Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először kepfeltoltes-en vt, de azt nem is akarta berakni a fórum ,így az ava készítője átrakta kepkezelo-be. Tehát nem kepfeltoltes felől fúj a szél...messideco írta:Szerintem kepfelotltes.hu-ra töltötted fel, az szokta kivenni általában a képeket, és írni egy nagy hibaüzenetet...
Nemrégiben már kért valaki ilyet, természetesen hiába csináltam mert meg is feledkezett róla...bence-barca írta:Köszi szépen!MessiFan írta: Megpróbáltam de Piquérről nem találtam jobb rendert..
Szerintem nem lett annyira rossz.
Vihetem? :O (Nagyon nagyon tetszik!fanbarca írta:
a V1 nincs nagyobba ?:D
Ha az nem lenne ott akkor elég egyszerű és színtelen lenne.detabarca írta:A kevesebb néha több. Sztem nem kéne Ini mögé az a fénycsóva, de ettől eltekintve sztem nagyon tetszetős. Hamar le fognak rá csapnifanbarca írta:
![]()
A kevesebb néha több. Sztem nem kéne Ini mögé az a fénycsóva, de ettől eltekintve sztem nagyon tetszetős. Hamar le fognak rá csapnifanbarca írta:
![]()
Ez nagyon bejön! Grat!messideco írta:Kifejezetten ozsimikinek
Elég minimalist, de szép. Viszont nekem elviszi a figyelmem a két szélén a fehér fény.davidvilla77 írta:Most egy ilyen:
![]()
![]()
Sztem még jobb lenne, ha nem lenne Messi mögött az a "zöldség". De én csak kritizálok, nem feltétlenül kell komolyan venni!MessiFan írta: Megpróbáltam de Piquérről nem találtam jobb rendert..
Köszi szépen!MessiFan írta: Megpróbáltam de Piquérről nem találtam jobb rendert..
nekem tetszik,gratdavidvilla77 írta:Most egy ilyen:
![]()
![]()
Megpróbáltam de Piquérről nem találtam jobb rendert..bence-barca írta:Valaki?bence-barca írta:Egy olyan sig-et szeretnék kérni, ha nem baj, amin Pique-Xavi-Messi hármas van, háttér inkább világosabb legyen, de ha sötét az sem baj. Gondoltam háttérszínnek kéket, narancsos árnyalatokat, de nem muszáj ezeknek a színeknek lenni, aki csinálja az látja először milyen színek illenek rá
szerk.: Kb akkora legyen, mint a mostani![]()
Ez nagyon,de nagyon jó!davidvilla77 írta:Most egy ilyen:
![]()
![]()
Valaki?bence-barca írta:Egy olyan sig-et szeretnék kérni, ha nem baj, amin Pique-Xavi-Messi hármas van, háttér inkább világosabb legyen, de ha sötét az sem baj. Gondoltam háttérszínnek kéket, narancsos árnyalatokat, de nem muszáj ezeknek a színeknek lenni, aki csinálja az látja először milyen színek illenek rá
szerk.: Kb akkora legyen, mint a mostani