2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is így csináltam ...Drigo írta:Sztem ne használd a többes számot!Itt csak egy valakivel volt gond(másokkal sikerült rendeznem a nézeteltérésem)bár azért jót röhögtem. tnap 11 felé mentem el akkor azt hittem itt a vége erre lemaradtam, 6 oldalt kellett visszaolvasnom akkorát röhögtem!Los Banditos írta:Ez roppant szánalmas amit a madridisták itt művelnek.
Sztem ne használd a többes számot!Itt csak egy valakivel volt gond(másokkal sikerült rendeznem a nézeteltérésem)bár azért jót röhögtem. tnap 11 felé mentem el akkor azt hittem itt a vége erre lemaradtam, 6 oldalt kellett visszaolvasnom akkorát röhögtem!Los Banditos írta:Ez roppant szánalmas amit a madridisták itt művelnek.
szerintem se volt tizi, de hát ennél nagyobb bajunk sose legyenRaúl forever! írta:Azért az nem volt 11-es, ha visszanézitek ti is látni fogjátok!Hegyi is megmondta!
![]()
...........(Hangsúlyozom:ez az én véleményem..........)
![]()
![]()
Jala Madrid?BECKS23 írta:Na jo ejt mindnkinek! Bar nem hiszem h valakinek remalmai lesznek a mai este utan![]()
JALA MADRID!
GO DAVE!!!
ne mérdekel különösebben a madridista,meg hogy kik szeretnek,meg kik nem.a cikit meg még annó az eredményre mondtam,nem a mutatott játékra.......találj ki jobbat,mert ez elég gyengus volt.madridista_23 írta:Zsoolti: sztem az a 9éves értelmesebb nálad ugynis te a Real mai teljesítményére azt mondtad h ciki... inkább gondolkozz el azon h miket írsz bizti nagyon okos vagy csak eddig nem sikerült magadat kif ...
TÉGED IS SZERETNEK A MADRIDISTÁN HAWER!