Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Deus
Boixos Nois

2011.02.02. 22:05:07

messideco írta:Amikor a végén belerúgott a kapufába, az sok mindent jelentett nekem :( Kivan készülve a gyerek teljesen. Lehet, hogy hülyeség de egy pár meccsre a Barca B-be visszatenném, míg belejön...
Kapusba lőtt bele, nem a kapufára.
KépKép
galamb
Jugador del Barça

2011.02.02. 22:02:25

Félek, hogy ez volt egyik az utolsó lehetőségei közül. Remélem, hogy még nem kell leírnunk őt, de nagyon aggódom miatta. Igaz ugyan, hogy még nagyon fiatal, viszont régóta a nagy csapat tagja és egyre gyengébben muzsikál. Szorítok neki, hogy belelendülj9n, de nem látok sok esélyt rá itt a Barcában, talán valahol máshol.
messideco
Presidente del Barça

2011.02.02. 22:01:22

Amikor a végén belerúgott a kapufába, az sok mindent jelentett nekem :( Kivan készülve a gyerek teljesen. Lehet, hogy hülyeség de egy pár meccsre a Barca B-be visszatenném, míg belejön...
Kép
"And my heart will leave you never."
Predator
Barça B

2011.02.02. 22:00:37

Az a szomorú,hogy már ott tartok,hogyha meglátom,hogy Bojan a pályán van már azon fel tudom húzni magam....totáli csőd,főleg lelkileg van ki szerintem,nagyon nem jó ez így
Nála az nem lenne opció,h Barca B??? Vagy mivel hivatalosan az első csapat tagja,így nem lehet? :roll:
noname
Llegenda del Barça

2011.02.02. 21:57:42

Fecooo írta:...
Pedro fejlődik, Bojan stagnál és egyre görcsösebb. Nem látok reményt. A legszembetűnőbb példa Afellay. Egy hónapja van itt bakker. Örül ha hazatalál az edzőpályáról, Bojan meg már évek óta az első csapat tagja, ha rémálmából keltik fel, akkor is kéne tudja h ki mikor merre kell mozogjon, ehhez képest Afellay jobban tudta!
A Fifa egy szégyen
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.02. 21:56:39

Ilúvatar írta:Eddig nem akartam támadni bojant, de most megkapta a 90 percét, erre mit mutatott fel? Semmit. Pedig a csapat jó volt, jó labdákat kapott Bojan. Erre mégis egymás után elszúrja.

Kölcsönbe kell adni, vagy eladni. A 9 -es számot Pedro örökölje.

Kemény szavak ezek, de ez van míg a világ a világ.
OFF: 9-es nem állna jól Pedronak. :D Esetleg majd Thiagon tudnám elképzelni. :D

ON
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Deus
Boixos Nois

2011.02.02. 21:55:14

Eddig nem akartam támadni bojant, de most megkapta a 90 percét, erre mit mutatott fel? Semmit. Pedig a csapat jó volt, jó labdákat kapott Bojan. Erre mégis egymás után elszúrja.

Kölcsönbe kell adni, vagy eladni. A 9 -es számot Pedro örökölje.

Kemény szavak ezek, de ez van míg a világ a világ.
KépKép
szajko
Director del Fútbol

2011.02.02. 21:50:13

Én is bízok még benne. Már-már engem is elkeserít,hogy semmi nem jön össze neki... :?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.02. 21:48:56

noname írta:Ennek az embernek lassabban jár az agya mint egy döglött lajhárnak. Jól játszik a D/E csapat az Almeria ellen, Afellay, Adriano, Milito,Thiago,Mascherano kiválóan teljesítenek, akinek szüksége van rá az bizonyít, Bojan szokás szerint kilóg. Rendben h sokat vergődik elől, de már nagyon idegesít h egyszerűen nem tud kapásból semmit sem csinálni. Ahányszor megkapja a labdát, vár , mire rájön mi lenne a dolga, már a fél Almeria körülötte van. Hihetetlen lassú észjárása van. Egy szituációt nagyon megjegyeztem. Kapott egy remek passzt, egy pillanatra ziccerben volt, kb 16ról ellőhette volna, közbe Alves vagy Afellay indult meg jobbszélen töküresen. Bojan lőhetett volna, ehelyett megállt, kicselezett valakit, közbe tökéletes lehetősége volt a passzra, ráadásul egy pillanatra még lőni is lőhetett volna. Ehelyett rávitte még 1 védőre a labdát és szerelték. Egyszerűen buta. Hihetetlenül. Vagy lassan gondolkodik, vagy remek női megérzéssel választja ki a lehető legrosszabb lehetőséget.
Egyetértek. Nem gondolkodik a pályán,vagy ha gondolkodik,nagyon rosszul. Most már valahogy össze kéne kaparnia magát,ha nem megy neki,akkor el adni.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.02. 21:46:17

Nem! NEM! nem!

látom, h szinte reménytelen már a helyzet, látom, h szegény gyerek már nem is a padlón van, hanem a betonban, mentálisan már a zombikhoz hasonlíthat.... SEMMI NEM SIKERÜL NEKI! ez csak még inkább húzni fogja lefelé!

de tudjátok mit? ha egyedül is leszek, akkor se mondok le róla! amíg hivatalosan a Barca család része, addig én ki fogok tartani! ha Pedro 22 évesen jutott el arra a szintre, h berobbanjon véglegesen, akkor innentől úgy fogom fel, h elfelejtem, h Bojannak volt egy jó bemutatkozó éve és egy tavalyi jó pár hónapja! innentől kezdve csak gyerekként tekintek rá, aki még nem csinált semmit!

úgy döntöttem Pedro-ból indulok ki! ha 22 évesen sem mutat vmit, akkor fogok igazán elkeseredni, de lemondani még akkor se!

addig nem fogom fikázni, nem fogom lehúzni!

akik lehúzzák, azoknak szívük joga, de javaslom, h ne abból induljatok ki, h 4 éve van a nagycsapatban, hanem, h csak huszadik évében van!

(elfogadom, ha hülyének néztek...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.02.02. 22:09:38-kor.
noname
Llegenda del Barça

2011.02.02. 21:38:29

Ennek az embernek lassabban jár az agya mint egy döglött lajhárnak. Jól játszik a D/E csapat az Almeria ellen, Afellay, Adriano, Milito,Thiago,Mascherano kiválóan teljesítenek, akinek szüksége van rá az bizonyít, Bojan szokás szerint kilóg. Rendben h sokat vergődik elől, de már nagyon idegesít h egyszerűen nem tud kapásból semmit sem csinálni. Ahányszor megkapja a labdát, vár , mire rájön mi lenne a dolga, már a fél Almeria körülötte van. Hihetetlen lassú észjárása van. Egy szituációt nagyon megjegyeztem. Kapott egy remek passzt, egy pillanatra ziccerben volt, kb 16ról ellőhette volna, közbe Alves vagy Afellay indult meg jobbszélen töküresen. Bojan lőhetett volna, ehelyett megállt, kicselezett valakit, közbe tökéletes lehetősége volt a passzra, ráadásul egy pillanatra még lőni is lőhetett volna. Ehelyett rávitte még 1 védőre a labdát és szerelték. Egyszerűen buta. Hihetetlenül. Vagy lassan gondolkodik, vagy remek női megérzéssel választja ki a lehető legrosszabb lehetőséget.
A Fifa egy szégyen
Persona non grata
Barça C

2011.01.26. 15:57:49

már ne haragudjatok, de az hogy valakitől minden egyes átvételkor 2-3 méterre pattan a labda, meg az hogy képtelen technikailag egy értelmes kényszerítőt vagy rövid passzt játszani az nem mentális probléma...az igen higy még 10 cm(!!!)-ről sem volt képes a kapuba találni és még az ajándék 11 est sem belőni az igen...
Évek óta mondom, hogy nem a Barcába való. Megrekedt azon a szinten ami ifiben volt, nem minden tehetségből lesz éljátékos, vagy meghatározó játékos. Nincs a játékában semmi ami arra predesztinálná, hogy ő legyen a Barca 9-e. Az hogy az eddigi 80 meccséből 5-6x jól játszott az semmi...ebben a csapatban még Dombi Tibinek is lenne két jó meccse pedig Felix Magath is bezavarta edzésről, mert 10-ből 10x a kapu mögé ívelte a beadást....
megmérettetett és könnyűnek találtatott ha 500 meccset ad neki a vezetés sem lesz belőle semmi...szépen el kell engedni és majd az Almeriában vagy a Xerezben tárt karokkal várják...max ennyi ami benne van
LM10
Director del Fútbol

2011.01.26. 15:54:35

Az a baj, hogy a Barcánál nem szokott divat lenni ez a nagy kölcsönadás. Legalább is bőven vannak, de azok vagy opciós joggal mennek el, vagy pedig olyan emberek akikből itt már senki nem lehet. Ha 1x Bojant már kölcsönadnánk szerintem veszett ügy lenne.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.01.26. 15:48:38

LG írta:
Bob_Marley írta:Ez egy nagyon nehéz helyzet!
Logikusnak tartom egy kölcsönszerződést, de ha elmegy máshova nem ugyanez a játékstílus, s a srácnál lelki bajok vannak!
Elmegy egy Villarealba elég hamar kiesik ott is a pikszisből!Ezt Bojannak kell magában letisztáznia, s lelkileg összeszednie magát!
Persze az is lehet, hogy elmegy és „újjá születik”! Ha kölcsön is adjuk max 1 évre, mert hiába fiatal el fog így kallódni, ha nem nálunk játszik még ha csak csere akkor is! Amit pár napja írt valaki, én is félek attól Portillo effektus lesz, amit én nagyon sajnálnék!És ha elküldjük kit hozunk a helyére?
Írtátok Lllorente és voltak más alternatívák is, de egy Lllorente, aki a válogatottért küzd nem fog szerintem eljönni cserének meg teljesen más játékstílus!
Lehet hogy jön valaki de nem fog „megváltást” hozni!Nem kis idő kell bárkinek is, hogy megtanulja ezt a rendszert!Szóval igazán faramuci a helyzet, nyáron el kell gondolkodni valóban Zubiéknak, mert ez így nem jó!
Ha már menne kölcsönbe, sztem nem Villarreal szintű csapatba kéne, mert ott is nagy esély lenne rá, h csak padozna. Egy kis csapat kéne neki, ahol csatárgondok vannak, ahol szinte biztos számára az állandó játéklehetőség, ahol ő lehet a húzóember. Ilyen helyen sikerülhetne neki talán önbizalmat szereznie és fejben rendbe jönnie. És lehet, h ez még mindig kevés lenne, h visszatérjen a Barcába, és itt alkothasson vmi komolyat, de Bojan pályafutásának szempontjából ez lenne a jó.
Van abban valami, amit mondasz, de szerintem, ha úgy akarjuk kölcsön adni, hogy abból később is jól járhassunk, akkor nem egy kis csapatnak kéne adni. Alapvetően azért nem, mert az lenne a jó, ha legalább egy picit hasonló feladata lenni, mint ami itt a Barcában van. Ilyen kis csapat meg nincs. A Villareál meg épp egy ilyen szerintem. Egyel könnyebb bekerülni, valszeg kisebb is a nyomás, illetve a stílus is hasonló. Ha ott sikerül belelendülnie, akkor lenne esély arra, hogy itt is jól játsszon. Továbbá talán az önbizalmának sem tenne olyan rosszat, ha egy Villareálhoz kerülne, mintsem ha egy Levantéhoz pl.

Szóval ha csak Bojant nézzük, akkor kölcsönadás esetén kis csapat, ha a Barcát is, akkor szerintem Villareál szintű csapat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.25. 09:32:49

Bob_Marley írta:Ez egy nagyon nehéz helyzet!
Logikusnak tartom egy kölcsönszerződést, de ha elmegy máshova nem ugyanez a játékstílus, s a srácnál lelki bajok vannak!
Elmegy egy Villarealba elég hamar kiesik ott is a pikszisből!Ezt Bojannak kell magában letisztáznia, s lelkileg összeszednie magát!
Persze az is lehet, hogy elmegy és „újjá születik”! Ha kölcsön is adjuk max 1 évre, mert hiába fiatal el fog így kallódni, ha nem nálunk játszik még ha csak csere akkor is! Amit pár napja írt valaki, én is félek attól Portillo effektus lesz, amit én nagyon sajnálnék!És ha elküldjük kit hozunk a helyére?
Írtátok Lllorente és voltak más alternatívák is, de egy Lllorente, aki a válogatottért küzd nem fog szerintem eljönni cserének meg teljesen más játékstílus!
Lehet hogy jön valaki de nem fog „megváltást” hozni!Nem kis idő kell bárkinek is, hogy megtanulja ezt a rendszert!Szóval igazán faramuci a helyzet, nyáron el kell gondolkodni valóban Zubiéknak, mert ez így nem jó!
Ha már menne kölcsönbe, sztem nem Villarreal szintű csapatba kéne, mert ott is nagy esély lenne rá, h csak padozna. Egy kis csapat kéne neki, ahol csatárgondok vannak, ahol szinte biztos számára az állandó játéklehetőség, ahol ő lehet a húzóember. Ilyen helyen sikerülhetne neki talán önbizalmat szereznie és fejben rendbe jönnie. És lehet, h ez még mindig kevés lenne, h visszatérjen a Barcába, és itt alkothasson vmi komolyat, de Bojan pályafutásának szempontjából ez lenne a jó.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.25. 08:26:44

Ez egy nagyon nehéz helyzet!
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.24. 20:53:26

Barcaman14 írta:Én továbbra is kitartok mellette, ha ez számíti valamit. :) És nem azért mert túlságosan elfogult vagyok vele kapcsolatban, hanem mert tényleg úgy gondolom hogy nem véletlenül kiáltották ki anno nagy tehetségnek.
Nézd, a korábbi hsz-ban én is elismertem, h anno komoly lehetőségek volrak benne, de ez akkor volt, és most már ezeknek a lehetőségeknek csak a töredékét látom. Már 2,5 éve ez van, mitől változna meg? A jelenlegi helyzet sem neki nem jó, sem a csapatnak, hisz helyette igazolhatnánk egy minőségi támadót cserének, illetve a 9-s számot is megkaphatná vki olyan, aki érdemes rá.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.24. 20:15:26

Én továbbra is kitartok mellette, ha ez számíti valamit. :) És nem azért mert túlságosan elfogult vagyok vele kapcsolatban, hanem mert tényleg úgy gondolom hogy nem véletlenül kiáltották ki anno nagy tehetségnek.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.24. 20:15:12

Én azt nem értem mit hittek mikor neki adták a kilences mezt. Mi egy olyan csapat vagyunk ahol számít a számozás, a kezdőcsapat 11 alatti számokban játszik nagyrészt, a legjobb játékosunk a 10-es (Lass, érted LASS a 10-es a szomszédban). Azt hitték ettől jobb játékos lesz? Elég naiv feltételezés. Elég rosszul néz ki , hogy a 9-esünk folyton padozik, meg lefelé lóg ki a csapatból. Ráadásul vannak olyan labdarugók akiknél feltétel (fontos opció) hogy kedvenc számukban játsszanak.

Na ezt csak úgy megjegyeztem mint érdekesség.

(Cesc kedvenc számát se adtuk ki senkinek, rá vár a 4-es)
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.24. 19:57:50

Barcaman14 írta:A Larsonnal való összehasonlításnak nincs értelme. Ő egy érett, mentálisan erős játékos volt. Bojan csak 20 éves. Engem is egyre inkábbb zavar a tartós rossz formája, de ez csak rossz froma. Nem ez a maximális tudása. Továbbra is azt mondom hogy itt van a legjobb helyen, és előbb utóbb ki fog jönni a gödörböl.
Igazságtalan elvárni tőle hogy 20 évesen varázsoljon. Úgy kezeljük mintha legalább 30 éves lenne és életbevágóan fontos lenne hogy még alkosson valamit. De még van bő 10 éve!
Nem...azt kéne látni, hogy a kisgyerek 3 éve játszik így! 3 évig nem rossz forma van. Tavaly volt 2 hónapig jó forma, a többi a valós. És ennyi. Ja, és abban a két hónapban se a játékával, hanem a góljaival tűnt ki. Akkor bejöttek azok a mozdulatok, szerencsés időszak. Én is azt hittem akkor, hogy most végre megmutatja, és idén továbbfejlődve, 9es mezben, beváltja a hozzá fűzött reményeket, és hozza kb Eto'o szintjét. Hát nem.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.24. 19:42:23

A Larsonnal való összehasonlításnak nincs értelme. Ő egy érett, mentálisan erős játékos volt. Bojan csak 20 éves. Engem is egyre inkábbb zavar a tartós rossz formája, de ez csak rossz froma. Nem ez a maximális tudása. Továbbra is azt mondom hogy itt van a legjobb helyen, és előbb utóbb ki fog jönni a gödörböl.
Igazságtalan elvárni tőle hogy 20 évesen varázsoljon. Úgy kezeljük mintha legalább 30 éves lenne és életbevágóan fontos lenne hogy még alkosson valamit. De még van bő 10 éve!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.24. 19:02:19

LG írta: Ebben igazad is van, de én olyan cserecsatárt szivesebben látnék, aki nem csak kiegészítő ember, de tétmeccseken is tud segíteni, ha beáll. Pl. milyen jó volt anno, h egy Henke Larsson állt be mindig csereként, és gólokkal segitett, ill. a BL döntőn konkrétan gólpasszokkal. De ebből a szempontból még Gundjonsen is jobb volt nála, néha azért lőtt fontos gólokat, ha beállt csereként. Bojan is lőtt persze, de igazából 2 időszakban: Rijkaard alatt, és a tavalyi szezon végén. Amúgy nagyon nem jellemző rá.
Gudjonsen, de főleg Larsson is sokkal tapasztaltabb volt, mint most Bojan. Főleg Larsson az a típus volt aki nagyon tudott élni a lehetőséggel, akár egész meccsen játszott, akár pár percet kapott. Persze ahhoz, h Bojan is ilyen legyen az(is) kellene, h több lehetőséget kapjon, de az az igazság, h a mutatott játék alapján nem érdemel többet. Ez egy ilyen ördögi kör...
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.24. 18:58:19

Én nem hiszem, h az lenne a legjobb, ha eladná a klub. Kiegészítő embernek azért jó, a fizetése sem annyira magas és úgy tűnik, h elégedett a jelenlegi helyzetével. Nem mindenki lehet a csapat meghatározó egyénisége, csak nála azért fájó ez, mert úgy tűnt, h sok van benne.
Ebben igazad is van, de én olyan cserecsatárt szivesebben látnék, aki nem csak kiegészítő ember, de tétmeccseken is tud segíteni, ha beáll. Pl. milyen jó volt anno, h egy Henke Larsson állt be mindig csereként, és gólokkal segitett, ill. a BL döntőn konkrétan gólpasszokkal. De ebből a szempontból még Gundjonsen is jobb volt nála, néha azért lőtt fontos gólokat, ha beállt csereként. Bojan is lőtt persze, de igazából 2 időszakban: Rijkaard alatt, és a tavalyi szezon végén. Amúgy nagyon nem jellemző rá.
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.24. 18:49:49

LG írta:Amúgy én lassan már teljesen leírom őt. Anno üstökösként robbant be, és volt benne potenciál, megvolt a lehetősége, h nagy játékossá váljon. A 06/07-s szezon után már nagyon vártam a folytatást, de csalódnom kellett. Mondjuk sztem Guardiola is hibázott. Bojannak akkor a fantasztikus kezdés után még több lehetőség, még több bizalom kellett volna. Ehelyett a legrosszabbkor lett kegyvesztett. Lehetséges, h Guardiola túl fiatalnak tartotta, a mély vízbe dobni, és inkább később akart neki komolyabb szerepet szánni, mint Pedronak v. Busquets-nek, de ez nála nem működött. Megoldás lehetett volna a kölcsönadás, amiért én 2 éve könyörgök már, de az sem lett. Bojan fejlődése teljesen megtört, megragadt egy szinten, és sztem ezt már nem lehet helyrehozni, neki elment ezzel a hajó, h nagy játékos legyen. 2,5 fél éve kisebb fellángolásokat leszámítva, szenved, vegetál csak a csapatnál. Egykor láttam a lehetőséget, h nagy játékos legyen, jelenleg úgy gondolom, h a maximum amit még elérhet, az egy spanyol középcsapat húzóembere lehet, többet nem. De minél tovább vegetál itt, annál jobban csökkenti a lehetőségeit a jövőre nézve. Nálunk több játéklehetőséget nem fog kapni, de sztem ha kapna se tudna már élni vele. Kölcsön lehet adni, de minek? Ha sikerülne is visszatérnie a kölcsönből, itt újra csak kiegészítő ember lenne. Én már az eladását támogatom, még ha egyenlőre szó sincs erről, és sokan nem is értenek velem egyet.
Persze megvan az esély, h egyszer csak megtáltosodik, de én nem hiszek a csodákba.
Van igazság abban amit mondasz.
A Guardiola korszak talán neki nem kedvezett igazán. Hiszen Pep érkezése előtt nagyon berobbant, igaz, h kellett egy viszonylag gyengébb passzban levő csapat is, de akkori teljesítménye alapján joggal remélhettük, h szép jövő áll előtte.
Szerintem két fő oka van annak, h megragadt egy bizonyos szinten. Az első az, h fizikálisan nagyon kevés, ha találkozik egy normális védővel akkor szinte esélye sincs. Lehet technikás, ha egy védő kicsit is jobban oda teszi akkor borul is a srác. A második pedig az, h roppant gyenge mentálisan. Talán túl hamar jött a nagy teher és talán még most sincs felkészülve teljesen, h egy ilyen nagy csapatban játsszon. Vegyük példának az idei év kezdetét. Ibrahimovic elment, megkapta a 9es mezt, a tavasszal jól játszott, ergo minden azt mutatta, h most aztán igazán beindul. Ehelyett ugyanaz a helyzet ami volt egy éve, két éve.
Kíváncsi vagyok, h mi lesz az ő sorsa. Most nagyon úgy tűnik, h megragadt ezen a szinten és jelen állás szerint nincs sok esély arra, h fejlődjön.
Én nem hiszem, h az lenne a legjobb, ha eladná a klub. Kiegészítő embernek azért jó, a fizetése sem annyira magas és úgy tűnik, h elégedett a jelenlegi helyzetével. Nem mindenki lehet a csapat meghatározó egyénisége, csak nála azért fájó ez, mert úgy tűnt, h sok van benne.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.24. 18:26:25

Amúgy én lassan már teljesen leírom őt. Anno üstökösként robbant be, és volt benne potenciál, megvolt a lehetősége, h nagy játékossá váljon. A 06/07-s szezon után már nagyon vártam a folytatást, de csalódnom kellett. Mondjuk sztem Guardiola is hibázott. Bojannak akkor a fantasztikus kezdés után még több lehetőség, még több bizalom kellett volna. Ehelyett a legrosszabbkor lett kegyvesztett. Lehetséges, h Guardiola túl fiatalnak tartotta, a mély vízbe dobni, és inkább később akart neki komolyabb szerepet szánni, mint Pedronak v. Busquets-nek, de ez nála nem működött. Megoldás lehetett volna a kölcsönadás, amiért én 2 éve könyörgök már, de az sem lett. Bojan fejlődése teljesen megtört, megragadt egy szinten, és sztem ezt már nem lehet helyrehozni, neki elment ezzel a hajó, h nagy játékos legyen. 2,5 fél éve kisebb fellángolásokat leszámítva, szenved, vegetál csak a csapatnál. Egykor láttam a lehetőséget, h nagy játékos legyen, jelenleg úgy gondolom, h a maximum amit még elérhet, az egy spanyol középcsapat húzóembere lehet, többet nem. De minél tovább vegetál itt, annál jobban csökkenti a lehetőségeit a jövőre nézve. Nálunk több játéklehetőséget nem fog kapni, de sztem ha kapna se tudna már élni vele. Kölcsön lehet adni, de minek? Ha sikerülne is visszatérnie a kölcsönből, itt újra csak kiegészítő ember lenne. Én már az eladását támogatom, még ha egyenlőre szó sincs erről, és sokan nem is értenek velem egyet.
Persze megvan az esély, h egyszer csak megtáltosodik, de én nem hiszek a csodákba.
Lezárt