currahee írta:...
Van abban valami, amit írsz és ami a véleményed, én nem tudom eldönteni, hogy ki hibázott, de azt tudom, hogy roszz a szám íze! Itt valami nagyon nem stimmel, mert abban viszont igazad van, hogy bármilyen személyisége van is egy játékosnak, egy edző dolga nem csak a csapat szerkezetének "megálmodása", taktika kidolgozása, hanem a pedagógia magasfokú alkalmazása különböző emberek, személyiségek együttműködtetése esetén, arccal a csapat lehető legeredményesebb szereplése felé.
Azt gondolom, Ibra nagyon különleges személyiség, le lehet bunkózni, parasztozni, biztosan nem egy "bólogató jános", de "nálunk" nagyon is visszavett az arcából, és még így sem tudott mit kezdeni vele Pep. (ezek szerint)
Jelen esetben Guardiolát mindenképpen hibásnak érzem a történtekben, de a ráeső rész nagyságát már nem tudom megítélni.
A csapat szerintem nem lesz gyengébb Ibra távozásával, inkább a taktikai repertoár lesz szűkebb, mert Adriano érkeztével jött egy olyan játékos, aki tud beadni.

(bocs Dani, de egyelőre ez a kijelentés megállja a helyét)
Nagyjából ennyi a véleményem, én is kíváncsi lettem volna a svéd második évére, de ezt már nem tudom meg.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano