Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

nyugi már megszoktam nem tőletek akinek teccik annak teccik de akinek nem az egyből ezzel jön.én télleg csak az ilyen szélsőséges emberek miatt aggódom m ők mindig is voltak vannak lesznek (mind a ti és mind a mi oldalunkon) és ez elég nagy baj.Raúl forever! írta:Én meg boccs a "kukásmezes" doloért!
nem tom mi volt, de minden ilyen embert ki kéne tiltani egy életre, aki csak azért jön, h egy jót veszekedjen.Raúl forever! írta:Én egy rossz szót nem szóltam idáig....Vissza kéne emlékezniarra, h Huck barátotok mit művelt az oldalunkon!!!
Mi van?Mit kezdtem én?Raúl egy árva mukkot nem szólt Drigohoz,akkor meg mit kell minden áron belekötni az emberbe?Morminho írta:öreg, megint te kezdted! de hagyjuk, egyébként madridista ne ossza az észt a barca honlapján. én nem járok át az oldalatokra, te is leszokhatnál erről és akkor sokkal kevesebb vita lenne! Vegyél példát mondjuk real_fungi-ról! Ő egy értelmes reál drukker!Robinho_10 írta:Maxi:Erre inkább nem mondok semmit.Ennek megint mi értelme van,azt nem tudom.
Mellesleg ugyanazok a szabályok érvényesek itt rám,mint amik rád is
jó igazad van én nem akarom tovább mérgesíteni a helyzetet már úgy is meg mutata egy haverotok h mekkora király csávó (nem hiszem h Ti is ekkor barmok lennétek) szalakkor hagyjuk, asszem én kezdtem akkor bocs az avataros baromságért!Raúl forever! írta:Figyelj....A te pajtiaid ugyanígy osztják azészt a mi oldalunkon.....A szópárbajba meg inkább nem megyek bele!
öreg, megint te kezdted! de hagyjuk, egyébként madridista ne ossza az észt a barca honlapján. én nem járok át az oldalatokra, te is leszokhatnál erről és akkor sokkal kevesebb vita lenne! Vegyél példát mondjuk real_fungi-ról! Ő egy értelmes reál drukker!Robinho_10 írta:Maxi:Erre inkább nem mondok semmit.Ennek megint mi értelme van,azt nem tudom.
Mellesleg ugyanazok a szabályok érvényesek itt rám,mint amik rád is
Csak a mi "pajtiaink" normális hangnemben osszák az észt és őket megtűrik odaaát!Ha ti is normálisak lennétek mint egy pár margós ti is meg lennétek tűrve!Raúl forever! írta:Figyelj....A te pajtiaid ugyanígy osztják azészt a mi oldalunkon.....A szópárbajba meg inkább nem megyek bele!
figy nem én mentem a ti oldalatokra osztani az észt de aztán lehet h az avataros dolog egy kicsit durva volt bocs.de legalább nekem ledgalább csak az avatarom "kukásos"Raúl forever! írta:Akkor a te kukásmezes avatarodról ne is beszéljünk......
neked se ártana! te itt idegenben vagy, úgyhogy csak ne oszd itt az észt!Robinho_10 írta:Drigo vegyél vissza.
Maradj csak bár jobb lenne ha mennél amúgy jó az a avatarod raúl szájából már csak egy vmi hiányzik na kitalálod?Raúl forever! írta:Na mindegy srácok az a lényeg, h nagyon jól érzem magam itt ezen a honlapon..(Tudniillik ma csatlakoztam)Itt mindenki normális!Kirek vagytok!
Nemnem! Kispista nem normális! őt ne vedd a norm.-ok táborábaRaúl forever! írta:Na mindegy srácok az a lényeg, h nagyon jól érzem magam itt ezen a honlapon..(Tudniillik ma csatlakoztam)Itt mindenki normális!Kirek vagytok!