2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
vagy oda se álljon....Deco,vagy Xavi sztme eredményesebb tudna lenni.Ordog írta:Az meg a másik, hogy ha a sorfal felugrik, akkor mindig elakad benne Dinho szabadrúgása!!! Azért ha zsinórban elbsz roni 3 szabit, akkor a 4.-et engedje már Deconak könyörgöm
Sztem is, ez ma nem az ő napja volt de van ilyen.Ordog írta:Az meg a másik, hogy ha a sorfal felugrik, akkor mindig elakad benne Dinho szabadrúgása!!! Azért ha zsinórban elbsz roni 3 szabit, akkor a 4.-et engedje már Deconak könyörgöm
nálunk vannak olyan emberek, akik tudnak ez ellen tenni. de megfigyelhetted, hogy -érthetetlen módon- egy cselt nem csináltunk meg...pedig ezellen a területvédelem ellen az lenne a megoldásOrdog írta:Az a probléma ezekkel a rohadt ellenfelekkel, hogy beállnak védekezni mint a melegek, és minden ígéretes támadást faltal megállítanak...
forca barca!
teljesen egyet értek...ha Giuly berúgja a helyzetét 0-1-nél, nyerünk, és sokkal több esélyünk lett volna, ha Deco 0-2-nél nem mellé lő...vagy Larsson nem a hosszúba akarja lőni amikor az egész rövid üresmachine írta:a nagy igazsag,hogy a helyzetkihasznalas kumma [auto_cenzúra].ha berugnak akkor tok mindegy, hogy mennyit kapunk.A VV-rol meg annyit hogy o lessz asszem a kov kispados ,rafer mert nagy lett az arca!!!!![]()
![]()
nocsak,nocsak!a járkáló ropi megmondta a frankót.ebben van valami nem gondoljátok?Robinho_10 írta:Persze jogos volt mint a többi
De ezzel az erővel sztem a Barca kezdhetné úgy a meccset,hogy a bíró még a kezdő sípszó előtt leküld egy játékos az ellenféltől,és megítél Ronaldinhónak egy tizenegyest
Húzzál már innen valahova, itt senki se kivácsi rád!Robinho_10 írta:Persze jogos volt mint a többi
De ezzel az erővel sztem a Barca kezdhetné úgy a meccset,hogy a bíró még a kezdő sípszó előtt leküld egy játékos az ellenféltől,és megítél Ronaldinhónak egy tizenegyest
Hát te beteg vagy!Robinho_10 írta:Persze jogos volt mint a többi
jólvan hát te idióta vagy, veled most mit vitázzunk?Robinho_10 írta:Persze jogos volt mint a többi
Tisztázzunk vmit.Los Banditos írta:Néztem!Valóban jogos volt.Csak érdekes hogy ez jó néhány meccsünkön megtőrténik.
Te miről beszélsz? Most minden madridista jön ide sírni, h nekünk fújnak a bírók, nekünk fújnak a bírok, de azt nem vallják be maguknak, h ezelőtt 3-4 évig ugyanezt csinálták a reállal. menj te is aludni, ahogy rubinnyo barátunk is!Los Banditos írta:Bármennyire is fáj van benne némi igazság.Robinho_10 írta:Inkább úgy mondd,hogy már megint hozott nektek a bíró 1 pontot.Hány olyan meccs is volt a bajnokságban,amikor nem kaptátok meg a szokásos tizenegyest és kiállítást?Ha jól emlékszem 1.Még a döntetlenre is csak így vagytok képesek,hol lennétek most,ha a bírók elfogultság nélkül vezetnék a meccseket?
Néztem!Valóban jogos volt.Csak érdekes hogy ez jó néhány meccsünkön megtőrténik.Badi írta:nézted te a meccset?Los Banditos írta: Az igazsággal szembe kell nézni bármennyire is fáj!
teljesen jogos volt. vagy ne ítéljék meg nekünk, mert akkor csalnak?