Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... azik/11571Bob_Marley írta:S kérdem én, hogy honnan veszitek ezeket a "sületlenségeket", hogy nem Pep nem beszél se Ibrával se XY-al!Ezt írja az újság???????Pont az a feladatuk, többek között a játékosnak és az edzőnek is, hogy ilyen csak a CSAPATRA tartozó dolgok véletlenül se szivárogjanak ki!Ami nagyon helyes
kivéve ha kölcsönbe megyHunter91 írta: +30(Ibráért) az már elég szép összeg.(51 millió)
.
Hunter91 írta:
+30(Ibráért) az már elég szép összeg.(51 millió)
Ebből bármilyen jó csatár kijön szerintem. pl: Pato,Torres,Agüero...
+30(Ibráért) az már elég szép összeg.(51 millió)S.Agüero írta:40 milliónk volt. De most Masche az volt 19 szóval van még 21 milliónk.Hunter91 írta:Most kb mennyi lóvé lehet a Barcánál?
Villa után 40 milliónk volt ha jól emlékszem,vagy Adriano után volt ez így?
az átigazolási időszak -26 milka, ha nem számoljuk Ibrát mégHunter91 írta:Most kb mennyi lóvé lehet a Barcánál?
40 milliónk volt. De most Masche az volt 19 szóval van még 21 milliónk.Hunter91 írta:Most kb mennyi lóvé lehet a Barcánál?
Inter ellen egyedül egy ember hiányzott csak, Iniesta. Mondjuk ő se, mert továbbmehettünk volna, ha a jogos gólunkat megadják. De ez mind1 is.menczel írta:Érkezett: Adriano, Villa, Mascherano
Távozott: Henry, Marquez, Csigrinszkij, Yaya Touré, Ibrahimovic
Akárhogy is nézem két emberrel kevesebb, és tavaly sem az volt a baj kulcskérdéseknél hogy vannak-e másodvonalbeli emberek akik néha hoznak egy jó teljesítményt, hanem hogy kellő pillanatokban (Inter elleni meccsek) a szükséges kreativitás hiányzott.
Csakhogy a 3 érkező ember szinte kivétel nélkül nagyon fontos igazolás, míg a távozók közül csak 2 számít igazi érvágásnak. Csigrinszkijt nem kell magyarázni, Henry keveset és gyengén játszott tavaly, Márquez meg szintén keveset. És azt sem szabad elfelejteni, hogy közben eltelt 1 év és a fiatalok (Fontás, JdS, Thiago) sokat fejlődtek.menczel írta:Érkezett: Adriano, Villa, Mascherano
Távozott: Henry, Marquez, Csigrinszkij, Yaya Touré, Ibrahimovic
Akárhogy is nézem két emberrel kevesebb, és tavaly sem az volt a baj kulcskérdéseknél hogy vannak-e másodvonalbeli emberek akik néha hoznak egy jó teljesítményt, hanem hogy kellő pillanatokban (Inter elleni meccsek) a szükséges kreativitás hiányzott.
Egyszerűbb lett volna nem elküldeni Ibrát... Pénzügyileg és sportszakmailag is jobban jártunk volna a megtartásával...Hunter91 írta:Pep nyilatkozta hogy még igazolni akarnak egy támadót,ha Ibra megy.
Szerinted van aki ne így fizetne?S.Agüero írta:
Az meg szerintem hülyeség, ha részletbe fizeti a Milan a pénzt Ibráért.
Akkor esélytelen bárkit is igazolni. Max Robinho-t, mert őt 20 körül el lehetne hozni.
Ha egyben odaad a Milan 30 v. 40 milliót akkor lesz miből költeni. Wink Smile
Összefoglalva: Ha a Milan egyben odaad 30 vagy 40 milliót, akkor lehet tapadni Torresre, esetleg Pato-ra.
Ha részletben adják akkor viszont Robinho-t lehetne megközelíteni.
De csak akkor igazolnak támadót, ha valami normális játékost találnak a piacon. És persze normális áron el tudják hozni.Hunter91 írta:Pep nyilatkozta hogy még igazolni akarnak egy támadót,ha Ibra megy.
Ez az idő elég kevésnek tűnik. Szerintem már tárgyalnak valakivel,hogy le tudjon zárulni a transzfer.
Eurobarca főoldalán, Pep nyilatkozatánál.Ezt a nyilatkozatot hol olvastad?
Talán Robinho?Hunter91 írta:Pep nyilatkozta hogy még igazolni akarnak egy támadót,ha Ibra megy.
Ez az idő elég kevésnek tűnik. Szerintem már tárgyalnak valakivel,hogy le tudjon zárulni a transzfer.
Ezt a nyilatkozatot hol olvastad?Hunter91 írta:Pep nyilatkozta hogy még igazolni akarnak egy támadót,ha Ibra megy.