Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaja meg Alexandre Farnerud a Strassburgbol, ha jol tom.Morminho írta:mondjak még ilyeneket?Charlie írta:Parancsolx!?Reto Ziegler-t pl![]()
C.![]()
Van Den Borre? 17 éves az Anderlechtben játszik, és jobb védő.
Rivaldo? A Ledds vette meg idén nyáron, 17 éves és olyan nagy tehetségnek tartják mint a brazil Rivaldo-t anno.
Na jó azért ezekkel nem fogx meg...csak most ez kicsit homályos volt,először Ziegenek olvastam mondom mien 22évről beszéltek TI!?Morminho írta:mondjak még ilyeneket?Charlie írta:Parancsolx!?Reto Ziegler-t pl![]()
C.![]()
Van Den Borre? 17 éves az Anderlechtben játszik, és jobb védő.
Rivaldo? A Ledds vette meg idén nyáron, 17 éves és olyan nagy tehetségnek tartják mint a brazil Rivaldo-t anno.
mondjak még ilyeneket?Charlie írta:Parancsolx!?Reto Ziegler-t pl![]()
C.
Ja és svájci a gyerek. Kár hogy nem játszik, mert a totenhambe simán beférne szentem, meg legalább látnánk játszani.Charlie írta:Parancsolx!?Reto Ziegler-t pl![]()
C.
Ha jól tudom Tothenambanretek írta:Ziegler az 22 éves? Asszem ő is nagyon fiatal! Hol is játszik ő?Morminho írta:Semmi bajom Gioval, sőt még régebben pont én mondtam, h sztem a spanyol liga egyik legjobb bal hátvédje, De Ő is túl van már a 30-onLos Banditos írta:Mi a bajod Gioval?Sztem egész jó.Ha valakire lehet panasz az nem ő.Még 1-2 évig tökéletes megoldás, de én már most leigazolnám, mondjuk Reto Ziegler-t pl.
jah, 22éves, nagyon nagy tehetségnek tartják, és a Tottenham-ben játszik sajna nem sokatretek írta:Ziegler az 22 éves? Asszem ő is nagyon fiatal! Hol is játszik ő?
Ziegler az 22 éves? Asszem ő is nagyon fiatal! Hol is játszik ő?Morminho írta:Semmi bajom Gioval, sőt még régebben pont én mondtam, h sztem a spanyol liga egyik legjobb bal hátvédje, De Ő is túl van már a 30-onLos Banditos írta:Mi a bajod Gioval?Sztem egész jó.Ha valakire lehet panasz az nem ő.Még 1-2 évig tökéletes megoldás, de én már most leigazolnám, mondjuk Reto Ziegler-t pl.
Semmi bajom Gioval, sőt még régebben pont én mondtam, h sztem a spanyol liga egyik legjobb bal hátvédje, De Ő is túl van már a 30-onLos Banditos írta:Mi a bajod Gioval?Sztem egész jó.Ha valakire lehet panasz az nem ő.
Inkább egy fiatal védőt AKI még fejlődhet NEM úgy mint egy 30 ÉVES védő! Mostmár megváltozott a véleményem... Igazatok van... Kompany kell ide... De azért ne felejtsük el hogy opciót szereztünk Daniel Alvesreí!Barcelonafan írta:Szerintem télen egy játékost kéne venni, az pedig EGY KLASSZIS VÉDŐ![]()
Mi a bajod Gioval?Sztem egész jó.Ha valakire lehet panasz az nem ő.Morminho írta:Ha világverő csapatotakarunk csinálni akkor a védelmet kell megerősíteni! Középre mindenképpen kell valaki, És Gio is már 30 fölött! De ennek a jelenlegi csapatnak is elégnek kell lennie, minimum egy Bl elődöntőre, főleg most Messivel! De ha össze szedjük magunkat akkor tovább is mehetünk!
De nekünk középhátvéd kell!!!retek írta:De azér Galas se lenne egy rossz vétel!Bodi írta:Így van,nem kell Henry,csak elvenné a lehetőséget Messitől,és lehet,hogy most még Henry a világ egyik legjobbja,de hosszútávon már Messi a hasznosabb!
Egy játékos kellene nekünk nagyon: Kompany!!!!
Ebben nagyon egyet értek veled (lásd. lejebb).Bodi írta:Így van,nem kell Henry,csak elvenné a lehetőséget Messitől,és lehet,hogy most még Henry a világ egyik legjobbja,de hosszútávon már Messi a hasznosabb!
De azér Galas se lenne egy rossz vétel!Bodi írta:Így van,nem kell Henry,csak elvenné a lehetőséget Messitől,és lehet,hogy most még Henry a világ egyik legjobbja,de hosszútávon már Messi a hasznosabb!
OK. Lehet igazad van. Egyébként is sztem nem olyan fontos Henry inkább védő kell. A góllövéssel eddig se volt gond.retek írta:Ez igaz...messi30 írta:Mért???retek írta:Na mind1. Szentem Henry sose fog a Barcába jáccani...
Álom...
Gondolj bele az Arsenalnak nagyon nem megy, egy idö után ezt Henry is megunja és akkor akármi lehet...
De azér anyira nem rosz az Arsenal hogy el kellene neki onnan menni.
Egyébként még régebben egy interjúban azt monta hogy addig marad az Arsenálnál ameddig ki nem teszik onnan.
Ez igaz...messi30 írta:Mért???retek írta:Na mind1. Szentem Henry sose fog a Barcába jáccani...
Álom...
Gondolj bele az Arsenalnak nagyon nem megy, egy idö után ezt Henry is megunja és akkor akármi lehet...
Mért???retek írta:Na mind1. Szentem Henry sose fog a Barcába jáccani...
Álom...