S.Agüero írta:A SPORT szerint a gálakezdővel kezdünk.![]()
:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Villa y Pedro.
A Sport nagyon sokszor téved több helyen is, de nem lenne rossz egy hasonló XI
S.Agüero írta:A SPORT szerint a gálakezdővel kezdünk.![]()
:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Villa y Pedro.
Ha a Malaga választhatna, akkor elviselnék szívesen ezt a "tiszteletlenséget", hogy kimarad Xavi és Villa a kezdőbőlHayabusa írta:Nem hinném, hogy Villát és Xavit kihagyná a kezdőből Pep mester.
Azért a Malaga is megérdemli azt a tiszteletet, mint a Betis.
Nem hinném, hogy Villát és Xavit kihagyná a kezdőből Pep mester.messideco írta:Szerintem vagy Xavi vagy Ini padoztatni fog. Pihentetni fogja őket Pep. Valamint fogadni mernék arra, hogy Milito játszani fog utolsó () meccsén. Affelay játékát már én is várom.
Szóval a kezdő:
Valdés-Alves,Puyol,Piqué,Abidal-Busquets,Keita,Iniesta-Pedro,Bojan,Messi
Nem Real.S.Agüero írta: Malaga, az ugye nem Real?Mert ha igen lehet tényleg 5-0 lesz ide.
![]()
![]()
Én már azzal is megelégednék ha 10 percnél többet játszana!Messithebest írta:Van egy olyan érzésem,hogy holnap Afellay meglövi az első Barcás gólját
Sajnos ezt kétlem. Még ha kap lehetőséget akkor sem fog többet mint 10 perc. Ennyi idő alatt meg nem valószínű, h lő gólt. Esetleg majd ott lesz a lehetőség a kupa meccsen, ha ott kezd.Van egy olyan érzésem,hogy holnap Afellay meglövi az első Barcás gólját Very Happy
Persona non grata írta: na végre! engem már kétszer tiltottak ki a fórumból
Persona non grata írta:.ami nem megy nem kell erőltetni
Szerintem hamarosan, negyedszerre is regisztrálhatszPersona non grata írta:
na végre! engem már kétszer tiltottak ki a fórumból, mert a moderátorok kedvencét, a csökkent képességű Bojant értékeltem, jobbnál jobb teljesítményei után...ami nem megy nem kell erőltetni, hanem mást kell megpróbálni, pl. Afellayt
de visszatértem
na végre! engem már kétszer tiltottak ki a fórumból, mert a moderátorok kedvencét, a csökkent képességű Bojant értékeltem, jobbnál jobb teljesítményei után...ami nem megy nem kell erőltetni, hanem mást kell megpróbálni, pl. AfellaytTocy írta:Szerintem meg azt kéne figyelembe venni, hogy kiszabott régóta csak Bojant kell védeni, és megmagyarázni, hogy miért volt F.O.S. Helyette jöhetne szépen előbb Thiago, Afellay, más esetben Jeffren ah egészséges, nem kell ezt a gyereket erőltetni...Hayabusa írta:Nekem összességében tetszett a meccs.
Messi még valóban nincs csúcsformában, de a következő meccsen szerintem már újra a régit fogjuk látni.
Hosszú pihenőt kapott és még vissza kell rázódnia!!!
Nem értem, hogy Bojant miért kell ennyire támadni, hiszen alig kap lehetőséget, így nem csoda,hogy nem tud 2 perc alatt felpörögni és felvenni a meccs ritmusát.
Véleményem szerint nem ő volt az egyetlen tegnap este, aki rossz passzokat adott és 100%-os gólhelyzetben rossz döntést hozott, hanem olyanok is, akik végig a pályán voltak.
Nem akarok Bojan mellett kampányolni, de ezeket a dolgokat is figyelembe kell venni.
Mindenesetre Szép Győzelem Volt Fiúk!
Tényleg köszi, olvastam tegnap meg talán Norbi is mondta a meccs alatt hogy elkapkodtak minden jegyet, nem gondoltam h lesz link.Talma írta:A topicok le vannak zárva, ahova írhatnám:
Barca edzés @ live
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... recte.html
Hú, ezt nagyon köszi! Ez nagyon menő.Talma írta:A topicok le vannak zárva, ahova írhatnám:
Barca edzés @ live
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... recte.html