2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Van abban valami, amit írsz és ami a véleményed, én nem tudom eldönteni, hogy ki hibázott, de azt tudom, hogy roszz a szám íze! Itt valami nagyon nem stimmel, mert abban viszont igazad van, hogy bármilyen személyisége van is egy játékosnak, egy edző dolga nem csak a csapat szerkezetének "megálmodása", taktika kidolgozása, hanem a pedagógia magasfokú alkalmazása különböző emberek, személyiségek együttműködtetése esetén, arccal a csapat lehető legeredményesebb szereplése felé.currahee írta:...
Pontosan. ezért mondom, hogy dühöngeni lehet, csak felesleges.lluisllach89 írta:Ez mondjuk egyértelmű sztem.Rivaldo11 írta:Mondjuk az érdekes, hogy egyszer sem olvastam olyan fejtegetést, ami azt taglalja, hogy az öltöző hangulata, a csapat egysége érdekében nem számít az, hogy mennyit bukunk egy játékoson...CSAK A CSAPAT SZÁMÍT!
Csak abba gondoljunk bele, mi lehetett a háttérben, ha még így is "megérte"meghúzni ezt a lépést? Mert nem biztos, hogy számolni nem tudó vezetők, és a magát Istennek képzelő Pep magánakciójáról van szó. Lehet hogy nem volt más megoldás. A Milan pedig kihasználta ezt.
Ezért írtam lentebb, hogy amíg nem tudunk igazi okokat, csak a találgatás marad.
Olyan szintű balhé lehetett ami titokban fog maradni, poénból nem engedünk Ibra árából cirka 40+ milliót.
Ez mondjuk egyértelmű sztem.Rivaldo11 írta:Mondjuk az érdekes, hogy egyszer sem olvastam olyan fejtegetést, ami azt taglalja, hogy az öltöző hangulata, a csapat egysége érdekében nem számít az, hogy mennyit bukunk egy játékoson...CSAK A CSAPAT SZÁMÍT!
Csak abba gondoljunk bele, mi lehetett a háttérben, ha még így is "megérte"meghúzni ezt a lépést? Mert nem biztos, hogy számolni nem tudó vezetők, és a magát Istennek képzelő Pep magánakciójáról van szó. Lehet hogy nem volt más megoldás. A Milan pedig kihasználta ezt.
Ezért írtam lentebb, hogy amíg nem tudunk igazi okokat, csak a találgatás marad.
huh...ez kemény, nem tudom, hogy te mit tudsz a kölcsönadási szerződésről de nem evidens ha kölcsön adjuk akkor nem fizettjük a bérét!!!!!!thierryhenry írta: 24 millát kapunk érte, az hogy nem mi áléjuk a fizetést, az nem számít.
nem nálunk játszik->nem mi fizetjük Ibrát.azt hittem ez evidens...
Ha ugy számolunk ahogy te, akkor ha 40 millioért ment volna el akkor szintén hozzáadhatod a fizetését amit megsporoltunk volna.detabarca írta:Végigolvastam a topicot és úgy mondom, hogy majdnem az egész topic az Epic Fail kategóriába tartozik! Félre ne értsetek én se látok szivárványokat a klub háza táján és nem nem értek egyet sok mindennel, ami az utóbbi 2 évben történt, DE!!!!
Szövegértésből, majdnem az egész társaság megbukott! Az itt hőbörgő emberek 99%-a annyit fogott fel az egész cikkből, hogy 24 millió Euró. Aki megértette a cikket azt is magával rántotta a birkaszellem és a lázadás lehetősége.
Miről is beszélek? IBRÁT NEM ADTUK EL!!!!! KÖLCSÖNBE MENT!
Magyarán idén 12 millió euró plusz, ha a Milan él a kivásárlási jogával, akkor jövőre +24 millió, összesen 36 millió. Utóbbi napokban mindenki azt szajkózta és még most is sok ilyen hsz-t láttam, hogy a 40 misi OK. A különbözet 4 misi. Ez lenne olyan botrányos?
Inkább egy olyan topicot kellett vna nyitni, ahol az átigazolási politikáról lehet vitatkozni, mert most mindenki Pepet meg Rosellt b*szkurálja egy olyan ügy kapcsán, aminek a tizedével sem vagyunk tisztában és soha nem is leszünk.
24 millát kapunk érte, az hogy nem mi áléjuk a fizetést, az nem számít.Végigolvastam a topicot és úgy mondom, hogy majdnem az egész topic az Epic Fail kategóriába tartozik! Félre ne értsetek én se látok szivárványokat a klub háza táján és nem nem értek egyet sok mindennel, ami az utóbbi 2 évben történt, DE!!!!
Szövegértésből, majdnem az egész társaság megbukott! Az itt hőbörgő emberek 99%-a annyit fogott fel az egész cikkből, hogy 24 millió Euró. Aki megértette a cikket azt is magával rántotta a birkaszellem és a lázadás lehetősége.
Magyarán idén 12 millió euró plusz, ha a Milan él a kivásárlási jogával, akkor jövőre +24 millió, összesen 36 millió. Utóbbi napokban mindenki azt szajkózta és még most is sok ilyen hsz-t láttam, hogy a 40 misi OK. A különbözet 4 misi. Ez lenne olyan botrányos?
Inkább egy olyan topicot kellett vna nyitni, ahol az átigazolási politikáról lehet vitatkozni, mert most mindenki Pepet meg Rosellt b*szkurálja egy olyan ügy kapcsán, aminek a tizedével sem vagyunk tisztában és soha nem is leszünk.
ha ezt nem tudod, akkor légyszíves ne hülyézd le az embereket, mert ez öngól lett...detabarca írta:Nem tanultam Fecoo, úgyhogy akkor légyszíves magyarázd el nekem hogy tisztában legyek vele és meg is fogom köszönni.
Azonban a ez a dolog nem változtat azon véleményemen, hogy az egész ügy háttere homályos és most csak bűnbakot keres mindenki, holott az egész átigazolási politika egyenlő a nagy 0-val és arról kéne beszélni, nem Ibráról.
JA JA igaz!!visca el barca írta:1. most mi van akkor ha a milan jovore nem fog élni az opciós jogával? ?
2. nem az a botrány h elment, hanem az h szinte semmi pénzt nem kaptunk érte, és nagyon nem is fogunk.
3. számomra a lgnagyobb botrány azonban az, hogy senki nem jön a helyére. bojan, pedro meg jeffren nagyon kevés lesz előre.
4. pep kicsit Isteneset játszik, rá kellene szolni.
detabarca írta:Végigolvastam a topicot és úgy mondom, hogy majdnem az egész topic az Epic Fail kategóriába tartozik! Félre ne értsetek én se látok szivárványokat a klub háza táján és nem nem értek egyet sok mindennel, ami az utóbbi 2 évben történt, DE!!!!
Az ügynököt nem írtam helyesen...Am meg a mondandóm lényege,hogy nem kell nekünk egy ügynök,hogy hülyét csináljon,lebarmolja Pep-et meg a vezetőséget,megcsinálják ők maguk is...Charlie írta:Mit akartál mondani? Nem értem a válaszod.
C.
Így van.ronaldinho89 írta:Azért annyira nem kell még temetni itt mindent. Tény hogy ennél gázabbul nem is oldhattuk volna meg( max ha még kevesebbért adjuk el Ibrat) de maradt még a csapatban köhm. jó pár világsztár, világbajnok, legjobb játékos stb. szóval ha egységesek tudunk maradni ezzel a kerettel is lehet nyerni dolgokat. én bízok benne. a vezetőségnek meg el kell gondolkodni egy két dolgon, és sajnos Pepnek is.