Zlatan Ibrahimovic
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Hát komolyan bénák vagyunk ha most eladjuk. az a link amit valaki berakot, én sem vágtam le teljesen, de valami negatív dolog. valami Zlatan ugynöke, megsértett valamit, vagy a nyilatkozataival van valami. komolyan hihetetlen, el ne adjuk már.
klub besértődött Ibra ügynökére, mert az úton-útfélen belekötött Guardiolába, és ezért azzal fenyegetik h Ibrát elküldik, ami az ügynöknek pénzügyi problémákat okozhat
-
- Llegenda del Barça
Én írtam!jelwaz írta:Aki szeretné, hogy maradjon, írjon ide! Nem tudom, hogy sikeres kezdeményezés lesz-e, vagy van értelme, de miért ne!
http://www.facebook.com/#!/SuperZlatan?v=wall&ref=ts
szerk: Bocsi, de nem tudtam megcsinálni a linket, mert akkor a hsz meg sem jelent! (szal bocs hogy ctrl+c, ctrl+v lesz)

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Aki szeretné, hogy maradjon, írjon ide! Nem tudom, hogy sikeres kezdeményezés lesz-e, vagy van értelme, de miért ne!
szerk: Bocsi, de nem tudtam megcsinálni a linket, mert akkor a hsz meg sem jelent! (szal bocs hogy ctrl+c, ctrl+v lesz)
A péló ki van már,megy vagy marad,megy vagy marad.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem meg 90%, h marad. Nem tudnám elképzelni, h elmegy. 1-2 napja úgy gondoltam, hogy megy, de most úgy érzem, h marad.bence-barca írta:Ha nem megy edzeni, biztosra veszik a távozását, így legalább ad egy kis reményt a szurkolóknak.barca1615 írta: Hát ezt a képet elnézve:) Én úgy gondolom marad.. Most a délutáni edzés? Ha én valahova eligazolok nem edzek a jelenlegi klubomnál
De sztem 90% h megy.
0:00-ra megtudjuk, h mi lesz, mert csak 1 nap gondolkodási időt kapott Ibra.

-
- Llegenda del Barça
Ha nem megy edzeni, biztosra veszik a távozását, így legalább ad egy kis reményt a szurkolóknak.barca1615 írta: Hát ezt a képet elnézve:) Én úgy gondolom marad.. Most a délutáni edzés? Ha én valahova eligazolok nem edzek a jelenlegi klubomnál
De sztem 90% h megy.
-
- Director del Fútbol
Hát..
Fogadni mernék hogy elmegy Ibra.
Amúgy elmundo megint cikkezett Hleb és Martin kapcsán, előbbit Benficával boronálták össze utóbbit Sevillával, bár ez régóta így van.
Fogadni mernék hogy elmegy Ibra.
Amúgy elmundo megint cikkezett Hleb és Martin kapcsán, előbbit Benficával boronálták össze utóbbit Sevillával, bár ez régóta így van.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Hleb maradni akar....Mr. Master írta: Hleb is a képen van...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hleb is a képen van...barca1615 írta:LM10 írta:Visszatért az edzésre![]()
Hát ezt a képet elnézve:) Én úgy gondolom marad.. Most a délutáni edzés? Ha én valahova eligazolok nem edzek a jelenlegi klubomnál
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
LM10 írta:Visszatért az edzésre![]()
Hát ezt a képet elnézve:) Én úgy gondolom marad.. Most a délutáni edzés? Ha én valahova eligazolok nem edzek a jelenlegi klubomnál
- kiskoko
- Barça C
Így igaz, volt azért ideje átvenni a barca ritmusát,le is tett az asztalra vmit,de ez nem győzte meg a vezetőséget eléggé.Lehet még nemvette át teljesen a bajnokság ritmusát és lehet kicsit elhamarkodott lenne túladni rajta,(ha azt is figyelembe vesszük,hogy bármikor beüthet egy sérülés a csatársorban bárkinél a szezon alatt és a tétmeccseknél is igenis hiányozna a játéka)zsulter írta:Ez a majd bizonyít Pepnek és minden faxa lesz ott bukik, hogy Eto'o is bizonyított elég szépen, mégis olyan gusztustalan módon zavarta el a klubtól, hogy a mai napig felfordul a gyomrom...CartmanBarca írta:Én már csak azért izgulok, hogy ne sikerüljön megállapodni a Milannal az átigazolási időszak végééig, és Zlatan bebizonyítsa Pep-nek, hogy ő is tévedhet mindezt mondjuk egy 30-35 gólos szezonnal. Olyan érzésem van, hogy idén ipari mennyiségben termelné a gólokat, egy év alatt belerázódott a Barcelona stílusába. Az meg hülyeség, hogy nem illik a stílusunkhoz, akkor már tavaly sem teljesített volna így. Feladta az önző énjét, 180 fokos fordulatot vett, megalázkodott, beállt a sorba és mindez kevés Pep-nek. Szó szerint kifúrta Eto'o-t is, Toure is miatta ment el és most Zlatan is. Lehet akár milyen sikeres edző, egyszer ezek a hibák illetve a pocsék átigazolási politikánk megbosszulja magát és meggyőződésem hogy akkor az a kupák és a siker elmaradásával fog járni...
Ha tényleg nem számol vele, akkor inkább adjuk el, jobb lesz Ibrának is, mert hiába rúgna 50 gólt, akkor is eladná őt jövőre....Max több pénzt kapnánk érte...
Én egy évet még adnék neki (márcsak az ára miatt is)....Ha nem győzi meg a kétkedőit,akkor továbbkell adni nincs mese..
Szerintem Ibra maradni fog,van eléggé makacs,de szerintem helye van a csapatban.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
De szerintem Pedroval meg lehet oldani, sőt, én még Bojanban is bízok, bár az ő zsenialitására kevés az esély, mindenesetre lehet, hogy megtanulunk 2 támadóval játszani ...
més que un club
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
jaja könnyebb bekerülniük,de ez a szerencsétlen bojan is fent van már vagy három éve és volt kb egy értékelhető szezonja,mégpedig az első....azóta nagy semmi...Jeffrenre meg nem pocsékolom még a karaktereket sem....fanbarca írta:Hát igen, valóban gondok lehetnek, de szerintem jó esetben ez segítség lehet a fiataloknak, könnyebb a csapatba kerülni, és talán az akaratuk miatt csúcson maradunk, sőt ....Zsolti írta:Hát ha elmegy elég vékony lesz a csatársorunk..Villa meg Messi ok,de en Pedroban nem érzem azt az átütő erőt,Bojanban,meg Jeffrenben pedig főleg nem,és akkor még finoman fogalmaztam....lesz itt sírás-rívás még december fele,hogy miért kellett elengedni,van egy ilyen érzésem...
Ha elengedik Ibrát ezek,akkor pápá bajnoki cím...2 és fél épkézláb csatárral nem lehet végigcsinálni egy szezont..főleg úgy,hogy ebből 3 kezdő.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Hát igen, valóban gondok lehetnek, de szerintem jó esetben ez segítség lehet a fiataloknak, könnyebb a csapatba kerülni, és talán az akaratuk miatt csúcson maradunk, sőt ....Zsolti írta:Hát ha elmegy elég vékony lesz a csatársorunk..Villa meg Messi ok,de en Pedroban nem érzem azt az átütő erőt,Bojanban,meg Jeffrenben pedig főleg nem,és akkor még finoman fogalmaztam....lesz itt sírás-rívás még december fele,hogy miért kellett elengedni,van egy ilyen érzésem...
més que un club
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hát ha elmegy elég vékony lesz a csatársorunk..Villa meg Messi ok,de en Pedroban nem érzem azt az átütő erőt,Bojanban,meg Jeffrenben pedig főleg nem,és akkor még finoman fogalmaztam....lesz itt sírás-rívás még december fele,hogy miért kellett elengedni,van egy ilyen érzésem... 

- Barcaádám
- Capitá del Barça
azt se vágom hogy min vesztek össze Peppel?jól dolgozik azt mondja, de akkor miért nem beszél vele?
a vezetőség se akarta eladni állítólag..
a vezetőség se akarta eladni állítólag..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Ott van az igazság Mikaos és Capon írásaiban. Én is ezt fogalmaztam már meg párszor. Akármennyire is sajnálja mindenki, olvassa el azt a kettő hsz.-t. Bocs h kicsit off voltam.

- Barcaádám
- Capitá del Barça
szánalmas amit vele művelnek, nem tisztességes!!
Megkedvelte a klubot, próbálkozott jobban játszani, kezdte a gólokat is lőni, anno Pep kérésére igazolták.. most meg kidobják mint a macskát..
Csak abban reménykedem hogy nem bukunk rajta pénzt és vaki jön helyette...
Megkedvelte a klubot, próbálkozott jobban játszani, kezdte a gólokat is lőni, anno Pep kérésére igazolták.. most meg kidobják mint a macskát..
Csak abban reménykedem hogy nem bukunk rajta pénzt és vaki jön helyette...

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- senzu
- Entrenador del Barça
Csak én vagyok úgy ezzel a 24 órás gondolkodási idővel, hogy Pep 2 mondattal eldönthetné? Egyik az lenne, hogy 'maradj, szükségünk van rád', a másik meg 'sajnálom, de nem számolok veled az idény során'.
Vagy Pep ennyire félős?
Vagy Pep ennyire félős?