Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Könyörgöm halhassatok Fecooo-ra, már egy ideje így vagyok én is!Fecooo írta:egyébként ede rendes hozzánk, mert a sok piramissal már összegyűlik amúgy is a BANánhoz szükséges törölt hsz
így a fikázása már csak hab a tortán...
én ezért is fejeztem be a piramist.. nem akarom h bannoljanakFecooo írta:egyébként ede rendes hozzánk, mert a sok piramissal már összegyűlik amúgy is a BANánhoz szükséges törölt hsz
így a fikázása már csak hab a tortán...
Ebből a dologból úgy látom nem lett semmi...Fecooo írta:már magam is unom ezt, de utoljára rákérdezek még:
nem lehetne csinálni vmit ezzel az ede72 nevezetűvel? egyszerűen "ez" már csak olyankor jelenik meg a fórumon, ha Bojan a pályán van és teleokádja a fórumot az ő fikázásával...
látom magam is, h nem megy Bojannak, de azért már túlzás...
Megtettem a megfelelő lépéseket nyugi.![]()
B.
ezt rossz topicba írtad. nem a forumosba,hanem az eurobarcásba kell,de nem kellxabi75 írta:Egy észrevétel: nem ártana frissíteni a játékoskeretek menüpontot, mert az még a tavalyi...
Azért valamennyire csak kibírod, hogy 4 órával eltérő az írásod.Lionel85 írta:Úgy nézem megint meghülyült a fórum dátumok terén, legalábbis nálam. Az előbb írtam egy hsz-t, de délután 14-nek dátumozta. Most 19 óra 55 perc van...
Valamit ki kéne találnia a kedves tulajdonosoknak, mert ez így élvezhetetlen!
Most már vanfootwork írta: a modiktol kérdezném: semmi dolguk nincs??
ha szellemi szint alapján kell őket elhelyezni az evolúciós létrán,akkor azt mondom a szaporodásra h osztódnakLionel85 írta:Ezek honnan jönnek? Hol szaporodnak? Mivel táplálkoznak? Sosem fogynak el? Jó lenne őket hermetikusan elzárni!
Az, hogy akkor a weboldalra miért volt 20:45 feltűntve ?Andris írta:Én nem értem hogy mi a problémátok.
20.45kor kezdődik minden rendes BL meccs, a távoli orosz meccseket pedig mindig 19.30kor kezdik. Ez soksok éve így van.