Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csapat beállítások, men.assz. intézze a hosszabbításokat...FtcSikiHun írta:Még egy gyors kérdés.![]()
Hol lehet megoldani, hogy ne nekem kelljen megcsinálni a szerződéshosszabbításokat?![]()
Egyébként lassan féltávnál járok a bajnokságban, majd jövök képekkel.
Figyeltetni kell a játékost egy játékosfigyelővel és akkor elvileg ő "megmondja",hogy kb mennyiért tudod leigazolni ill. h mennyi fizetést szeretne. Ha nem ír ki árat,akkor azt jelenti,h nem akarják eladni vagy csak nagyon maga összegért. Ha ajánlatot akarsz tenni egy játkosért,akkor a jobb oldalon szokott megjelenni egy gomb,h Egyeztetés a vezetőséggel és azzal tudod kérni,h igazolják le neked.FtcSikiHun írta:A Fradival kezdtem el, de nem tudom miért nem tudok egy csomó játékost megszerezni.![]()
Eddig: Présingert igazoltam le meg Tischler Patrikot.
Tudnátok ajánlani egy pár taktikát hozzájuk, mert nem akarok kiesni.
Meg hol lehet megnézni, hogy minimum mennyit kérnek egy játékosért, persze ha lehet ilyet.
Meg olyan játékosokat szeretnék, akik eléggé jól tolják, kicsit idősek, játszottak nagyobb csapatokba, és eljönnének a Fradiba.
Meg egy pár fiatal tehetségre is kíváncsi lennék.
Köszönöm,
szerk.: Egyébként az első meccsem 1-1 a Kecskeméttel-
szerk2.: Egyébként lehet valahol edzést tartani vagy ilyesmi?
szerk3.: És még egyHogy tudassam a vezetőkkel, hogy nekem nagyon fontos lenne egy játékos?
Kulcsár Kornél, Balázs Benjámin -> Kaposvári Rákócziultrasur írta:A Vidi-vel kezdtem el egy szezont de nagyon spúr a vezetőség.
Próbálom okosban megoldani a csapat megerősítését de nehéz
tudtok ajánlani vidi szintű bal védőt és középpályást?
Pontosan milyen crackre gondolsz, mert gyakorlatilag nem kell hozzá. Viszont ha NODVD crack kell hozzá, akkor 1.0.3-as patch kell a játékhoz, csak azzal kompatibilis.FtcSikiHun írta:Kb. 1 hónapja idegemben letöröltem a játékot, de most újratelepítem, és ha jól emlékszem kell hozzá valami crack. Már csak az hiányzik, szóval valaki egy linket tudna adni?
Előre is köszönöm.
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... =cat&id=80szajko írta:Az angol csapatokhoz nincs valami arc és címer csomag?
Törölni kell a system mappát ebből a mappából elvileg:ultrasur írta:Kb egy hónapja tolom a FM11-et minden probléma nélkül.
De most ha el akarok jutni a meccs kezdésig a következőket írja ki:
not well-formed (ivalid token) at line 1 od views v1.......xml
Mit tudok tenni?
Hangsúlyozom eddig nem volt semmi para a játékkal.
Ezeket nem tudom beállítani, hol kell?Victor_Valdes írta:és célember, lábra kapja a labdákat.
Na az mi?socio66 írta: mindenképpen trequartista és nálam legelöl volt.
egy per egyes gólátlag és minden meccsen szólók,sok helyzet,stb.
mint igaziból.
Na hát annyira csaknem köt majd le,mert azért a sulival is foglalkoznom kéne néha néha,"sajnos" nem görnyedhetek egésznap a gép elött!Victor_Valdes írta:Szedd le, de vigyázz, függőséget okoz!Nagyon komoly függőséget...
![]()
Egyetlen játék, ami napokig leköt, bár manapság már nem, de régebben igen.
mindenképpen trequartista és nálam legelöl volt.szajko írta:Ti Messit milyen beálításokkal és milyen poszton játszattjátok,hogy bevált?