt, ami semmit nem árul el. Maradni fog.
Nem beszélve arról, hogy ott van Adebayor,Tevez.Santa Cruz,Bellamy,Jo,és Balotelli is már. Hová kell még csatár???
ebből a nyilatkozatból kb semmi nem jön le. mindenki azt magyaráz bele amit akar.LM10 írta:„Számomra a legegyszerűbb szituáció semmit sem kommentálni Ibrahimovics helyzetéről. Ő is itt van velünk, és jobb állapotban van, mint a tavalyi évben ugyanebben az időszakban” – kommentálta Ibra helyzetét Pep, csatlakozva a klubvezetés óvatos politikájához.
Ebből nekem nem az jött le, hogy Ibrát elakarják adni.
Itt még én se,de mindenhol láttam,ahol eddig játszott és mindenhol jó volt,de amugy se jönne ide mert szereti megverni a Chelsea-t,meg a Manchester Utd-tFCBPOWER írta:Honnan tudod , hogy jobban beleillik a játékba? Én személy szerint még nem láttam , hogy játszik itt Tevez...casuel írta:Hát Ibra helyett azért szívesen megnézném mondjuk Tevez-t. Jobban beleillik a játékba.
Ez tekitélyes sületlenség volt.casuel írta:Hát Ibra helyett azért szívesen megnézném mondjuk Tevez-t. Jobban beleillik a játékba.
Honnan tudod , hogy jobban beleillik a játékba? Én személy szerint még nem láttam , hogy játszik itt Tevez...casuel írta:Hát Ibra helyett azért szívesen megnézném mondjuk Tevez-t. Jobban beleillik a játékba.
lluisllach89 írta:Erről szó sem volt.chonggy írta: ,szerintem úgy gondolkodnak,megveszik Zlatant 116-ért
Nem vételár hanem fizetés.
Évi 29 milliót keresne 4 éven keresztül.
Erről szó sem volt.chonggy írta: ,szerintem úgy gondolkodnak,megveszik Zlatant 116-ért
már visszavonultbence-barca írta: Én sem szeretném, h eladjuk Ibrát, de ha eladnánk, a pénzből vehetnénk egy jó csatárt helyette fele ennyiért...mondjuk Ezquerro-t
Am ő most hol játszik?
A mai fociban legtöbbször a pénz beszél...geridoss írta:Kinézem a Cityből, hogy tesznek egy ilyen ajánlatot...
De ha elengedjük Ibrát, én komolyan mondom falnak megyek !![]()
![]()
![]()
Szűkítsük még a keretet, ezaz! Hátha már április környékén az Atletic "játszik" az élvonalban...
Mondjuk ha ez igaz,(bár szerintem ez akkora kamu,mint a Camp Nou),szerintem úgy gondolkodnak,megveszik Zlatant 116-ért,és eladnak pár játékost,ami visszahozza azt a 116-ot (ez még a Citynek sem kis pénz),és igy vettek egy jó playát,és a keretet is szűkítették...De még egyszer leírom,ez kamu.FtcSikiHun írta:Biztos, hogy kamu.
A Citynek túl nagy a kerete, játékosokat kell eladniuk, nem venni.
Én már megtettem, moderátori részről semmi, nem moderátori részről meg csak annyi, h "miért?"barca_bome írta: Javasolnám a blog.hu-s oldalak tiltólistára tételét is a fórumon...