Egykori és jelenlegi magyar játékosok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.28. 21:43:09

P.U.Y.O.L. írta:
Barcaman14 írta:Most hogy így felvázoltátok a lehetőségeket a Villarreal B-vel, lehet hogy mégsem annyira lelombozó lehetőség. :) Nekem elsőre jelentős visszalépésne tűnt. Másodosztály, B csapat stb... Akárhova is igazol a lényeg hogy rátaláljon önmagára és kerüljék el a sérülések!
Bizony. Ráadásul még nagyon fiatal. Az sem baj, ha csak 2-3 év múlva robban be, csak robbanjon be... :lol:
Sajna megy a Vóloszba. Egyre valószínűbb, hogy lecsúszik Krisztián... Még egy remény van, hogy nyáron visszamegy Pireuszba és talán beverekszi magát a csapatba. Szorítok neki!
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.28. 13:34:37

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... r-2062016/

Ha a szezon első felében nem számolt vele komolyan Hughes, akkor nem hiszem hogy ez tavasszal változni fog. Tavaly meghatározó embere volt a csaptnak, nélküle nem játszottak volna El döntőt. Nem hiszem hogy ezt érdemli! :roll:
A helyében mindeképp eligazolnék. Angliában jól cseng a neve, kérő is van bőven, ebben a korban pedig még bőven belefér a váltás.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.01.24. 12:43:54

Barcaman14 írta:Most hogy így felvázoltátok a lehetőségeket a Villarreal B-vel, lehet hogy mégsem annyira lelombozó lehetőség. :) Nekem elsőre jelentős visszalépésne tűnt. Másodosztály, B csapat stb... Akárhova is igazol a lényeg hogy rátaláljon önmagára és kerüljék el a sérülések!
Bizony. Ráadásul még nagyon fiatal. Az sem baj, ha csak 2-3 év múlva robban be, csak robbanjon be... :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.24. 12:38:58

Most hogy így felvázoltátok a lehetőségeket a Villarreal B-vel, lehet hogy mégsem annyira lelombozó lehetőség. :) Nekem elsőre jelentős visszalépésne tűnt. Másodosztály, B csapat stb... Akárhova is igazol a lényeg hogy rátaláljon önmagára és kerüljék el a sérülések!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.24. 12:04:31

Lionel85 írta:
Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/a-v ... t-2061393/

Egyre inkább kezd eltűnni ő is. :roll: Talán túl korán került ki külföldre, és a sok sérülés is okozhatta ezt a visszesést. Mindenesetre elég szomorú hogy már csak a Villarreal B vagy a kiesésért küzdő görög csapatok érdeklődnek iránta.
Na én meg örülnék a Villarreal B-nek! Sokkal jobban, mint bármelyik másik görög csapatnak, mert ott tényleg elkallódna.

A Villarreal B pedig köztudomású, hogy a Barcelona a Real mögött a harmadik legjobb utánpótlás bázissal rendelkezik Spanyolországban. Erről nemrég volt is szó.

Példaként ott az a Marco Rubén, aki nagy tehetségnek indult Argentínából, jó támadó, de zsákszámra nem lövöldözte a gólokat. Átjött Európába, a Villarreal kölcsönadta Huelvába, majd nemsokkal később visszarendelte. De a nagyokhoz még nem fért be, a B csapatnál pedig felvette a ritmust és az egyik legjobb játékos lett a B-ben. Most pedig már a nagyoknál is többször kezdő.

Ott figyelnek a tehetségekre, ha Rubénből indulunk ki, Némethnek is van esélye a visszakapaszkodásra.
Én is örülnék, a Villareal B a mi fiataljaink mögött van, azonos pontszámmal.

Azért a B-ben vannak ám jó zsugások, és játékos futball, annyira talán nem kőkemény hogy Németh TAJ számát tudják egész Spanyolországban, bár sajnos sérülékeny.

Annyi hogy be lett harangozva kiugró tehetségként. Tehetséges, de játékban kell lennie, kicsit rutinosabbá válnia, és a spanyol másodosztály nem rossz, pláne ha kulcsember lenne és mondjuk Rossi vagy Nilmar cseréje lenne 1 éven belül..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.24. 11:50:44

Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/a-v ... t-2061393/

Egyre inkább kezd eltűnni ő is. :roll: Talán túl korán került ki külföldre, és a sok sérülés is okozhatta ezt a visszesést. Mindenesetre elég szomorú hogy már csak a Villarreal B vagy a kiesésért küzdő görög csapatok érdeklődnek iránta.
Na én meg örülnék a Villarreal B-nek! Sokkal jobban, mint bármelyik másik görög csapatnak, mert ott tényleg elkallódna.

A Villarreal B pedig köztudomású, hogy a Barcelona a Real mögött a harmadik legjobb utánpótlás bázissal rendelkezik Spanyolországban. Erről nemrég volt is szó.

Példaként ott az a Marco Rubén, aki nagy tehetségnek indult Argentínából, jó támadó, de zsákszámra nem lövöldözte a gólokat. Átjött Európába, a Villarreal kölcsönadta Huelvába, majd nemsokkal később visszarendelte. De a nagyokhoz még nem fért be, a B csapatnál pedig felvette a ritmust és az egyik legjobb játékos lett a B-ben. Most pedig már a nagyoknál is többször kezdő.

Ott figyelnek a tehetségekre, ha Rubénből indulunk ki, Némethnek is van esélye a visszakapaszkodásra.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.24. 11:42:19

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/a-v ... t-2061393/

Kép

Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.20. 22:58:16

messideco írta:Hivatalosan nem a padra, de ki tudja. Vagy kölcsönadják vagy megy a Samp tartalékcsapatába. De reméljük a legjobbakat :wink:
Az nagyon jó. :lol:

24 évesen tartalékokhoz vagy kapásból kölcsönbe, most ennek örülni kéne? :roll: Remélem nem úgy jár, mint Halmosi meg a többiek...
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.20. 22:07:26

Lionel85 írta:Az olaszok hivatalosan is megerősítették Laczkó érkezését

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/sam ... t-2060870/

Álmai bajnoksága, ennél több motiváció azt hiszem nem is kell neki, hogy jól játsszon Olaszországban. Remélem beválik ott és még sokat hallunk majd róla.
Mekkora már a link, 35 évre írt alá :lol:

Sok sikert neki, tényleg nagy küzdő, gyors, minden képessége megvan szerintem hogy kezdő legyen, hajrá!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.20. 21:53:37

Az olaszok hivatalosan is megerősítették Laczkó érkezését

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/sam ... t-2060870/

Álmai bajnoksága, ennél több motiváció azt hiszem nem is kell neki, hogy jól játsszon Olaszországban. Remélem beválik ott és még sokat hallunk majd róla.
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.19. 21:34:38

Én arra szavaztam, hogy állandó játéklehetőséget kap majd a csapatban Laczkó. Szerintem megvan rá a tehetsége, Ziegler amint lelép, megnyílik előtte a lehetőség, de még talán előbb is, ha a svájci már nem játszik addig is.

Bízzunk benne, hogy alapember lesz és Komanhoz hasonlóan húzóembere lehet a Sampnak.

Sok sikert Genovában Laczkó!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.01.19. 19:15:54

Hivatalosan nem a padra, de ki tudja. Vagy kölcsönadják vagy megy a Samp tartalékcsapatába. De reméljük a legjobbakat :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.19. 18:51:01

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... t-2060669/

Szép kis összeget kaszált a Loki! :) Kíváncsi vagyok hogy megállja-e a helyét Laczkó. Jó játékosnak tartom, és szerintem nem a padra igazolták.
Sok sikert neki!
Kép

fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.18. 10:53:08

Riadtribizli írta:Láttátok a Vadócz mekkora gólpaszt adott?
Kár hogy nem a saját csapattársának, de azért szép volt! :D
http://www.youtube.com/watch?v=jVYlRAGffZg
Azt, ne említsd meg, hogy előtte meg gólt lőtt (nem a saját kapujába). Amúgy ez szerintem nem az ő hibája volt. Mindenesetre nagy gól volt.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Riadtribizli
Barça B

2011.01.18. 10:49:10

Láttátok a Vadócz mekkora gólpaszt adott?
Kár hogy nem a saját csapattársának, de azért szép volt! :D
http://www.youtube.com/watch?v=jVYlRAGffZg
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.18. 09:20:29

A leghelyesebb döntés az volt, hogy nem azonnal szerződött ki Rotterdamba. Először próbajátékokon vett részt, ahol alaposan fel tudták mérni az edzők a teljesítményét. Ha azonnal leigazolták volna, mint akarták a németek, akkor tényleg esély lett volna, hogy csak kiegészítő ember legyen belőle, vagy még csak az sem. A padon hervadt volna el.

A Feyenoordnál viszont mindig is számoltak vele, komolyan tesztelték, így ő is belátta, hogy bizony ha elégedettek vele, akkor gyorsan el kell menni innen. Igaz, még csak kölcsönbe, de én merem állítani, hogy nyáron végleg a hollandoké lesz.
Kép
Kép
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.18. 09:05:37

Kovács Zoli: „A Hoffenheim olyan ajánlatot tett, amely ismereteim szerint az Újpest történetének legmagasabb kivásárlási összegét tartalmazza – mondta Kovács. – Annak, hogy Krisztián nem a német klubot választotta, egyetlen oka volt: nem akarta megváltoztatni adott szavát, és többször is elmondta, hogy neki ez mindennél többet jelent (...)"

Persze, ha rajtuk múlott volna odadobják a németeknek, hagy padozzon aztán majd 3 év múlva elment volna a B csapatból.A Hoffenheim ajánlata, tipikusan, a azt mondták egy fiatal fiú jól tolja, vegyük meg és lesz majd lesz vele vmi....Nagyon jól döntött Krisztián!Remélem alapember lesz! :wink:
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.12. 16:12:00

Lionel85 írta:Megint parádézott Simon, ezúttal győztes gólt lőtt Omán ellen

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/sim ... n-2059541/

Nagyon megsüvegelendő az eddigi teljesítménye. Jó látni, hogy újabb tehetség igazol ki külföldre. A Feyenoordnál amúgy is szeretik a fiatalokat, szerintem Simon be fog könnyen illeszkedni, ha más nem, Dzsudzsák segítségével.

További sikereket és egy jó szerződést kívánok Simonnak :!:
Hasonlóan meghatározó és elismert játékos lehet belőle mint Dzsudzsák! Reméljük nem hátráltatja majd semmi a fejlődését. Elég fiatalon kerül ki, így remélem nem fog elkallódni mint sokan mások. Sok sikert neki a hollandiai karrierhez!
Kép

Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.12. 10:27:11

Megint parádézott Simon, ezúttal győztes gólt lőtt Omán ellen

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/sim ... n-2059541/

Nagyon megsüvegelendő az eddigi teljesítménye. Jó látni, hogy újabb tehetség igazol ki külföldre. A Feyenoordnál amúgy is szeretik a fiatalokat, szerintem Simon be fog könnyen illeszkedni, ha más nem, Dzsudzsák segítségével.

További sikereket és egy jó szerződést kívánok Simonnak :!:
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.05. 21:35:25

Barcaman14
Director del Fútbol

2010.12.30. 17:31:40

Pontosan ezért tartunk ott ahol! :roll: Elherdáljuk a fiataljainkat. Többben is kimennek külföldre, aztán meg alig lehet hallani róluk. De ez már lerágott csont...
Kép

Barcaforever
Director del Fútbol

2010.12.30. 17:22:14

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/hib ... z-2058106/

Most ehhez lehet vmit is szólni?Talán még fel is állunk mellé és tapsolunk.És még hány és hány magyar tehetség jár így, meg fog is.Sajnálom, mert az a bronz érmes csapat sokra ( lett volna) hivatott. :?
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.12.23. 11:57:57

Akár Angli ais jó lenne neki. Régebben is írtma hogy szerintem feküdne neki a PL. A rúgótechnikája kitűnő, beivelései hajszálpontosak, és a gyorsasága és erőnléte is megvan hozzá. Már csak egy csapat kéne! :)
Kép

Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.23. 11:51:15

Egyetértek, hogy ha vált jöhetne a Ligába, de azért azt is szemet előtt kell tartani, hogy akár egy Atleticoba akár egy Valenciához jön (ezek szerintem erősek lennének neki), komolyan meg kell küzdjön a posztért, minkét helyen spanyol edző, s hát ezer százalék, hogy jobban preferálnának egy spanyolt!Gyengébb csapatba (mondjuk Mallorca), meg nem tudom előrelépés-e, bár az is igaz, hogy akkor megismernék Ibériában!Ha ezeket a szempontokat nézem, sokkal könnyebb dolga lenne egy Stuttgartban vagy Kijevben!Ráadásul az ukránoknál pénz van „bőven”, BL,EL csapat, szóval nem lenne butaság oda menni, bár PSV-vel egy szint…..fene se tudja!!!!Szerintem Atletico, Valencia mondom még egyszer lehet süllyesztő lenne neki…. De a legjobbakat Balázsnak (ha már a druszám, duplán jót kívánok) !!!!!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.23. 11:37:40

Lionel85 írta:
Barcaman14 írta:Szerintem nem kell már sokat várnia az előrelépésre. De én bitosan maradnék a helyében tavasszal. Itt bztos a helye. Most hogy elment Affelay talán ő lehet a csapat vezéregyénisége, és ha a tavaszt is ilyen formában tudja végig játszni, vagy legalább a tavaszi idény háromnegyedét, akkor a nyáron biztos hogy sorakoznának a kérők.
Plusz a bajnoki cím és akár az EL is zsebben lehet! :) Így tovább Duzsudzsák!
Maradni fog tavasszal is, mert jelen állás szerint a PSV versenyben van a bajnoki címért és Afellayon kívül össze akarják tartani a keretet. Aztán a nyáron vissza lehet térni erre az átigazolás-dologra. Az NSO szerint az ügynöke már minden előkészített egy váltásra.

Dzsudzsi egyébként szíve szerint a spanyol bajnokságba jönne, amit én is támogatok. Jobb mint egy Wolfsburg, Stuttgart, vagy Dinamo Kijev...
Atlético tökéletes lenne, Valencia se lenne rossz, de ilyen Stuttgartokba, meg Dinamo Kijevbe inkább ne...Eindhovenben ő a császár, főleg Afellay nélkül, ha nem tud jelentősebbet előrelépni, akkor felesleges eljönnie onnan :)
Lezárt