Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.26. 07:50:18

Pep választhatott:
1. Kérte Villát, drága volt.
Ehelyett ráment a 66 millás Ibrára. Világos!

Amit tavaly nyáron csináltunk a középcsatár témakörrel az hihetetlen volt számomra, s akkor biztos, hogy nem Zlatant választottam volna. Ellenben most muszáj lenne megtartani, mert nem fogunk tudni helyette értelmes csatárt vagy szélsőt igazolni.

A Milan meg eltakarodhat a 25-30 millájával, 50 alatt szóba se állnék senkivel Rosell helyében... Ha most eladjuk vmi kompromisszumos 35-ért, akkor ló.rt nem érünk vele, mert Ibráért jövőre egy gyenge szezon után is kérhetünk lazán 40-et...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
albicelesteX
A Vadász

2010.08.26. 05:32:02

Valami nem kóser a Klub körül.És ezek az igazolási hisztériák Guardiolaval kezdődtek Rosellel meg csak erősödnek úgy látom.Remélem azért nem olyan elnöke lett a Klubnak,mint a Milannak van...mert ilyen pénzsóvár kufárokból nem kérek.Akkor inkább Forza Sensi!!!!
Kép
szszabolcs19
Jugador del Barça

2010.08.26. 02:06:59

szkeptikus06 írta:
Capon írta:Azért azt hozzá tenném, hogy nem Pep tárgyal a játékosokról. Laportáék egyeztek meg arról a horribilis összegről amibe Ibra került. Nem értem, hogy mi köze van Pepnek egy játékos árához. Ez nem Anglia nem ő kezeli a pénzügyeket.
Az is egy csöppet túlzás hogy Ibra volt álmai csatára, mikor elsőre Villa-t akarták leigazolni.
Szerk.: egyébként meg vagy egy tippem, hogy miért voltak ilyen drágák az igazolásaink az utóbbi 1-2 évben, pedig ez egyáltalán nem volt jellemző ránk előtte Laporta kezdeti időszakában.
Nyilván nem Pep megy alkudozni,de azért azt ne feledjük el,hogy Laporta és most Rossel is aszerint tárgyal ,azokat hozza a csapathoz,akik Pepnek kellenek-ez egyébként még önmagában nem is baj. Az viszont annál inkább,hogy Pep kiket akar idehozni. Ha pedig valaki nem kell neki,akkor a vezetőség attól nyilván megszabadulni igyekszik. És ez az,ami miatt annyit költ a klub,mert eleget akarnak tenni az edző kérésének.

Zlatannal kapcsolatban annyit,hogy ha Pepnek annyira Villa kellett,akkor miért nem várt egy évet,mint most Cesc ügyében? Eto'o szerződése meghosszabbítható lett volna. Legfeljebb idén nyáron adtuk volna tovább. Nem hiszem,hogy rosszabbul játszott volna,mint Zlatan,valamint azt sem,hogy (ebből következően) ne lett volna olyan csapat,ahova el tudjuk passzolni Villa érkeztével. Ha pedig kellett Ibra,akkor meg olyan módon váljunk már meg tőle,amiből a klubnak is haszna van. Nem az edző az elsődleges,hanem a csapat.
Már nem azért mondom, de még Pep érkezése előtt is el akarta Laporta adni Eto'o-t, csak nem bírtak kiegyezni a kérőivel az árban!!! Ezt vhogy midnenki elfelejti!!! Meg azt is, hogy Eto'o túl nagy szájú, és önelégült lett!!!(Ezért biztos fogom kapni a leugatásokat) PL: Indokolatlanul magas fizetés...stb
Zlatan-Eto'o csere: Senkinek nem fordult meg a fejében 1* sem, hogy az Interen kívül semelyik klub nem akart egy hasonlót végrehajtani??? Bővebben: Mondjatok olyan játékost akkorról, aki el akarta hagyni a csapatát, és mint középcsatár megállná elméletben a helyét a barcában???
Villa kilőve, mivel a Valenciának csak lóvé kellett, és az Ibra Eto'o csere is sürgős volt, mivel 2 csatáér fentartása anyagilag nehézkes.+ Vszeg akkorra már eléggé össze rúghatta a port Eto'o a barcával, mintsem itt maradjon még1 évet...
Pep választhatott:
1. Kérte Villát, drága volt.
2 Nem jöhetett Villa, ezért néztek mást--> Ibra, és mellé benevezték Eto'ot is, mivel addigra kiderült, hogy senki másnak nem kell(aki érdemben megfizetné)
3. Pep eldönthette, hogy mjaradjon e egy szellemileg megtört(a kulb hűsége, ami miatt sikerül a trófeákat is nyernünk) Eto'o és mellé Bojan, vagy beleegyezik egy technikailag magasan képzett csatár szerződtetésébe.

Ezt a végére hagytam direkt!!!:
SZÁLJATOK MÁR LE PEP-RŐL EMIATT, MERT NEKI VOLT A LEGKEVESEBB DÖNTÉSE EZ ÜGYBEN!!! NEM IGAZ, HOGY SENKI NEM LÁT AZ ORRÁTÓL TOVÁBB:S

Üdv: Szab

U.I.:Bocs, ha egy kicsit off+ hosszú

Szerkesztés:
"Nem bánom az Eto'o-Ibra cserét. Nem hátrálhatsz ki a döntések mögül, amiket hozol."

Simán arra gondol, hogy ő a csere mellett döntött, mint sem Bojan + eto'o, és senkinek nem fordul meg a fejében az, hogy a munkaadódat nem jó lebar*mozni???? Pléne a sajtó előtt nem, mert annak kifelé is vannak hatásai.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.26. 01:00:18

Capon írta:Azért azt hozzá tenném, hogy nem Pep tárgyal a játékosokról. Laportáék egyeztek meg arról a horribilis összegről amibe Ibra került. Nem értem, hogy mi köze van Pepnek egy játékos árához. Ez nem Anglia nem ő kezeli a pénzügyeket.
Az is egy csöppet túlzás hogy Ibra volt álmai csatára, mikor elsőre Villa-t akarták leigazolni.
Szerk.: egyébként meg vagy egy tippem, hogy miért voltak ilyen drágák az igazolásaink az utóbbi 1-2 évben, pedig ez egyáltalán nem volt jellemző ránk előtte Laporta kezdeti időszakában.
Nyilván nem Pep megy alkudozni,de azért azt ne feledjük el,hogy Laporta és most Rossel is aszerint tárgyal ,azokat hozza a csapathoz,akik Pepnek kellenek-ez egyébként még önmagában nem is baj. Az viszont annál inkább,hogy Pep kiket akar idehozni. Ha pedig valaki nem kell neki,akkor a vezetőség attól nyilván megszabadulni igyekszik. És ez az,ami miatt annyit költ a klub,mert eleget akarnak tenni az edző kérésének.

Zlatannal kapcsolatban annyit,hogy ha Pepnek annyira Villa kellett,akkor miért nem várt egy évet,mint most Cesc ügyében? Eto'o szerződése meghosszabbítható lett volna. Legfeljebb idén nyáron adtuk volna tovább. Nem hiszem,hogy rosszabbul játszott volna,mint Zlatan,valamint azt sem,hogy (ebből következően) ne lett volna olyan csapat,ahova el tudjuk passzolni Villa érkeztével. Ha pedig kellett Ibra,akkor meg olyan módon váljunk már meg tőle,amiből a klubnak is haszna van. Nem az edző az elsődleges,hanem a csapat.
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.26. 00:00:54

Azért azt hozzá tenném, hogy nem Pep tárgyal a játékosokról. Laportáék egyeztek meg arról a horribilis összegről amibe Ibra került. Nem értem, hogy mi köze van Pepnek egy játékos árához. Ez nem Anglia nem ő kezeli a pénzügyeket.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.25. 23:53:21

Érdekes ez az egész Ibra-ügy. Először is a nyilatkozatok. Pep Guardiola (a forrás az eurobarca) -tegnap:
"Erről a témáról már elmondtam a véleményemet korábban."
valószínűleg erre a korábbi nyilatkozatra hivatkozott:
„Számomra a legegyszerűbb szituáció semmit sem kommentálni Ibrahimovics helyzetéről. Ő is itt van velünk, és jobb állapotban van, mint a tavalyi évben ugyanebben az időszakban”
Újra a mostani nyilatkozat:
"Nem bánom az Eto'o-Ibra cserét. Nem hátrálhatsz ki a döntések mögül, amiket hozol."
"Egy védekező középpályást szeretnénk igazolni, s ha ez teljesül, elégedett leszek a keret összetételét illetően."

Én két teljesen ellentétes állítást érzek.
Először is azt mondja,hogy: velünk van,jobb állapotban,mint tavaly és,hogy nem bánja a játékoscserét , valamint azt is kijelenti,hogy egy vkp kell és kész a számára ideális keret.
De,ennek kicsit ellentmond,amikor a játékoscsere után egyből magyarázkodni kezd,hogy nem hátrálhat ki a döntése következményei elől. És Ibrát kihagyta a Sevilla elleni visszavágón,ami egy kupa sorsáról döntő meccs volt.
Most akkor teljes a keret,ha jön Mascherano és örül annak,hogy Ibra a csapattal van,vagy el akarja adni? Mert az öziles eset óta elég egyértelmű,hogy Pep mondja meg,hogy kit akar a csapatban látni és kit nem.
Számomra az,hogy magyarázza,hogy a döntéseinek a következményeit viselni kell és Ibrát kihagyja a Sevilla elleni visszavágón arra utal,hogy nem kívánja a csapatban hagyni, a nyilatkozataival pedig a szurkolókat keveri össze. Ráadásul megkaptuk a mestertől a választ: neki az a legegyszerűbb,ha nem mond semmit...

És akkor ma jött a Milán és Ibra terítékre került -ennyit arról,hogy már csak egy vkp kell és készen vagyunk- máris sokkal valószínűbb,hogy a svéd mégis távozik.
Galliani nyilatkozatából pedig az erre utaló részek:"Barcelonában megvan a szándék, hogy eladja a játékost." - tehát Pepben megvan a szándék.
"a játékosnak is a váltás a szándéka" - igen már nyár elején az volt,de miután visszatért a pihenőről-és valószínűleg beszélt az edzővel- azt mondta,hogy biztos marad, most meg ez,hogy menni akar. Elég érdekes egy fordulat. Valószínű,hogy Guardiola megint beszélhetett vele,mert nem hiszem,hogy a Milán borzasztóan erős, Bl-favorit kerete vagy a magas fizetés az,ami miatt Zlatan menni akar.

Tudom,hogy itt a fórum 95%-a Istenként néz Guardiolára,szóval nem erőltetem a véleményem,mert úgysem fogtok nézőpontot váltani. DE Pep amekkora Császár az eredmények terén - apropó,azt tegyük hozzá,hogy Rijkaard-tól a világ egyik,ha nem a legösszerakottabb,komplettebb csapatát,keretét kapta,tehát nem csak rajta múlott a triplázás- ,akkora balek igazolások,keretépítés terén.

Odaadja a világ egyik,ha nem "A" legjobb csatárát plusz egy rakat pénzt az Internek,amivel a klub történetének eddigi legdrágább igazolása jön létre Pep bácsi kedvéért,hogy megkaphassa álmai csatárát,Zlatant,akit egy év múlva fele áron adna el a klub,ugyancsak Pep kedvéért...röhöghet a footballvilág.
Vetet egy ukrán balherét 25 millióért,ódákat zeng róla,hogy mekkora tehetség,majd egy év múlva 15 millióért visszaküldi oda,ahonnan jött... Mindenáron(fillérekért) szabadulna Hlebtől(15 millió) és Cácerestől(17 millió),akik külön a kérésére érkeztek,ha meg itt maradnak mehetnek V.Sánchezzel a másodosztályba,miközben a keret egyre szűkebb...
Elküldi a világ 3 legjobb vkp-sa között lévő Tourét,hogy Busquets játszhasson és ugyanannyiért(vagy többért) vetet egy (ugyancsak klasszist,mert Mscherano az) hasonló,vagy kicsivel gyengébb vkp,akinek,ha érkezik szinte azonnal be kellene illeszkedni,mert,ha nem,akkor jövőre mehet(?)...
Nyilatkozatai pedig rendre álszent, hamis szavak,tele ellentmondásokkal.
Emberileg nálam ez nem fér bele, bár igaz,hogy Ibra nem a kedvencem,de ha távozik az nem az ő sara lesz,hanem a mesteré.
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.25. 23:51:23

Lehet a Milan-nál csak magukat áltatják, hogy Ibráról tárgyalnak, milyen jó dolguk van. Pedig amíg don Silvio Keresztapa nem akar nagyobb összeget a csapatába invesztálni addig csak ara jó ez a tárgyalás hogy megnyugtassák a saját lelküket meg a szurkolókat, hogy ők megpróbálták. Ha pedig cserejátékos nincs a terítéken, pedig abból is csak egy kerülhet szóba Pato, addig nincs is értelme tovább folytatni az önámítást Milan részről.
Tőlem mehet is Ibra meg maradhat is, nekem igazából tök mindegy. Úgy vagyok vele, hogy tök mindegy mikor megy el úgy sem lesz ő itt sokáig. Csak akkor már kapjunk érte rendesen pénzt vagy egy jó hasznos játékost.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.08.25. 23:53:33-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
igeorgy
Jugador del Barça

2010.08.25. 23:48:24

Ronaldinho&Barca írta:Ibra meg álljon ki és mondja meg mit akar
Mondhat ő bármit, ha egy ekkora balfék a minden6ó Pep...hiába csókolgatsz egy címert, hiába egy szerintem elfogad6ó első szezon (Eto'oval mi lehet a baja, talán túl sok volt a gólprémium???), ezek már mind nem számítanak...
Andris
Adminisztrátor

2010.08.25. 23:46:49

S.Agüero írta:
nem igazoltunk egyáltalán támadót
Akkor David Villa mi volt? Kp? :D

Engem megrémített ez a nyilatkozat Galliani-tól. :?
Hát igazad van.. :) de persze úgy gondoltam, hogy plusz támadót. henry helyére kellett vki, a baloldal kérdést is meg kellett oldani, és villát mindezekre már hónapokkal ezelőtt megszereztük.

A lényeg, hogy pillanatnyilag teljes a csatársorunk.

Galliani csak a levegőbe beszél.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.25. 23:44:48

nem igazoltunk egyáltalán támadót
Akkor David Villa mi volt? Kp? :D

Engem megrémített ez a nyilatkozat Galliani-tól. :?

Értettem én, csak piszkálódtam kicsit... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.08.25. 23:48:07-kor.
Andris
Adminisztrátor

2010.08.25. 23:40:33

Én se tudom mit kapartok itt, Ibrahimovic megmondta egy soron hogy itt marad, Pep megmondta hogy kell neki idén. Végigtolta nálunk az előszezont, tétmeccsen lépett pályára, nem igazoltunk egyáltalán támadót, nem is hoztunk fel senkit. És biztos hogy nem Pedroval számolunk kezdő11et, mert akkor csak Jeffren és Bojan maradtak cserének.

Sőt még az ügynök is megmondta h ez van, és kész, pedig az ügynököknek aztán minden szokásuk ,csak az egyenes és tiszta 'csapatban marad' értelmű mondat nem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.25. 23:37:04

Ronaldinho&Barca írta:...Villa kellett, de többet kértek érte annó, viszont Samuval semmiképpen nem akartak szerződést hosszabbítani, mert fekete...
Érdekes egy teóriád van.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.25. 23:36:47

Ibra meg álljon ki és mondja meg mit akar már, egész nyár arról szólt milyen klubbal hogy egyezett meg
Egyszer már lenyilatkozta, h nem megy sehova. Szerintem 1x éppen elég. Marad és kész!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.08.25. 23:33:04

Nah betelt a pohár.. nálam legalábbis. Van egy kis teóriám, hát leírom..

Egy éve, Samut beáldoztuk a svédért, Samunak ugye járt le a szerződése így, hogy mennyibe is került, 40-t biztos megért, mert kumma jó szezont tudott a háta mögött, úgy hogy Pep először őt is ki akarta dobni. Pepnek Villa kellett, de többet kértek érte annó, viszont Samuval semmiképpen nem akartak szerződést hosszabbítani, mert fekete meg gondolom Pepnek nem tetszett a feje.. így mindenképpen el kellett passzolni, a svédet meg meg tudták fogni. Mivel Eto'ot muszáj volt elsózni, így pont a legjobbkor jött a vezetőségnek, hogy Ibrát elengedik..

Idén gondolom ez van Fabregassal. Viszont itt annyira nem égető a helyzet, mert Xavi Iniesta a világ legjobb középpályája, fiatalokkal meg cseréket biztosítanak. Ergo ezért nem kellett Özil vagy bárki más.. 1 évet meg Maxwell, Adriano meg Alvés-t is ki lehet próbálni, szal itt nem égető ennyire a helyzet..

Viszont az, ahogy Pep gondolkodik az átigazolások terén.. az kriminális.. ha kellett neki Ibra, akkor egye meg amit főzött és ha jött is Villa, 1 éve Ibrával álmodott, most meg tojik rá.. beszarás gyerekek. Bezzeg Keita hányadik évét húzza már? Kriminális..

Ibra meg álljon ki és mondja meg mit akar már, egész nyár arról szólt milyen klubbal hogy egyezett meg, most is váltana.. 1 hónapja meg csak itt képzelte el a jövőt.. mondjuk lehet Pep benyögte h nem kellesz..

Jah és a milan vagy kicsenget szépen minimum 50-t vagy elmehetnek kukázni más klubba a 30 feletti játékosokat ingyér..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.25. 23:28:25

S.Agüero írta:
"A Barcelona nyilvánvaló módon szeretne minél több pénzt kapni Ibrahimovicsért, a Milannak viszont nincs akkora anyagi rugalmassága, hogy a futballista csillagászati fizetését, illetve a jelentős vételárát egyaránt állja."
Ezt ki nyilatkozta?
Galliani. Kint van a főoldalon. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.25. 23:26:33

"A Barcelona nyilvánvaló módon szeretne minél több pénzt kapni Ibrahimovicsért, a Milannak viszont nincs akkora anyagi rugalmassága, hogy a futballista csillagászati fizetését, illetve a jelentős vételárát egyaránt állja."
Ezt ki nyilatkozta?
barca1615
Jugador d'estrella

2010.08.25. 23:20:26

Ha azt nyilatkozta, hogy nem megy sehova:) Akkor nem is megy:)
messi70
Jugador del Barça

2010.08.25. 23:17:55

Ibra nem megy sehova pep most nyilatkozott eloben a barca tv n
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.25. 23:06:48

senzu írta:Ha Ibra távozik, valahonnan megszerzem Pep email vagy levelezési címét, és gratulálni fogok neki! Kíváncsi vagyok, ha távozna, meddig jutnánk pl a BL-ben a törpe csatársorunkkal :roll:
Sokáig. :wink: Én is így voltam tavalyi szezon vége felé, amikor Ibra helyett Bojan játszott rendszeresen, és mégis lehoztuk a meccseket elég könnyen. Meggyőződésem, ha az Inter elleni elödöntő visszavágón Bojan kezd, továbbjutunk. Na de mind1 a múlt idézésből, ezzel a "törpe" csatársorral is sokra vihetnénk, de én is bizakodom, hogy marad Zlatan.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.25. 23:01:40

Komolyan nem értem ez a szerencsétlen Milan-t. Akkor mi a [auto_cenzúra] akarnak?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.25. 23:01:22

Nagyon csúnya lenne,ha eladnánk Ibrát,mert akkor már a középpályánk mellett a csatársorunk is szűkössé válna.
Majd jövőre esetleg,és akkor körbe lehet nézni helyettes ügyben.
Torres vagy Pato,aki elférne,mást nem nagyon tudok mondani. Villa még,de ő baloson jobb,ha meg bemenne középre,akkor balszélső kellene,az meg még úgy sincs nagyon,aki jó lehetne.

Szóval Ibra maradjon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
senzu
Entrenador del Barça

2010.08.25. 22:57:58

Ha Ibra távozik, valahonnan megszerzem Pep email vagy levelezési címét, és gratulálni fogok neki! Kíváncsi vagyok, ha távozna, meddig jutnánk pl a BL-ben a törpe csatársorunkkal :roll:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.25. 22:49:07

S.Agüero írta:Mascherano szvsz nagyon kéne nekünk, mert akkor meghalunk VKP poszton. :?
Ha Busquets nem tud játszani ki lesz a cseréje? Keita? Ő inkább egy középcsapatban állná meg a helyét azon a poszton. Szerintem ő sokkal jobb egy támadóbb szellemű kp-ként.
JdS meg nem való oda. Ő irányító úgy int Xavi. Szóval kell Masch, mert akkor nagy gondok lehetnek VKP-n, ha Keitának kéne játszania egy Classicón vagy Bl elődöntőben.
De ez csak az én véleményem, biztos van aki máshogy gondolkozik. :)
Hát nekem nem kellene Mascherano, de ha jön nem hullatok krokodilkönnyeket, nagyon rosszul nem járunk vele, csereként megállja a helyét. Egyébként Guardiola eddigi próbálkozásai nyilvánvalóak, látszik, hogy, ha vkp poszt, akkor nála csak JDS vagy egy még kevésbé bejátszott fiatal jöhet szóba, Keita pl sosem. Tehát ezért akar mindenáron vkp-ét venni, részemről egy tkp-nak jobban örültem volna, de bízok a maistro-ban :D A támadó középpályás posztokon véleményem szerint nála az első cserék: Keita és Maxwell, míg utána jön a két fiatal (JDS és Thiago), illetve Adriano. Nem hiszem, hogy ez annyira rossz lenne, Keita elfér a középpályán, ha mellette van Xavi és Ini közül egy valaki. Ebben az esetben nem venni észre annyira a játékunkban, hogy hiányzik egy ász. Maxwell pedig számomra kellemes meglepetés ott, persze nem a két csoda kp-ás kategória, de elég jól tolja. Őt is akkor érdemes játszatni ott, ha vagy Xavi vagy Ini azért a pályán, illetve esetleg egy kisebb együttes ellen. Ezért bízzunk benne, hogy a két középpályás zsenink egyszerre nem esik ki, erre azért jó esély van, asszem Pep is ebben bízik.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.25. 22:40:13

Mascherano szvsz nagyon kéne nekünk, mert akkor meghalunk VKP poszton. :?
Ha Busquets nem tud játszani ki lesz a cseréje? Keita? Ő inkább egy középcsapatban állná meg a helyét azon a poszton. Szerintem ő sokkal jobb egy támadóbb szellemű kp-ként.
JdS meg nem való oda. Ő irányító úgy int Xavi. Szóval kell Masch, mert akkor nagy gondok lehetnek VKP-n, ha Keitának kéne játszania egy Classicón vagy Bl elődöntőben.
De ez csak az én véleményem, biztos van aki máshogy gondolkozik. :)
lajos23
Barça C

2010.08.25. 22:12:09

Szerintem kész van a csapat. Én nem venném meg Mascherano-t mert nyilván drága és van egy Busquets és sérülés esetén Keita és Dos Santos. Nyilván mindenki fél egy esetleges sérüléstől de ha nem több hónapig dől ki Bus. akkor Mascherano padozni fog és oda drága.
Amúgy az, hogy kész a csapat Ibrával együtt gondolom remélem nem megy el.
Lezárt