Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Silvanus írta:PláneBoogess írta:Én se maradtam.![]()
Őőőőő illetve
![]()
Még egy ilyen szöveg és a te fejeden fűrészelem el a következő tönkötbarcafan írta:teeee favágó![]()
![]()
![]()
![]()
Ez elég valószínű, mivel velem ütközött:D Edzés végén azt mondta már jól van. Remélem nem csak a férfiúi büszkeség beszélt belőlebarcafan írta:asszem lesérült csepelen az egyik szombaton, lehet, h a 2 dolognak nincs köze egymáshozRonaldinho 17 írta:Pali meg Gergő miért nem jönGergő már múltkor sem volt,pedig szükségünk van rájuk!
A Móricz Zsigmond körtértől 3-as busszal mész - és a József Attila utcánál kell leszállni. Kb 20 méter móúlva jobbra van a Promontor u. Azon kell felfelé menni viszonylag sokat (5 perc séta). Megy föl valami busz is (asszem a 150-es), de annak nem ismerem az útvonalát....barcafan írta:paffnekem ma dupla matekom volt és nem vettem észre...
ez tényleg gyanus. a batthyány tér környékéröl hogy jutok oda a budafoki helyre
![]()
![]()
Két választásod van: vagy megbeszélsz valakikkel találkozót a csepeli suli elött, és elvisznek, vagy odajösz a Fehérvári úti arénába 13.30-ra kb. és akkor majd én viszlek oda!!! BKV-val foggalmam sincs!barcafan írta:paffnekem ma dupla matekom volt és nem vettem észre...
ez tényleg gyanus. a batthyány tér környékéröl hogy jutok oda a budafoki helyre
![]()
![]()
Silvanus írta:Szia Dodo!Dodo18 írta:Hellosztok!
Szeretném veletek közülni, hogy mi úgy néz ki kiegészültünk a Real csapatával, mert kevesen voltunk, és a végére már hullák lettünk volna. Így az Inter és a Real csapata végülis egy csapatot fog alkotni.
Azt majd megbeszéljük, hogy fog történni ez, lehet arról szó, hogy vegyes Inter és Real csapat lesz, vagy pedig játszotok a Real ellen, és az Inter ellen is a másfél óra alatt. A többi marad minden, azaz 14:30-tól 16:00-ig és 9000 ft.
Üdv, Dodo!
Épp ma olvasgattam erre-arra, és látom, hogy ti összehívtatok 'szinte mindenkit' (Real-t, Milan-t, minket) szombatra!?... Ez jó, kell is a gyakorlás, NAGY LESZ A TÉT!!!![]()
Részemről semmi gond, tulajdonképpen mindegy ki ellen játszunk, a lényeg a felkészülés! Jövő héten már mindez élesbe megy! Azért remélem mostanra már jobban összeálltatok, mert az előző két tornán nem voltatok túl acélosak?!...
Üdv neked:
Silvanus
Szia Dodo!Dodo18 írta:Hellosztok!
Szeretném veletek közülni, hogy mi úgy néz ki kiegészültünk a Real csapatával, mert kevesen voltunk, és a végére már hullák lettünk volna. Így az Inter és a Real csapata végülis egy csapatot fog alkotni.
Azt majd megbeszéljük, hogy fog történni ez, lehet arról szó, hogy vegyes Inter és Real csapat lesz, vagy pedig játszotok a Real ellen, és az Inter ellen is a másfél óra alatt. A többi marad minden, azaz 14:30-tól 16:00-ig és 9000 ft.
Üdv, Dodo!