2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kitfisto írta:6-kor kell kelnem.Van 45 percem még lezuhanyoni rendbeszedni magam,reggeleizni.És még tekerve majd megtom nézni a vidit.Kicsit messsze van az iskola 7-30-ra megbeérek.a suliba.
mért nem kelsz fel másfél órával hamarabb?Kitfisto írta:van sulim.Csak reggel van egy félórám és azalatt tekerve megnézem.Badi írta:akinek nincs suli annak könnyű..Kitfisto írta:nem baj.Én felvetetem Apukámmal aztán reggel megnézem.
Ennyit arról, hogy az offolásokat törölni kell... Na mindegy, ez nem az én saram...Badi írta:Miért ne viselkedjek tizenévesként ha egyszar az vagyok?! Nem vagyok felnőtt akkor miért akarjak mindenáron az lenni?! Hogy olyan legyek mint te? hogy mindennel bajom legyen? kösz nem
Lehet, h már tényleg iskolába jársz. Csak éppenséggel az a gáz, h ez a hszeiden nm nagyon látszik meg.Kitfisto írta:Látod vez egy milyen értelmes megnyílvánulás volt.Vicces ember vagy.Nem tudtam hogy a /. osztályt nagycsoportnak hívják már.barcafan írta:jah, nagycsoportba még nem kell úgy sietni...
Látod vez egy milyen értelmes megnyílvánulás volt.Vicces ember vagy.Nem tudtam hogy a /. osztályt nagycsoportnak hívják már.barcafan írta:jah, nagycsoportba még nem kell úgy sietni...
van sulim.Csak reggel van egy félórám és azalatt tekerve megnézem.Badi írta:akinek nincs suli annak könnyű..Kitfisto írta:nem baj.Én felvetetem Apukámmal aztán reggel megnézem.
akinek nincs suli annak könnyű..Kitfisto írta:nem baj.Én felvetetem Apukámmal aztán reggel megnézem.
20:45retek írta:De a meccs valójában mikor kezdődik?
megint egy nap hulla fáradtan a suliban...Badi írta:Jövő hét szerda
ÚJ 22:45 Labdarúgás. Barcelona-Valencia, spanyol bajnokság, 4. forduló (mai)
.....