2010.08.27. 15:34:35
Én személy szerint nagyon örülök az érkezésének, a posztján az egyik legjobb játékosnak tartom. Jó persze ő nem Touré, de nem is kell azt várni tőle. Elég ha hozza a saját maga kis játékát, lapok nélkül. Egyébként a lapok maitt nem aggódom, mivel most nem a Pl-ben fog játszani, hanem a Pd-ben. Itt azért valljuk be, nem olyan gyors az iram, mint Angliában.
Egyébként meg azzal sem értek egyet, hogy annyira tördelné majd a játékot. Csak feltudja majd passzolni a labdát, Xaviig, v Iniestaig. Onnantól kezdve pedig a két spanyol tudja hogyan tovább;)
Ezen kívül pedig azért is örülök az érkezésének, mert ha ő játszik majd a csapatban, akkor nehezebben fognak majd átfutni a középpályánkon. Mert valljuk be az Inter ellen az volt a legnagyobb vesztünk, hogy könnyedén átfutottak a középpályánkon.
Emellett Pep is jobban tud majd variálni a középpályán az argentin érkezésével. Ha például Xavi pihen, akkor felállhatunk úgy, hogy Masherano,Busquets,Iniesta. Ha Iniesta pihen, akkor meg Masherano, Busquets, Xavi. Lesznek itt variációk rendesen. És sztem Masc sem fog olyan keveset játszani.
Jó húzás volt szerintem leigazolni, sok sikert itt nálunk Javier!