Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Múltkor pont belegondoltam, hogy milyen hihetetlen nagy szerencsénk van, hogy pont ebben a korban élünk, de még ami a legnagyobb véletlen, hogy a Barcának szurkolunk. Lehettünk volna mi akármelyik másik csapatnak a szimpatizánsai, de x évvel ezelőtt a sors azt akarta hogy mi a Barcának szurkoljunk. Így olyan élményekben részesülhetünk, ami nagy valószinűséggel a többi csapat szurkolóinak egész életében nem fog megadatni. Ilyen például a triplázás, de jobbat mondok: a 100%-os idény. Ezek mellett egyetlen egy olyan bajnoki meccs sincs, amit a világ 82 országában közvetítenének. Lehet itt Everton-Pool, MU-Pool, MU-Chelsea, Milan-Inter, és sorolhatnám még a nagy riválisok egymás elleni meccseit. Az El Clasico mindegyik felett áll. És nekünk, akik ebben a korban élünk, megadatott, hogy lássuk a madridi 2-6-ot, és a barcelonai teljes megalázást, az 5-0-t. És micsoda játékkal te jó Isten...Volt nagyon sok nagyszerű labdarúgó a régmúltban is, mint Pelé, Maradona, Cruyff, Van Basten, Platini, Puskás, Di Stefano, Kubala, Kocsis, stb, de korunknál fogva őket nem láthattuk. Viszont hála Istennek nálunk játszik egy olyan ember, akinek minden esélye megvan arra, hogy a fent említett nagyszerű labdarúgók közé emelkedjen. Illetve nálunk játszott egy másik, akinek megvolt az esélye, de nem élt vele. Viszont akkor is láthattuk játszani. A mi szeretett csapatunk játsza a legszebb focit egész Európában. A mi szeretett csapatunk nem állt be a sorba, és nem kezdett el védekezni, mint a többiek. A mi szeretett csapatunk már nagyon nagyon régóta hű a stílusához, pedig ezidő alatt a foci rengeteget változott.VictorValdes19 írta:Így van! Nagyon, de nagyon hálásak lehetünk, hogy láthatjuk ezt a csapatot játszani. S azért a Rijkaard-féle csapat se volt piskóta. Van olyan szurkoló aki 10-20 évet vár arra, hogy ilyen sikeresen (s szépen) játsszon a csapata, mi meg 6 éven belül, két ilyen csodálatos gárdát is láthat(t)unk.S.Agüero írta:Köszönöm az Istennek, hogy láthattam a világ legjobb csapatát gyerekként és majd, hogy ezt mondhassam az unokáimnak, hogy én láttam Messit, az 5-0-t és a 6-2-t.
Ezeket meg kell becsülni mert ilyet nem sokszor látunk, h 5-0ra nyer a Barca a Real ellen.
Hihetetlen volt ez a tegnapi meccs... szerintem ilyen szép hétfőm még sosem volt..![]()
Visca el BARCA !!!
kas7as írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ak-2054766
Vajon nem akart resztvenni a meszarlasban, amit Murinnyo megrendelt?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem mintha eddig játszott volna....Tocy írta:Mourinhoval ilyet nem lehet tenni...ha tényleg ez volt a vita tárgya, akkor nem hiszem, h Diarra játszani fog már idén...kas7as írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ak-2054766
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mourinhoval ilyet nem lehet tenni...ha tényleg ez volt a vita tárgya, akkor nem hiszem, h Diarra játszani fog már idén...kas7as írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ak-2054766
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jó lett, gratKrojf írta:Megnéztem ám én is a meccset
És hallottam egy iszonyatos reccset,
Mikor a Madrid vára zajosan ledőlt
És Mourinho terve látványosan bedőlt.
Ez az este újfent mutatja,
Hogy a Barca a tökélyt kutatja.
Látható, hogy ők adják a krémet,
Mitől most a Madrid látott borzongató rémet.
Xavi ügyesen kezdte a thrillert,
Pedro folytatta, mert hozta a killert,
Villa halálosan, kétszer döfött,
Jeffrén mutatta, hogy helye van a sztárok között.
Most nagyon bonyolult az én életem,
De a Barca telelökte minden vérerem!
Köszönöm Nektek ezt a csodás gálát,
Nem tudom szavakba önteni most a hálát!!!
K.
Abszolút adom,ezeket nagyon kell becsülni,mert nem sok ilyen van.S.Agüero írta:Köszönöm az Istennek, hogy láthattam a világ legjobb csapatát gyerekként és majd, hogy ezt mondhassam az unokáimnak, hogy én láttam Messit, az 5-0-t és a 6-2-t.
Ezeket meg kell becsülni mert ilyet nem sokszor látunk, h 5-0ra nyer a Barca a Real ellen.
Így van! Nagyon, de nagyon hálásak lehetünk, hogy láthatjuk ezt a csapatot játszani. S azért a Rijkaard-féle csapat se volt piskóta. Van olyan szurkoló aki 10-20 évet vár arra, hogy ilyen sikeresen (s szépen) játsszon a csapata, mi meg 6 éven belül, két ilyen csodálatos gárdát is láthat(t)unk.S.Agüero írta:Köszönöm az Istennek, hogy láthattam a világ legjobb csapatát gyerekként és majd, hogy ezt mondhassam az unokáimnak, hogy én láttam Messit, az 5-0-t és a 6-2-t.
levproff írta:Igen tényleg nagy győzelem még hozzá nagy betűs GYŐZELEM!Boixos írta:...
BARCA!!!BARCA!!!BARCAAAAAAAA!!!!!!![]()
Feledhetetlen este, nincs értelme elemezni a meccset, megsemmisítés volt a javából. Még pár napig biztos eufórikus állapotba leszek jópár Barca szurkolóval egyetembe.
Egyébként az aláírásodat is frissítheted.![]()
T'estimo BARCA![]()
![]()
Igen tényleg nagy győzelem még hozzá nagy betűs GYŐZELEM!Boixos írta:áhhh, még mindig nem találok szavakat!!!
ez megdöbbentő, fantasztikus, csodálatos volt!
abban biztos voltam, h megverjük őket, de ilyen alázásra azért nem számítottam, vagy csak a lehető legszebb futballról szóló álmaimban... és bejött!!!!!![]()
![]()
![]()
ÚGY JÁTSZOTTUNK AZ EDZŐKIRÁLY MURINNYÓVAL, PLUSZ A VILÁG EGYIK LEGJOBBJÁNAK MONDOTT C RONALDÓVAL ÉS MÉG EGY RAKAT MILLIÓBA KERÜLT JÁTÉKOSSAL FELÁLLT MADRIDDAL, MINT A FELNŐTTEK A NAGYONKISGYEREKEKKEL.
nekem ennyi elég is, nem is szeretnék ehhez többet hozzáfűzni.
kérem, kapcsolja ki.
BARCA!!!BARCA!!!BARCAAAAAAAA!!!!!!
Tudod mi a durva? Az a több mint 5000 komment fél nap alatt....Bob_Marley írta:http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 3/bar_rma/
rákatt nevekre és stat!
Mourinho már nyilatkozott a Marcanak, s a címlap se gyenge!Hihetetlen, hihetetlen hihetetlen hihetetlen hihetetlen
Erről jut eszembe! A műsor végét alig tudta Matuz Krisztián levezényelni, annyira röhögött.Enjoy írta:Fel tudná valaki tölteni a tegnapi meccset, ill. meccs előtti-utáni studió beszélgetéseket?
Közben találtam linket-linkeket, akit érdekel írjon Privátot, mert ezen linkek terjesztését tiltja a fórum szabályzatbarcafan0911 írta:A madridistán talán majd megtalálod.Enjoy írta:Sziasztok!
Győrben 30-40-en néztük kivetítőn a tegnapi 5-0-ás El Clásico-t.
Többségben madridisták voltak, szóval hatalmas hangulat volt
LENNE EGY HATALMAS KÉRÉSEM!
Fel tudná valaki tölteni a tegnapi meccset, ill. meccs előtti-utáni studió beszélgetéseket? Azokról lemaradtam, mert mentünk ünnepelni!
-
Krojf Te művész
A madridistán talán majd megtalálod.Enjoy írta:Sziasztok!
Győrben 30-40-en néztük kivetítőn a tegnapi 5-0-ás El Clásico-t.
Többségben madridisták voltak, szóval hatalmas hangulat volt
LENNE EGY HATALMAS KÉRÉSEM!
Fel tudná valaki tölteni a tegnapi meccset, ill. meccs előtti-utáni studió beszélgetéseket? Azokról lemaradtam, mert mentünk ünnepelni!
-
Krojf Te művész
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 3/bar_rma/ronaldinho89 írta:Tud valaki olyan oldalt ahol részletes statisztika van a meccsrol? passzok összesítve, egyénekre lebontva, hibás passzok, szal minden. megköszönném. ( hatalmas meccs volt, nem is tudom talán ez jobban tetszett mint a 2-6
Alap.ab1daL írta:Esetleg Horti Gáborral a Sportklubon?ziipp írta:Vissza fogom nézni párszor.:D