Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hat ha nem lehet, akkor semmi...Leomessi14 írta:De o a Barca Athleticre gondolt.Lionel85 írta:Először írsz egy levelet Rosellnek, hogy nem vagy megelégedve Guardiola munkájával. Nyomós érv kell, mert nem biztos, hogy elfogadja. Aztán vársz két hetet és ha visszahív akkor örülhetsz, mert nyélbe ütitek az igazolást. Ha nem, akkor marad más csapat. Ne feledd, sose add fel.kmarcel írta:egy kerdesem van... hogyan tom iranyitani a barca at. mert, ahogy mar elotte irtam, naon rosszul allnak, hatha tok vmit tenni...
elore is thx!!!!Amugy szerintem nem lehet iranyitani,vagy probald meg a 2. ligat valasztani hatha benne lesznek....
asszem rosszul fogalmaztam... szal az van, h most barcaval kezdtem a szezont, meg mar lassan a vegere is erek, csak a barca B naon rosszul nyomja es ott hogyan tudnam iranyitani a csapatot, vagy vmennyire befolyasolni, h jobban menjenek a dolgok, mert uccsok a masodosztalyban.. :sLionel85 írta:Először írsz egy levelet Rosellnek, hogy nem vagy megelégedve Guardiola munkájával. Nyomós érv kell, mert nem biztos, hogy elfogadja. Aztán vársz két hetet és ha visszahív akkor örülhetsz, mert nyélbe ütitek az igazolást. Ha nem, akkor marad más csapat. Ne feledd, sose add fel.kmarcel írta:egy kerdesem van... hogyan tom iranyitani a barca at. mert, ahogy mar elotte irtam, naon rosszul allnak, hatha tok vmit tenni...
elore is thx!!!!
De o a Barca Athleticre gondolt.Lionel85 írta:Először írsz egy levelet Rosellnek, hogy nem vagy megelégedve Guardiola munkájával. Nyomós érv kell, mert nem biztos, hogy elfogadja. Aztán vársz két hetet és ha visszahív akkor örülhetsz, mert nyélbe ütitek az igazolást. Ha nem, akkor marad más csapat. Ne feledd, sose add fel.kmarcel írta:egy kerdesem van... hogyan tom iranyitani a barca at. mert, ahogy mar elotte irtam, naon rosszul allnak, hatha tok vmit tenni...
elore is thx!!!!
Először írsz egy levelet Rosellnek, hogy nem vagy megelégedve Guardiola munkájával. Nyomós érv kell, mert nem biztos, hogy elfogadja. Aztán vársz két hetet és ha visszahív akkor örülhetsz, mert nyélbe ütitek az igazolást. Ha nem, akkor marad más csapat. Ne feledd, sose add fel.kmarcel írta:egy kerdesem van... hogyan tom iranyitani a barca at. mert, ahogy mar elotte irtam, naon rosszul allnak, hatha tok vmit tenni...
elore is thx!!!!
Crouch-ot már ingyen is adnám, csak vigye el valaki, de kakkantanak rá is ,és Keane-re isVictor_Valdes írta:Reális áron áruld, az értékük alatt kicsit, ( többséget ) különben nem igen fognak szaladni utánuk.sjay írta:Baromi idegesítő a játékban, hogy nem akarják megvenni a listán lévő játékosaim..
Egyébként a Patch mit javít pontosan?
Reális áron áruld, az értékük alatt kicsit, ( többséget ) különben nem igen fognak szaladni utánuk.sjay írta:Baromi idegesítő a játékban, hogy nem akarják megvenni a listán lévő játékosaim..
kicsit széthúzná a fórumot, úgyhogy csak: http://www.footballmanager.com/news/4648sjay írta:Baromi idegesítő a játékban, hogy nem akarják megvenni a listán lévő játékosaim..
Én se vártam addig... orosszal toltam, amikor kijött a peccs akkor szedtem le.sjd írta:reloaded-del az a baj h későn teszi fel. Mondjuk a megjelenés napjánVictor_Valdes írta:leszedsz egy reloaded verziót, 1 óra alatt, és nem kell crack.![]()
Addig meg nem tudtam várni
reloaded-del az a baj h későn teszi fel. Mondjuk a megjelenés napjánVictor_Valdes írta:leszedsz egy reloaded verziót, 1 óra alatt, és nem kell crack.
Onnan szedtem, van.messideco írta:Az is jó ötlet. A kalózöbölben remélem van elszórva alkalmas...
Hát igen, kell néha az öreg c.Victor_Valdes írta:Akkor te ember vagy.Rengeteg ember közül egynek sem sikerült, elárulod a titkod?
ARMADA nem ruszki (amúgy a cracket lengyel oldalról szerváltam, mindenesetre most már tudom, hogy van a letöltés lengyelül)Victor_Valdes írta:jó crack-el könnyű. anélkül már nem megy a ruszki verziótokkal mii???!!![]()
![]()
Armadával is működik csak kell cracktorrestoni írta: Legalábbis én megoldottam a "problémát" szovjet verziót bitorolva.
De nem minden igaz.Victor_Valdes írta:Én! Reloaded verzióval működik csak ha minden igaz.messideco írta:Ideje kipróbálni a legelső patchet. Valaki már használja-e?
Előre szólok rohadt unalmas lesz... alig van meccs, valami klubcsapatot is válassz mellé.messideco írta:Jól van
nemsokára, talán holnap belefogok Argentína vagy Franciao. vezetésébe. Még csak egy jó taktika, és induljon a banzáj!