2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nyugi már megszoktam nem tőletek akinek teccik annak teccik de akinek nem az egyből ezzel jön.én télleg csak az ilyen szélsőséges emberek miatt aggódom m ők mindig is voltak vannak lesznek (mind a ti és mind a mi oldalunkon) és ez elég nagy baj.Raúl forever! írta:Én meg boccs a "kukásmezes" doloért!
nem tom mi volt, de minden ilyen embert ki kéne tiltani egy életre, aki csak azért jön, h egy jót veszekedjen.Raúl forever! írta:Én egy rossz szót nem szóltam idáig....Vissza kéne emlékezniarra, h Huck barátotok mit művelt az oldalunkon!!!
Mi van?Mit kezdtem én?Raúl egy árva mukkot nem szólt Drigohoz,akkor meg mit kell minden áron belekötni az emberbe?Morminho írta:öreg, megint te kezdted! de hagyjuk, egyébként madridista ne ossza az észt a barca honlapján. én nem járok át az oldalatokra, te is leszokhatnál erről és akkor sokkal kevesebb vita lenne! Vegyél példát mondjuk real_fungi-ról! Ő egy értelmes reál drukker!Robinho_10 írta:Maxi:Erre inkább nem mondok semmit.Ennek megint mi értelme van,azt nem tudom.
Mellesleg ugyanazok a szabályok érvényesek itt rám,mint amik rád is
jó igazad van én nem akarom tovább mérgesíteni a helyzetet már úgy is meg mutata egy haverotok h mekkora király csávó (nem hiszem h Ti is ekkor barmok lennétek) szalakkor hagyjuk, asszem én kezdtem akkor bocs az avataros baromságért!Raúl forever! írta:Figyelj....A te pajtiaid ugyanígy osztják azészt a mi oldalunkon.....A szópárbajba meg inkább nem megyek bele!
öreg, megint te kezdted! de hagyjuk, egyébként madridista ne ossza az észt a barca honlapján. én nem járok át az oldalatokra, te is leszokhatnál erről és akkor sokkal kevesebb vita lenne! Vegyél példát mondjuk real_fungi-ról! Ő egy értelmes reál drukker!Robinho_10 írta:Maxi:Erre inkább nem mondok semmit.Ennek megint mi értelme van,azt nem tudom.
Mellesleg ugyanazok a szabályok érvényesek itt rám,mint amik rád is
Csak a mi "pajtiaink" normális hangnemben osszák az észt és őket megtűrik odaaát!Ha ti is normálisak lennétek mint egy pár margós ti is meg lennétek tűrve!Raúl forever! írta:Figyelj....A te pajtiaid ugyanígy osztják azészt a mi oldalunkon.....A szópárbajba meg inkább nem megyek bele!
figy nem én mentem a ti oldalatokra osztani az észt de aztán lehet h az avataros dolog egy kicsit durva volt bocs.de legalább nekem ledgalább csak az avatarom "kukásos"Raúl forever! írta:Akkor a te kukásmezes avatarodról ne is beszéljünk......
neked se ártana! te itt idegenben vagy, úgyhogy csak ne oszd itt az észt!Robinho_10 írta:Drigo vegyél vissza.
Maradj csak bár jobb lenne ha mennél amúgy jó az a avatarod raúl szájából már csak egy vmi hiányzik na kitalálod?Raúl forever! írta:Na mindegy srácok az a lényeg, h nagyon jól érzem magam itt ezen a honlapon..(Tudniillik ma csatlakoztam)Itt mindenki normális!Kirek vagytok!
Nemnem! Kispista nem normális! őt ne vedd a norm.-ok táborábaRaúl forever! írta:Na mindegy srácok az a lényeg, h nagyon jól érzem magam itt ezen a honlapon..(Tudniillik ma csatlakoztam)Itt mindenki normális!Kirek vagytok!