Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyira borzasztóan sok kép nincs róla a neten úgyhogy ha találsz jobbat akkor csinálok arról is 1-etbence-barca írta:A kép sztem nem nagyon előnyös Lucho-ról, vmi jobb képet kellett volna beraknod
A kép sztem nem nagyon előnyös Lucho-ról, vmi jobb képet kellett volna beraknodMessiFan írta:Készítettem egy új siget:
V1:![]()
KöszMrPiedone írta: Ez nagyon király!
Ez nagyon király!Rataccess írta: Butítás előtt:
Butítás után:
Uhh ez nagyon adjaronaldinho89 írta:
széépronaldinho89 írta:
Uhhh nagyon nagyon jó lett, vitte már valaki? *-*davidvilla77 írta:az x faktor győztese:
![]()
![]()
![]()
Na hát ere én nem gondoltam, de akkor ez okozza a gondot. Értetlenül álltam a dolog előtt, mert nem szoktam elsiklani ilyen felett.Rataccess írta: Mint előbb említettem nekem is feltűnt a zajosság, és nem értettem a dolgot, mert nem jellemző Kidb műveire... Aztán rájöttem az okra: ilyen zaj akkor szokott megjelenni, ha "butítva" van a kép. Valószínű a képfeltöltő ahova Kidb most tette automatikusan butítja a képeket helytakarékossági okokból.
Asszem látszik a különbség (főleg a betűk fölött, illetve Rivaldo fejétől balra látszik a minőségcsökkenés okozta zaj)
Hűű, hát ez a rikító rózsaszín nem nyerő nálamMessiFan írta: Csináltam 1 új siget:
V1:
V2:
V3:
Látszik bizaRataccess írta:Butítás előtt:
Butítás után:
Asszem látszik a különbség
Hát ez meg már ízlés kérdése, Neked a sárgás színek jönnek be, ez vanMessiFan írta: Nem feltétlen kell az ötvenes években játszania ahhoz hogy régiesen hasson egy kép. Én csak azt mondtam hogy nekem lehet jobban tetszene úgy de mind1
Mint előbb említettem nekem is feltűnt a zajosság, és nem értettem a dolgot, mert nem jellemző Kidb műveire... Aztán rájöttem az okra: ilyen zaj akkor szokott megjelenni, ha "butítva" van a kép. Valószínű a képfeltöltő ahova Kidb most tette automatikusan butítja a képeket helytakarékossági okokból. Láttam a siget egy másik fórumon is, így előkerestem azt:MessiFan írta: Nekem eléggé szúrja a szemem akár pixeles akár nem.
Jó lett! Grat!davidvilla77 írta:az x faktor győztese:
![]()
![]()
![]()
Ezt teljesen a 0-ról kezdted? vagy volt valami alapkép?zoli201 írta:Tudom nem sport témájú, de én is készítettem egy képet:
http://noob.hu/2010/12/19/NeoXHD_walkman.gif
Vélemény?