Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez Tarzan szőrös? Szerintem csak normális. Nem is szeretem, ha borotválják, az egy picit langyos szokás....ferninho írta:istenem.....![]()
megint kezdődik az ovi....
de ha már itt vagyok
némá, messinek meg ibrának is milyen tarzanszőrös lába van.....
a focisták elég nagy része borotválja a lábát....
de tényleg lehetne 2 nap szünet...
-RealMadrid777- írta:honnan veszed hogy b*zibárba jár?mentél vele?
Bizony kezdődik a szezon.Szakacs írta:Kezdődik...
Nem lehet egy hétig bezárni ezt a topicot ?
A borotvált lábú roncika,aki b*zibárba jár az jobb?-RealMadrid777- írta:olvastam itt hogy csúfoltátok Özilt hogy hogy néz ki...lol
Ibra meg MEssi olyan szép?Messinél a mamám tacskója magasabb.23évesen kb 35éves feje van..
Ibrahimovicsnak meg akkora orra van hogy Piqué mikor smárolni akar vele fél óráig azzal szenved hogy melyik oldalról kezdjen..
Hééé...ahogy olvastam a madridistát nálatok is van pár emberke aki Özil kinézetével viccelődött-RealMadrid777- írta:olvastam itt hogy csúfoltátok Özilt hogy hogy néz ki...lol
Ibra meg MEssi olyan szép?Messinél a mamám tacskója magasabb.23évesen kb 35éves feje van..
Ibrahimovicsnak meg akkora orra van hogy Piqué mikor smárolni akar vele fél óráig azzal szenved hogy melyik oldalról kezdjen..
szerda, 01:18 - A Real Madrid Garay és Pepe után újabb középhátvédet vesztett: Raúl Albiol a Standard Liege elleni meccsen szenvedett bokaficamot. A játékos holnap részletes vizsgálatokon esik át, de az első becslések szerint közel egy hónapot és legalább két bajnoki mérkőzést kell kihagynia.
Üdv! Remélem kellemes társaság leszel és nyugodt tudsz maradni egy olyan oldalon, ahol várhatóan a fórumerek nagy része nem a te igazadat fogja vallani, illetve néhányan ezt kedvesnek távolról sem nevezhető formában fogják a tudtodra hozni.danomics írta:Üdv mindenkinek, a Madridnak szurkolok, de nem ellenségeskedni jöttem.
Üdv a Fórumon!danomics írta:Üdv mindenkinek, a Madridnak szurkolok, de nem ellenségeskedni jöttem.
danomics írta:Üdv mindenkinek, a Madridnak szurkolok, de nem ellenségeskedni jöttem.
Nálam ez bőven 10esdonreal írta:
valdesre tett kommentemet semmi esetre sem vonom vissza. Valdes csak azért nem kapott gólt mer a barca védelme a jó nem a kapus.
A jó szó nálam a 10-es
Nem szeretnék vitatkozni inkább mindenki foglalkozzon a saját játékosaival csapatávale lég ezt a témát majd a Clásicó előtt elövenni!!
Üdv
Megjegyzem lehet azért veszi mindenki más sértésnek,mert hülyeségeket írsz!Lehet véleményed,nincs azzal baj,lehet más is,de indokoldd meg.Sőt meg sem kell indokolni,hisz jogod van hozzá,csak ne baromságokkal indokolj!donreal írta:Mondtam én hogy Roni nak jó vb-je volt???
Én azt veszem észre itt hogy egyedül csak bestbarcával lehet értelmesen beszélni mert mindenki egyéni sértésnek veszi amit írtam.
te vagy a gondFerninho. Nem értem mi a gond.
én mint ősbarcás is egyéni sértésnek veszem.....Én azt veszem észre itt hogy egyedül csak bestbarcával lehet értelmesen beszélni mert mindenki egyéni sértésnek veszi amit írtam.
Ha nem túnt volna föl "még ígyis mi jövünk ki jobban" csak vicc volt!Alves az előző szezon végére elfáradt,a válogatottban meg nem posztján játszott!Valdes a válogatottban betöltött szerepe alapján megítélni meg baromság!Amúgy meg sokáig én sem tartottam nagyra,de ÉN láttam minden Barca meccset,és tavaly amit lehetett megfogott,kb 2 hibája volt egész szezonban,de fixen kevesebb mint Casillasnak,no mindegy!donreal írta:bestbarca én nem ovis módon akarom mondani hogy "még ígyis mi jövünk ki jobban"
De az egyértelmű hogy dani alves vesztett a formájából és sajnos a valdesre tett kommentemet semmi esetre sem vonom vissza. Valdes csak azért nem kapott gólt mer a barca védelme a jó nem a kapus.
A jó szó nálam a 10-es
Nem szeretnék vitatkozni inkább mindenki foglalkozzon a saját játékosaival csapatávale lég ezt a témát majd a Clásicó előtt elövenni!!
Üdv
Azt hiszem a tájékozottságodról mindent elmond, h még azzal se vagy tisztában, h Touré és Marquez már rég nem a Barca játékosa (konkrétan Yaya nem "elmegy", hanem "elment")donreal írta:Miután BestBarca így kielemezte a Real keretét én is megteszem ezt a barcáéval.