Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ehelyett ráment a 66 millás Ibrára. Világos!Pep választhatott:
1. Kérte Villát, drága volt.
Már nem azért mondom, de még Pep érkezése előtt is el akarta Laporta adni Eto'o-t, csak nem bírtak kiegyezni a kérőivel az árban!!! Ezt vhogy midnenki elfelejti!!! Meg azt is, hogy Eto'o túl nagy szájú, és önelégült lett!!!(Ezért biztos fogom kapni a leugatásokat) PL: Indokolatlanul magas fizetés...stbszkeptikus06 írta:Nyilván nem Pep megy alkudozni,de azért azt ne feledjük el,hogy Laporta és most Rossel is aszerint tárgyal ,azokat hozza a csapathoz,akik Pepnek kellenek-ez egyébként még önmagában nem is baj. Az viszont annál inkább,hogy Pep kiket akar idehozni. Ha pedig valaki nem kell neki,akkor a vezetőség attól nyilván megszabadulni igyekszik. És ez az,ami miatt annyit költ a klub,mert eleget akarnak tenni az edző kérésének.Capon írta:Azért azt hozzá tenném, hogy nem Pep tárgyal a játékosokról. Laportáék egyeztek meg arról a horribilis összegről amibe Ibra került. Nem értem, hogy mi köze van Pepnek egy játékos árához. Ez nem Anglia nem ő kezeli a pénzügyeket.
Az is egy csöppet túlzás hogy Ibra volt álmai csatára, mikor elsőre Villa-t akarták leigazolni.
Szerk.: egyébként meg vagy egy tippem, hogy miért voltak ilyen drágák az igazolásaink az utóbbi 1-2 évben, pedig ez egyáltalán nem volt jellemző ránk előtte Laporta kezdeti időszakában.
Zlatannal kapcsolatban annyit,hogy ha Pepnek annyira Villa kellett,akkor miért nem várt egy évet,mint most Cesc ügyében? Eto'o szerződése meghosszabbítható lett volna. Legfeljebb idén nyáron adtuk volna tovább. Nem hiszem,hogy rosszabbul játszott volna,mint Zlatan,valamint azt sem,hogy (ebből következően) ne lett volna olyan csapat,ahova el tudjuk passzolni Villa érkeztével. Ha pedig kellett Ibra,akkor meg olyan módon váljunk már meg tőle,amiből a klubnak is haszna van. Nem az edző az elsődleges,hanem a csapat.
Nyilván nem Pep megy alkudozni,de azért azt ne feledjük el,hogy Laporta és most Rossel is aszerint tárgyal ,azokat hozza a csapathoz,akik Pepnek kellenek-ez egyébként még önmagában nem is baj. Az viszont annál inkább,hogy Pep kiket akar idehozni. Ha pedig valaki nem kell neki,akkor a vezetőség attól nyilván megszabadulni igyekszik. És ez az,ami miatt annyit költ a klub,mert eleget akarnak tenni az edző kérésének.Capon írta:Azért azt hozzá tenném, hogy nem Pep tárgyal a játékosokról. Laportáék egyeztek meg arról a horribilis összegről amibe Ibra került. Nem értem, hogy mi köze van Pepnek egy játékos árához. Ez nem Anglia nem ő kezeli a pénzügyeket.
Az is egy csöppet túlzás hogy Ibra volt álmai csatára, mikor elsőre Villa-t akarták leigazolni.
Szerk.: egyébként meg vagy egy tippem, hogy miért voltak ilyen drágák az igazolásaink az utóbbi 1-2 évben, pedig ez egyáltalán nem volt jellemző ránk előtte Laporta kezdeti időszakában.
Mondhat ő bármit, ha egy ekkora balfék a minden6ó Pep...hiába csókolgatsz egy címert, hiába egy szerintem elfogad6ó első szezon (Eto'oval mi lehet a baja, talán túl sok volt a gólprémium???), ezek már mind nem számítanak...Ronaldinho&Barca írta:Ibra meg álljon ki és mondja meg mit akar
Hát igazad van..S.Agüero írta:Akkor David Villa mi volt? Kp?nem igazoltunk egyáltalán támadót![]()
Engem megrémített ez a nyilatkozat Galliani-tól.
Akkor David Villa mi volt? Kp?nem igazoltunk egyáltalán támadót
Érdekes egy teóriád van.Ronaldinho&Barca írta:...Villa kellett, de többet kértek érte annó, viszont Samuval semmiképpen nem akartak szerződést hosszabbítani, mert fekete...
Egyszer már lenyilatkozta, h nem megy sehova. Szerintem 1x éppen elég. Marad és kész!Ibra meg álljon ki és mondja meg mit akar már, egész nyár arról szólt milyen klubbal hogy egyezett meg
Galliani. Kint van a főoldalon.S.Agüero írta:Ezt ki nyilatkozta?"A Barcelona nyilvánvaló módon szeretne minél több pénzt kapni Ibrahimovicsért, a Milannak viszont nincs akkora anyagi rugalmassága, hogy a futballista csillagászati fizetését, illetve a jelentős vételárát egyaránt állja."
Ezt ki nyilatkozta?"A Barcelona nyilvánvaló módon szeretne minél több pénzt kapni Ibrahimovicsért, a Milannak viszont nincs akkora anyagi rugalmassága, hogy a futballista csillagászati fizetését, illetve a jelentős vételárát egyaránt állja."
Sokáig.senzu írta:Ha Ibra távozik, valahonnan megszerzem Pep email vagy levelezési címét, és gratulálni fogok neki! Kíváncsi vagyok, ha távozna, meddig jutnánk pl a BL-ben a törpe csatársorunkkal
Hát nekem nem kellene Mascherano, de ha jön nem hullatok krokodilkönnyeket, nagyon rosszul nem járunk vele, csereként megállja a helyét. Egyébként Guardiola eddigi próbálkozásai nyilvánvalóak, látszik, hogy, ha vkp poszt, akkor nála csak JDS vagy egy még kevésbé bejátszott fiatal jöhet szóba, Keita pl sosem. Tehát ezért akar mindenáron vkp-ét venni, részemről egy tkp-nak jobban örültem volna, de bízok a maistro-banS.Agüero írta:Mascherano szvsz nagyon kéne nekünk, mert akkor meghalunk VKP poszton.![]()
Ha Busquets nem tud játszani ki lesz a cseréje? Keita? Ő inkább egy középcsapatban állná meg a helyét azon a poszton. Szerintem ő sokkal jobb egy támadóbb szellemű kp-ként.
JdS meg nem való oda. Ő irányító úgy int Xavi. Szóval kell Masch, mert akkor nagy gondok lehetnek VKP-n, ha Keitának kéne játszania egy Classicón vagy Bl elődöntőben.
De ez csak az én véleményem, biztos van aki máshogy gondolkozik.