Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos elszóltad magad 0-1Zolio írta:Auxerre - Real Madrid 0:0![]()
Érdekes, hogy senki nem említette még...azért ne maradjon ki. Még 9 perc!
meg a holland,meg a spanyol meg ahol épp játszik!Lionel85 írta:Neki az olasz foci való. Ennyi.
Ilyenkor sajnálom hogy eladtuk Ibrát...ab1daL írta:Ibrakadabra.![]()
kezdem azt gondolni, hogy nálunk nem Ibrával volt a gond, hanem az eddzői stábbal, hogy nem tudták kihozni belőle a legjobbatab1daL írta:Ibrakadabra.![]()
ÁMEN!ozsimiki írta:HAJRÁ AJAX!!!
remélem vhogy meglepik a Milánt, nem mellesleg Ibra "haza"tér, igazából itt lett híres játékos.
Nem ezt mondtam.zsuni írta:legyen már a szolnoki szertáros a hibás, mert a loki jollakottan semmit sem mutatva játszik egy europa liga meccsenHa a többi csapat is normális lenne a magyar bajnokságban,akkor a Lokinak is könnyebb dolga lenne,hiszen rá lenne erőltetve,hogy még jobban játszanak. Most őszintén,kitől kell rettegnie a lokinak hosszútávon?
legyen már a szolnoki szertáros a hibás, mert a loki jollakottan semmit sem mutatva játszik egy europa liga meccsenHa a többi csapat is normális lenne a magyar bajnokságban,akkor a Lokinak is könnyebb dolga lenne,hiszen rá lenne erőltetve,hogy még jobban játszanak. Most őszintén,kitől kell rettegnie a lokinak hosszútávon?
Rivaldo11 írta:Egyelőre annak kell örülni-és legyen ez a mérce is egy darabig-hogy legalább a csoportkörös szereplés megvan. Elsőként legyen ebből rendszer-az már csodaszép lenne, ha 2 csapatunk jutna el az euroliga csoportkörig-majd ezek után lesz érdemes tovább ábrándozni. Csúnya az ötös, de nincs tragédia.
Nem ez a lényeg, hanem, hogy ott vannak. Jövőre, ha más lesz ott, akkor ő érdemli meg a dicséretet. A magyar foci gyengeségéről nem egy-egy játékos, vagy egy-egy csapat tehetsenzu írta:Ha tavaly is így játszott volna a Loki mint most, nem hogy a bajnokságot nem nyerte volna meg, az első háromba nem jutottak volna be...Kalap1988 írta:Ne bántsátok már a Lokit! Milyen alapon, tehetnek ők róla, hogy ennyit tudnak? Tudom én, hogy gyengék és látom is, de a magyar bajnokság színvonala nulla, mindenki. Ők legalább a gyengék közül ott vannak. A többi gyenge miért nincs ott? Mert még gyengébbek. Semmi erkölcsi alapunk nincs a Lokit támadni.
Remélem ez idén meg fog történni, és a bundás Loki jó ideig távol marad a nemzetközi porondtól.
Ha tavaly is így játszott volna a Loki mint most, nem hogy a bajnokságot nem nyerte volna meg, az első háromba nem jutottak volna be...Kalap1988 írta:Ne bántsátok már a Lokit! Milyen alapon, tehetnek ők róla, hogy ennyit tudnak? Tudom én, hogy gyengék és látom is, de a magyar bajnokság színvonala nulla, mindenki. Ők legalább a gyengék közül ott vannak. A többi gyenge miért nincs ott? Mert még gyengébbek. Semmi erkölcsi alapunk nincs a Lokit támadni.
Persze az sokkal jobb, ha 20 évig nincs egy rohadt nemzetközi meccs...Perrero írta:köszönjük, hogy rajtunk röhög európaKatalán88 írta:Akkor nem kell kimenni a meccsre!zsuni írta:az hogy barátságosak a jegyárak, túlzó. ezért a lokinak kellett volna fizetni nekem, hogy menjek ki. ekkora semmit rég nem láttam, motiválatlan, [auto_cenzúra] taktikával nem lehet mit kezdeni. az meg hogy labdakezelést nem oktatnak, több mint szánalmas. ez a loki annyira szerethető, mint egy viziló által készített vacsora.
Érdekes, hogy egyesek nem veszik észre, hogy ez a Harkiv nem egy Paks szintű csapat!Rohadt erősek, a góljaikból lelehet szűrni, és a bajnokságuk is elég magas színvonalú! A jegyárakkal meg semmi gond sincs.
Ja és szívesen, hogy újra elhoztuk Európát!