Szerk: nem kell

Egervári: én kivittem a válogatottat az Eb-re, most te jössz

Szerk: mégsem biztos, hogy kijutunk :S
A finnektől kikaptam 4-3-ra, így másodikként végeztünk. Jöhet Oroszország

Kaposvári Rákóczi (elfogultságomtól tekintsünk elmessideco írta:Varga Józsi
Futács Márkó
Czvitkovics
Ezek eddig ott vannak a csapatban. Odahaza megvertem a hollandokat![]()
2-1-re, majd Hollandiában 4-1-re kikaptam :S
Általában ez a kezdőm: Fülöp- Kádár,Juhász,Vanczák,Pál- Dzsudzsák,Vass,Gera,Koman- Rudolf, Szalai.
Sokat variálgatok. Vezetem a selejtezőcsoportot, a Fifa-ranglistán 24. vagyok
Szekeres Adriánmessideco írta:Újra kedvet kaptam a játékhoz.
A magyar válogatott kapitánya vagyok. Az első lépésem a tisztogatás volt, a keret nagy része távozott. Maradtak, a teljesség igénye nélkül,: Juhász,Fülöp,Gera,Dzsudzsák,Huszti
Főleg az u20-as vb-ezüstérmes csapatból hoztam fiatalokat.
Esetleg tudtok valami magyar játékost, aki beválhat?
Torghelle "Air" Sándor. 19 éves és FIFAban 109es értékelése van.messideco írta:Újra kedvet kaptam a játékhoz.
A magyar válogatott kapitánya vagyok. Az első lépésem a tisztogatás volt, a keret nagy része távozott. Maradtak, a teljesség igénye nélkül,: Juhász,Fülöp,Gera,Dzsudzsák,Huszti
Főleg az u20-as vb-ezüstérmes csapatból hoztam fiatalokat.
Esetleg tudtok valami magyar játékost, aki beválhat?
Pont ez az,h teljesen új játékot kezdtem,már nem is egyszer,mert többször megpróbáltam és akkor rögtön az első edzőmeccs után,betölti még a meccs értékelését,aztán mikor tovább lépnék,akkor jön szépen crash dump. Az új patch előtt nem csinált ilyet,pedig már akkor is volt fent egy magyarosítás,bár ez még nem a végleges verzió volt. Majd akkor próbálkozom még ezzel azzal hátha...L.Messi 10 írta:Mintha valaki irta volna már hogy új szezont kell kezdeni.sneco7 írta:Üdv!
Mióta feltettem az új patchet és a magyarosítást,azóta az új mentéseimnél mindig az első meccs után crash dump hiba történik. Miért lehet ez? Valaki tapasztalt hasonlót? Mi lehet a megoldás?
Köszi!
Mintha valaki irta volna már hogy új szezont kell kezdeni.sneco7 írta:Üdv!
Mióta feltettem az új patchet és a magyarosítást,azóta az új mentéseimnél mindig az első meccs után crash dump hiba történik. Miért lehet ez? Valaki tapasztalt hasonlót? Mi lehet a megoldás?
Köszi!
Próbálkoztam,de akkor is kiírja.sjay írta:Azzal bróbálkoztál már, hogy az ISO-t a Deamon Toolsban hagyod? (nekem ez bevált)