Subinho írta:csatlakozom az előttem szólóhoz!!! nagyon kezd betelni a pohár!!! maximális tisztelet a kupákért, de nem lehet emberekkel így báni!!!
1., elüldözi R10-t és Samu-t, aztán azt mondja, példamutatóan viselkedtek és köszön nekik mindent... Akkor miért is kellet ÍGY elzavarni őket???
2., megveszi több tíz millióért Ibrát, Csigát, Hlebet, Cacerest és aztán kiderül mégsem kell neki... Nem baj van lóvé dögivel!!!!
3., elzavarja idén Tourét, Henryt, Marquezt, úgy hogy a pad iszonyat rövid és nem jött csak Villa és Adriano!!! Robinho NEM kellett Pepnek!!! Asszem ha elmegy Ibra és Villa középen fog játszani, nagyon fog hiányozni ide egy Robinho!!!!!
4., Adjunk lehetőséget a fiataloknak, de nem lehet rájuk építeni egy teljes szezont!!!!! Meg lehet így nyerni a kupákat, de kíváncsi leszek meddig fogja bírni pl. Xavi, vagy Iniesta??????
Valaki igazán elmagyarázhatná neki, hogy kicsit szálljon vissza a földre!!!
rosszul látsz 1-2 dolgot
Tourét ki zavarta el?Pep mondta neki hogy csak pados Busi mögött ezért ment el nem azért mert el lett zavarva.
Henry már nem illett ide ebbe a csapatba. Nagyon nagy játékos volt de már nem tudta hozni a régebbi formáját.
Marquez nem tudom.ő róla nem nagyon t'om miért ment el.
Szerintem meg inkább játszon Pedro mint Robinho.
Spanyol,saját nevelés és bármikor lehet rá számítani.
R el nagyon nehéz bánni,önfejű,nem kell hogy,romlassza a csapategységet.
Nem hiába nem kellett pepnek januárban is.
Dinhót ki üldözte el???

jajj....
Ivott,sérülten bulizott nem járt edzésre és egyéb dolgok.
Elvesztette a formáját,már nem lehetett motiválni.
Egyedül csak az Eto'o ba értek egyet veled.
Bár azt mondta Pep hogy, nem lehetett motiválni őt sem.
És tudjuk elég önfejű volt,és ha jól emlékszem egyszer valakit halálosan is megfenyegetett!!