Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát így járt,majd legközelebb meggondolja mikor tapsikolBoixos írta:pontosan így volt. más kérdés, h amikor vívtak a bellettivel, 50-50% esély volt, h befelé fújjon a bíró. kifelé fújt, ezen akadt ki a gyerek.Charlie írta:De gondolom villant a sárga,és azután tapsolta meg,és úgy adta neki a másodikat!Akkor teljesen megérdemelt.
Vagy nem így volt?
C.
pontosan így volt. más kérdés, h amikor vívtak a bellettivel, 50-50% esély volt, h befelé fújjon a bíró. kifelé fújt, ezen akadt ki a gyerek.Charlie írta:De gondolom villant a sárga,és azután tapsolta meg,és úgy adta neki a másodikat!Akkor teljesen megérdemelt.
Vagy nem így volt?
C.
A biro nem szolhatunk semmit, ha minden ilyen lap akkor Pippo Inzaghi vagy Ronaldinho sem huzna sokaig a palyan .Charlie írta:Tapsolásért állították ki?Azért alap mert a bírók nem tűrik a gúnyolódást,nem 1 ilyen eset volt már.Ronaldinho 17 írta:Megőrültem amikor Eto'o kihagyta a büntetőt,de aztán Oliveira a jelenleg igencsak népszerű tapsolással segített nekünk,emberelőnyben ez a realitás,lényeg hogy nyertünk,és remélem elindulunk felfeleFORCA BARCA
C.
Tapsolásért állították ki?Azért alap mert a bírók nem tűrik a gúnyolódást,nem 1 ilyen eset volt már.Ronaldinho 17 írta:Megőrültem amikor Eto'o kihagyta a büntetőt,de aztán Oliveira a jelenleg igencsak népszerű tapsolással segített nekünk,emberelőnyben ez a realitás,lényeg hogy nyertünk,és remélem elindulunk felfeleFORCA BARCA
Lehet h ezt a bl topicba kéne de én azt halottam h nem tudtak megállapodni a szerződés hosszabbítás ügyében és azért egyből szabadlistára tették szal ha ez igaz akkor nem fog játszani.Boixos írta:iaquinta nagy fasírtban van az elnökséggel, de sztem hülyék lennének nem nevezni.
ilyen a szúrkol,ha megy a játék, és eredeményes a csapat,akkor mindenki dícséri a csapatot,de ha gondok vannak,és nem jönnek az erdmények akkor mindenki ideges,de ezzel nincs semmi bajtotobike írta:Na most szidjátok bazzeg itt van nesztek egyetek mi a túrót kell szídni de amikó a ronaldinho katasztrófálisan játszik akkor azt mindenki dícséri